#tolongdengar

Instagram photos and videos #tolongdengar Instagram photos and videos

Recent

Advertisement
SIAPA BOLEH MINUM? . 1⃣.16 tahun keatas. 2⃣.Lelaki dan Perempuan 3⃣.Wanita mengandung tidak di

SIAPA BOLEH MINUM? . 1⃣.16 tahun keatas. 2⃣.Lelaki dan Perempuan 3⃣.Wanita mengandung tidak dibenarkan. 4⃣.Menyusu bayi 6 Bulan keatas. 5⃣.Ada penyakit kronik seperti sa...

Advertisement
LULUS KKM AWAK. Jangan risau .Semua ingredients mmg dh diluluskan .Malah produk Kita mmg halal. Dokt

LULUS KKM AWAK. Jangan risau .Semua ingredients mmg dh diluluskan .Malah produk Kita mmg halal. Doktor pun ada consume hokey ..Siap repeat order lagi. . 1 set RM78. FREEGIFT shak...

Advertisement
Kalau kita ada masalah.. Jangan sampai hilang hormat kt rumah allah.. 😑😑😑✊ . . 💖Like

Kalau kita ada masalah.. Jangan sampai hilang hormat kt rumah allah.. 😑😑😑✊ . . 💖Like 😉comments 😁 share . P/s : minta maaf dan halal kan ambil video korang.. ☺...

KEBAIKAN BERAS PERANG. . . 1⃣Mencegah sakit jantung. 2⃣Perlindungan daripada kanser payudara. 3

KEBAIKAN BERAS PERANG. . . 1⃣Mencegah sakit jantung. 2⃣Perlindungan daripada kanser payudara. 3⃣Mengurangkan kolesterol. 4⃣Mengawal kadar gula dalam darah. 5⃣Tulang y...

Advertisement
Untuk dirimu muslimah, Menjadi muslimah itu bukan pilihan, tetapi ia adalah dirimu sejak kamu dilahi

Untuk dirimu muslimah, Menjadi muslimah itu bukan pilihan, tetapi ia adalah dirimu sejak kamu dilahirkan. . 2 hari sahaja lagi pre order akan tutup !!! Cepat² click link di bio un...

👈 Follow...😍Girl or 🤩Boy . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE

👈 Follow...😍Girl or 🤩Boy . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . [👉 HALALKAN ADMIN AMBIL VIDEO🙏 🙏 ] . . ~ follow kami utk hibu...

👈 Follow...So sweet 😍😍 . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE

👈 Follow...So sweet 😍😍 . . [TAG MEMBER KORANG ♥️] . . [FOLLOW😂| LIKE ♥️| SHARE💬] . . [👉 HALALKAN ADMIN AMBIL VIDEO🙏 🙏 ] . . ~ follow kami utk hibura...

DAH KENYANG BARU POS.😂😂 . SUKU SUKU SEPARUH. 1)Nasi putih segenggam. 2)Ayam kampung rebus dgn

DAH KENYANG BARU POS.😂😂 . SUKU SUKU SEPARUH. 1)Nasi putih segenggam. 2)Ayam kampung rebus dgn halia. 3)Timun. . *Ayam direbus dengan halia yg ditumbuk. Sedikit kicap sbb mas...

Uishhh kaw KAW eh Siapa minat Mickey Mouse ni 😅⠀ Nak clear dah stock ni oi 🤔 korang tunggu a

Uishhh kaw KAW eh Siapa minat Mickey Mouse ni 😅⠀ Nak clear dah stock ni oi 🤔 korang tunggu apa lagi ? ⠀ ⠀ Comment sikit saiz korang ? ⠀ Mana tahu comment dapat memang...

TIPS TURUN BERAT BADAN PALING MUDAH 1) Lebihkan sayur Dan buah 2)8 air suam setiap Hari 3)Elakkan Mi

TIPS TURUN BERAT BADAN PALING MUDAH 1) Lebihkan sayur Dan buah 2)8 air suam setiap Hari 3)Elakkan Minuman Manis/bergas. 4)Lebihkan sumber protein 5)Kerap minum air limau. . . Muda...

DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! . Potongan harga for all

DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! . Potongan harga for all shoes by RM10!🙀 . Contoh macam kasut ni😋 Adidas YEEZY V2. . Harga sebenar-...

Mari²! Sempena bulan Disember, bulan Krismas🎄 dan juga bulan cuti²💃 untuk kita, kami bagi RM

Mari²! Sempena bulan Disember, bulan Krismas🎄 dan juga bulan cuti²💃 untuk kita, kami bagi RM10 discount for all the shoes we sell🔥 😱 What are you waiting for?😒 Meh...

DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! . Potongan harga for all

DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! DECEMBER CHRISTMAS SALE! . Potongan harga for all shoes by RM10!🙀 . Contoh macam kasut ni😋 Vans Slip On Simpsons . Harga seb...


Ranked