#jarangngam Instagram photos and videos

Advertisement
Aunty Yaaa atehhh 🥰 #kawangaduh#jarangngam#auntyyaasenget#mukaadamanis#
2

Aunty Yaaa atehhh 🥰 #kawangaduh #jarangngam #auntyyaasenget #mukaadamanis #

Sahur2 sahabat.... Nike Original
Saiz 4.5uk
Condition/raya
Rm65 siap pos...
Wasapp0179401319
#nikewanita #nikelelaki #nikebundle #malaysiabundle #sandalnikemalaysia #nikebundlemalaysia #nikepreloved #repostmalaysia #ganukite #telajaklaris #kongsi #igjoyah #igbudaknakal #idolamalaya #jarangngam #nikeperempuanmalaysia #nikemurah #nikeperempuan #nikelelakimalaysia #jomsahur #sandalnikemurah #nikeoriginal #nikesandals #nikemalaysia #nikeori #sandalnikeoriginal #nikelelakimurah #sandalnike
4

Sahur2 sahabat.... Nike Original Saiz 4.5uk Condition/raya Rm65 siap pos... Wasapp0179401319 #nikewanita #nikelelaki #nikebundle #malaysiabundle #sandalnikemalaysia #nikebundlemalaysia #nikepreloved #repostmalaysia #ganukite #telajaklaris #kongsi #ig

Bagi siapa yg kenal aku 🤗 Tak kira dekat mana pun  Aku syahmi ingin memohon maaf atas kesilapan lama aku  Tidak kira salah tu kecik mahupun besar atau aku ade pernah terkasar bahasa dgn korang bile time bersembang  Aku harap maaf tu diterima korang yee and Happy new year Kawan² yg ke 2019 ğŸ¤ž Semoga akan indah pada tahun ni  dan Semoga semua cepat² berumah tangga N rancang yg baik² ya  Ok byee tu je ...  #HappyEnding2018 #JanganKecamAku #Throwback1may2018 #JanganlahSombongAwak² #SayaXKroni #JarangNgam #SukaBuatHalSendiri #SukaBuatKepala #JaranXNakal #BudakDegil ️
1

Bagi siapa yg kenal aku 🤗 Tak kira dekat mana pun Aku syahmi ingin memohon maaf atas kesilapan lama aku Tidak kira salah tu kecik mahupun besar atau aku ade pernah terkasar bahasa dgn korang bile time bersembang Aku harap maaf tu diterima korang y

Damn son!!!!
#dam2b 
#jarangngam
3

Damn son!!!! #dam2b #jarangngam

Terkena palang plak...
#jarangpadu 
#jarangngam
7

Terkena palang plak... #jarangpadu #jarangngam

Advertisement
from @kim_ridz -  Gunalah harpic untuk mengilatkan ekzos steel anda
#ngam #jarangngam #selalumeragam #kriss110 #opbr - #besutkrissowner
0

from @kim_ridz - Gunalah harpic untuk mengilatkan ekzos steel anda #ngam #jarangngam #selalumeragam #kriss110 #opbr - #besutkrissowner

Advertisement
#gado2 #jarangngam
0

#gado2 #jarangngam

Kami kawan , kami tak pandang ape yang ada pada sesiapa,.andai dia diatas tak perlu jeles janji kita ada bersama,.ibarat awan dengan langit.,
@kecik_76 
@mohamad_faishafizi
#kamitakramai 
#jarangngam 
#goodnight
2

Kami kawan , kami tak pandang ape yang ada pada sesiapa,.andai dia diatas tak perlu jeles janji kita ada bersama,.ibarat awan dengan langit., @kecik_76 @mohamad_faishafizi #kamitakramai #jarangngam #goodnight

Standard Itu indah kan,orang Kata... #lajulajunakpergimana 
#jarangon #jarangngam #jarangramai
2

Standard Itu indah kan,orang Kata... #lajulajunakpergimana #jarangon #jarangngam #jarangramai

Cosmopolitan Magazine @cosmopolitanmy 
November 2016
Fashion spread by @sriazni  #fashionspread #cosmopolitan #cosmopolitanmy
24

Cosmopolitan Magazine @cosmopolitanmy November 2016 Fashion spread by @sriazni #fashionspread #cosmopolitan #cosmopolitanmy