#hijabista Instagram photos and videos

Advertisement
Harga Rp 180.000
Minat wa 085731377491 / dm
Harga belum ongkir
Pengiriman pasuruan
Pembayaran via transfer
Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak 
Be smart 
#hijab #hijabers #hijabfashion
#hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar
#khimarsyari #pashmina #jilbab #jilbabmurah #jilbabsyari #kerudung
#gamis #gamismurah #gamissyari
#gamiscantik #gamisbusui #abaya #dress #syari #muslimahfashion #excellentgroup #ukhtimunira
0

Harga Rp 180.000 Minat wa 085731377491 / dm Harga belum ongkir Pengiriman pasuruan Pembayaran via transfer Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak Be smart #hijab #hijabers #hijabfashion #hijabmurah #hijabsyari #hijaber #hijabootd #hijabis

Ready model terbaru ya bos ready besok ya wa : 081267367646 ready hari ini ya bossjumbo #hijabsyari #hijabi #hijabista #hijabinspiration #hijabs #hijabsyarimurah #hijabku #hijaber #hijablover #hijabmodern #hijablook #hijabdaily #hijabtrend #hijabindo #hijablife #kerudung #kerudungcantik #kerudungjumbo #grosirhijab #grosirtanahabang #grosirhijabmurah #grosir #grosiran #grosirkerudung #grosirmurah #grosirjilbab #grosirjilbab #grosirjilbab #hijabstyle #hijabcantik #kerudunganakcantik
0

Ready model terbaru ya bos ready besok ya wa : 081267367646 ready hari ini ya bossjumbo #hijabsyari #hijabi #hijabista #hijabinspiration #hijabs #hijabsyarimurah #hijabku #hijaber #hijablover #hijabmodern #hijablook #hijabdaily #hijabtrend #hijabindo

Ready model terbaru ya bos ready besok ya wa : 081267367646 ready hari ini ya bossjumbo #hijabsyari #hijabi #hijabista #hijabinspiration #hijabs #hijabsyarimurah #hijabku #hijaber #hijablover #hijabmodern #hijablook #hijabdaily #hijabtrend #hijabindo #hijablife #kerudung #kerudungcantik #kerudungjumbo #grosirhijab #grosirtanahabang #grosirhijabmurah #grosir #grosiran #grosirkerudung #grosirmurah #grosirjilbab #grosirjilbab #grosirjilbab #hijabstyle #hijabcantik #kerudunganakcantik
0

Ready model terbaru ya bos ready besok ya wa : 081267367646 ready hari ini ya bossjumbo #hijabsyari #hijabi #hijabista #hijabinspiration #hijabs #hijabsyarimurah #hijabku #hijaber #hijablover #hijabmodern #hijablook #hijabdaily #hijabtrend #hijabindo

banyak sekali pilihan dalam hidup. jika kamu suka maka jalankanlah, tetapi jika tidak suka janganlah membencinya, karena pada hakikatnya pilihan manusia itu berbeda

#shasmira #shasmirahijab #shasmiraquotes #quotes #muhasabahdiri #shasmirahijabsyar'i #shasmiracantik #hijabers
 #hijab #hijabfashion #fashion #muslim #hijabi #hijabstyle #hijabers #muslimah #islam #love #beautiful #modestfashion #fashionblogger #ootd #style #instagood #muslimahfashion #model #photography #hijabista #makeup #modest #beauty
0

banyak sekali pilihan dalam hidup. jika kamu suka maka jalankanlah, tetapi jika tidak suka janganlah membencinya, karena pada hakikatnya pilihan manusia itu berbeda #shasmira #shasmirahijab #shasmiraquotes #quotes #muhasabahdiri #shasmirahijabsyar 'i

Ready 
OWLONA - White
.
Price
Ecer: Rp.165.000,-
Grosir:Rp.160.000(min3)
.

 Keterangan ada digambar 1kg muat 1pcs
Order:
Admin 1: 0856-4808-8666
Admin 2: 0812-3877-6462
#hijabers #hijabstyle #hijabootd #hijabsyari #hijab #hijabinstan #hijabista #hijaber #hijabfashion #hijaberscommunity #hijabtrend #hijabhits #hijabinstant #hijabmedan #hijabmurah #hijabshop #hijabdaily #hijabcantik #hijabindonesia
0

Ready OWLONA - White . Price Ecer: Rp.165.000,- Grosir:Rp.160.000(min3) . Keterangan ada digambar 1kg muat 1pcs Order: Admin 1: 0856-4808-8666 Admin 2: 0812-3877-6462 #hijabers #hijabstyle #hijabootd #hijabsyari #hijab #hijabinstan #hijabista #hij

Hi dears... Apa kabar nih?
Siap-siap mupeng ya sama dress terbaru Wanoja ini.

MasyaAllah, from all aspek kamu bakalan pengen banget deh milikin dress ini.

Kenalin, ini namanya Mino Dress.
Presented special for you from Wanoja Hijab.

Dress ini casual and fancy banget dears... keceh pokoknya.
Cucok deh dipake nyante sambil nyateee di pinggir pantai atau nyate di tempat kondangan 🤭 Untuk kamu yang kuliahan juga cocok banget loh pake Mino dress ini buat ngampus. Dress ini gak bakalan bikin uang belanja kamu angusss deh. Harganya mumerrrr 

Let’s see about Mino Dress. - Material Supernova High Quality. Kainnya halus, anti benyek, not-tight, nyerap keringat dan tidak transparan tentunya. - Kerah abaya bulat Khas Wanoja Hijab. - Terdapat tali di dalam rumah tali di bagian pinggang atas. Biar dressnya bisa diatur agar fleksibel sama makenyapun tambah nyaman. - Terdapat saku di bagian kanan dengan diameter lebar. Cocok deh buat naruh HP dan daily cash kamu. - Lingkar rok kurang lebih 2.5m-2.7m yang bakalan bikin kamu ngerasa lues untuk beraktifitas. - Manset kancing 2 bertuliskan Wanoja. - Ada 6 pilihan warna dengan kombinasi apik yang bakal bikin kamu pengen borong semuanya deh 
1. Tawny - Mose Rose 
2. Mose Rose - Tawny 
3. Grey - Taro 
4. Taro - Grey 
5. Sikver - Denim 
6. Denim - Silver - Harga 185.000 for all size - Size Xs, S, M, L, XL, Jumbo - DISCLAIMER :
Ukuran setiap cutting bisa sedikit berbeda (kurang ataupun lebih 2cm) dari perhitungan size chart dikarenakan adanya proses jahit. Hasil pencahayaan pada saat pemotretan serta resolusi kamera ataupun hp yang digunakan bisa saja mempengaruhi tampilan warna pada hasil foto. ———————————-
Feel confident with this Mino dress ya dears... Segera hubungi #mitrawanoja favoritemu untuk keep order Mino Dress ini.
Jangan kelamaan, karena yang keceh dan mumer begini biasanya jadi rebutan   #distributorwanoja #agenwanoja #resellerwanoja #marketerwanoja
 #wanoja #hijab #WanojaHijab #apikcampernik #confident #hijabista #supernova #gamissyarimurah #gamissyari #hijrahyuk
0

Hi dears... Apa kabar nih? Siap-siap mupeng ya sama dress terbaru Wanoja ini. MasyaAllah, from all aspek kamu bakalan pengen banget deh milikin dress ini. Kenalin, ini namanya Mino Dress. Presented special for you from Wanoja Hijab. Dress ini casu

Advertisement
Advertisement
EARLY BIRD PRICE !
.
Khas untuk pengguna setia tudung Tasha Fatnin , kitorang nak bagi harga early bird yg sangat gila-gila !!!
.
Korang boleh save sehingga RM57 beb ! Mana nak dapat discount sebanyak tu ? Gila kan? So korang kena dapatkan sekarang jugak !
.
Tarikh tamat harga early bird adalah pada 22.09.19 , jam 9 malam 
.
.
#tashafatnin #tashafatninlovers #tashafatninagent #tashafatninootd #tashafatninbawal #tashafatninrawang #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalplain #rawang #rawangselangor #malaysia #sayajual #kundang #tasikbiru #tasikbirukundang #ootd #hijab #hijabfashion #hijabtutorial #hijabstyle #hijabs #infinitywawa #hijabinspiration #hijabista #hijabers #hijabootd #neelofa #bawalneelofa #neelofarhijab
0

EARLY BIRD PRICE ! . Khas untuk pengguna setia tudung Tasha Fatnin , kitorang nak bagi harga early bird yg sangat gila-gila !!! . Korang boleh save sehingga RM57 beb ! Mana nak dapat discount sebanyak tu ? Gila kan? So korang kena dapatkan sekarang j

Real love doesn’t meet you at your best. It meets you in your mess.
#hnm #ootd #throwback #asiangirl #hijabista #dressingup
0

Real love doesn’t meet you at your best. It meets you in your mess. #hnm #ootd #throwback #asiangirl #hijabista #dressingup

PreOrder
.
Heather Loose Outer, RM85 excl. postage
-material: Soft Crepe
-free size fit till XXL
-measurements:
Length 80cm
Arm Length 55cm
To order, click WA link in our bio
#muslimah #top #pants #skirt #dress
#ootd #hootd #hijab #hijabi #hijabinstant #instanthijab #tudung #tudunginstant #instanttudung #style #hijabfashion #hijabista #malaysia #brunei #singapore
0

PreOrder . Heather Loose Outer, RM85 excl. postage -material: Soft Crepe -free size fit till XXL -measurements: Length 80cm Arm Length 55cm To order, click WA link in our bio #muslimah #top #pants #skirt #dress #ootd #hootd #hijab #hijabi #hijabinsta

Let's go on a shopping spree with Mannequina 

Dapatkan potongan Harga Hingga 73% 

Hanya Khusus Pembelian Di Shopee!!
Shopee Username : Mannequina Clothing
.
.
•Lovely @miraagile in the unique #VerdanaAssymetricTunic 
.
Verdana Tunic - Coksu
Warna: Brown & Coksu
Bahan: Katun Madinah
Ukuran: All Size
LD: 90-106 cm
Panjang: 86 cm (Depan), 93 cm (Belakang), 119 (Sisi Kiri)
Harga: Rp375.000
Busui friendly
.

So what are you waiting?
Order now:
Shopee Username : mannequina clothing 
Line@ : @tsp4467y (use @)
WA: 081517258174 
Untuk pemesanan bisa juga Klik Link Di Bio
Happy Shopping
1

Let's go on a shopping spree with Mannequina Dapatkan potongan Harga Hingga 73% Hanya Khusus Pembelian Di Shopee!! Shopee Username : Mannequina Clothing . . •Lovely @miraagile in the unique #verdanaassymetrictunic . Verdana Tunic - Coksu Warna:

Harga Rp. 230.000
Minat wa 085731377491 / dm
Harga belum ongkir
Pengiriman pasuruan
Pembayaran via transfer
Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak 
Be smart 
#hijab #hijabers #hijabfashion
#hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar
#khimarsyari #pashmina #jilbab #jilbabmurah #jilbabsyari #kerudung
#gamis #gamismurah #gamissyari
#gamiscantik #gamisbusui #abaya #dress #syari #muslimahfashion #excellentgroup #ukhtimunira
0

Harga Rp. 230.000 Minat wa 085731377491 / dm Harga belum ongkir Pengiriman pasuruan Pembayaran via transfer Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak Be smart #hijab #hijabers #hijabfashion #hijabmurah #hijabsyari #hijaber #hijabootd #hijabi

Mecink Adley Royal Pink ORIGINAL
100% Garansi Kepuasan 

Harga normal : Rp. 2̶3̶5̶.̶0̶0̶0̶̶,-
Harga Promo : Rp. 𝟏𝟔𝟗.𝟎𝟎𝟎,- DESKRIPSI

Kini olahraga menjadi lebih menyenangkan ditemani dengan Jaket Mecink Adley dengan Tema Desain Sporty yang simple namun tetap modist, stylish dan modern. Saatnya berolahraga tampil #automecink dengan gayamu.

untuk order, tanya2, bisa chat melalui :
WA : 082298539329 atau klik link Tokopedia : https://tokopedia.link/xzntyDih6Z  #atstore_mecinkhijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootdfashion #mecink #hijacket #jacket #jacketcewek
0

Mecink Adley Royal Pink ORIGINAL 100% Garansi Kepuasan Harga normal : Rp. 2̶3̶5̶.̶0̶0̶0̶̶,- Harga Promo : Rp. 𝟏𝟔𝟗.𝟎𝟎𝟎,- DESKRIPSI Kini olahraga menjadi lebih menyenangkan ditemani dengan Jaket Mecink Adley dengan Tema Desain Sporty yang simple nam

Haii BMdarlinggs️
Nak hujung tahun dah ni? Tercari cari shawl nak pakai untuk hari nikah? Atau nak pakai untuk jadi bridesmaid nnti?
.
Haa pilihan yang sangat bijak bila awak pilih #raysaabymirasya ni tauu  cuba tengok feedback pengantin kita ni 
.
ALHMADULILLAH SELESA SANGAT. ELOK JE TERLETAK SAMPAI HABIS MAJLIS. MEMANG BEST SANGAT! - Izzah

Koleksi:Raysaa Wide Shawl
Warna:Off White
Saiz :L .
Jom cepat komen di bawah atau tinggalkan no telefon awak untuk order atau pertanyaan 🤗atiqah akan bantu ️
.
#ByMiSquad #bymirasya #Raysaabymirasya #bawalshawl #instantshawllabuh #tudungbawallabuh #bawallabuh #bidang50 #bidang60 #tudungviral #instantshawl #innerneck #handsock #innersnowcap #tudungsarung #bawalprinted #heavychiffon #hijabista #muslimahfashion #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungnikah #tudungsanding #tudungplain #bawalplain #wideshawl #shawllabuh #shawlplain
0

Haii BMdarlinggs️ Nak hujung tahun dah ni? Tercari cari shawl nak pakai untuk hari nikah? Atau nak pakai untuk jadi bridesmaid nnti? . Haa pilihan yang sangat bijak bila awak pilih #raysaabymirasya ni tauu cuba tengok feedback pengantin kita ni . "

Rilla LONGDRESS
.
Bahan : crepe
ada 3 warna : green bottle,navy,maroon
.
.
Ada Harga promo !!! Lgsg chat yaa!!🤑🤑🤑
.
#longdressmurah #longdressonline #bajukurung #bajupremium #bajumurahcantik #hijabista #hijabstyleindonesia #worldhijabers #hijabmuslim #bajumuslimcantik #grosirpakaiancewek #grosirpakaiananakbranded #grosirpakaiankorea #grosirpakaiankediri #bajukecekediri #butikmuslimah #butikkediri
0

Rilla LONGDRESS . Bahan : crepe ada 3 warna : green bottle,navy,maroon . . Ada Harga promo !!! Lgsg chat yaa!!🤑🤑🤑 . #longdressmurah #longdressonline #bajukurung #bajupremium #bajumurahcantik #hijabista #hijabstyleindonesia #worldhijabers #hijabmuslim

Bismillahirrahmanirrahim

Ready  Royal premium  syari
Bahan ceruty baby doll mix renda premium
Saku kanan kiri
Puring
Renda nya beda ya 
Ld 110 PB 140

#gamissyari #greenismlovers #gamisset #gamismurah #gamisset #gamisbusui #hijabstyle #hijabsyari #hijabfashion #hijabers #gamis #hijabista #tangerang
0

Bismillahirrahmanirrahim Ready Royal premium syari Bahan ceruty baby doll mix renda premium Saku kanan kiri Puring Renda nya beda ya Ld 110 PB 140 #gamissyari #greenismlovers #gamisset #gamismurah #gamisset #gamisbusui #hijabstyle #hijabsyari #h

Harga
Hastia 70
Sakura 70
Lolita 65
Andira 95

Minat wa 085731377491 / dm
Harga belum ongkir
Pengiriman pasuruan
Pembayaran via transfer
Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak 
Be smart 
#hijab #hijabers #hijabfashion
#hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar
#khimarsyari #pashmina #jilbab #jilbabmurah #jilbabsyari #kerudung
#gamis #gamismurah #gamissyari
#gamiscantik #gamisbusui #abaya #dress #syari #muslimahfashion #excellentgroup #ukhtimunira
0

Harga Hastia 70 Sakura 70 Lolita 65 Andira 95 Minat wa 085731377491 / dm Harga belum ongkir Pengiriman pasuruan Pembayaran via transfer Sebelum membeli baiknya cek profil dulu ya kakak Be smart #hijab #hijabers #hijabfashion #hijabmurah #hijabsyar

Advertisement | days are getting cozy ️⠀
Abaya & Skirt from @modanisa , save 25% with “Fatmanur20” (Abaya no: 1155560 Skirt no: 1103028) .⠀
.⠀
. ⠀
#hijab #hijabootd #hijabfashion #hijabi #hijabblogger #ootd #blogger #dailyhijab #fashion #tesettur #tesetturgiyim #tessetürmoda #hijabhigh #hijabstyle #hijabista #modanisa #lifestyle #carmushka #chichijab #hijabfab #anajohnson #blogger_de #blogger #anajohnsonpreset #carmushkapresets #cozy #fall
1

Advertisement | days are getting cozy ️⠀ Abaya & Skirt from @modanisa , save 25% with “Fatmanur20” (Abaya no: 1155560 Skirt no: 1103028) .⠀ .⠀ . ⠀ #hijab #hijabootd #hijabfashion #hijabi #hijabblogger #ootd #blogger #dailyhijab #fashion #tesettur #te

INI CURAHAN HATI BUKAN TESTIMONI

Lembut nan menenangkan membuat warna Brown menjadi pilihan favorit dalam menentukan outwear. Sayangnya tak mudah memilih warna jacket yang cocok untuk dipadupadankan agar tidak terlihat monoton, dan hijacket menjadi solusi itu semua
.
MAKASIH HIJACKET️
.
Klik link di bio sekarang juga!
.
HJ-BLV SCARLETT BROWN HIJACKET® BELVA
.
Normal :R̶p̶ ̶3̶1̶9̶.̶0̶0̶0̶
Promo : 𝗥𝗽 249.𝟬𝟬𝟬
.
️ Trusted more than 300.000 Hijaber
️ 100% Guaranteed
.
#hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab
0

"INI CURAHAN HATI BUKAN TESTIMONI" Lembut nan menenangkan membuat warna Brown menjadi pilihan favorit dalam menentukan outwear. Sayangnya tak mudah memilih warna jacket yang cocok untuk dipadupadankan agar tidak terlihat monoton, dan hijacket menjad

FRESH COLLECTION MECINK !⁣
⁣
Jangan sia-siakan Hari yang special ini dengan penampilan yang biasa. Bersama Mecink kamu akan terlihat lebih luar biasa⁣
⁣
Menghadirkan Mecink ® Azura Series Bergaya Modis dengan perpaduan warna yang lucu-lucu dan meningkatkan rasa percaya diri. Dengan material 100% Polyfiber Imported yang nyaman dikenakan⁣
⁣⁣
MECINK® AZURA SERIES⁣
.⁣⁣
Selagi ada PROMO & GRATIS TOTEBAG Yuk klik link di bio . . .⁣⁣
.⁣⁣
️ 100% GARANSI KEPUASAN⁣⁣
️ FREE TOTEBAG EKSLUSIVE⁣⁣
.⁣⁣
#hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootdfashion #ootdstyle #ootd #jacketmuslimah #jaket #jaketmurah #ootdhijabindo
0

FRESH COLLECTION MECINK !⁣ ⁣ Jangan sia-siakan Hari yang special ini dengan penampilan yang biasa. Bersama Mecink kamu akan terlihat lebih luar biasa⁣ ⁣ Menghadirkan Mecink ® Azura Series Bergaya Modis dengan perpaduan warna yang lucu-lucu dan mening

Hallo Ka Semoga Sehat Selalu Ya️
 MAU JADI SELEBGRAM?
 MAU OLSHOP JADI RAME?
 MAU JADI HITS?
 MAU FOTO INSTAGRAM BANYAK LIKE?
@ddn.agen.followers
~OPEN DAFTAR MEMBER AGEN FOLOWER
~JUAL FOLOWERS AKTIF INDONESIA
-
Open Order untuk pemesanan kami menyediakan :
Jasa Followers
Akun Instagram
Views, Likes
Daftar Member Agen (yang ingin menjadi member kami, bisa mendapatkan untung buat kalian)
-
Murah Meriah Loh Bro & Sist Harga Murah Kualitas Terjamin
-
Setiap Pembelian 1000 Followers Mendapatkan Bonus 1000 Like
-
Keuntungan Beli Followers, Views dan Likes
 Cocok Untuk Gaya-Gaya in ke Teman Kalian (Artis Sosmed)
 Bisa di Pamerin ke Teman-Temen (Selebgram)
 Menambah Kredibilitas di Media Sosial
-
Keuntungan Beli di Sini Banyak Loh 
 Proses Cepat (Hitungan 1x24 Jam Setelah On Slot)
 Harga Murah (Banyak Promo)
 Beli Banyak Wajib Dapat Bonus Dari Kami
 Akun Aman (Cuma Butuh Username IG)
-
Pembayaran Melalui :
Bank BRI
Via Pulsa
.
#viral #indozone #anakhits #guru #bisnisonline #pekerjaan #makananenak #kerja #musicallyindo #hijabfashion #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabsolo #hijabmurah #indomusikgra #pathdailyindonesia #pathdaily #pathdailystory #suksesmuda #sukses #bisnisonline #memecomicindonesia #dagelan #katakatabijak #bongchandra #rahasiagadis #tiktok#lagisyantik #jokowi2periode #iqbal
0

Hallo Ka Semoga Sehat Selalu Ya️ MAU JADI SELEBGRAM? MAU OLSHOP JADI RAME? MAU JADI HITS? MAU FOTO INSTAGRAM BANYAK LIKE? @ddn.agen.followers ~OPEN DAFTAR MEMBER AGEN FOLOWER ~JUAL FOLOWERS AKTIF INDONESIA - Open Order untuk pemesanan kami menyed

Salam n hi  Antara design yang diperincikan dengan pelbagai beads Bunga dan long shawl dipilih sendiri oleh our cust,  semua cantik  Thanx

Raya galore 2019 + Lollies

Boleh pilih warna tudung, dan bunga. *Limited
*Serious Buyer Only

Nak order tekan je link di bio  
#heavychiffon #bawal #shawl #bungachiffon #bawaljepun #hijabmalaysia #malaysiahijabfashion #muslimahwear #muslimahhijab #hijabfashion #shawlcantik #sayajualshawl #shawlkeknis #limited #bazaarpaknil #bawaljepunno1 #sale #shawlbunga #tudungonline #shawlcantik #shawlbungabunga #shawlpastelnbright #shawlbunga3d #hijabista #hijab #hijabi #tudung #bazaaronline #tudungbawal
0

Salam n hi Antara design yang diperincikan dengan pelbagai beads Bunga dan long shawl dipilih sendiri oleh our cust, semua cantik Thanx Raya galore 2019 + Lollies Boleh pilih warna tudung, dan bunga. *Limited *Serious Buyer Only Nak order tekan

Alhamdulillah, testimoni  berjaya dari customer2 yang guna Niqa Hijab Wash, Niqa Instant Stain Remover & Niqa Hijab Awning Starch 🧼
-
Yang belum cuba, boleh dapatkan produk niqa dengan whatsapp  011-36157967
-
#pencucitudung #pencucitudungviral #viral2019 #hijabstyle #hijabista #codsetapak #codshahalam #niqahijabwash #sabuntudung #foodporn #kesanminyak #blackpink #bts #exo #twice
0

Alhamdulillah, testimoni berjaya dari customer2 yang guna Niqa Hijab Wash, Niqa Instant Stain Remover & Niqa Hijab Awning Starch 🧼 - Yang belum cuba, boleh dapatkan produk niqa dengan whatsapp 011-36157967 - #pencucitudung #pencucitudungviral #vira

Adelle 
Sweet cutting top
Include inner top
339.000 IDR 
Bahan : 
Polyblend dan wolly crepe 
Size : S-M-L-XL
LD : 90-98-102-112
Panjang : 112-112-116-116

#Hijabchic #hijabchicsurabaya #hijabchich #hijabchick #HijabchicBandung #hijab #hijabers #hijabfashion #hijabstyle #hijabmurah #hijabi #hijaber #hijabsyari #hijabootd #hijabista #hijabindonesia #hijaboutfit #hijabersindonesia #hijabinstan #hijabdaily #hijabmodern #hijabchic #hijabcantik #hijabmuslim #hijabstore #TheBeautyYouPreserve #dress #dresssimple #newmakprokuatsehatomsetmelesat169170171aamiiin
0

Adelle Sweet cutting top Include inner top 339.000 IDR Bahan : Polyblend dan wolly crepe Size : S-M-L-XL LD : 90-98-102-112 Panjang : 112-112-116-116 #hijabchic #hijabchicsurabaya #hijabchich #hijabchick #hijabchicbandung #hijab #hijabers #hijab

Tau ga bunda, baik buruknya anak sangat bergantung pada pola asuh orang tua? 
dan Rasululloh SAW melarang keras orang tua berbuat kasar pada anak, sehingga ada tiga sifat dan perilaku dari orangtua yang sangat dibenci Nabi Muhammad SAW, apa saja? Yuk simak penjelasannya!

#shasmira #shasmirahijab #shasmiraquotes #shasmirahijabsyar'i #shasmiracantik #hijabers
 #hijab #hijabfashion #fashion #muslim #hijabi #hijabstyle #hijabers #muslimah #islam #love #beautiful #modestfashion #fashionblogger #ootd #style #instagood #muslimahfashion #model #photography #hijabista #makeup #modest #beauty
0

Tau ga bunda, baik buruknya anak sangat bergantung pada pola asuh orang tua? dan Rasululloh SAW melarang keras orang tua berbuat kasar pada anak, sehingga ada tiga sifat dan perilaku dari orangtua yang sangat dibenci Nabi Muhammad SAW, apa saja? Yuk

Studio Photoshoot
.
Client @bykaiha 
Model @miraraimi 
Photo @ammarkadir .
======================
NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D
KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM 
SELANGOR
======================
WHATSAPP US AT +6017 3675869
======================
#shawl #fashion #hijabstyle #hijabista #studioshoot #whitestudio #outdoorshoot #muslimahwear #product #studioshahalam #muslimahfashion #photographershahalam
0

Studio Photoshoot . Client @bykaiha Model @miraraimi Photo @ammarkadir . ====================== NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM SELANGOR ====================== WHATSAPP US AT +6017 3675869 ====================== #sh

️️️ @sheutee 
A very soft bridal makeup and Hijabstyling by me 
Call 9844534 to get your appointment 
Now taking bridal bookings for September October and November| Occasional and bridesmaid bookings till 18th October . Hurry up and confirm your appointment now! ️ #makeup #makeuplooks #makeuplover #makeupartist #makeupideas #bridalmakeup #bridalhair #bridalhairstyle #hijabi #hijabfashion #hijabista #hijabibride #hijabistyle #hijabstyles #hijabturkey #hijabstyleicon #modestfashion ##anastasiabeverlyhills #benefitbrowbar #thebalmcosmetics #maldives #maldivianmua #maldivianmakeupartist #maldvian #makeupandbeautybymaldivians #maldivianmakeupartists
1

️️️ @sheutee A very soft bridal makeup and Hijabstyling by me Call 9844534 to get your appointment Now taking bridal bookings for September October and November| Occasional and bridesmaid bookings till 18th October . Hurry up and confirm your appo

हुस्न के समझने को उम्र चाहिए जानाँ दो घड़ी की चाहत में लड़कियाँ नहीं खुलतीं
Follow  @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah .
.
#assalamualaikum #friends #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabinstant #hijabifashion #hijabilookbook #hijabi #hijablifestyle #hijabigilrs #hijabhits #hijabers #hijabista #hijabtutorial #hijabinstan #hijabiqueen #muslimgirl
23

हुस्न के समझने को उम्र चाहिए जानाँ दो घड़ी की चाहत में लड़कियाँ नहीं खुलतीं Follow @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah @asmiya_fatimah . . #assalamualaikum #friends #hijab #

Hasil tangkapan semalam!!
Alhamdulillah️️ Total 10pcs
10pcs @galeriariani  whatsapp 019-7044194, .
 harga SAMA dengan butik, TIADA service charge 
.
#artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #ArianiShoppingSpree19 #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajuraya2019 #sayajualbajuraya #bajukurung #mirafilzah #bellaforariani #belladally #aydajebat #aydajebatlovers #allurebyariani #ArianiFloraya19
1

Hasil tangkapan semalam!! Alhamdulillah️️ Total 10pcs 10pcs @galeriariani whatsapp 019-7044194, . harga SAMA dengan butik, TIADA service charge . #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal

Studio Photoshoot
.
Client @bykaiha 
Model @miraraimi 
Photo @ammarkadir .
======================
NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D
KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM 
SELANGOR
======================
WHATSAPP US AT +6017 3675869
======================
#shawl #fashion #hijabstyle #hijabista #studioshoot #whitestudio #outdoorshoot #muslimahwear #product #studioshahalam #muslimahfashion #photographershahalam
0

Studio Photoshoot . Client @bykaiha Model @miraraimi Photo @ammarkadir . ====================== NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM SELANGOR ====================== WHATSAPP US AT +6017 3675869 ====================== #sh

Studio Photoshoot
.
Client @bykaiha 
Model @miraraimi 
Photo @ammarkadir .
======================
NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D
KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM 
SELANGOR
======================
WHATSAPP US AT +6017 3675869
======================
#shawl #fashion #hijabstyle #hijabista #studioshoot #whitestudio #outdoorshoot #muslimahwear #product #studioshahalam #muslimahfashion #photographershahalam
0

Studio Photoshoot . Client @bykaiha Model @miraraimi Photo @ammarkadir . ====================== NO.52A-2, JALAN LENGKUAS D16/D KEN RIMBA, SEKSYEN 16, SHAH ALAM SELANGOR ====================== WHATSAPP US AT +6017 3675869 ====================== #sh

Fashion is the armor to survive the reality of everyday life. - Bill Cunningham
.
HJ-YK DARK GREY HIJACKET® YUKATA
.
️ Trusted more than 100.000 Hijaber
️ 100% Guaranteed
.klik wa.me/6281232545577
#hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab #dailystory #hijabtraveller 
#1stJacketForHijaber
#HijacketxMe
#MakesPerfect
#WeAreHijaber
#HijacketxMe
0

"Fashion is the armor to survive the reality of everyday life." - Bill Cunningham . HJ-YK DARK GREY HIJACKET® YUKATA . ️ Trusted more than 100.000 Hijaber ️ 100% Guaranteed .klik wa.me/6281232545577 #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista

Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller. – Ibn Battuta
1

Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller. – Ibn Battuta

“I love you and i let you go~” terus ada yang ngebisikin.. hmm masa?
5

“I love you and i let you go~” terus ada yang ngebisikin.. hmm masa?

Ini bukan citer rekaan..ini betul-betul terjadi..
.
Kalau hari-hari minum air tin bayangkan 30 tahun dok minum air tu..MasyaAllah..Kalau dah teruk macam ni nak cakap apa lagi kan,..Jom gaiss back to basic,jaga kesihatan dengan banyakkan minum air putih..
.
HEALTHY WITH BRAIN
.
Follow saya untuk tips-tips dan info kesihatan serta pemakanan yang efektif
️ @befit_nasofia
️ @befit_nasofia
️ @befit_nasofia
.
perkongsian menu sihat boleh follow @nasofia_mealplan
.
🤳% online
 meal plan lengkap 30 hari
 topik nutrisi harian
‍️ combo workout hanya di rumah
‍‍‍ group support yang awesome
.
slot sangat terhad
.
#teamahmadmizah 
#befitonlineprogram
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#mimpikita #viral #nakkurus #dolsa #baticapparel #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #teamnickhinhussien #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #hannanmedispa #bellaamara #jalanjalan #airasia #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia
0

Ini bukan citer rekaan..ini betul-betul terjadi.. . Kalau hari-hari minum air tin bayangkan 30 tahun dok minum air tu..MasyaAllah..Kalau dah teruk macam ni nak cakap apa lagi kan,..Jom gaiss back to basic,jaga kesihatan dengan banyakkan minum air put

INILAH RAHSIANYA.. sis cepat jer siap lepas solat kat RNR atau Surau🤫
-
Tak perlu tunggu giliran nak bercermin
-
Tak perlu nak fening2 pusing sana pusing sini
-
Tak perlu sakitkan hati si Abam yg tunggu lama kat luar surau.
-
Segala nya nak cepat dan mudah, betul tak.. Wasap 012 2263431 ️
Www.wasap.my/60122263431/bawalAnggun ️ #bawalAnggun #bawalInstant #ironless #wafiycloset #wafiylovers
1

INILAH RAHSIANYA.. sis cepat jer siap lepas solat kat RNR atau Surau🤫 - Tak perlu tunggu giliran nak bercermin - Tak perlu nak fening2 pusing sana pusing sini - Tak perlu sakitkan hati si Abam yg tunggu lama kat luar surau. - Segala nya nak cepat dan

Hijacket ® Belva Series Bergaya Modis dengan perpaduan warna Pastel yang akan membuat rileks dan meningkatkan rasa percaya diri. Dengan material Micro Quilting Parachute yang nyaman dikenakan.
.
Stock nya terbatas lhooo,, yuk pesan sekarang aja di ARAHIJACKET
.
Klik link di bio sekarang juga!
WhatsApp 08123468838
.
HJ-BLV INDIGO BLUE HIJACKET® BELVA
.
Normal :R̶p̶ ̶3̶1̶9̶.̶0̶0̶0̶
Promo : Rp. 249.000
.
️ Trusted more than 300.000 Hijaber
️ 100% Guaranteed
.
#hijabista #ootd #ootdfashion #dailyhijabindo #dailyhijab
0

Hijacket ® Belva Series Bergaya Modis dengan perpaduan warna Pastel yang akan membuat rileks dan meningkatkan rasa percaya diri. Dengan material Micro Quilting Parachute yang nyaman dikenakan. . Stock nya terbatas lhooo,, yuk pesan sekarang aja di AR

.
Bismillah..
.
Setelan Pakistan Anak Soleh
Bahan katun .
Size 123 harga: 120.000
Size 456 harga: 125.000
.
Ukuran 
Size 1 : Ld 66, Pb 50, Pc 50
Size 2 : Ld 70, Pb 51, Pc 50
Size 3 : Ld 76, Pb 55, Pc 52
Size 4 : Ld 78, Pb 68, Pc 57
Size 5 : Ld 78, Pb 70, Pc 60
Size 6 : Ld 80, Pb 73, Pc 63
.
Yuk diorder sekarang..
.
Kontak Kami: 
Wa: 081314882425
Line: @oviefarsyacollection .
.
Atau bisa langsung ke:
http://bit.ly/Ovie_FarsyaCollection
.
#jualbajumuslim #jualbajuanakmuslim #bajukoko #mukena  #hijabfashion #hijab #hijabers #hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar #khimarsyari  #jilbabmurah #jilbabsyari  #gamismurah #gamissyari #dresssyari #celanasirwal #tas #sepatu #muslimahfashion #bekasiolshop #onlineshop
0

. Bismillah.. . Setelan Pakistan Anak Soleh Bahan katun . Size 123 harga: 120.000 Size 456 harga: 125.000 . Ukuran Size 1 : Ld 66, Pb 50, Pc 50 Size 2 : Ld 70, Pb 51, Pc 50 Size 3 : Ld 76, Pb 55, Pc 52 Size 4 : Ld 78, Pb 68, Pc 57 Size 5 : Ld 78, Pb

Polycotton Lasercut
____________________________________

Tidak nerawang, finishing lasercut
Size 110-110
Rp 30.000
____________________________________
#hijabjambi
#hijablasercut
#hijanbymarch
#hijabmuarabulian
#hijabstyle 
#hijabista
0

Polycotton Lasercut ____________________________________ Tidak nerawang, finishing lasercut Size 110-110 Rp 30.000 ____________________________________ #hijabjambi #hijablasercut #hijanbymarch #hijabmuarabulian #hijabstyle #hijabista

Polycotton Lasercut
____________________________________

Tidak nerawang, finishing lasercut
Size 110-110
Rp 30.000
____________________________________
#hijabjambi
#hijablasercut
#hijanbymarch
#hijabmuarabulian
#hijabstyle 
#hijabista
0

Polycotton Lasercut ____________________________________ Tidak nerawang, finishing lasercut Size 110-110 Rp 30.000 ____________________________________ #hijabjambi #hijablasercut #hijanbymarch #hijabmuarabulian #hijabstyle #hijabista

HOT SALES
Pleated shawl SURI 
Ramai peminat pleated shawl..material chiffon yg flowy bila dipakai 

Rm15 sehelai

www.wasap.my/60147331003/tudungsuri
#pleatedshawl#pleatedshawlcantik#pleatedshawlmurah#ironlessshawl#hijabista#fashionmuslimah#shawllovers#shawlovers
0

HOT SALES Pleated shawl SURI Ramai peminat pleated shawl..material chiffon yg flowy bila dipakai Rm15 sehelai www.wasap.my/60147331003/tudungsuri #pleatedshawl #pleatedshawlcantik #pleatedshawlmurah #ironlessshawl #hijabista #fashionmuslimah #shawllove

New arrival dari @arianirtw
 Adeea dress
 RM259
 3 colors (black, blue, beige).
 Size XS-2XL
 Material: polyester chiffon
 whatsapp 019-2782412, .
 harga SAMA dengan butik, TIADA service charge 
#artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #arianilovers #singapore #brunei #sayajualbawal #heroseorangcinderella #galeriariani #ariani #arianilovers #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #brunei #singapore #ctdk #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #bajuraya2019 #sayajualbajuraya #bajukurung #creacionlovers #creacionbysitinurhaliza #mirafilzah #bellaforariani #belladally #aydajebat #aydajebatlovers
0

New arrival dari @arianirtw Adeea dress RM259 3 colors (black, blue, beige). Size XS-2XL Material: polyester chiffon whatsapp 019-2782412, . harga SAMA dengan butik, TIADA service charge #artwglamlebaran #galeriariani #sayajualshawl #ariani #

ROYAL BLUE
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp je! .
.
.
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung #codklcc
0

ROYAL BLUE . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp je! . . . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless

BABY BLUE
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp je! .
.
.
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung #codklcc
0

BABY BLUE . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp je! . . . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #

BABY MINT
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp je! .
.
.
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung #codklcc
0

BABY MINT . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp je! . . . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #

Polycotton Lasercut
____________________________________

Tidak nerawang, finishing lasercut
Size 110-110
Rp 30.000
____________________________________
#hijabjambi
#hijablasercut
#hijanbymarch
#hijabmuarabulian
#hijabstyle 
#hijabista
0

Polycotton Lasercut ____________________________________ Tidak nerawang, finishing lasercut Size 110-110 Rp 30.000 ____________________________________ #hijabjambi #hijablasercut #hijanbymarch #hijabmuarabulian #hijabstyle #hijabista

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

CREAM
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp directly. .
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung #codklcc
0

CREAM . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp directly. . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ir

DUSTY PURPLE
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp directly. .
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung
0

DUSTY PURPLE . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp directly. . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironl

Buah hati harus selalu menjadi kebanggaan ayah dan bunda
Orangtua pun harus memberikan yang terbaik untuk buah hatinya.
Nutrisi terbaik untuk tumbuh kembang anak Ayah dan Bunda 
.
Sudah HALAL dan bersertifikat BPOM ya Bun..
.
Info dan pemesanan :
FAST RESPON
Informasi/Konsultasi Wa : 085871952008 Ig : @nutrisianakindo10
Bisa klik link di bio • Follow IG @nutrisianakindo10  untuk info pemesanan, produk dan Tips tumbuh kembang anak 
.
#hijablook #hijabista #hijabs #kerudungsegiempat #kerudungmurah #kerudung #kerudungmotif #gamis #gamismurah #gamisanak
0

Buah hati harus selalu menjadi kebanggaan ayah dan bunda Orangtua pun harus memberikan yang terbaik untuk buah hatinya. Nutrisi terbaik untuk tumbuh kembang anak Ayah dan Bunda . Sudah HALAL dan bersertifikat BPOM ya Bun.. . Info dan pemesanan : FAS

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

DUSTY PINK
.
Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable.
.
Siap ada harga promo tau. 
DM or whatsapp directly. .
#bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironless #ironlessshawl #cantik #shawlcantik #shawlchiffon #tudungraya #tudung #hijabista #hijabstyle #hijabfashion #shawltutorial #shawlchiffon #tieback #ootd #lawa #tudungraya2019 #shawlviral #innertudung
0

DUSTY PINK . Cantik, cepat, kemas, berkualiti tinggi dan affordable. . Siap ada harga promo tau. DM or whatsapp directly. . #bujurdaun #bujurdaunlovers #bujurdaunkl #tiebackshawl #instantshawl #instanthijab #instantshawlchiffon #travelshawl #ironles

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

.
Bismillah..
.
Setelan Jubah Alif
Bahan katun Madina .
Size 456 harga: 135.000
Size 789 harga: 140.000
.
Ukuran 
Size 4 : Ld 74, Pb 75, Pc 58
Size 5 : Ld 76, Pb 79, Pc 60
Size 6 : Ld 82, Pb 84, Pc 60
Size 7 : Ld 84, pb 85, pc 69
Size 8 : Ld 88, pb 89, pc 70
Size 9 : ld 88 , pb 90 , pc 75
.
Yuk diorder sekarang..
.
Kontak Kami: 
Wa: 081314882425
Line: @oviefarsyacollection .
.
Atau bisa langsung ke:
http://bit.ly/Ovie_FarsyaCollection
.
#jualbajumuslim #jualbajuanakmuslim #bajukoko #mukena  #hijabfashion #hijab #hijabers #hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar #khimarsyari  #jilbabmurah #jilbabsyari  #gamismurah #gamissyari #dresssyari #celanasirwal #tas #sepatu #muslimahfashion #bekasiolshop #onlineshop
0

. Bismillah.. . Setelan Jubah Alif Bahan katun Madina . Size 456 harga: 135.000 Size 789 harga: 140.000 . Ukuran Size 4 : Ld 74, Pb 75, Pc 58 Size 5 : Ld 76, Pb 79, Pc 60 Size 6 : Ld 82, Pb 84, Pc 60 Size 7 : Ld 84, pb 85, pc 69 Size 8 : Ld 88, pb 8

September promotion..jom cuba sendiri 
.
Fiera
01128028305
Mary Kay Beauty Consultant
. 
#BCMalaysia #BCGombak #BeautyConsultantMalaysia #BeautyConsultantSelangor #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka #MatteLipstick
0

September promotion..jom cuba sendiri . Fiera 01128028305 Mary Kay Beauty Consultant . #bcmalaysia #bcgombak #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantselangor #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #hijabista #trendyhijabista #skincaret

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

So do you have a name or can I call you ‘mine’?  swipe for a mood
———
#tropicalismo #gratitude #attitude #abundancemindset #godisgreaterthanthehighsandlows ‎‬#blessingsonblessings #realize #striving #surviving #realizingthings #hijabstyle #hijabfashion #hijabista #hypemuslim #dreamsdontworkunlessyoudo #selfcaredaily #selfcareaccount #struggleisrealandworthit #ootdmuslimah #inayah #clockthesauce #cactus #cactus #cactusysuculentas #durianshawty
2

So do you have a name or can I call you ‘mine’? swipe for a mood ——— #tropicalismo #gratitude #attitude #abundancemindset #godisgreaterthanthehighsandlows ‎‬#blessingsonblessings #realize #striving #surviving #realizingthings #hijabstyle #hijabfashi

JOIN SEKARANG YUK!

Hijacket® yang tentunya cocok untuk Kamu para Hijaber . Desainnya modern mengikuti selera anak muda warna-warnanya juga kece-kece, jadi buat para Hijaber wajib banget punya Hijacket® ini  .
Jadi tunggu apa lagi ? join sekarang juga dengan klik link yang ada di bio @arahijacket
WhatsApp 08123468838
HJ-12 GREY X BABY PINK HIJACKET® BASIC
.
Normal :R̶p̶ ̶2̶3̶9̶.̶0̶0̶0̶
Promo : Rp.169.000
.
️ Trusted more than 300.000 Hijaber
️ 100% Guaranteed
.
#hijacket #hijabfashion #hijabstyle #jacketfashion #hijabista
0

JOIN SEKARANG YUK! Hijacket® yang tentunya cocok untuk Kamu para Hijaber . Desainnya modern mengikuti selera anak muda warna-warnanya juga kece-kece, jadi buat para Hijaber wajib banget punya Hijacket® ini . Jadi tunggu apa lagi ? join sekarang jug

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

AVAILABLE
.
️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS )
️RM 59 EXCLUDE POSTAGE
.
NO RESERVED
NO DM
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
0

AVAILABLE . ️Material : Korean Moss Crepe (IRONLESS ) ️RM 59 EXCLUDE POSTAGE . NO RESERVED NO DM . FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO . #alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashi

.
Bismillah..
.
Koko Madinah Anak Tanggung
.
Harga: 110.000
.
Ukuran 
Size 13 : Ld 74, Pb 65
Size 14 : Ld 102, Pb 66
Size 15 : Ld 104, Pb 69
.
Yuk diorder sekarang..
.
Kontak Kami: 
Wa: 081314882425
Line: @oviefarsyacollection .
.
Atau bisa langsung ke:
http://bit.ly/Ovie_FarsyaCollection
.
#jualbajumuslim #jualbajuanakmuslim #bajukoko #mukena  #hijabfashion #hijab #hijabers #hijabmurah #hijabsyari #hijaber
#hijabootd #hijabista #hijaboutfit
#hijabindonesia #hijabchic #khimar #khimarsyari  #jilbabmurah #jilbabsyari  #gamismurah #gamissyari #dresssyari #celanasirwal #tas #sepatu #muslimahfashion #bekasiolshop #onlineshop
0

. Bismillah.. . Koko Madinah Anak Tanggung . Harga: 110.000 . Ukuran Size 13 : Ld 74, Pb 65 Size 14 : Ld 102, Pb 66 Size 15 : Ld 104, Pb 69 . Yuk diorder sekarang.. . Kontak Kami: Wa: 081314882425 Line: @oviefarsyacollection . . Atau bisa langsung

RM 10.00 BELI 5 FREE 2

LUBUK EARING TERMURAH & TERCANTIK

Macamni RM10 je uolls, best tak?  Macam² design and colour yang menarik kami sediakan

Sape yang berminat earings² vogue² , classy, cute, semua ada uolls , vavavoom okay iolls punya earing, so jangan lepaskan peluang, mana nak dapat murah & cantik kan

BELI 5 FREE 2 PREODER 2 WEEKS
.
.
.
iG @earingmurahbyumie 
iG @earingmurahbyumie
iG @earingmurahbyumie
.

WhatsApp to Order  012-6841269
.
.
#earings#earingmurah#earinghijab#earinglovers#earinglove#hijabista#hijabearings#earinghijab#earinghijabmalaysia#earingmurahbyumie#spekmurah#spekmata#spekmurahmalaysia#spekmurahkl#spekmatamurah#spekmatamalaysia#spekmurahgiler#spekmatamurah#spekcantik#spekcantikmurah#spekberkualiti#diorspek#krbm#spekmataonline#spekmurahonline#makeupmurah#makeupmurahmalaysia#subangmurah#subangmurahmalaysia#anting#antinganting#antingantingmurahmalaysia
0

RM 10.00 BELI 5 FREE 2 LUBUK EARING TERMURAH & TERCANTIK Macamni RM10 je uolls, best tak? Macam² design and colour yang menarik kami sediakan Sape yang berminat earings² vogue² , classy, cute, semua ada uolls , vavavoom okay iolls punya earing, s

Load More