#exciter150 Instagram photos and videos

Advertisement
Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
. .
 @y15zr_rocker . .  @y15zr_hero .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @y15zr_yeti .
 @nvx_scooter . . . @y15zr_bossku .
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @y15zr_sniper .
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @gengrempit . . ..  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @y15zr_riot .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @mxking_racing .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @y15zr_gogo .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports . .
. .
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Advertisement
Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Advertisement
Alhamdulillah siap v1 masuk set rc2020 oren.. Maluaperbossku. TQ support @yellowgaragencafe 
•
Screenshot  Dan whatsapp kalau berminat:-
 +6017-9433515 (sahir)
 +6018-3836189 (kecik)
 +6013-3309920 (haziq)
•
Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN GUCHIL BAYAM, 15200 KOTA BHARU KELANTAN. Waktu operasi pukul 6pm-2am.
•
Siap pasang boleh. Pos pun boleh bossku.
•
#yellowgaragencafe #kotabharu #kelantan #malaysia #y15zr #yamaha #yamahaoriginal #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #exciter #exciter150 #exciterpart #nvx155 #aerox155 #nvxsparepart #nvx155sparepartmalaysia #aeroxsparepart #kingdrag #kingdragmalaysia #kingdragthailand #brembo #nissin #ohlins #yss
0

Alhamdulillah siap v1 masuk set rc2020 oren.. Maluaperbossku. TQ support @yellowgaragencafe • Screenshot Dan whatsapp kalau berminat:- +6017-9433515 (sahir) +6018-3836189 (kecik) +6013-3309920 (haziq) • Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN GUCHIL BAYA

‼️ Móc chìa khoá xanh titan - 7 màu ‼️ ️ chất liệu: hợp kim
️ hàng chất, đẹp, độc
️ nổi bật khi móc ở đai quần

Các bạn có thể ghé shop Đồ chơi xe Tuấn Hùng để mua trực tiếp:  147 Lý Nam Đế p7 q11 HCM  0906333292  website: www.dochoixetuanhung.com

Các bạn ở xa thì đặt hàng qua link:  móc chìa khoá xanh titan: https://www.sendo.vn/moc-chia-khoa-xanh-titan-11814435.html  móc chìa khoá 7 màu: https://www.sendo.vn/moc-chia-khoa-xanh-titan-11814435.html

#WinnerX #exciter150 #exciter2019 #winner150 #vario #vario2019
#winner150 #nvx155 #airblade2019 #airblade
0

‼️ Móc chìa khoá xanh titan - 7 màu ‼️ ️ chất liệu: hợp kim ️ hàng chất, đẹp, độc ️ nổi bật khi móc ở đai quần Các bạn có thể ghé shop Đồ chơi xe Tuấn Hùng để mua trực tiếp: 147 Lý Nam Đế p7 q11 HCM 0906333292 website: www.dochoixetuanhung.com C

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
1

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
1

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je  pic or video kat @y15zr_boxer
Dm user name korang untuk .
.
FOLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @kapcai_kilat
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
. . .
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Sesiapa yg ingin jentera Y15ZR dia terpapar disini just follow @y15zr_boxer dan dm je pic or video kat @y15zr_boxer Dm user name korang untuk . . FOLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2

PAMIGALE cockpit

So making move we make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras

#kamibiasa2aje
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#mxking150
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#attacx
#nvx155
#aerox155
#kapcaisado
#RCB
8

PAMIGALE cockpit So making move we make it move Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras #kamibiasa2aje #y15zr #kapcaimalaya #y15zrmalaysia #exciter150 #mxking #mxking150 #pamigale #jenterakita #t

Rim yg dinanti2 sdh mendarat...mane yg oder dgn 56kmotosport..harap bersabar ye... #y15malaysia 
#y15zrmovistar 
#y15sparepart 
#ysuku_malaya_official 
#y15zr_members_official 
#y15zrmalaya_0fficial 
#exciter150 
#excitergp2018 
#kitaridertiadabeza 
#kakiflyhighway 
#kakimotor
#y15zrklangrepublicowner 
#kroniy15zr 
#y15zrselangorcommunity 
#y15zrsouthernregionmelaka 
#yamahay15zr 
#y15zr_rocket 
#y15zrmembers 
#y15zrpenangislandcrew 
#y15zrkelantancrew 
#y15zrkedah 
#y15zrlangkawi 
#y15penangislandcrew
1

Rim yg dinanti2 sdh mendarat...mane yg oder dgn 56kmotosport..harap bersabar ye... #y15malaysia #y15zrmovistar #y15sparepart #ysuku_malaya_official #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #exciter150 #excitergp2018 #kitaridertiadabeza

Alhamdulillah.. Hari ni punya cerita.. RnD.. Spec Ekzos Standard.. Ecu + Cam + Tensioner + Ekzos Standard + Dyno..malam ni kita try jalan tgk.. brapa boleh dapat kot GPS.. Nanti kita update.. 
.
.

Tuned by #SDspeedwork
Powered by @datatecmalaysia
.
.

ECU DATATEC Y15ZR V2 READY STOCK
EXHAUST GL size 35 READY STOCK
.
.

Pakej  TERBARU  dri #SDspeedwork masih ON.. Boleh call / whatsapp / DM kami di #SDspeedwork
.
.

#SDspeedwork #datatecmalaysia #datatechthailand #y15malaysia #y15malaya_official #y15zr_members_official #y15penangislandcrew #jenterapejuang #mxking #sniper150 #exciter150 #rs150r #rs150malaysia_official #anakantoopenang #tanjungbungah #y15zr_festival #y15zr_members_official #y15v2malaysia #y15malaysia #y15malaysiacommunity #kroniy15zr #santaianakutara
0

Alhamdulillah.. Hari ni punya cerita.. RnD.. Spec Ekzos Standard.. Ecu + Cam + Tensioner + Ekzos Standard + Dyno..malam ni kita try jalan tgk.. brapa boleh dapat kot GPS.. Nanti kita update.. . . Tuned by #sdspeedwork Powered by @datatecmalaysia .

Apa lagi dibuat motornye lagi...layan layan pale lahhh

#y15 #y15malaysia #exciter150 #y150zrmalaysia
0

Apa lagi dibuat motornye lagi...layan layan pale lahhh #y15 #y15malaysia #exciter150 #y150zrmalaysia

FEEDBACK BY CUSTOMER PRO DIY KIT . LC NAMPAK BARU TERUS .

Sebelum ni maybe Nampak kusam , Tapi sekarang wawww . Memang berkilat kehitaman dia wuu ️
.

Awak semua dah cuba ? Bukan apaa saya nak bagi harga MUR MUR sahaja . Sebab nak habiskan stock Yang ada
.

Kalini memang murah gila 🤫. Berminat ? Click link di bio okay . Kita jumpa dekat ws .

#ex5sungaipetani #kroniex5kedah #ex5_tetap_idola #ex5langkawicrew #kroni #exciter150 #yamaha #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #rxzmalaysia #rxzstilltheboss #kronilampupetak #rxzmalaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #kronilamputajam #superbike #bikersmalaysia #r15 #bikecleaner #jenterapejuang #ex5highpower #kroniwave125 #pudar #catpudar #idolaysuku #idolapermotoran #duniapermotoran #kereta
0

FEEDBACK BY CUSTOMER PRO DIY KIT . LC NAMPAK BARU TERUS . Sebelum ni maybe Nampak kusam , Tapi sekarang wawww . Memang berkilat kehitaman dia wuu ️ . Awak semua dah cuba ? Bukan apaa saya nak bagi harga MUR MUR sahaja . Sebab nak habiskan stock Yan

TQ atas kepercayaan yg diberikan

HEADLAMP LC V2 ORIGINAL

SIAP POS

Nak ORDER sparepart? 
Pape wasap
www.wasap.my/601115588294

IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/

#capslockgarage 
#alhamdulillah 
#oripilihanku 
#sparepartmurahsgbuloh 
#oriituindah 
#jarangxoribossku 
#runnerhly 
#y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zr_members_official #exciter150 #yamaha135lc #mxking #mxking150 #yamahalc #125zr #125z  #rxz #sukanpermotoran #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda
0

TQ atas kepercayaan yg diberikan HEADLAMP LC V2 ORIGINAL SIAP POS Nak ORDER sparepart? Pape wasap www.wasap.my/601115588294 IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/ #capslockgarage #alhamdulillah #oripilihanku #sparepartmurahsgbuloh #

TQ atas kepercayaan yg diberikan

HANDLE LC V1 ORIGINAL
VALVE TUBELESS YAMAHA ORIGINAL
INNER H LC V1 ORIGINAL

SIAP POS

Nak ORDER sparepart? 
Pape wasap
www.wasap.my/601115588294

IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/

#capslockgarage 
#alhamdulillah 
#oripilihanku 
#sparepartmurahsgbuloh 
#oriituindah 
#jarangxoribossku 
#runnerhly 
#y15 #y15malaysia #y15malaya_official #y150zrmalaysia #y15zr #y15zr_members_official #exciter150 #yamaha135lc #mxking #mxking150 #yamahalc #125zr #125z  #rxz #sukanpermotoran #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda
0

TQ atas kepercayaan yg diberikan HANDLE LC V1 ORIGINAL VALVE TUBELESS YAMAHA ORIGINAL INNER H LC V1 ORIGINAL SIAP POS Nak ORDER sparepart? Pape wasap www.wasap.my/601115588294 IG : https://www.instagram.com/capslockgarage/ #capslockgarage #alh

Ni V berapa plak ni? Carb atau carb? 
SUPPORT DUNIA PERMOTORAN️
@lc135kuantanrider 
@lc135kuantanrider .
.
Dm for more information
#lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #lc135ownerclub #lc135v2 #lc135united #lc135v4 #yamahalc135 #kronilc135 #x1r #x1rmalaya #x1rmalaysia #x1rbelalangtempur  #x1r_malaya #lc135_army#jiwamatmoto #matrempitkuantan #lc135malaya #y15malaysia #kuantan #kuantanlc135rider #kuantanlc135 #135lc #y15zrmalaysia #lc135spareparts #exciter135 #exciter150 #mxking #lc135kuantanrider
0

Ni V berapa plak ni? Carb atau carb? SUPPORT DUNIA PERMOTORAN️ @lc135kuantanrider @lc135kuantanrider . . Dm for more information #lc135 #lc135malaysia #lc135v1 #lc135ownerclub #lc135v2 #lc135united #lc135v4 #yamahalc135 #kronilc135 #x1r #x1rmalaya

Surat cinta untuk @acheykintangkintung
.
.
FOLLOW and TAG
.
@jentera.sado
@pecutanmaksima
@specialdup_racing
.……..............................
DM FOR PAID REVIEW 
.....................................
#jenterasado#rajasegenapjalan #pecutanmaksima #paidreview #y15zr #mxking150 #exciter150 #ysuku #sukanpermotoran #y15zr #santaianakmuda #santaianakutara #gengasap #ysukuachey #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial
0

Surat cinta untuk @acheykintangkintung . . FOLLOW and TAG . @jentera.sado @pecutanmaksima @specialdup_racing .…….............................. DM FOR PAID REVIEW ..................................... #jenterasado #rajasegenapjalan #pecutanmaksima #pa

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak -  minyak dan kotoran mudah tanggal
.
Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set,  rantai,  spoket,  enjin dll
.

Twobuddy Helmet &  visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tanpa bilas. Mudah menten helmet.  Spray dan lap je,  helmet akan bersih cantik,  sertai dilapisi oleh wax untuk kesan kilat berpanjangan
. 
Twobuddy Helmet freshener bunuh kuman dan kembalikan bau fresh dalaman helmet dgn senang,  cuma spray dan biar kering saja!
. 
#klang #kl 
#rs150r #rs150 #y15zr #y125z #peminatshoeiarai #stylobike #exciter150 #ram4 #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvo #kips #konvoi #kakifly#asiapower#maluaperrr
0

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak - minyak dan kotoran mudah tanggal . Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set, rantai, spoket, enjin dll . Twobuddy Helmet & visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tan

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak -  minyak dan kotoran mudah tanggal
.
Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set,  rantai,  spoket,  enjin dll
.

Twobuddy Helmet &  visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tanpa bilas. Mudah menten helmet.  Spray dan lap je,  helmet akan bersih cantik,  sertai dilapisi oleh wax untuk kesan kilat berpanjangan
. 
Twobuddy Helmet freshener bunuh kuman dan kembalikan bau fresh dalaman helmet dgn senang,  cuma spray dan biar kering saja!
. 
#klang #kl 
#rs150r #rs150 #y15zr #y125z #peminatshoeiarai #stylobike #exciter150 #ram4 #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvo #kips #konvoi #kakifly#asiapower#maluaperrr
0

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak - minyak dan kotoran mudah tanggal . Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set, rantai, spoket, enjin dll . Twobuddy Helmet & visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tan

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak -  minyak dan kotoran mudah tanggal
.
Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set,  rantai,  spoket,  enjin dll
.

Twobuddy Helmet &  visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tanpa bilas. Mudah menten helmet.  Spray dan lap je,  helmet akan bersih cantik,  sertai dilapisi oleh wax untuk kesan kilat berpanjangan
. 
Twobuddy Helmet freshener bunuh kuman dan kembalikan bau fresh dalaman helmet dgn senang,  cuma spray dan biar kering saja!
. 
#klang #kl 
#rs150r #rs150 #y15zr #y125z #peminatshoeiarai #stylobike #exciter150 #ram4 #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvo #kips #konvoi #kakifly#asiapower#maluaperrr
0

Bike cleaner memudahkan cuci moto supaya bersih. Minyak - minyak dan kotoran mudah tanggal . Boleh pakai pada semua bahagian moto. Cover set, rantai, spoket, enjin dll . Twobuddy Helmet & visor cleaner formula istimewa menghilangkan kotoran tan

Amaran owner wisukii 
.
.
FOLLOW and TAG
.
@jentera.sado
@pecutanmaksima
.……..............................
DM FOR PAID REVIEW 
.....................................
#jenterasado#rajasegenapjalan#pecutanmaksima#paidreview#y15zr#mxking150#exciter150
11

Amaran owner wisukii . . FOLLOW and TAG . @jentera.sado @pecutanmaksima .…….............................. DM FOR PAID REVIEW ..................................... #jenterasado #rajasegenapjalan #pecutanmaksima #paidreview #y15zr #mxking150 #exciter150

DAENG SAI4 THAI PUN OTW
NVX XMAX W125 W100
1ST SHIPMENT ESK PUN MASUK KONTENA JUGA....
SYUKUR.... STANBY BOSS2QUE...
YG MANA PRE ORDER SCOOTER EKZHAUST STANBY..... Retail / WHOLESALE/pukal /runcit
Sbrg price or pertanyaan.. ..

Www.wasap.my/+60196996603/ds4
FOLLOW INSTAGRAM / FACEBOOK
Www.instagram.com/arapmotorsports
ARAP Motorsports

#LC135 #lcv1 #spark135 #lc135
#lc135part #motorparts #lcv2
#daengsai4thai #daeng_sai4
#daeng #daengsai4 #mufler_daeng
#daeng_ekzhaust #daeng_dealer
#y15 #exciter150 #yamahay15
#y150 #y15part #y15zrmovistar
#ysuki #ysukushuib #ysukuzizanrazak
#ysuku #ysukufamilia #ysukukuning
#ysukuv2
1

DAENG SAI4 THAI PUN OTW NVX XMAX W125 W100 1ST SHIPMENT ESK PUN MASUK KONTENA JUGA.... SYUKUR.... STANBY BOSS2QUE... YG MANA PRE ORDER SCOOTER EKZHAUST STANBY..... Retail / WHOLESALE/pukal /runcit Sbrg price or pertanyaan.. .. Www.wasap.my/+60196996

Alhamdulillah siap pasang brembo besar di moto NVX. Siap skali dgn disc KingDrag 260mm. TQ support @yellowgaragencafe 
•
Screenshot  Dan whatsapp kalau berminat:-
 +6017-9433515 (sahir)
 +6018-3836189 (kecik)
 +6013-3309920 (haziq)
•
Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN GUCHIL BAYAM, 15200 KOTA BHARU KELANTAN. Waktu operasi pukul 6pm-2am.
•
Siap pasang boleh. Pos pun boleh bossku.
•
#yellowgaragencafe #kotabharu #kelantan #malaysia #y15zr #yamaha #yamahaoriginal #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #exciter #exciter150 #exciterpart #nvx155 #aerox155 #nvxsparepart #nvx155sparepartmalaysia #aeroxsparepart #kingdrag #kingdragmalaysia #kingdragthailand #brembo #nissin #ohlins #yss
3

Alhamdulillah siap pasang brembo besar di moto NVX. Siap skali dgn disc KingDrag 260mm. TQ support @yellowgaragencafe • Screenshot Dan whatsapp kalau berminat:- +6017-9433515 (sahir) +6018-3836189 (kecik) +6013-3309920 (haziq) • Lokasi kedai LOT

#pamigale back to basic

Lama tak tengok coverset ni,selalu upload gamba throwback je banyak

muahahahhahahaha

Follow us for parts and accesories
@jmaventures_46

Subscribe to PAMIGALE channel
www.youtube.com/pamigale

#kamibiasa2aje
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#mxking150
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#attacx
#nvx155
#aerox155
#kapcaisado
#RCB
4

#pamigale back to basic Lama tak tengok coverset ni,selalu upload gamba throwback je banyak muahahahhahahaha Follow us for parts and accesories @jmaventures_46 Subscribe to PAMIGALE channel www.youtube.com/pamigale #kamibiasa2aje #y15zr #kapcai

 Coverset Y15 Exciter RC biru,Doxou,Anniversary,Dusk&Down,RC2020 &Aerox readystok  @yellowgaragencafe 
•
Screenshot  Dan whatsapp kalau berminat:-
 +6017-9433515 (sahir)
 +6018-3836189 (kecik)
 +6013-3309920 (haziq)
•
Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN GUCHIL BAYAM, 15200 KOTA BHARU KELANTAN. Waktu operasi pukul 6pm-2am.
•
Siap pasang boleh. Pos pun boleh bossku.
•
#yellowgaragencafe #kotabharu #kelantan #malaysia #y15zr #yamaha #yamahaoriginal #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #exciter #exciter150 #exciterpart #nvx155 #aerox155 #nvxsparepart #nvx155sparepartmalaysia #aeroxsparepart #kingdrag #kingdragmalaysia #kingdragthailand #brembo #nissin #ohlins #yss
0

Coverset Y15 Exciter RC biru,Doxou,Anniversary,Dusk&Down,RC2020 &Aerox readystok @yellowgaragencafe • Screenshot Dan whatsapp kalau berminat:- +6017-9433515 (sahir) +6018-3836189 (kecik) +6013-3309920 (haziq) • Lokasi kedai LOT 1881 D, JALAN G

Surat cinta untuk @acheykintangkintung .
.
.
FOLLOW and TAG
.
@jentera.sado
@pecutanmaksima
.……..............................
DM FOR PAID REVIEW 
.....................................
#jenterasado#rajasegenapjalan#pecutanmaksima#paidreview#y15zr#mxking150#exciter150
2

Surat cinta untuk @acheykintangkintung . . . FOLLOW and TAG . @jentera.sado @pecutanmaksima .…….............................. DM FOR PAID REVIEW ..................................... #jenterasado #rajasegenapjalan #pecutanmaksima #paidreview #y15zr #mxki

DAENG SAI4 SPECIAL CUSTOM FOR DRAG....
THANKS A LOT to MR MENG DANISH...
TERIMA KASIH BYK2 UTK TEAM DANISH MOTOR...
MASIH MEMBERI KEPERCAYAAN PADA KAMI DEALER DAENG SAI4  UTK MEMBUAT SPECIAL EKZHAUST.....
 MR DAENG / MS KOI
INGIN MEMBUAT SPECIAL SIZE OR DESIGN EKZHAUST...
KAMI ADA JALAN PENYELESAIAN NYA....
JUST TEKAN LINK DI BWAH.... Retail / WHOLESALE/pukal /runcit
Sbrg price or pertanyaan.. ..

Www.wasap.my/+60196996603/ds4
FOLLOW INSTAGRAM / FACEBOOK
Www.instagram.com/arapmotorsports
Www.facebook.com/ARAPMotorsports

#LC135 #lcv1 #spark135 #lc135
#lc135part #motorparts #lcv2
#daengsai4thai #daeng_sai4
#daeng #daengsai4 #mufler_daeng
#daeng_ekzhaust #daeng_dealer
#y15 #exciter150 #yamahay15
#y150 #y15part #y15zrmovistar
#ysuki #ysukushuib #ysukuzizanrazak
#ysuku #ysukufamilia #ysukukuning
#ysukuv2
4

DAENG SAI4 SPECIAL CUSTOM FOR DRAG.... THANKS A LOT to MR MENG DANISH... TERIMA KASIH BYK2 UTK TEAM DANISH MOTOR... MASIH MEMBERI KEPERCAYAAN PADA KAMI DEALER DAENG SAI4 UTK MEMBUAT SPECIAL EKZHAUST..... MR DAENG / MS KOI INGIN MEMBUAT SPECIAL SIZE

< Front Disc Brake Bracket Conversion >
Convert Yamaha LC135 original rim to your Yamaha Y15ZR by install BM Power CNC Technology Aluminium Billet Front Disc Brake Bracket (V2) Y15ZR (Yamaha) 
- Front disc brake plate from 4 holes to 5 holes
Malaysia 🇲🇾: Y15ZR 
Thailand 🇹🇭 / Vietnam 🇻🇳: Exciter 150
Philippines 🇵🇭 / Singapore 🇸🇬: Sniper 150
Indonesia 🇮🇩: MX King
***Photo credit to our supporter (NICE shooting angle)
#BMPower #BMP #Accessories #Racing #Luxury #LightWeight #PNP #CNC #Technology #Aluminium #Billet #Convert #LC135 #Original #Rim #Front #DiscBrake #Bracket #V2 #4Holes #5Holes #Yamaha #Y15ZR #Exciter150 #Sniper150 #MXKing
0

< Front Disc Brake Bracket Conversion > Convert Yamaha LC135 original rim to your Yamaha Y15ZR by install BM Power CNC Technology Aluminium Billet Front Disc Brake Bracket (V2) Y15ZR (Yamaha) - Front disc brake plate from 4 holes to 5 holes Malaysia

< Front Disc Brake Bracket Conversion >
Convert Yamaha LC135 original rim to your Yamaha Y15ZR by install BM Power CNC Technology Aluminium Billet Front Disc Brake Bracket (V2) Y15ZR (Yamaha) 
- Front disc brake plate from 4 holes to 5 holes
Malaysia 🇲🇾: Y15ZR 
Thailand 🇹🇭 / Vietnam 🇻🇳: Exciter 150
Philippines 🇵🇭 / Singapore 🇸🇬: Sniper 150
Indonesia 🇮🇩: MX King
***Photo credit to our supporter (NICE shooting angle)
#BMPower #BMP #Accessories #Racing #Luxury #LightWeight #PNP #CNC #Technology #Aluminium #Billet #Convert #LC135 #Original #Rim #Front #DiscBrake #Bracket #V2 #4Holes #5Holes #Yamaha #Y15ZR #Exciter150 #Sniper150 #MXKing
0

< Front Disc Brake Bracket Conversion > Convert Yamaha LC135 original rim to your Yamaha Y15ZR by install BM Power CNC Technology Aluminium Billet Front Disc Brake Bracket (V2) Y15ZR (Yamaha) - Front disc brake plate from 4 holes to 5 holes Malaysia

MASIH ADA PLAYER 125Z/ZR ?
.
COVERSET YAMAHA 125ZR
COVERSET HLY
SIAP SPOILER
SIAP STICKER (MORITAKA)
RM300 SAHAJA BOSSKU

WHATSAPP ATAU CALL ;
+6010-5615639

LINK WHATSAPP DI BIO IG SAYA 

#kroniysuku #kroniy15zr #peminaty15zr #peminataraishoei #peminatshoeiarai #exciter150 #peminatyamaha #peminat125zr #y15malaysia #y15zr #135lc #x1rmalaya #x1rmalaya #pelesitrayaumalaysia #jenterapejuang #peminataraishoei #peminatyamaha #peminathonda #peminatkawasaki #y15zr #kroniysuku #kroniy15zr #125z #125zr #135lc #x1rmalaya #x1r #jenterapejuang #kapcai_malaya #kuzzairmotorsport #murah
2

MASIH ADA PLAYER 125Z/ZR ? . COVERSET YAMAHA 125ZR COVERSET HLY SIAP SPOILER SIAP STICKER (MORITAKA) RM300 SAHAJA BOSSKU WHATSAPP ATAU CALL ; +6010-5615639 LINK WHATSAPP DI BIO IG SAYA #kroniysuku #kroniy15zr #peminaty15zr #peminataraishoei #pemi

Reposted from @qsyairyyyyy (@get_regrann) - Kalau nak saman jangan saman pemilik nya dahulu , saman penjual nya dahulu   .
.
.
.
.
.
.
.
#familiaridergroup #kapcaimalaya #flynicotine #sukanpermotoran #sukanduaroda #standardkilang #y15malaysia #y15 #kapcaijahat #jenterapadu #jenterasado #ysuku_malaya_official #ysuku #y15malaya_official #exciter150 #santaiact #esrmotor #ecushop #jenterakita #kapcaiwengweng #kapcailover #y15zr_members_official #jantanguna #rempitmalaya #kamimatmotobukanmatrempit #ridersidamanmalaya #kronirempit #idolamalaya #kronirempit #kroniy15zr #yamahar1
1

Reposted from @qsyairyyyyy (@get_regrann ) - "Kalau nak saman jangan saman pemilik nya dahulu , saman penjual nya dahulu " . . . . . . . . #familiaridergroup #kapcaimalaya #flynicotine #sukanpermotoran #sukanduaroda #standardkilang #y15malaysia #y15

‼️ Rửa Sên Megacools ‼️ ️ Megacools là các nhãn hiệu thuộc sở hữu của PT. PRIMA JIREH một công ty sản xuất dưỡng dầu nhờn cho các sản phẩm chăm sóc xe ô tô và xe máy tại Indonesia. ️ Penetrate là dung dịch bôi trơn công nghệ cao ngăn chặn tiếp xúc điện, chống gỉ và ăn mòn. ️ Full Penetrate đặc biệt sử dụng để vệ sinh sên xích xe máy rất hiệu quả. ️ Công thức chế tạo đặc biệt Full Penetrate là dung dịch tẩy rửa đa chức năng rất mạnh như chất bôi trơn rỉ sét và bảo vệ độ ẩm trở lại. ️ An toàn để sử dụng cho nhiều phương tiện khác nhau như nhựa vinyl, da, thép không gỉ, cao su. ️ Xâm nhập nhanh (theo dùng để mở bu-lông bị kẹt, bản lề cửa bôi trơn, móc khóa, cơ cấu cáp, phanh, bàn đạp ly hợp, lò xo ghế, giảm xóc, xe đạp xích / xe máy, điện tử, lực đẩy.) ️ Ngoài ra, dùng để vệ sinh các loại công tắc, jack cắm trên xe nhờ khả năng chống đoản mạch độc đáo. ️ Dung tích: 300ml nhỏ gọn có thể bỏ cốp xe mang đi bất cứ đâu.  Hướng dẫn sử dụng: • Lắc đều trước khi sử dụng. • Xịt trực tiếp vào phần mong muốn để làm sạch, xịt đều và hỗ trợ với bàn chải. • Lặp lại nếu cần thiết cho kết quả tối đa. • Có thể sử dụng khi động cơ đang hoạt động. • Xịt lại sau mỗi 4 - 6 tuần để làm sạch và bảo dưỡng định kỳ.  Các bạn có thể ghé shop Đồ chơi xe Tuấn Hùng để mua trực tiếp:  147 Lý Nam Đế p7 q11 HCM  0906333292  website: www.dochoixetuanhung.com  Các bạn ở xa thì đặt hàng qua link:

https://www.sendo.vn/khung-bien-7-mau-xe-may-21813900.html

#WinnerX #exciter150 #exciter2019 #winner150 #vario #vario2019
#winner150 #nvx155 #airblade2019 #airblade
0

‼️ Rửa Sên Megacools ‼️ ️ Megacools là các nhãn hiệu thuộc sở hữu của PT. PRIMA JIREH một công ty sản xuất dưỡng dầu nhờn cho các sản phẩm chăm sóc xe ô tô và xe máy tại Indonesia. ️ Penetrate là dung dịch bôi trơn công nghệ cao ngăn chặn tiếp xúc đi

Ready stock .
Disc King Drag lc / lagenda 220mm

RM180

Berminat :
http://www.wasap.my/60182533478

Ig :
http://www.instagram.com/exciter_part_murah

#y15#y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zr #y15zrmalaysia #y15malaya_official #y15zrmalaya0fficial #exciter #exciter150 #yamahaexciter #exciter135#exciter150 #jenterapadu#kapcaisado#sukanduaroda#sukanracing#kingdragmalaysia #kapcaijahat #kapcai #racingboy #suppotersmalaya #kroniysuku #y15zrmembers #ysukumalaysia #kapcaimalaya #peminatduaroda #kingdrag #kapcaimalaya
0

Ready stock . Disc King Drag lc / lagenda 220mm RM180 Berminat : http://www.wasap.my/60182533478 Ig : http://www.instagram.com/exciter_part_murah #y15 #y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zr #y

Ready stock 
Disc king drag 5 lubang 260 mm

RM2xx sahaja. stok terhad

Berminat :
http://www.wasap.my/60182533478

Ig :
http://www.instagram.com/exciter_part_murah

#y15#y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #y150zr #y15zr #y15zrmalaysia #y15malaya_official #y15zrmalaya0fficial #exciter #exciter150 #yamahaexciter #exciter135#exciter150 #jenterapadu#kapcaisado#sukanduaroda#sukanracing#kingdragmalaysia #kapcaijahat #kapcai #racingboy #suppotersmalaya #kroniysuku #y15zrmembers #ysukumalaysia #kapcaimalaya #peminatduaroda #kingdrag #kapcaimalaya
4

Ready stock Disc king drag 5 lubang 260 mm RM2xx sahaja. stok terhad Berminat : http://www.wasap.my/60182533478 Ig : http://www.instagram.com/exciter_part_murah #y15 #y15malaysia #y15zr_members_official #kroniy15zr #y150zrmalaysia #y15zr_rocket #

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
22

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_boxer ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_boxer DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan ko

Load More