#lawakmelalut

Instagram photos and videos #lawakmelalut Instagram photos and videos

Recent

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Admin pon dah bertahun tak baca quran.. Solat pon jarang2.. Last baca masa kecik.. Patut la rasa gel

Admin pon dah bertahun tak baca quran.. Solat pon jarang2.. Last baca masa kecik.. Patut la rasa gelisah je sbb dlm pala otak banyak soalan yg blom terjawab ▪️ ▪️ ▪️ @d...

Walaupun die buat admin mcm ni hati admin x kn pernah berubah.. Walaupun die x pilih admin tp admin

Walaupun die buat admin mcm ni hati admin x kn pernah berubah.. Walaupun die x pilih admin tp admin nk die bahagia.. Aq mintak maaf klau aq buat slah.. Aq sayang kau A. Y. A. F😔...

Fost dan forios versi malaysia dh tgok blom kat wayang.. Ni admin payung trailer😂😂😂 ▪️

Fost dan forios versi malaysia dh tgok blom kat wayang.. Ni admin payung trailer😂😂😂 ▪️ ▪️ ▪️ Pasti banyak info dan lawak2 fresh🐟 Please like👍 Follow🙏 ...

Siapa nak luruskan rambut bole pakai Insty Straightening Cream ni murah jer rm30 siap pos semenanjun

Siapa nak luruskan rambut bole pakai Insty Straightening Cream ni murah jer rm30 siap pos semenanjung bole order dgn admin.. Dm admin sekarang.. Dijamin berkesan..👍👍👍.. Ya...

Geng raya dah nak dekat pada yang nak beli baju raya boleh beli awal2 dgn diorang..Baik korang beli

Geng raya dah nak dekat pada yang nak beli baju raya boleh beli awal2 dgn diorang..Baik korang beli awal2 jgn sampai terlambat nnti habis baru nk menangis.. Jangan sampai ade yang ...

Cakap senafas bai gile padu mulut die ni.. Sampai kluar bahasa cina.. Tag mmbe korang yang jenis ckp

Cakap senafas bai gile padu mulut die ni.. Sampai kluar bahasa cina.. Tag mmbe korang yang jenis ckp laju mcm fast and furious😂 ▪️ ▪️ ▪️ Pasti banyak info dan lawak2...

Yang mne slalu diejek gemuk tu sabar je lah admin faham perasaan korang.. Admin ada jalan penyelesai

Yang mne slalu diejek gemuk tu sabar je lah admin faham perasaan korang.. Admin ada jalan penyelesaiannya beli lah Tko Fat Burner ni memang cun.. Kepada siapa yang gemuk x de pasan...


Ranked