#petiknyala Instagram photos and videos

Advertisement
Selunjur Racing Team.. 🀣
Desaru International Bike Week 2019.

#desaruinternationalbikeweek2019 
#petiknyala
#tzmmalaysia_official 
#tzm #tzm150
0

Selunjur Racing Team.. 🀣 Desaru International Bike Week 2019. #desaruinternationalbikeweek2019 #petiknyala #tzmmalaysia_official #tzm #tzm150

Attack to desaru kasik on gaiss... Sungguh meriah gaiss,  x rugi giass.. Ha ha haa
#eventbikerweek
#sportingriders_official 
#petiknyala 
#bunga_y15zr_batupahat_official 
#y15malaya_official 
#y15zr 
#retro
0

Attack to desaru kasik on gaiss... Sungguh meriah gaiss, x rugi giass.. Ha ha haa #eventbikerweek #sportingriders_official #petiknyala #bunga_y15zr_batupahat_official #y15malaya_official #y15zr #retro

Kalau tak tahu jalan cerita, jangan tahu borak seperti tahu segalanya.
.
.
.
#yamahay15zr #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @ysuku_padu #ysukupadu @bunga_y15zr_batupahat_official @teamy15_malaya @team_y15zr_jbstyle @kronikysuku @peminatysuku @teamy15zrmalaya #ysukuteam #y15zrMembers #WeAreY15zrMembers @y15zr_members_official #yamahay15zrmalaysia #jenterapadu #jenterapejuang #kapcaimalaya #kamixramai #peminatduaroda #pencintaduaroda @petik_nyala
16

Kalau tak tahu jalan cerita, jangan tahu borak seperti tahu segalanya. . . . #yamahay15zr #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @ysuku_padu #ysukupadu @

H A D I R ️
#desarubikeweek2019 
#petiknyala
6

H A D I R ️ #desarubikeweek2019 #petiknyala

Advertisement
@ach_racing adakah moto cabuk si @anne_achey boleh jadi ni??? Rangka teruk ni...Moto cabuk buat apa bikin weihh... pening la kau ni ma.. oh jap korang nampak tak benda putih atas seat cabuk tu?? Twin cam y15r tuuuu
..
#lcv1 #gengasap #belanjakaw #mentadak #kintangkintung #petiknyala @muhammad.imran.zulkafli
325

@ach_racing adakah moto cabuk si @anne_achey boleh jadi ni??? Rangka teruk ni...Moto cabuk buat apa bikin weihh... pening la kau ni ma.. oh jap korang nampak tak benda putih atas seat cabuk tu?? Twin cam y15r tuuuu .. #lcv1 #gengasap #belanjakaw #men

Advertisement
Baju Tupai Dah siap..Ready nak ride?🀝Korang nak dapatkan roger je @mkmerchandisegroup Insyaallah akn dihantar sampai kedepan pintu rumah🀝 Xpn korang whatsap je 013-2444442️
.
@ysukuajak @ron_kamisan @ggrmachine @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup .
#tupai #ridesantai #lajulajunakgiane #ludepanlubrother #petiknyala #lepaking #sayaajakdansayatidaksombong
1

Baju Tupai Dah siap..Ready nak ride?🀝Korang nak dapatkan roger je @mkmerchandisegroup Insyaallah akn dihantar sampai kedepan pintu rumah🀝 Xpn korang whatsap je 013-2444442️ . @ysukuajak @ron_kamisan @ggrmachine @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup

Cukuplah sekadar biasa biasa, kerana dunia sekarang terlalu ramai yg luar biasa.
.
.
@emaaaaa__ 
@emaaaaa__ 
@emaaaaa__ .
.
#bungay15batupahat #bungay15zr #bungay15zr #bunga_y15zr_batupahat_official #bunga_y15zr_batupahat #teambungay15zr 
#yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @y15zr_official69 @ysuku_padu @ysukupadu @bunga_y15zr_batupahat_official @teamy15_malaya @y15zr_machine @team_y15zr_jbstyle @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_machine @teamy15zrmalaya #y15zrMembers #WeAreY15zrMembers #yamahay15zrmalaysia @y15zr_members_official @petik_nyala
0

Cukuplah sekadar biasa biasa, kerana dunia sekarang terlalu ramai yg luar biasa. . . @emaaaaa__ @emaaaaa__ @emaaaaa__ . . #bungay15batupahat #bungay15zr #bungay15zr #bunga_y15zr_batupahat_official #bunga_y15zr_batupahat #teambungay15zr #yamahay15z

Reposted from @emaaaaa__ (@get_regrann) -  Abang2 modi tuh simpan dulu ya, tengah hangat sekarang ni.
.
.
.
#kroniy15zrmalaysia #kroniy15zr #yamahay15zrmalaysia #yamahamalaysia #sukanmotormalaysia #jenterapadu #KamiPenghasut #Y15zrMembers #peminatduaroda #pencintaduaroda #jenterapejuang #kamixramai #kapcaimalaya #yamahay15zr #yamahay15zrmovistar #teamy15zrmalaya #y15malaysia #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #jenterakita #jenteraduaroda #sukanpermotoran #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala
0

Reposted from @emaaaaa__ (@get_regrann ) - Abang2 modi tuh simpan dulu ya, tengah hangat sekarang ni. . . . #kroniy15zrmalaysia #kroniy15zr #yamahay15zrmalaysia #yamahamalaysia #sukanmotormalaysia #jenterapadu #kamipenghasut #y15zrmembers #peminatdua

Ambik Vitamin Sea sikit... #tautausampai #petiknyala
0

Ambik Vitamin Sea sikit... #tautausampai #petiknyala

Bahang Ysuku semakin terasa
β€’
β€’
β€’
#y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #petiknyala
4

Bahang Ysuku semakin terasa β€’ β€’ β€’ #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #petiknyala

Baju Tupai Dah siap..Ready nak ride?🀝Korang nak dapatkan roger je @mkmerchandisegroup Insyaallah akn dihantar sampai kedepan pintu rumah🀝 Xpn korang whatsap je 013-2444442️
.
@ysukuajak @ron_kamisan @ggrmachine @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup .
#tupai #ridesantai #lajulajunakgiane #ludepanlubrother #petiknyala #lepaking #sayaajakdansayatidaksombong
164

Baju Tupai Dah siap..Ready nak ride?🀝Korang nak dapatkan roger je @mkmerchandisegroup Insyaallah akn dihantar sampai kedepan pintu rumah🀝 Xpn korang whatsap je 013-2444442️ . @ysukuajak @ron_kamisan @ggrmachine @mkmerchandisegroup @mkmerchandisegroup

#repost @tonyshark_dudu
・・・
Selamat siang pak eko.. Kasik mashuykkk !! Follow² ⏬⏬⏬⏬⏬ #y15malaya_official 
#sportingriders_official 
#bunga_y15zr_batupahat_official 
#petiknyala
#kapcaimalaya 
#jentarapejuang 
#y15zrmalaya
0

#repost @tonyshark_dudu ・・・ Selamat siang pak eko.. Kasik mashuykkk !! FollowΒ² ⏬⏬⏬⏬⏬ #y15malaya_official #sportingriders_official #bunga_y15zr_batupahat_official #petiknyala #kapcaimalaya #jentarapejuang #y15zrmalaya

#Repost @acheykintangkintung
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Tolak moto ... #ikanmas @amsmotorparts @y15_festival #gengasap #belanjakaw #petiknyala #kintangkintung @gengasapnaem @kingtechmy
0

#repost @acheykintangkintung β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Tolak moto ... #ikanmas @amsmotorparts @y15_festival #gengasap #belanjakaw #petiknyala #kintangkintung @gengasapnaem @kingtechmy

Menaiss dikkk!!!... @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw #petiknyala
16

Menaiss dikkk!!!... @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw #petiknyala

Esok ada ride kemana? Lama x layan ezos std... nk follow pakai sportrim aci tak? 
#dnmmotorsport #bengkelmalam 
#mmt #mattmotorteam #rxzmmt 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #gengasap #petiknyala #gto #ride #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #rxzstilltheboss #rxzkejam #rxzmeranggi #peminatrxz #kajang #bangi #putrajaya #malaysia 
#funfunlockthrottle #mudguardhijau
3

Esok ada ride kemana? Lama x layan ezos std... nk follow pakai sportrim aci tak? #dnmmotorsport #bengkelmalam #mmt #mattmotorteam #rxzmmt #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #gengasap #petiknyala #gto #ride #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatal

𝑲𝒂𝒖 π’π’‚π’Šπ’ π’”π’‘π’†π’”π’Šπ’” , π’Œπ’Šπ’•π’‚ π’•π’‚π’Œ π’”π’‚π’Žπ’‚ 𝒂𝒄𝒂𝒓𝒂 . 𝑺𝑻𝑫 π’Šπ’•π’– π’Šπ’π’…π’‚π’‰ 𝑩𝒓𝒐𝒔𝒔𝒔𝒔 
#petiknyala #maurilek #hitampurba
7

𝑲𝒂𝒖 π’π’‚π’Šπ’ π’”π’‘π’†π’”π’Šπ’” , π’Œπ’Šπ’•π’‚ π’•π’‚π’Œ π’”π’‚π’Žπ’‚ 𝒂𝒄𝒂𝒓𝒂 . 𝑺𝑻𝑫 π’Šπ’•π’– π’Šπ’π’…π’‚π’‰ 𝑩𝒓𝒐𝒔𝒔𝒔𝒔 #petiknyala #maurilek #hitampurba

@amsmotorparts apa yang takda?? Semua ada!... #ikanmas #gengasap #petiknyala #kintangkintung
33

@amsmotorparts apa yang takda?? Semua ada!... #ikanmas #gengasap #petiknyala #kintangkintung

penutup ride 2019 πŸ‡²πŸ‡Ύ ride ganu #gangkari #petiknyala
4

penutup ride 2019 πŸ‡²πŸ‡Ύ ride ganu #gangkari #petiknyala

tgh minum ke tu......saja nk bagitahu kedai buka macam biasheeee....
pape roger

#dnmmotorsport #bengkelmalam 
#mmt #mattmotorteam #rxzmmt 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #ride #paipon #pipeon #gengasap #petiknyala #melaka #salai #rxzstilltheboss #rxzkejam #rxzmeranggi #peminatrxz #kajang #bangi #putrajaya #malaysia 
#funfunlockthrottle #mudguardhijau
2

tgh minum ke tu......saja nk bagitahu kedai buka macam biasheeee.... pape roger #dnmmotorsport #bengkelmalam #mmt #mattmotorteam #rxzmmt #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #ride #paipon #pip

Selamat siang pak eko.. Kasik mashuykkk !! Follow² ⏬⏬⏬⏬⏬ #y15malaya_official 
#sportingriders_official 
#bunga_y15zr_batupahat_official 
#petiknyala
#kapcaimalaya 
#jentarapejuang 
#y15zrmalaya
4

Selamat siang pak eko.. Kasik mashuykkk !! Follow² ⏬⏬⏬⏬⏬ #y15malaya_official #sportingriders_official #bunga_y15zr_batupahat_official #petiknyala #kapcaimalaya #jentarapejuang #y15zrmalaya

Panas terik aku berjalan... Sangap nak pulas throttle ni lain macam bos... dapat pulas kejap pon jadi la... 🀣 
Fuhhh lega arini dapat ride.. korang tu ride dalam fb je la... #dnmmotorsport #bengkelmalam 
#mmt #mattmotorteam #rxzmmt 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #ride #paipon #pipeon #gengasap #petiknyala #melaka #salai #rxzstilltheboss #rxzkejam #rxzmeranggi #peminatrxz #kajang #bangi #putrajaya #malaysia 
#funfunlockthrottle #mudguardhijau
0

Panas terik aku berjalan... Sangap nak pulas throttle ni lain macam bos... dapat pulas kejap pon jadi la... 🀣 Fuhhh lega arini dapat ride.. korang tu ride dalam fb je la... #dnmmotorsport #bengkelmalam #mmt #mattmotorteam #rxzmmt #rxz #rxzmembers

Credit to from @emaaaaa__ (@get_regrann) -  Hidup ni tak perlu nak jatuhkan org lain, buanglah sikap macam tuh semata-mata nak org lain pandang kau lebih hebat. #Madafaka'
.
.
.
#yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @y15zr_official69 @ysuku_padu @ysukupadu @bunga_y15zr_batupahat_official @teamy15_malaya @y15zr_machine @team_y15zr_jbstyle @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_machine @teamy15zrmalaya #y15zrMembers #WeAreY15zrMembers @y15zr_members_official @petik_nyala
0

Credit to from @emaaaaa__ (@get_regrann ) - Hidup ni tak perlu nak jatuhkan org lain, buanglah sikap macam tuh semata-mata nak org lain pandang kau lebih hebat. #madafaka ' . . . #yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle

Hidup ni tak perlu nak jatuhkan org lain, buanglah sikap macam tuh semata-mata nak org lain pandang kau lebih hebat. #Madafaka'
.
.
.
#yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @y15zr_official69 @ysuku_padu @ysukupadu @bunga_y15zr_batupahat_official @teamy15_malaya @y15zr_machine @team_y15zr_jbstyle @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_machine @teamy15zrmalaya #y15zrMembers #WeAreY15zrMembers #yamahay15zrmalaysia @y15zr_members_official @petik_nyala
3

Hidup ni tak perlu nak jatuhkan org lain, buanglah sikap macam tuh semata-mata nak org lain pandang kau lebih hebat. #madafaka ' . . . #yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysuku

Reposted from @acheykintangkintung -  Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas
7

Reposted from @acheykintangkintung - Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas

tak normalπŸ§Ÿβ€οΈ
9

tak normalπŸ§Ÿβ€οΈ

Posted @withrepost β€’ @acheykintangkintung Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas #empayarsuperkips
0

Posted @withrepost β€’ @acheykintangkintung Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas #empayarsuperkips

Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas
123

Ride mana harini???... kalau dekat gerak dulu , kalau jauh saing saing, sbb nak kejar bukan kaleng kaleng... #gengasap #petiknyala #kintangkintung #ikanmas

Salam kemerdekaan guys!  malam ni mana lokasi lepak2..jangan kena rantai dengan bini sudah lah 
#125zr #125zjb #megagathering125zr #gengasap #petiknyala #abubakar #pelesitmalam #askarmalam #broharustabah .
.
.
.
Tag owner @
0

Salam kemerdekaan guys! malam ni mana lokasi lepak2..jangan kena rantai dengan bini sudah lah #125zr #125zjb #megagathering125zr #gengasap #petiknyala #abubakar #pelesitmalam #askarmalam #broharustabah . . . . Tag owner @

62 !!!!.... 
..
..
#gengasap #belanjakaw #merdeka #petiknyala #kintangkintung
11

62 !!!!.... .. .. #gengasap #belanjakaw #merdeka #petiknyala #kintangkintung

Sebelum tido... ada pesanan...
...
..
hobi kita mahal tapi jgn murahkan sikap kita... ..
Habis sebelanga susu dek kerana nila...
..
#gengasap #belanjakaw #ikanmas #kintangkintung #petiknyala
100

Sebelum tido... ada pesanan... ... .. hobi kita mahal tapi jgn murahkan sikap kita... .. Habis sebelanga susu dek kerana nila... .. #gengasap #belanjakaw #ikanmas #kintangkintung #petiknyala

Kadang kala kita terpaksa melepaskan sesuatu demi sesuatu yang lebih penting... eh jadi ke cherating ni??? Jangan sembang saja...  
#dnmmotorsport #bengkelmalam 
#mmt #mattmotorteam #rxzmmt 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #petiknyala #gengasap #merdek #ride #rxzstilltheboss #rxzkejam #rxzmeranggi #peminatrxz #kajang #bangi #putrajaya #malaysia 
#funfunlockthrottle #mudguardhijau
6

Kadang kala kita terpaksa melepaskan sesuatu demi sesuatu yang lebih penting... eh jadi ke cherating ni??? Jangan sembang saja... #dnmmotorsport #bengkelmalam #mmt #mattmotorteam #rxzmmt #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxz

Boleh ke anda teka???.... #gengasap #petiknyala #belanjakaw
695

Boleh ke anda teka???.... #gengasap #petiknyala #belanjakaw

Kat mana nak tampai tiub ni ek? Ke nak pakai tayar LV?..Ingat tayar kita murah ke haaaa? @aliffsyukriterlajaklaris πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ
.
#assaprocky #teamtupai #ysukuajak #petiknyala #asapsimpan #lockthrottle #dakdaknilai #sayaajakdansayatidaksombong
82

Kat mana nak tampai tiub ni ek? Ke nak pakai tayar LV?..Ingat tayar kita murah ke haaaa? @aliffsyukriterlajaklaris πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ . #assaprocky #teamtupai #ysukuajak #petiknyala #asapsimpan #lockthrottle #dakdaknilai #sayaajakdansayatidaksombong

Helmet dah ngam ni... cherating ke mana kita ni??? Gerak kul bpe? Bagitau laa. Jangan kemut sangat 🀣 
#dnmmotorsport #bengkelmalam 
#mmt #mattmotorteam #rxzmmt 
#rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmalaya #rxzstilltheboss #rxzkejam #petiknyala #gengasap #merdeka #rxzmeranggi #peminatrxz #kajang #bangi #putrajaya #malaysia 
#funfunlockthrottle #mudguardhijau
6

Helmet dah ngam ni... cherating ke mana kita ni??? Gerak kul bpe? Bagitau laa. Jangan kemut sangat 🀣 #dnmmotorsport #bengkelmalam #mmt #mattmotorteam #rxzmmt #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzlover #rxzmodifikasi #rxzfamilia #rxzcatalyzer #rxzmala

Ku selitkan juga dia... #gengasap #petiknyala #belanjakaw  #kintangkintung
54

Ku selitkan juga dia... #gengasap #petiknyala #belanjakaw #kintangkintung

Cukuplah sekadar biasa biasa, kerana dunia sekarang terlalu ramai yg luar biasa.
.
.
.
#yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulovers #petiknyala @y15zrgenesisofficial @y15zr_official69 @ysuku_padu @ysukupadu @bunga_y15zr_batupahat_official @teamy15_malaya @y15zr_machine @team_y15zr_jbstyle @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_machine @teamy15zrmalaya #y15zrMembers #WeAreY15zrMembers #yamahay15zrmalaysia @y15zr_members_official @petik_nyala
13

Cukuplah sekadar biasa biasa, kerana dunia sekarang terlalu ramai yg luar biasa. . . . #yamahay15zr #y15 #jbstyle #team_y15zr_malaya #ysuku #team_y15zr_jbstyle #kroniy15zr #kronibana #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukulove

Abg tak laju, tp abg janji belakang sampai  #rxz #rxzmembers #wearerxzmembers #paipon #paiponcompany #petiknyala #inikendurigua #salammaghrib
8

Abg tak laju, tp abg janji belakang sampai #rxz #rxzmembers #wearerxzmembers #paipon #paiponcompany #petiknyala #inikendurigua #salammaghrib

Caption xyah.. Semua aku dh cakap
.
#tupai #petiknyala #cucukangin #ridesantai #sayaajakdansayatidaksombong
44

Caption xyah.. Semua aku dh cakap . #tupai #petiknyala #cucukangin #ridesantai #sayaajakdansayatidaksombong

Load More