#lawakbosku

Instagram photos and videos #lawakbosku Instagram photos and videos

Recent

👈 Follow...bapaknya sporting!! Tapi salah arah😅😅😅 . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FO

👈 Follow...bapaknya sporting!! Tapi salah arah😅😅😅 . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . ~ follow kami utk hiburan dan peringatan h...

Advertisement
Advertisement
iPhone ni bukan keperluan pun. Sekadar kemahuan. . Yes, telefon memang keperluan tapi jenama dan har

iPhone ni bukan keperluan pun. Sekadar kemahuan. . Yes, telefon memang keperluan tapi jenama dan harga ikut kemampuan lah. . . . - 👉 Mencari baju hipster dan socks boleh follow ...

Advertisement
👈 Follow...😱Yes Or No?? . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬

👈 Follow...😱Yes Or No?? . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . ~ follow kami utk hiburan dan peringatan harian! . . FOLLOW😘 ~@acap.alx...

Advertisement
👈 Follow...setepek!! . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . .

👈 Follow...setepek!! . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . ~ follow kami utk hiburan dan peringatan harian! . . FOLLOW😘 ~@acap.alxs ~@ac...

Dah bagi tracking number pun masih dok tanya

Dah bagi tracking number pun masih dok tanya "barang saya ada kat mana ya skrang." 😭 Dah tolong tracekan, lepastu ss bagi customer. Setengah jam lagi dia tanya lagi. "Barang say...

👈 Follow...😱OMG.. . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . .

👈 Follow...😱OMG.. . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . ~ follow kami utk hiburan dan peringatan harian! . . FOLLOW😘 ~@acap.alxs ~@ac...

👈 Follow... what's is this?? . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE

👈 Follow... what's is this?? . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . ~ follow kami utk hiburan dan peringatan harian! . . FOLLOW😘 ~@acap.a...


Ranked