#kapcaijahat Instagram photos and videos

Advertisement
Reposted from @peiso_motorgarage
• • • • • •
Tunggu turn nak tukar tayar...alhamdulillah.

TQ boss sentiasa support!
TAYAR KAPCAI 2ND MUR
Brand daripada Maxxis/Michelin/Bridgestone & dll..harga sama mengikut size..(Harga adalah siap pasang untuk setiap 1 tayar)

70/90: RM40.00
80/90: RM45.00
90/90: RM50.00
SETIAP KENAIKKAN SIZE HANYA TAMBAH RM5.00 SHJ!!!
Maxxis/Michelin/Bridgestone & dll

Jom Bossku jom Mur2 je.. Tayar 2nd Kapcai serendah Rm40-Rm60!!!
Barang baek- Berbunga-bunga lagi..dari Tahun 2017-2019. #maluapebossku 
Call/watsapp: +60128282531
Location: Taman Selaseh, Gombak

#modi#dyno#jackrot#kapcai#kakimotor#ladybikers#kapcaijahat#kapcaimalaya#kapcaisisto#kapcaiwengweng#kapcaiidola#kroniyamaha#peiso#peisomotorgarage#Kakicorner#kakifly#kakiviral#tayarkapcai#tayarmotor#tayarmurah#murah#kakimoto#kapcaiwengweng#kapcaiidola#peiso#peisomotorgarage#pemotoran#sukanpemotoran#duaroda#roda
0

Reposted from @peiso_motorgarage • • • • • • Tunggu turn nak tukar tayar...alhamdulillah. TQ boss sentiasa support! TAYAR KAPCAI 2ND MUR Brand daripada Maxxis/Michelin/Bridgestone & dll..harga sama mengikut size..(Harga adalah siap pasang untuk seti

Advertisement
Advertisement
cartier
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : single 
Gender : unisex
Grade : AAA
Movement : quartz
Dial : analog
Subdial : function
Date : function
Case Material : stainless steel
Strap Material : steel
Warranty : 3 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include normal box
Add on : 
RM10 small leather box/ RM15 box kayu / RMRM40 complete set box

#jentera_fly #jenterakita #kapcaijahat #supermanjalanan #superkapcai_ #sahabatpejuang_ #46racing_ #_peacejanganjatuh #ridersidamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kakilanggar #wilayahpermotoran #peminatrxz #budak_video_official #yamakawainternationalrider #kamixramai #megagathering125zr #abampermotoran #jenterapejuang #serlahkankehebatan #kakymotor #supporter_malaya #jarang_jarang_racing #peminat125zrmalaysians_ #kapcaimalaya #budakkapcai #ridersidamanmalaya #jenterapadu #kronilampupetakofficial #jentera_fly #idolamalaya #awektiktokmalaysia
0

cartier ⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ Unit : single Gender : unisex Grade : AAA Movement : quartz Dial : analog Subdial : function Date : function Case Material : stainless steel Strap Material : steel Warranty : 3 month engine Postage : sm free / ss add rm5 Box : in

gshock couple floral jelly
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : couple
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : quartz
Dial : dual time digital
Case Material : rubber
Strap Material : rubber
Function : countdown timer, stopwatch, 24hour format, led light, date, day, stopwatch, alarm. 
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include tin love

#jentera_fly #jenterakita #kapcaijahat #supermanjalanan #superkapcai_ #sahabatpejuang_ #46racing_ #_peacejanganjatuh #ridersidamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kakilanggar #wilayahpermotoran #peminatrxz #budak_video_official #yamakawainternationalrider #kamixramai #megagathering125zr #abampermotoran #jenterapejuang #serlahkankehebatan #kakymotor #supporter_malaya #jarang_jarang_racing #peminat125zrmalaysians_ #kapcaimalaya #budakkapcai #ridersidamanmalaya #jenterapadu #kronilampupetakofficial #jentera_fly #idolamalaya #awektiktokmalaysia
0

gshock couple floral jelly ⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ Unit : couple Gender : unisex Grade : AA Movement : quartz Dial : dual time digital Case Material : rubber Strap Material : rubber Function : countdown timer, stopwatch, 24hour format, led light, date, day, stop

Restock

Guess ⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : single / couple set
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz 
Dial : Analog 
Subdial: - 
Date : function
Case Material : ceramic steel
Strap Material : rubber
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include normal box
Box guess add rm10

#jentera_fly #jenterakita #kapcaijahat #supermanjalanan #superkapcai_ #sahabatpejuang_ #46racing_ #_peacejanganjatuh #ridersidamanmalaya #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kakilanggar #wilayahpermotoran #peminatrxz #budak_video_official #yamakawainternationalrider #kamixramai #megagathering125zr #abampermotoran #jenterapejuang #serlahkankehebatan #kakymotor #supporter_malaya #jarang_jarang_racing #peminat125zrmalaysians_ #kapcaimalaya #budakkapcai #ridersidamanmalaya #jenterapadu #kronilampupetakofficial #jentera_fly #idolamalaya #awektiktokmalaysia
0

Restock Guess ⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ Unit : single / couple set Gender : unisex Grade : AA Movement : Quartz Dial : Analog Subdial: - Date : function Case Material : ceramic steel Strap Material : rubber Warranty : 1 month engine Postage : sm free / ss add

All Red bosku. Design yang paling patut korang ada sebab boleh match dengan semua warna baju 
.
Limited edition punya design ni 
.
.
Macam mana nak order ??? ⤵
KLIK  LINK DI BIO
KLIK  LINK DI BIO
KLIK  LINK DI BIO
.
WHATSAPP  0 1 3 2 4 6 5 2 9 7
WHATSAPP  0 1 3 2 4 6 5 2 9 7
WHATSAPP  0 1 3 2 4 6 5 2 9 7
.
#Zamstore #maluapabossku #ysuku #jenterafly#kapcaijahat #ysukulovers #jammurahmalaysia#jamcouplemurah #jamtanganmurahmalaysia
0

All Red bosku. Design yang paling patut korang ada sebab boleh match dengan semua warna baju . Limited edition punya design ni . . Macam mana nak order ??? ⤵ KLIK LINK DI BIO KLIK LINK DI BIO KLIK LINK DI BIO . WHATSAPP 0 1 3 2 4 6 5 2 9 7 WHAT

Tq buddy dtg dari jauh support event dn bntu jadi Marshall utk event semlm. Teamlc135malaysia
#supportlocalrider 
#lc135malaysia 
#sukanduaroda 
#kronibana 
#jenterapadu 
#santaianakutara 
#serlahkankehebatan 
#y15zr 
#135lc 
#kapcaijahat 
#kapcaimalaya 
#135lcmalaysia 
#standardjahat 
#onxon 
#lc135v4 
@rempitxgila
@rempit.selamanya
@lc_chemor_perak 
@_titalegalc 
@lcownerriderclub 
@ladies_super_spirit 
@lc135_semalaya 
@lcserembanns9 
@lc_haluan_kiri 
@lcbkh_official 
@lcmania 
@ofc_lcfamily 
@_babysharkhighway 
@tentera125zr 
@kroni_115injection 
@kronilampupetak 
@kronikysuku
@sgfc_zon_melaka
0

Tq buddy dtg dari jauh support event dn bntu jadi Marshall utk event semlm. Teamlc135malaysia #supportlocalrider #lc135malaysia #sukanduaroda #kronibana #jenterapadu #santaianakutara #serlahkankehebatan #y15zr #135lc #kapcaijahat #kapcaimal

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Tidak perlu mencari yang lebih cantik... cukuplah dia nampak menarik... yang penting allah jadi kan die yang terbaik️
.
.
.
#kamixramai #besut_kriss_owner #kapcaijahat #kroni.kriss.semalaya#budaknakal#modenaskriss#mkum2019#kronilampubenjolofficial
4

Tidak perlu mencari yang lebih cantik... cukuplah dia nampak menarik... yang penting allah jadi kan die yang terbaik️ . . . #kamixramai #besut_kriss_owner #kapcaijahat #kroni .kriss.semalaya#budaknakal #modenaskriss #mkum2019 #kronilampubenjolofficial

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Selesai Ride saghill semlm Tq kpd kengkawan Dari dekat dn jauh dari Batu pahat, jb sbb support event semlm. Teamlc135malaysia
#supportlocalrider 
#lc135malaysia 
#sukanduaroda 
#kronibana 
#jenterapadu 
#santaianakutara 
#serlahkankehebatan 
#y15zr 
#135lc 
#kapcaijahat 
#kapcaimalaya 
#135lcmalaysia 
#standardjahat 
#onxon 
#lc135v4 
@rempitxgila
@rempit.selamanya
@lc_chemor_perak 
@_titalegalc 
@lcownerriderclub 
@ladies_super_spirit 
@lc135_semalaya 
@lcserembanns9 
@lc_haluan_kiri 
@lcbkh_official 
@lcmania 
@ofc_lcfamily 
@_babysharkhighway 
@tentera125zr 
@kroni_115injection 
@kronilampupetak 
@kronikysuku
@sgfc_zon_melaka
0

Selesai Ride saghill semlm Tq kpd kengkawan Dari dekat dn jauh dari Batu pahat, jb sbb support event semlm. Teamlc135malaysia #supportlocalrider #lc135malaysia #sukanduaroda #kronibana #jenterapadu #santaianakutara #serlahkankehebatan #y15zr

Alhamdulillah selesai Ride ke sagill, Tangkak,jb semlm....jumpa lagi semua next ride  Teamlc135malaysia
#supportlocalrider 
#lc135malaysia 
#sukanduaroda 
#kronibana 
#jenterapadu 
#santaianakutara 
#serlahkankehebatan 
#y15zr 
#135lc 
#kapcaijahat 
#kapcaimalaya 
#135lcmalaysia 
#standardjahat 
#onxon 
#lc135v4 
@rempitxgila
@rempit.selamanya
@lc_chemor_perak 
@_titalegalc 
@lcownerriderclub 
@ladies_super_spirit 
@lc135_semalaya 
@lcserembanns9 
@lc_haluan_kiri 
@lcbkh_official 
@lcmania 
@ofc_lcfamily 
@_babysharkhighway 
@tentera125zr 
@kroni_115injection 
@kronilampupetak 
@kronikysuku
@sgfc_zon_melaka
0

Alhamdulillah selesai Ride ke sagill, Tangkak,jb semlm....jumpa lagi semua next ride Teamlc135malaysia #supportlocalrider #lc135malaysia #sukanduaroda #kronibana #jenterapadu #santaianakutara #serlahkankehebatan #y15zr #135lc #kapcaijahat

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
Dm nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @gengrempit .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku Dm nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan koran

Mambang kuning ada FUN RIDE ARRC RACING SEPANG ️️️
Cc :  @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_v2_0fficial
Owner : .
 tag gambar moto kesayang korang Dan tag owner moto sekali . #peminatysuku #pencinta_kapcai #y15malaysia #familiaridergroup #y15nismilanofficial #budak_y15zr
#kapcaijahat #ysukuteam #ysuku #y15 #kapcaisado #jenterapejuang #jenteraduaroda #y15zr_rocket #y15zrmalaysia #peminaty15zr #peminaty15zrmalaysia #kapchaimalaya #peminatduaroda #abangranggivssistorare #abangranggi_vs_sistorare #team_y15zr_malaya #team_y15zr #setsetidola #teamy15zr #exciter #mxking150cc #kronikysuku #team_y15zr_malayasia
1

Mambang kuning ada FUN RIDE ARRC RACING SEPANG ️️️ Cc :  @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_v2_0fficial Owner : . tag gambar moto kesayang korang Dan tag owner moto sekali . #peminatysuku #pencinta_kapcai #y15malaysia #familiaridergroup #y15nismilano

Set Y15ZR V2 Exciter Hitam Gold
Set Oem
Stripe Siap Tanam
Rm400
Cod Bukit Mertajam
Pos Seluruh Malaysia(Free pos semenanjung)

Jika berminat tekan link whatsap kat page ig saya ...#yamaha #yamahalc135 #yamahalc #coverset #coversetlc135 #kronilc135 #padu #lcfamilia #lcpenang #135lcunited #kimmotor #syafiqzainuddin #coverset #coversetcun #trustedseller #maluapabossku #cantikbaqhangg #kapcaijahat #jenterapejuang #kapcaisado #kemaihweh #mereciksss #lckedah #lcpenang #lcperak #lckelantan #lcjohor #lcmelaka #lcpahang #lckl #lcterengganu #yamahalcmalaysia
0

Set Y15ZR V2 Exciter Hitam Gold Set Oem Stripe Siap Tanam Rm400 Cod Bukit Mertajam Pos Seluruh Malaysia(Free pos semenanjung) Jika berminat tekan link whatsap kat page ig saya ...#yamaha #yamahalc135 #yamahalc #coverset #coversetlc135 #kronilc135 #p

Tag seseorg 
°°°
Nak quote2 yg menarik utk menghilangkn stress follow @drsingle._ @foxsay._ @jiwakacau.official
°°°
Jangan lupa on notification! Baru tak terlepas quote2 baru.
°°°
#videolawak
#himpunanbahanlawak
#himpunanlawakmalays
#iglelakivsperempuan
#penmerahdotcom
#nakpesan
#nakngepek
#nakbebel
#nakkongsi
#lawak
#lawakhambar
#kipidap
#paidreviewmalaysia
#paidreview
#paidreviewmurah
#y15zrmalaysia malaysia
#y15
#y15malaya_official
#kapcaijahat
#kamixramai
#ysukufamilia
#musicallymalaysia
#musically__malaysia
#tiktokmalaysia
#tiktokmalaysia
#musicallyistafamous
0

Tag seseorg °°° Nak quote2 yg menarik utk menghilangkn stress follow @drsingle._ @foxsay._ @jiwakacau.official °°° Jangan lupa on notification! Baru tak terlepas quote2 baru. °°° #videolawak #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #iglelakivsperemp

SET PALING LARISSS 
MEERACLE FOR MALAYSIA
.
Set kesukaan ramai. Satu set tu ada yang berjaya guna sampai 3 bulan tau gais!
.
Jimat dan berkesan sangat.
Jom lihat feedback Meeracle :
.
@meeracle_kota.tinggi
@meeracle_original.hq
@meeracle_foundation.malaysia
.
Jom dapatkan sekarang
Lagi cepat guna,
Lagi cepat cantik 
.
1

SET PALING LARISSS MEERACLE FOR MALAYSIA . Set kesukaan ramai. Satu set tu ada yang berjaya guna sampai 3 bulan tau gais! . Jimat dan berkesan sangat. Jom lihat feedback Meeracle : . @meeracle_kota.tinggi @meeracle_original.hq @meeracle_foundation.m

Merecik Siot Warna Ni  Harga Tak Masuk Akal Saya Jual 🤣 Hanya Rm30 Sahaja , Free postage  Mane Nak Dapat Tempat Lain Harga Semurah Ni , Stock Tinggal Dah Tak Banyak , Yang Nak Order Cepat Wasap 011-21962314 Atau Tekan Link Dekat Bio Ok ‼️ .

#kapcaijahat #kapcaimalaya #motorkapcai_1 #motorkapcaihouse_ #kronirempit #kroniduaroda #kapcaisado #idolakapcai #sukanpermotoran #kapcaijahatkakitapau #matrempitkuantan #matermpit #kakymotor #matmoto #idolahighway #sistoidola #rxzfamilia #sisto_idola #sukanduaroda
#kroniduaroda #pejuanghighway #jenterapadu #jenterakita #46racing_ #kakimotor #pecutanmaksima #jenterafly #rempitselamanya #did_japan_familia_
0

Merecik Siot Warna Ni Harga Tak Masuk Akal Saya Jual 🤣 Hanya Rm30 Sahaja , Free postage Mane Nak Dapat Tempat Lain Harga Semurah Ni , Stock Tinggal Dah Tak Banyak , Yang Nak Order Cepat Wasap 011-21962314 Atau Tekan Link Dekat Bio Ok ‼️ . #kapcaij

Kesian si aisyah dah tak terjaga langsung , kita kasi die bngn untuk mega gathering ss king okey
.
.
.
.
.
#ex5tetapdihati️#ex5lovers_official#ex5langkawicrew#ex5selatan#ex5_tetap_idola#ex5lover#kronilampupetakofficial#kroni201m#kroniex5#kroniex5#kroniduaroda#kronilampupetak#legasilampupetak#besipetakofficial#duniaduaroda#duniakapcai_#duniapermotoran#duniakelajuan__#kapcaimalaya#kapcaisado#kapcaijahat#kapcailover#jiwakelajuan#pencintaduaroda#pencintakelajua #kroni125zr #kroniyamaha #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #kapcailover #duniakapcai_ #duniapermotoran #duniaduaroda #jiwakelajuann#hondaboonsiew#hondaex5dream
0

Kesian si aisyah dah tak terjaga langsung , kita kasi die bngn untuk mega gathering ss king okey . . . . . #ex5tetapdihati️ #ex5lovers_official #ex5langkawicrew #ex5selatan #ex5_tetap_idola #ex5lover #kronilampupetakofficial #kroni201m #kroniex5 #kroniex5 #kro

Contact us +1(419) 751-2279 (WhatsApp)
Kik or Wickr : actavisus
Email : infoactavis@mail.com
#kami #kronihondakapcai #mambanghijau #greenhulks #kapcaimalaya #oxycodene  #kapcaisado #kapcaijahat #kakimotor #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #budakbarunakup #wave125i #wave125 #ex5 #hulksketch #hulk #avengers #art #hulksmash #hulkart #brucebanner #hulkartwork #comicart #sketch #adderall® #aderall #adderal #adderall®️
0

Contact us +1(419) 751-2279 (WhatsApp) Kik or Wickr : actavisus Email : infoactavis@mail.com #kami #kronihondakapcai #mambanghijau #greenhulks #kapcaimalaya #oxycodene #kapcaisado #kapcaijahat #kakimotor #jenterapejuang #jenterakita #jenterapadu #bu

Jangan pernah sekali membandingkan hidup kita dengan orang lain. kerana hiduo ini adalah perjalanan bukan pertandingan .
.
.
.
.
#kapcaijahatkakitapau #y15malaysia #pelesikrayaumalaysia #y15v2malaysia🇲🇾 #kapcaimalaya #y15malaya_official #sukanduaroda #sukanpermotoran #y15official #kapcaijahat #ysukufamilia #minatsama #y15v2 #y15movistar #y15malaysiacommunity #gengjiwakacau #matkapcaimalaya #y15zr_kroni57official #kapadokya
1

Jangan pernah sekali membandingkan hidup kita dengan orang lain. kerana hiduo ini adalah perjalanan bukan pertandingan . . . . . #kapcaijahatkakitapau #y15malaysia #pelesikrayaumalaysia #y15v2malaysia 🇲🇾 #kapcaimalaya #y15malaya_official #sukanduaroda

Gagal??
Belajar erti mencuba sebab manusia takkan terlepas dari kesilapan 
.
.
.
.
#hobikamimahal
#rempitmalaya #kakymotor #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kronilampupetak #rempit #lovequotes #hondaalwaysawesome #kapcaijahat #kapcaisado #sukanpermotoran #pecintaduaroda #onxon #kapcaiwengweng #standardpoodle #kronirempit #peacejanganturun
2

Gagal?? Belajar erti mencuba sebab manusia takkan terlepas dari kesilapan . . . . #hobikamimahal #rempitmalaya #kakymotor #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kronilampupetak #rempit #lovequotes #hondaalwaysawesome #kapcaijahat #kapcaisado #sukanpermotoran #

Mau PAW berapa KILO?
Masuk dalam TOWN
Skill lincah macam FIVE-O
Merata TANGO down!
Barang basah payah nego
.
.
.
.
cc : 
#lc135semalaya#lc135padu#lc135kroni#lc135machine#kapcai4lejang##lcgombak#Lc_super_spirit#lc135familia#kroni_135_I#kamixramai#jenteraduaroda#jenterapejuang#kapcaimalaya#pencintaduaroda#familiaridergroup#peminat2roda#kapcaijahat#kapcaisado
0

Mau PAW berapa KILO? Masuk dalam TOWN Skill lincah macam FIVE-O Merata TANGO down! Barang basah payah nego . . . . cc : #lc135semalaya #lc135padu #lc135kroni #lc135machine #kapcai4lejang ##lcgombak #lc_super_spirit #lc135familia #kroni_135_i #kamixramai #jent

Ada yang perasan tak tadi??? .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lc135 #kronilc135 #lc135 #kronilc135 #familiarlc135 #kakiweng #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kakiweng #kakimotormalaysia #kapcaijahat #kroni_lc_ipoh #kroni_kacuk #kacukan #onxon #kakymotor #kronilcipoh #lc135_semalaya
0

Ada yang perasan tak tadi??? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #lc135 #kronilc135 #lc135 #kronilc135 #familiarlc135 #kakiweng #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kakiweng #kakimotormalaysia #kapcaijahat #kroni_lc_ipoh #kroni_kacuk #

adat perlumbaan adaa di depan ade di belakang..jangan sbb ko kalah ko terus mengalah..teruskan usaha untuk maju kehadapan🤘TIBER#115fiofficial #lagenda_bersatu #lagendabudaksetan #lagenda115zrfi #kroniinjection115 #kakispin #kakiflyduaroda #kakilepaktown #kakipacak #kakimotor #kakigelek #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #kroni4lejang #duniaduaroda #pencintaduaroda #sukanduaroda #gongnerakafi
1

adat perlumbaan adaa di depan ade di belakang..jangan sbb ko kalah ko terus mengalah..teruskan usaha untuk maju kehadapan🤘TIBER#115fiofficial #lagenda_bersatu #lagendabudaksetan #lagenda115zrfi #kroniinjection115 #kakispin #kakiflyduaroda #kakilepakt

Load More