#kualaterengganu Instagram photos and videos

Advertisement
FANTASY SET
Apa yg korang akn dpt dlm setiap box?
2 lipmate dgn color yg brbeza (3ml)
1 lip treatment . 1 powder blusher (peach colour)
WOW. So, sesiapa yg nk tahu harga, boleh DM sy SEKARANG! Sy akn bg hrga yg brbaloi & brpatutan pada anda. Tnggu apa lg? GRAB YOURS NOW #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas
0

FANTASY SET Apa yg korang akn dpt dlm setiap box? 2 lipmate dgn color yg brbeza (3ml) 1 lip treatment . 1 powder blusher (peach colour) WOW. So, sesiapa yg nk tahu harga, boleh DM sy SEKARANG! Sy akn bg hrga yg brbaloi & brpatutan pada anda. Tnggu ap

SPAGHETTI SEAFOOD AGLIO
=============
5:30 PTG - 12:30 MALAM
(REHAT JAM 7:00-8.00MALAM)
.
#ROGER

https://wa.me/60145152932 (Caw. WAKAF BERUAS)
https://wa.me/60105677487 (Caw. DURIAN BURUNG)

#arrizqkitchen#arrizq#wakafberuas#durianburung#kedaiterengganu#western #jjcm#kedaimakansedap#makananwestern#ganukite#makananterengganu#foodporn#instafood#tasty#yummy#terengganu#terengganudrawbridge#westernterengganu#kualaterengganu#terengganudaruliman#malaysia
0

SPAGHETTI SEAFOOD AGLIO ============= 5:30 PTG - 12:30 MALAM (REHAT JAM 7:00-8.00MALAM) . #roger https://wa.me/60145152932 (Caw. WAKAF BERUAS) https://wa.me/60105677487 (Caw. DURIAN BURUNG) #arrizqkitchen #arrizq #wakafberuas #durianburung #kedaitereng

Untuk korang yang tengah holiday hari ni kan??? .
Shaa payung video release beatbeauty in code peach 
.
Happy National day 🇲🇾
.
#liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung
0

Untuk korang yang tengah holiday hari ni kan??? . Shaa payung video release beatbeauty in code peach . Happy National day 🇲🇾 . #liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterenggan

Assalamualaikum & selamat pagi 
semoga dimurahkan rezeki semua
_
 Dibuka Setiap Hari
⏰ Mon-Thurs [10AM-7PM]
⏰ Fri-Sun [10AM-8PM]
 Landmark:Lorong Pusat Pakaian hari-hari
 09-6622760/0178944155
_
#dataranaustin #kualaterengganu #gongbadak #huluterengganu #marang #besut #setiu #kemaman #dungun #qairahijab #teganupeople
0

Assalamualaikum & selamat pagi semoga dimurahkan rezeki semua _ Dibuka Setiap Hari ⏰ Mon-Thurs [10AM-7PM] ⏰ Fri-Sun [10AM-8PM] Landmark:Lorong Pusat Pakaian hari-hari 09-6622760/0178944155 _ #dataranaustin #kualaterengganu #gongbadak #huluterengg

Advertisement
Assalamualaikum, selamat pagi 🤗

selalu manusia mndahulukn fizikal penampilan luaran tetapi x menyempurnakan drpd dalaman..bila dalaman lemah mcm mana nak menzahirkan dari segi fizikal..
.
Sbb tu sy sgt percaya utk melahirkan kekuatan luaran bermula dr dalaman..
.
spiritual yg kuat dn sentiasa diberikan ilmu dn menggunakn ilmu spaya mendekatkan diri kepada Allah dan melihat kehidupan sebagai satu ujian dan kita hidup di dalam peraturan nya.. #katakatabondarozita
#selamatpagi 
#quotepagi 
#dealersahjrm 
#kualaterengganu 
#rangkaianjrmterengganu
0

Assalamualaikum, selamat pagi 🤗 selalu manusia mndahulukn fizikal penampilan luaran tetapi x menyempurnakan drpd dalaman..bila dalaman lemah mcm mana nak menzahirkan dari segi fizikal.. . Sbb tu sy sgt percaya utk melahirkan kekuatan luaran bermula

Advertisement
Sangat tenang berehat disini....🥰🥰🥰
#duyongmarinaresort #kualaterengganu
0

Sangat tenang berehat disini....🥰🥰🥰 #duyongmarinaresort #kualaterengganu

LAST CALL‼️‼️LAST CALL‼️‼️LAST CALL‼️‼️ Last day promo AINAA BLUSHER🥴
Grab yours now before out of stock‼️ HANYA RM33 SAHAJA, NP RM39 !

#nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautykualaterengganu #nsabeautykualaberang #ainaabeautyofficial #kualaterengganu #codkualaterengganu
0

LAST CALL‼️‼️LAST CALL‼️‼️LAST CALL‼️‼️ Last day promo AINAA BLUSHER🥴 Grab yours now before out of stock‼️ HANYA RM33 SAHAJA, NP RM39 ! #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautykualaterengganu #nsabeautykualaberang #ainaabeautyofficial #kualater

Welcome PFJ 
“TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim”
.
Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.2Branch kami️ :
PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice🥑🥑
10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 3ptg-10.30mlm) .
Mayang Palace Batu Burok
4ptg-12mlm (Selasa tutup)

FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
013-8161606
1% Jualan bulanan setiap bulan akan di sumbangkan ke Maahad@Anak yatim🤲
.
Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
Keluaran Anok Jati Terengganu ️
‘Be Healthy Everyday’
#pokkemfruitsjuice#foodblogger 
#terengganu #anoktranung 
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem#jjcm 
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan #ohmyganung 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #foodpornmalaysia 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #terengganukite 
#kapasisland #perhentianisland #redangisland
TQ for coming n Suport Pokkem️
0

Welcome PFJ “TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim” . Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .2Branch kami️ : PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice

Selamat Hari Malaysia 16.9.2019. 
Vacay-Run LAJSM kt kuala terengganu macam pendek sgt...tak sempat nak explore tempat2 menarik especially tempat2 makan best2. Till we meet again next year LAJSM w fm insyaallah. Next is KLSCM vFM #lajsm #vacayrun #kualaterengganu #selamatharimalaysia #terengganu #running #shortvacaytrip  #lopek #kotadamansararunningsquad #republicofrunner #pktnplrnrunners #corosmy #corosmalaysia #corosapex46 #teamultronrunners #teamultronkl
4

Selamat Hari Malaysia 16.9.2019. Vacay-Run LAJSM kt kuala terengganu macam pendek sgt...tak sempat nak explore tempat2 menarik especially tempat2 makan best2. Till we meet again next year LAJSM w fm insyaallah. Next is KLSCM vFM #lajsm #vacayrun #ku

#meccaamadzaidie  #tanjak #setanahmelayu #picoftheday #chendering #harimalaysia #igers #vsco #ikutcarakita #malaysia #terengganu #kualaterengganu #tranungkite  #buburasyura .
.
Selamat hari malaysia semua...qualiti time dengan KUCA BUBUR SURE dengan org kapong...
2

#meccaamadzaidie #tanjak #setanahmelayu #picoftheday #chendering #harimalaysia #igers #vsco #ikutcarakita #malaysia #terengganu #kualaterengganu #tranungkite #buburasyura . . Selamat hari malaysia semua...qualiti time dengan KUCA BUBUR SURE dengan

#pestapantaibatu buruk
#kualaterengganu
15.9.2019
Lagu matdan
0

#pestapantaibatu buruk #kualaterengganu 15.9.2019 Lagu matdan

Ramai yang tanya waktu yang seauai untuk senaman tu pagi ke petang. Sebenarnya, dua-dua pun bagus. Yang tak bagus tu kalau tak buat dua-dua 
.
Apa-apa pun, yang penting penjagaan makanan kena tekankan dulu supaya berat uolls turun dengan flow ye.
.
.
Coach Shue 019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH, program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim.
.
#teamrafiqrazali#naelofarhijab #adhwardell #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #benamir #teamnickhinhussien #hotfm #mediaprima #ctdk #keto #ariani #singapore #kualaterengganu #irmahasmie #hotfm #intermittentfasting #tvalhijrah #jerebu #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #sweetdreams #healthylifestyle#herbalifenutrition #rizmanruzainicreation
0

Ramai yang tanya waktu yang seauai untuk senaman tu pagi ke petang. Sebenarnya, dua-dua pun bagus. Yang tak bagus tu kalau tak buat dua-dua . Apa-apa pun, yang penting penjagaan makanan kena tekankan dulu supaya berat uolls turun dengan flow ye. . .

Jambatan angkat #KualaTerengganu
0

Jambatan angkat #kualaterengganu

Bunda dengan Aydeen x dan nak ready lagi ayoh dah snap doh  weather tak berapa cun time ni so bridge nampak kabur  takpa, next time balik ganu kita g lagi yerrr Aydeen. 🧳
.
.
.
#ganukite 
#terengganu 
#malaysia 
#bridge 
#kualaterengganu 
#baby 
#mommy
0

Bunda dengan Aydeen x dan nak ready lagi ayoh dah snap doh weather tak berapa cun time ni so bridge nampak kabur takpa, next time balik ganu kita g lagi yerrr Aydeen. 🧳 . . . #ganukite #terengganu #malaysia #bridge #kualaterengganu #baby #mom

OUR NO #1 BEST SELLER #advancedserum 
.
. 
Selamat pagi korang... Bougasbeauty #advancedserum adalah serum yang WATER BASE, sangat2 light dan cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat dab kulit kusaN. Apply sehari 2kali, pagi dan sebelum tidur kulit akan lebih smooth dan glow.. 
.
.
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
WhatsApp 01110062047
.
.
#bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub#bougasbeauty #serumviral2019 #bougasterengganu #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub#bougasbeauty #serumviral2019 #bougasterengganu #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub#bougasbeauty #serumviral2019#bougasterengganu #uniszastudent #umt #gongbadak #kualaterengganu#kualanerus #pasarpayang #batuburuk #kualaibai #terengganu
0

OUR NO #1 BEST SELLER #advancedserum . . Selamat pagi korang... Bougasbeauty #advancedserum adalah serum yang WATER BASE, sangat2 light dan cepat meresap ke dalam kulit. Sesuai untuk kulit yang bermasalah jerawat, parut jerawat dab kulit kusaN. App

For every open pod user, we have a good news for u 

#Lyfe
#Lyfesalt
#ForopenPod
#RestartYourLyfe
#Malaysia
#Terengganu #KualaTerengganu 
#vape #Vapers
0

For every open pod user, we have a good news for u #lyfe #lyfesalt #foropenpod #restartyourlyfe #malaysia #terengganu #kualaterengganu #vape #vapers

Alhamdulillah, jerebu nampak kurang hari ini. Rasanya 3 4 hari lepas tak nampak bukit2 hujung sana tu.. Harap2 hari ini atau esok, clearlah semua. Mata pun dah rasa berpasir tgk jerebu ni.  Terima kasih Aisha dari melaka. Tahun kedua datang Terengganu menyertai Larian Antarabangsa Jambatan Sultan Mahmud. Siap bawa mak datang jalan2 Terengganu. Katanya best macam duduk rumah sendiri. Alhamdulillah

Hari ini hari mengemas rumah. Ada yang tanye, Kak Bee tak penat ke? Tipu lah kalau kata tak penat. Tapi keseronokan dan kepuasan bila tetamu memuji dan repeat datang terengganu dan menginap di rumah tamu kami ni buat kepenatan tu hilang. 
Cadar, selimut, tuala wajib basuh setiap kali tetamu check out. Toto, sarung sofa perlu di bersih berkala. Lantai dapur, lantai tandas, gas stove wajib dimop dan dilap selalu. Jom start kerja.  #kerjasatuamanah #keselesaanandakegembiraankami #seronok #homestaymurahkt #homestaymurah #kualaterengganu #mokkuguesthouse #apartmentladangtokpelam #hsnz #pantaibatuburuk
0

Alhamdulillah, jerebu nampak kurang hari ini. Rasanya 3 4 hari lepas tak nampak bukit2 hujung sana tu.. Harap2 hari ini atau esok, clearlah semua. Mata pun dah rasa berpasir tgk jerebu ni. Terima kasih Aisha dari melaka. Tahun kedua datang Terenggan

For every open pod user, we have a good news for u 

#Lyfe
#Lyfesalt
#ForopenPod
#RestartYourLyfe
#Malaysia
#Terengganu #KualaTerengganu 
#vape #Vapers
0

For every open pod user, we have a good news for u #lyfe #lyfesalt #foropenpod #restartyourlyfe #malaysia #terengganu #kualaterengganu #vape #vapers

.
Nak coklat sedap tp nak yg murah harga mampu milik? Dont worry CHOCOLICIOUS kan adee 
.
Korang tau tak coklat yg ada dlm Chocolicious ni coklat premium tau setanding dgn coklat2 mahal.
.
Chocolicious ni dahlaa guna bahan2 berkualiti, dijual pd harga murah pulak uolls 
.
Jom dapatkan segera

#chocolicious
#chocoliciousbyshilawafiy #chocoliciousteam #chocoliciousterengganu #chocoliciouskualaterengganu #chocoliciouschenderingtrg #chocoliciouslovers #chocojar #chocoliciousoriginal #chocoliciousdarkchocolate #chocoliciouscoffeemacchiato #chocolicioustiramisu #chocolatelovers #chojarmurah #chocoliciousmurah #chocoliciousviral #chocoliciouslover #chocolate #coklatleleh #kualaterengganu
0

. Nak coklat sedap tp nak yg murah harga mampu milik? Dont worry CHOCOLICIOUS kan adee . Korang tau tak coklat yg ada dlm Chocolicious ni coklat premium tau setanding dgn coklat2 mahal. . Chocolicious ni dahlaa guna bahan2 berkualiti, dijual pd harg

Assalamualaikum semua Selamat pagi🤗🤗 Selamat Hari Malaysia Kami buka seperti biasa 8 pagi smpi 2 petang ya.. Yang mana kami mampu bantu, kami berbesar hati nak bantu🤒🤓 #klinikkeluargailyana #kualaterengganu
#ladangkualaterengganu
#tanjongkualaterengganu
#doktorperempuan
#scan2d3d4d5d
#rawatanam
#pembedahankecil
#rawatansakitlutut
#checkjaundis
#perancangankeluarga
#homevisit
#klinik24jam
#klinikmacam24jamtapi18jam
#implanon
#perancangankeluarga
0

Assalamualaikum semua Selamat pagi🤗🤗 Selamat Hari Malaysia Kami buka seperti biasa 8 pagi smpi 2 petang ya.. Yang mana kami mampu bantu, kami berbesar hati nak bantu🤒🤓 #klinikkeluargailyana #kualaterengganu #ladangkualaterengganu #tanjongkualaterengg

Cerita semalam... Jumpa kawan lama yg bertahun tak jumpa... Dpd  tak nikah lagi smpai anak dia dh besar... Dah dua orang... Alhamdulillah... #SeberangTakir #kualaterengganu
0

Cerita semalam... Jumpa kawan lama yg bertahun tak jumpa... Dpd tak nikah lagi smpai anak dia dh besar... Dah dua orang... Alhamdulillah... #seberangtakir #kualaterengganu

.
Hai semua.. 
.
Jom breakfast dengan chocolicious by Roshila 
.
Chocolate yang melimpah ruah, tambah pulak dengan cornflakes rangup, cocopop dan krispies rice memang BEST uollsss  #chocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocoliciousteam #chocoliciousterengganu #chocoliciouskualaterengganu #chocoliciouschenderingtrg #chocoliciouslovers #chocojar #chocoliciousoriginal #chocoliciousdarkchocolate #chocoliciouscoffeemacchiato #chocolicioustiramisu #chocolatelovers #chojarmurah #chocoliciousmurah #chocoliciousviral #chocoliciouslover #chocolate #coklatleleh #kualaterengganu
0

. Hai semua.. . Jom breakfast dengan chocolicious by Roshila . Chocolate yang melimpah ruah, tambah pulak dengan cornflakes rangup, cocopop dan krispies rice memang BEST uollsss #chocolicious #chocoliciousbyshilawafiy #chocoliciousteam #chocolicio

Welcome PFJ 
“TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim”
.
Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem
.2Branch kami️ :
PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king
Pokkem Fruits&Juice🥑🥑
10pg-10mlm(Everyday)(Jumaat 3ptg-10.30mlm) .
Mayang Palace Batu Burok
4ptg-12mlm (Selasa tutup)

FB:Pokkem Fruits&Juice
IG:PokkemFruitsJuice
013-8161606
1% Jualan bulanan setiap bulan akan di sumbangkan ke Maahad@Anak yatim🤲
.
Pakat mari try belake makan di kaki 5 rase International dan makan sambil ditemani angin angin bayu pantai batu burok dan hok paling utame pentingnyeeee harga murah xdok GST xdok SST
Keluaran Anok Jati Terengganu ️
‘Be Healthy Everyday’
#pokkemfruitsjuice#foodblogger 
#terengganu #anoktranung 
#amazingterengganu 
#beautifulterengganu
#bingsupokkem#jjcm 
#bingsuterengganu #bingsu
#jalanjalancarimakan #ohmyganung 
#makangmakangganu #sekmung
#foodphotography #foodpornmalaysia 
#foodporn #malaysia#batuburuk 
#kualaterengganu#terengganufood 
#terengganucafe #manggocheesecake #terengganukite 
#kapasisland #perhentianisland #redangisland
TQ for coming n Suport Pokkem️
0

Welcome PFJ “TakBoh Kering TeKok Mari Laaa Sinim” . Jom mari mari mari belake hok mane rase kering tekok tu mari basahkan sejukkan tekok dengan menu menu di Pokkem .2Branch kami️ : PBSquare (UTC),Tingkat bawah,belakang Sushi king Pokkem Fruits&Juice

Mohon la pada Dia Yang Satu .
.

Coach Syima +60 13388 3697
Personal and group coaching .
.

#kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #kurusmakannasi #sayanakkurus  #kurusdenganherbalife #herbalifemalaysia #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoaching #teamcoachsyima #teamcoachyatie #dietmalaysia #bahagia #malaysia #kualalumpur #johor #penang #shahalam #seremban #kualaterengganu #kotabharu #sungaipetani #ipoh #melaka
0

Mohon la pada Dia Yang Satu . . Coach Syima +60 13388 3697 Personal and group coaching . . #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #kurusmakannasi #sayanakkurus #kurusdenganherbalife #herbalifemalaysia #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoaching #te

Aku terimalah akan nikahnya️️️
.
.
Reception Ziana+ Ikram
.
Lokasi :Batu Rakit
.
For any enquiry contact us:
018-3564302
.
Email : info.fotokahwin@gmail.com
.
.
#fotokahwinterengganu #malaywedding #jurugambarkahwin #jumkahwin #gambarkahwin #terengganu #kualaterengganu #pakejkahwin #malaysia #fotografer #weddingphotographer #photographerterengganu #weddingterengganu #photographerpantaitimur #pakejperkahwinan #pakejgambarkahwin #pakejkahwinterengganu #weddingphoto #weddingganu #fotograferterengganu
0

Aku terimalah akan nikahnya️️️ . . Reception Ziana+ Ikram . Lokasi :Batu Rakit . For any enquiry contact us: 018-3564302 . Email : info.fotokahwin@gmail.com . . #fotokahwinterengganu #malaywedding #jurugambarkahwin #jumkahwin #gambarkahwin #terenggan

#Repost @shuhada_mdrifin
• • • • • •
Ramai yang berfikir untuk turun berat perlu makan makanan yang bosan dan workout tak berhenti. Sebenarnya, bila buat macam tu, kita cepat bosan dan badan kita akan cepat penat. Itu yang jadi  sehingga ramai yang mula then berhenti separuh jalan je.
.
Nak turun berat sebenarnya kena belajar faham prinsip turun berat iaitu mencipta kalori defisit. Yang penting jangan stress-stress sbb itu pun antara punca kita tak turun berat.
.
.
Coach Shue 019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH, program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim.
.
#teamrafiqrazali#naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #benamir #teamnickhinhussien #hotfm #mediaprima #ctdk #keto #ariani #singapore #kualaterengganu #irmahasmie #hotfm #intermittentfasting #tvalhijrah #jerebu #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #sweetdreams #healthylifestyle#herbalifenutrition #rizmanruzaini
0

#repost @shuhada_mdrifin • • • • • • Ramai yang berfikir untuk turun berat perlu makan makanan yang bosan dan workout tak berhenti. Sebenarnya, bila buat macam tu, kita cepat bosan dan badan kita akan cepat penat. Itu yang jadi sehingga ramai yang m

kek princess,moist choclate cake with buttercream️ assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak

0139183740 area gong badak/bandar with term

#moistbuttercake #brownies #browniescookies #creampuff #sandwich #jccc #thaibread #popiasira #popiacrunchy #devilfoodchoccake #devilchoccheesecake #doublechoccheesebrownies #minikatering #minicatering #kateringganu #fruitpuff #terengganu #kualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #wakaftengah #homemadecake #unisza #uniszapastitahu #umt #shortbreadbuttercookies #cookies2018 #biskutraya2018 #swisstart #tauhubegerdil
0

kek princess,moist choclate cake with buttercream️ assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak 0139183740 area gong badak/bandar with term #moistbuttercake #brownies #browniesco

top demand BROWNIES PROMO..esok last PROMO️bleh sempat kalau sape nk grab.. assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak

0139183740 area gong badak/bandar with term

#moistbuttercake #brownies #browniescookies #creampuff #sandwich #jccc #thaibread #popiasira #popiacrunchy #devilfoodchoccake #devilchoccheesecake #doublechoccheesebrownies #minikatering #minicatering #kateringganu #fruitpuff #terengganu #kualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #wakaftengah #homemadecake #unisza #uniszapastitahu #umt #shortbreadbuttercookies #cookies2018 #biskutraya2018 #swisstart #tauhubegerdil
0

top demand BROWNIES PROMO..esok last PROMO️bleh sempat kalau sape nk grab.. assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak 0139183740 area gong badak/bandar with term #moistbutterc

assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak

0139183740 area gong badak/bandar with term

#moistbuttercake #brownies #browniescookies #creampuff #sandwich #jccc #thaibread #popiasira #popiacrunchy #devilfoodchoccake #devilchoccheesecake #doublechoccheesebrownies #minikatering #minicatering #kateringganu #fruitpuff #terengganu #kualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #wakaftengah #homemadecake #unisza #uniszapastitahu #umt #shortbreadbuttercookies #cookies2018 #biskutraya2018 #swisstart #tauhubegerdil
0

assalamualaikum,alhamdulillah..terima kasih sudi order..sila buat tempahan 3/4 hari awal dari tarikh yg korang nak 0139183740 area gong badak/bandar with term #moistbuttercake #brownies #browniescookies #creampuff #sandwich #jccc #thaibread #popias

Selamat Menyambut Hari Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Sayangi Tanah Air Kita We Are Open Today 5:30 PTG - 12:30 MALAM
(REHAT JAM 7:00-8.00MALAM)

https://wa.me/60145152932 (Caw. WAKAF BERUAS)
https://wa.me/60105677487 (Caw. DURIAN BURUNG)

#arrizqkitchen #arrizq #wakafberuas #durianburung #kedaiterengganu #western #jjcm #kedaimakansedap #makananwestern #ganukite #makananterengganu #foodporn #instafood #tasty #yummy #terengganu #terengganudrawbridge #westernterengganu #kualaterengganu #terengganudaruliman #malaysia
1

Selamat Menyambut Hari Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Sayangi Tanah Air Kita We Are Open Today 5:30 PTG - 12:30 MALAM (REHAT JAM 7:00-8.00MALAM) https://wa.me/60145152932 (Caw. WAKAF BERUAS) https://wa.me/60105677487 (Caw. DURIAN BURUNG) #arrizqkitchen #arrizq #w

Bila nak main sini lagi
#kualaterengganu
#pulaukapasisland
0

Bila nak main sini lagi #kualaterengganu #pulaukapasisland

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
1

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

READY STOCK GAIS 
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded 
#saudagarbrandedstuff 
#saudagarbrandeddurianburung 
#saudagarbrandedfeedback 
#saudagarbrandedfans
#luxurylifestyle #luxury #lux
#clothing
#jeans
#shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah 
#uitm
0

READY STOCK GAIS pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • semestinya barang padu cepat habis stock.. • P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE.. SENT SKLI DALAM WHATSAPP #saudagarbranded #

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

WAIST BAG
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

WAIST BAG • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_f

ORIGINAL QUALITY •
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
1

ORIGINAL QUALITY • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbr

ORIGINAL QUALITY •
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

ORIGINAL QUALITY • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbr

PREMIUM QUALITY •
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
1

PREMIUM QUALITY • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbra

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

ALHAMDULILLAH [IPHONE X 256GB SILVER]
.
.
SEPTEMBER FLASH SALE️
SEPTEMBER FLASH SALE️
.
SOLD by COD
.
Thank you!
Keep on supporting us @gadgetstore44 
____________________________________________
Affordable | Good Quality | Good Service
.
.
Berminat nak order?
Whatsapp 014-5060564 (Klik link di BIO)
.
____________________________________________
.
.
.
.
#gadgetstore44 #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #rayasale #raikanraya #promosiraya #iphoneraya #drawbridgeterengganu #kedaipayang #tealive #footballrepublic #nvx
2

ALHAMDULILLAH [IPHONE X 256GB SILVER] . . SEPTEMBER FLASH SALE️ SEPTEMBER FLASH SALE️ . SOLD by COD . Thank you! Keep on supporting us @gadgetstore44 ____________________________________________ Affordable | Good Quality | Good Service . . Berminat

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami.. Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback Fol

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred 
•
come with box paper bag
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred  • come with box paper bag • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang a

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred 
•
come with box paper bag
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
1

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred  • come with box paper bag • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang a

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred 
•
come with box paper bag
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred  • come with box paper bag • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang a

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred 
•
come with box paper bag
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
1

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred  • come with box paper bag • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang a

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred 
•
come with box paper bag
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
1

Coach Coach f11945 robot 🤖 Printed a classic short wallet for men, for personal use are preferred  • come with box paper bag • pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat.. • Jom tengok sekarang a

 COACH COACH F69213 Men's large business leisure thin hand bag, classic C printing, imported PVC, YKK zipper. Big capacity! Cell phone, wallet, cash can be packed into summer artifact! Must be the boss! Size: 30 x 20 x 5cm
•
COME WITH BOX PAPER BAG& DUSTBAG
•
pe2 roger on wasak ye.. klik link wasak kat BIO depan ye.. lebih senang cepat dan lebih selamat..
•
Jom tengok sekarang apa yg ada kat ig kami..
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback 
Follow @saudagarbranded @saudagarbranded_feedback
•
semestinya barang padu cepat habis stock..
•
P/S : JANGAN LUPA SCREENSHOOT GAMBAR YE..
SENT SKLI DALAM WHATSAPP

#saudagarbranded #saudagarbrandedstuff #saudagarbrandeddurianburung #saudagarbrandedfeedback #saudagarbrandedfans #luxurylifestyle #luxury #lux #clothing #jeans #shoes #pakaian #jeans #kualaterengganu #terengganu #butik 
#murahmurah #murahmurahmurah #uitm
0

 COACH COACH F69213 Men's large business leisure thin hand bag, classic C printing, imported PVC, YKK zipper. Big capacity! Cell phone, wallet, cash can be packed into summer artifact! Must be the boss! Size: 30 x 20 x 5cm • COME WITH BOX PAPER BA

*“ SEKEJAPNYA !!! TAK PUAS LA BANG”* 
____________________________ 
*Isteri asyik komplen abg2 cepat sangat tewas…* *Jangan risau..kami ada penawar paling berkesan.* Kini dengan KAMA-MA dayungan anda lebih *LAMA* dari biasa..
lebih *KERAS* dari biasa..
lebih *BESAR*  dari biasa..
lebih *PANJANG* dari biasa.. Pasti tak kena komplen lg dah lepas nie..isteri pun hari2 mau .. *Power berbisa setiap kali beraksi..*
 01110802920

#kamamaxmalaysia #performancemenspray
#malaysia #sarawak #sabah #pahang
#kualaterengganu #kedah #selangor #perlis
#pulaupinang #johor #perak #kualalumpur #melaka
#kelantan #negerisembilan #ubatkuat #suamiisteri
#tahanlama #melayuseksi #kisahrumahtangga
#barangbaekbestproduct #usahawanmuda
#kepuasan #mesticuba #viral #produkviral #awekmelayu #ubatkeras
1

*“ SEKEJAPNYA !!! TAK PUAS LA BANG”* ____________________________ *Isteri asyik komplen abg2 cepat sangat tewas…* *Jangan risau..kami ada penawar paling berkesan.* Kini dengan KAMA-MA dayungan anda lebih *LAMA* dari biasa.. lebih *KERAS* dari biasa

Thank for your effort my team @beatbeautybyshaa 
.
Thank you bersusah payah semata-mata nak dapatkan video&gambar yang cantik untuk kegunaan adik beradik yang lain . Tulah kelebihan team kami #teamsquadjerung ,saling bantu membantu .
.
.
Kakku doakan sha terus berjaya dalam beatbeauty.Paling penting sentiase ingat BIG WHY yang sha dah listkan sebelum ni . You can duit yunkk .. 
#liptintkorea #asyalliee #liptintasyalliee #liptint #beatbeautyagent #beatbeautymy #liptintbeatbeauty #beatbeautyterengganu #liptintterengganu #liptintmurah #codkualaterengganu #coddungun #codpaka #codkerteh #drawbridgeterengganu #kualaterengganu #mua #beatboss #liptintbeatbeautyganu#liptintbeatbeautyterengganu#miamibeachterengganu#teamsquadjerung
1

Thank for your effort my team @beatbeautybyshaa . Thank you bersusah payah semata-mata nak dapatkan video&gambar yang cantik untuk kegunaan adik beradik yang lain . Tulah kelebihan team kami #teamsquadjerung ,saling bantu membantu . . . Kakku doakan

DREAM SET
Sexy
Yg ni antara lipmate yg korg akan dpt cantik kn? Tnggu ap lg. Dptkn skrg! #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas
0

DREAM SET Sexy Yg ni antara lipmate yg korg akan dpt cantik kn? Tnggu ap lg. Dptkn skrg! #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas

DREAM SET
Mistress
Yg ni antara lipmate yg korg akan dpt cantik kn? Tnggu ap lg. Dptkn skrg! #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas
0

DREAM SET Mistress Yg ni antara lipmate yg korg akan dpt cantik kn? Tnggu ap lg. Dptkn skrg! #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas

DREAM SET
Apa yg korang akn dpt dlm setiap box?
2 lipmate dgn color yg brbeza (3ml)
1 lip treatment . 1 powder blusher (peach colour)
WOW. So, sesiapa yg nk tahu harga, boleh DM sy SEKARANG! Stok dh tk byk. Sy akn bg hrga yg brbaloi & brpatutan pada anda. Tnggu apa lg? GRAB YOURS NOW #kualaterengganu #wawacosmetics #wawacosmeticsterengganu #koklanas #wawacosmeticskoklanas
0

DREAM SET Apa yg korang akn dpt dlm setiap box? 2 lipmate dgn color yg brbeza (3ml) 1 lip treatment . 1 powder blusher (peach colour) WOW. So, sesiapa yg nk tahu harga, boleh DM sy SEKARANG! Stok dh tk byk. Sy akn bg hrga yg brbaloi & brpatutan pada

Load More