#takgoyang

Instagram photos and videos #takgoyang Instagram photos and videos

Recent

Advertisement
Advertisement
Siapa je yang tak pernah merasa pedihnya luka kegagalan? Aq sendiri pernah melalui fasa tu banyak ka

Siapa je yang tak pernah merasa pedihnya luka kegagalan? Aq sendiri pernah melalui fasa tu banyak kali. Siapa je yang tak pernah melalui sedihnya bila apa yang dah dilukiskan dalam...

Advertisement
Advertisement
Game agak santai dari segi control game.bnyk short pass yang menjadi,bnyk set yang agak bersih dan o

Game agak santai dari segi control game.bnyk short pass yang menjadi,bnyk set yang agak bersih dan outstanding. defend veteran Rahim Mel dan botak agak keras dan kental walaupun k...

Kalau sikit2 tak boleh kene tackle, tak boleh kena body, tak boleh kena marking kau2...nak koyakkkk

Kalau sikit2 tak boleh kene tackle, tak boleh kena body, tak boleh kena marking kau2...nak koyakkkk je.. jgn main futsal bang. sila main bigo ngn wicet kat rumah bang.. untuk set f...

Game lite2 je hari ni. sorg semput, sorg kki injured,sorg gila.,sorang sedut...tp come back tak inga

Game lite2 je hari ni. sorg semput, sorg kki injured,sorg gila.,sorang sedut...tp come back tak ingat.. AbcFT vs ejam FC 9-6 untuk set friendly boleh DM admin terus #abcft #futsa...


Ranked