#kroniy1 Instagram photos and videos

Advertisement
Salam geng geng #nvx

Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu

Warna yang ada adalah
Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh

Kalau nak carbon fiber pun kami ada bo55ku.Boleh jugak pasang bro.Ngam jugak.Nak matching2 cover air filter transparent dengan cover CVT carbon fiber pun boleh

Mai la ke kedai
Arini kami bukak tau.
Kul 12 sampai 10 malam ni
Jumpa sana ya bo55ku

Follow kami
@jmaventures_46

Support Pamigale
@shahrilfahmey

#kamibiasa2aje #kapcaimalaya #pamigale #jenterakita #kapcaisado #jiwapermotoran #yamaha #kronibana #attacx #kroniy1 #y15zrmovistar #scooter #yamaha #moped #nvxn9c #twowheeler #jenterapejuang #JMAVENTURES #attacx #kapcaijahat #nvxcentralcommunity #nvx155 #aerox155 #aeroxindonesia #aeroxmodifikasi #nvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155sparepartmalaysia #nvx#teamnvx155malaysia
9

Salam geng geng #nvx Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu Warna yang ada adalah Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh Kalau nak carbon fiber pun k

Salam geng geng #nvx

Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu

Warna yang ada adalah
Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh

Kalau nak carbon fiber pun kami ada bo55ku.Boleh jugak pasang bro.Ngam jugak.Nak matching2 cover air filter transparent dengan cover CVT carbon fiber pun boleh

Mai la ke kedai
Arini kami bukak tau.
Kul 12 sampai 10 malam ni
Jumpa sana ya bo55ku

Follow kami
@jmaventures_46

Support Pamigale
@shahrilfahmey

#kamibiasa2aje #kapcaimalaya #pamigale #jenterakita #kapcaisado #jiwapermotoran #yamaha #kronibana #attacx #kroniy1 #y15zrmovistar #scooter #yamaha #moped #nvxn9c #twowheeler #jenterapejuang #JMAVENTURES #attacx #kapcaijahat #nvxcentralcommunity #nvx155 #aerox155 #aeroxindonesia #aeroxmodifikasi #nvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155sparepartmalaysia #nvx#teamnvx155malaysia
4

Salam geng geng #nvx Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu Warna yang ada adalah Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh Kalau nak carbon fiber pun k

Assalamualaikum,

Saya akan ke Jepun setiap bulan insyaallah untuk runner part permotoran atau apa apa la korang nak bermula March 2019

Toys
Gshock
Helmet
Aksesori moto
Handbag
Wallet 
Fashion related item
Used item

Atau apa apa sahaja la asalkan bnda tu tak salah di sisi undang.

Apa agak agak korang nak mintak belikan kat sana?Maria ozawa jangan la dimintak.

Ada fees dalam RM 200 ya.
Tapi benda sana rare rare la.
Supreme ke apa ke,LV ke
Macam macam ada.

Kita update balik march ya

Follow kami
@jmaventures_46

Support Pamigale
@shahrilfahmey

#kamibiasa2aje #kapcaimalaya #pamigale #jenterakita #kapcaisado #jiwapermotoran #yamaha #kronibana #attacx #kroniy1 #y15zrmovistar #scooter #yamaha #moped #nvxn9c #twowheeler #jenterapejuang #JMAVENTURES #attacx #kapcaijahat #nvxcentralcommunity #nvx155 #aerox155 #aeroxindonesia #aeroxmodifikasi #nvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155sparepartmalaysia #nvx#teamnvx155malaysia
84

Assalamualaikum, Saya akan ke Jepun setiap bulan insyaallah untuk runner part permotoran atau apa apa la korang nak bermula March 2019 Toys Gshock Helmet Aksesori moto Handbag Wallet Fashion related item Used item Atau apa apa sahaja la asalkan b

Salam geng geng #nvx

Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu

Warna yang ada adalah
Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh

Kalau nak carbon fiber pun kami ada bo55ku.Boleh jugak pasang bro.Ngam jugak.Nak matching2 cover air filter transparent dengan cover CVT carbon fiber pun boleh

Mai la ke kedai
Arini kami bukak tau.
Kul 12 sampai 10 malam ni
Jumpa sana ya bo55ku

Follow kami
@jmaventures_46

Support Pamigale
@shahrilfahmey

#kamibiasa2aje #kapcaimalaya #pamigale #jenterakita #kapcaisado #jiwapermotoran #yamaha #kronibana #attacx #kroniy1 #y15zrmovistar #scooter #yamaha #moped #nvxn9c #twowheeler #jenterapejuang #JMAVENTURES #attacx #kapcaijahat #nvxcentralcommunity #nvx155 #aerox155 #aeroxindonesia #aeroxmodifikasi #nvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155sparepartmalaysia #nvx#teamnvx155malaysia
4

Salam geng geng #nvx Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu Warna yang ada adalah Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh Kalau nak carbon fiber pun k

Salam geng geng #nvx

Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu

Warna yang ada adalah
Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh

Kalau nak carbon fiber pun kami ada bo55ku.Boleh jugak pasang bro.Ngam jugak.Nak matching2 cover air filter transparent dengan cover CVT carbon fiber pun boleh

Mai la ke kedai
Arini kami bukak tau.
Kul 12 sampai 10 malam ni
Jumpa sana ya bo55ku

Follow kami
@jmaventures_46

Support Pamigale
@shahrilfahmey

#kamibiasa2aje #kapcaimalaya #pamigale #jenterakita #kapcaisado #jiwapermotoran #yamaha #kronibana #attacx #kroniy1 #y15zrmovistar #scooter #yamaha #moped #nvxn9c #twowheeler #jenterapejuang #JMAVENTURES #attacx #kapcaijahat #nvxcentralcommunity #nvx155 #aerox155 #aeroxindonesia #aeroxmodifikasi #nvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155sparepartmalaysia #nvx#teamnvx155malaysia
4

Salam geng geng #nvx Kami nak bagitau kami dah ada stok cover air filter warna warni pelangi tu Warna yang ada adalah Transparent, Merah,Purple,Biru dan Smoked.Inilah 5 warna yang menggugat sanubari anda bo55ku.heheheh Kalau nak carbon fiber pun k

Enkei 6 batang ory HLY PNP Y15 saiz 1.6 , 1.85  RM520 ada warna hitam ,silver biru GP dan putih 
Jauh kita pos dkt kita cod
Cod area penang
#ysuku_malaya_official 
#teamy15zr #teamy15zrmalaya #teamy15zrjbstyle #y15zrmalaysia 
#y15zrmalaya0fficial #y15zr_rocket 
#y15zrbangicrew_official #y15zr_garage #y15zrpenangislandcrew #y15zrkelantancrew #y15zrpahangcommunity #kroniy15zr #kroniy1
5

Enkei 6 batang ory HLY PNP Y15 saiz 1.6 , 1.85 RM520 ada warna hitam ,silver biru GP dan putih Jauh kita pos dkt kita cod Cod area penang #ysuku_malaya_official #teamy15zr #teamy15zrmalaya #teamy15zrjbstyle #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y1