#sehun

Instagram photos and videos #sehun Instagram photos and videos
  • [MISC] 191214 Kyungsoo is ranked at #4 in the BuzzFeed's list of "51 K-Pop Stars Who Are Pretty Dang Close To Perfection" based on a community survey of ult biases Chanyeol and Sehun have also made the list, so check it out! - Kyungsoo Updates ⛄
  • #chanyeol is ranked at #8 in the BuzzFeed's list of "51 K-Pop Stars Who Are Pretty Dang Close To Perfection" The list is on the basis of BuzzFeed Community's answers to questions about "their Kpop bias" D.O is ranked at #4 & Sehun at #39. - ᴄʜᴀɴʏᴇᴏʟ ɪɴᴅɪᴀɴ ᴜɴɪᴏɴ
  • Everyone has an @weareoneEXO soulmate — here's yours! (Is it bad that although Sehun's my soulmate, I'm most excited to hang out with Vivi? ) - BuzzFeed K-Pop
  • This is such a good read. I wish I was able to know more about Sehun's thoughts but he wasn't in good condition during the interview. Take care of yourself more!!! > - sassy oh
  • I got: Sehun from EXO - callie
  • I got "Sehun"! Your Favorite EXO Songs Will Reveal Which Member Is Your One True Love - Quynh Phoung Tran
  • I got: Sehun It's okay since Baekhyun is my bro, and D.O is my bestie. - jeje 花火🌤 아우리에스텔라 세훈 🥝
  • Noooo! I got the baby chick. Ah. I don't have enough money to spoil this maknae I got: Sehun - LovelyYeollieBooty
  • EXOL you should try this one! my first try, I got Sehun I got: Sehun - PW 譚
  • I got: Sehun My baby Sehun i told you we are soulmates - NoTiCE mE pLEasE
  • So actually i have secret crush on you sehun ah I got: Sehun - 🌵kyungSOO, that's okay👌
  • I got 9 out of 10! How do you measure up? - bia; psycho 🔪
  • I got: Sehun - mel 🍥✨
  • I got: Sehun - ClaCla🌸🌻
  • I got: Sehun BUT ARE WE SURPRISED?? - 𝑫 𝑨 𝑵 𝑰 𝑬 𝑳 𝑳 𝑬 ✨ MET GOT7
  • I got: Sehun - HannahHun
  • I got: #sehun whole tl is doing it so here we are... - 🦇
  • I got: Sehun @weareoneEXO - 세준 🐥🐰
  • sehun and i are dating I got: Sehun - putz ☆彡

Recent

Advertisement
Exo udah di bandara dan dalam perjalanan pulang ke seoul, safe flight ya kalian makasih udh nyempeti

Exo udah di bandara dan dalam perjalanan pulang ke seoul, safe flight ya kalian makasih udh nyempetin mampir ke indo sebentar, maaf atas kejadian2 yang tak terduga dari awal kedata...

Walaupun cuman sepatah dua patah tapi ngenaa dihati mputt ada rasa senang bahasa Indonesia makin bny

Walaupun cuman sepatah dua patah tapi ngenaa dihati mputt ada rasa senang bahasa Indonesia makin bnyk yg mempelajari 😊kalau digiatin lagi kan makin nyaman kita komunikasinya aku...

Advertisement
Advertisement
.*✧メミ'𝘊𝘢𝘶𝘴𝘦 𝘐'𝘮 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴ミメ✧*. | ♪ ᴺ

.*✧メミ'𝘊𝘢𝘶𝘴𝘦 𝘐'𝘮 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴ミメ✧*. | ♪ ᴺᵒʷ ᵖˡᵃʸᶦⁿᵍ ♪ [彡ʰᵉᵃʳᵗˡᵉˢˢ ᵇʸ ᵗʰᵉ ʷᵉᵉ...

Advertisement
I'm addicted ? Their styles like omg I took a while to realise everyone ! . . . Also this fanart is

I'm addicted ? Their styles like omg I took a while to realise everyone ! . . . Also this fanart is much better than I thought , I hate using colors so I thought I'm just gonna rui...

Buat yg nanya nih kok CY doang yg di bandara? Yg lain mana? Besok kah? Engga...mereka barengan kok.

Buat yg nanya nih kok CY doang yg di bandara? Yg lain mana? Besok kah? Engga...mereka barengan kok. Jdi kalian jangan maki" itu mbak" admin di komen live streaming transmedia. Kasi...

Yixing : (pada hari-hari trainee) meninggalkan keluarga, rumah, dan semua orang yang tidak ingin and

Yixing : (pada hari-hari trainee) meninggalkan keluarga, rumah, dan semua orang yang tidak ingin anda lepaskan. Juga terus-menerus ditinggalkan, tidak ada kesempatan untuk mengucap...


Ranked

even people never recognize you when tears are not happiness but sadness. I think that time was the

even people never recognize you when tears are not happiness but sadness. I think that time was the last time when all of us and you felt a sadness that was so hurtful. when we t...