#uniteforikonic Instagram photos and videos

Advertisement
Selamat ulang tahun yang ke-4 tujuh super hero ku 
.
Aku benar-benar tidak tau apa yang harus ku tulis di aniv kali ini.
Karena,ini adalah aniv pertama ku bersama kalian:') ini pertama kalinya aku merayakan ulang tahun kalian,
Maafkan aku karena aku baru mengenal kalian. .
Jujur, waktu pertama kali aku memutuskan menjadi seorang iKONIC, aku berkata pada diriku sendiri, 'kamu belum jadi seorang iKONIC jika kau belum merayakan ulangtahun setiap member, dan anniversary iKON'
:')
Kabar baik nya aku sudah merayakan ulangtahun 6 member yaitu jinhwan, yunhyeong, jiwon, junhoe, donghyuk, dan chanwoo. aku sudah membuatkan mereka video ucapan selamat ulang tahun dihari ulangtahun mereka. .
Dan kabar buruknya, aku belum sama sekali merayakan ulangtahun leader dari grup itu, aku belum pernah mengatakan 'Sangeil chukae uri leader' aku belum pernah membuatkannya sebuah video ucapan selamat ulang tahun.
iKONIC? Aku?belum seutuhnya!!:')
.
Dan di anniversary iKON yg ke-4 tahun ini, aku berkesempatan merayakannya walaupun tanpa seorang yg belum pernah aku rayakan ulangtahunnya, aku tau dia sedang berjuang, karna aku yakin ditahun ini aku bisa merayakan ulangtahun nya untuk yg pertama kali, KIM HANBIN aku berharap kau baik baik saja dan secepatnya kembali pada kami. HAPPY ANNIVERSARY iKON MY 7 SUPERHERO, WE LOVE YOU SO MUCH.
BE HAPPY TODAY iKON&iKONICs. #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus  #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon  #wemissour131 #bobby #bobbyikon #anniversary #ikon3rdanniversary #ikon4thanniversary
2

Selamat ulang tahun yang ke-4 tujuh super hero ku . Aku benar-benar tidak tau apa yang harus ku tulis di aniv kali ini. Karena,ini adalah aniv pertama ku bersama kalian:') ini pertama kalinya aku merayakan ulang tahun kalian, Maafkan aku karena aku

Happy Wekkend
Akhirnya aku bisa keluar dari hari hari suntukku :')
.
Tuh diajakin iKON berenang, gih. .
.
.
.
Yg pada nonton Bobby hari ini Have Fun ya
.
.
.
#lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus  #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon  #wemissour131 #bobby #bobbyikon
4

Happy Wekkend Akhirnya aku bisa keluar dari hari hari suntukku :') . Tuh diajakin iKON berenang, gih. . . . . Yg pada nonton Bobby hari ini Have Fun ya . . . #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #ikonot7forever #ikono

Nah kan nah kan... Dateng dateng ngajak orang mewek, dasar aku. .
.
.
.
.
Sumpah gatau kenapa, tiba tiba langsung kepikiran dia aja :')
.
Enggak kok, sedih ku kali ini ga seperti dulu, aku sudah terbiasa dengan sedih ini, jadi jangan khawatir, aku sudah mencoba untuk baik baik saja :)
.
.
Cuma satu kata yg tidak pernah hilang dari pikiranku selama ini 'RINDU'. .
.
.
@shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
#lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus  #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon  #wemissour131
8

Nah kan nah kan... Dateng dateng ngajak orang mewek, dasar aku. . . . . . Sumpah gatau kenapa, tiba tiba langsung kepikiran dia aja :') . Enggak kok, sedih ku kali ini ga seperti dulu, aku sudah terbiasa dengan sedih ini, jadi jangan khawatir, aku su

he shouted so loudly calling biayyy? @realllllmino
.
.
Yes, I know that rain in Korean is bi
.
.
I am really crying now 
Kim Hanbin, I beg you to return, we miss you so much  @shxxbi131 .
.
.
.
 #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus  #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon #wemissour131 #wemissour131 
#winner #winneryg #winnercity #songmino #songminowinner #kangseungyoon #leeseunghoon #kimjinwoo #winkon
1

he shouted so loudly calling biayyy? @realllllmino . . Yes, I know that rain in Korean is bi . . I am really crying now Kim Hanbin, I beg you to return, we miss you so much @shxxbi131 . . . . #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #u

Cieee yang besok konserrr.. Cieeee 
.
Semoga lancar yaaa untuk semuanyaaaa,, WE WILL ALWAYS SUPPORT YOU NO MATTER WHAT HAPPENS
WE LOVE YOU IKON 
.
.
Jadi nanti ga ada yang sendirian lagi dong pas nyanyi lagu bestfriend,ga ada yang pake kostum bebek atau sapi lagi dong,, 
.
.
DAMN,  I CAN'T HOLD THIS BACK 
.
@shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
 #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon #wemissour131 #wemissour131 #ikonconcert #ikonkonser #ikonicanthem
12

Cieee yang besok konserrr.. Cieeee . Semoga lancar yaaa untuk semuanyaaaa,, WE WILL ALWAYS SUPPORT YOU NO MATTER WHAT HAPPENS WE LOVE YOU IKON . . Jadi nanti ga ada yang sendirian lagi dong pas nyanyi lagu bestfriend,ga ada yang pake kostum bebek a

Advertisement
Semangat konsernya ya oppa oppa ku tersayang 
.

aku bener2 salut sama kalian ber6.. Tetep semangat yaaaaaaaa.. .
I'm always with you guys  .
Semoga konsernya nanti berjalan lancar, 
aamiin.. .
Semoga ga ada terlalu banyak perubahan ya...
Tetap beri senyuman terbaik kalian
.
.
p.s : hanbin lagi istirahat dulu, capek abis bikin lagu, tapi nanti nyusul kok, tenang aja, hehe :)
.
.
.
@shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
 #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon #wemissour131 #wemissour131 #ikonconcert #ikonkonser
1

Semangat konsernya ya oppa oppa ku tersayang . aku bener2 salut sama kalian ber6.. Tetep semangat yaaaaaaaa.. . I'm always with you guys . Semoga konsernya nanti berjalan lancar, aamiin.. . Semoga ga ada terlalu banyak perubahan ya... Tetap beri

I Love this song so much  @kamasean

Song : I will wait - Kamasean
.
Aku harap anak anak iKON denger lagu ini :')
.
.
@shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
 #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon
0

I Love this song so much @kamasean Song : I will wait - Kamasean . Aku harap anak anak iKON denger lagu ini :') . . @shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic . . . #ikonot7forever #ikonot7 #ikon

Advertisement
I Love this song so much  @kamasean

Song : I will wait - Kamasean
.
Aku harap anak anak iKON denger lagu ini :')
Versi Full nya aku upload di IG tv ya guys 
.
.
@shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
 #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon
0

I Love this song so much @kamasean Song : I will wait - Kamasean . Aku harap anak anak iKON denger lagu ini :') Versi Full nya aku upload di IG tv ya guys . . @shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withi

Always .... Right? 
No metter what, 
Big 4 u.
.
.
.
.
.
.
Besok mau bikin fakechat ahhh.... @shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic .
.
.
 #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou #7ogetherwithikon #respect131 #ikonismytype #onlyikon
5

Always .... Right? No metter what, Big 4 u. . . . . . . Besok mau bikin fakechat ahhh.... @shxxbi131 @sssong_yh @gnani_____ @juneeeeeeya @bobbyindaeyo @_dong_ii @chan_w000 @withikonic . . . #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin

Rinduuu biayyyy 
Rinduuu iKONN 
.
.
Apa cuma gue yang setiap hari mikir hanbin sama member iKON yg lain jam segini lagi ngapain ya? 
.
Kangen banget parahh 
Ga ada kabar sama sekali dari mereka :'
Semoga mereka semua baik-baik aja :)
.
iKON OT7 forever
.
@shxxbi131 @gnani_____ @sssong_yh @bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @chan_w000 @withikonic .
.
.
#hanbin #hanbinikon #jinhwan #yunhyeong #donghyuk #bobby #junhoe #chanwoo #ikonot7forever #ikonot7 #ikon #ikonics #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #likeforlikes #instalike #like4follow #wearebihindyou
3

Rinduuu biayyyy Rinduuu iKONN . . Apa cuma gue yang setiap hari mikir "hanbin sama member iKON yg lain jam segini lagi ngapain ya?" . Kangen banget parahh Ga ada kabar sama sekali dari mereka :' Semoga mereka semua baik-baik aja :) . iKON OT7 for

Haiii ^-^
Aku lagi suka banget sama lagu inii 
Aku ga pinter ngedit video kyk yg lainnya,  jadi cuma bisa bikin slide show kyk gini
Hehe, semoga sukaa yaa.. .
.
.
'cause you're my iron man and i love you three thousand @shxxbi131 
.
.
.
.
#hanbin #hanbinikon #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback #lfl #like4follow #wearebihindyou
0

Haiii ^-^ Aku lagi suka banget sama lagu inii Aku ga pinter ngedit video kyk yg lainnya, jadi cuma bisa bikin slide show kyk gini Hehe, semoga sukaa yaa.. . . . 'cause you're my iron man and i love you three thousand @shxxbi131 . . . . #hanbin #ha

Hehe, ini yg terakhir deh
Maaf uda bikin galau2an mulu
Soalnya waktunya juga ga tepat untuk ngasih recehan, tapi ku kira hari ini sudah mulai membaik.
Aku akan mencoba menghibur kalian nanti 
Soalnya aku juga lagi berusaha ngibur diri sendiri dulu 
Kalo aku uda terhibur kan otakku uda jalan untuk bikin recehan, wkwk
Ya kalian sendiri tau kan recehan ku itu receh banget 
So, tunggu aja yaa 
.
Jangan lupa senyum hari ini, tetep harus menebarkan kebahagiaan ya iKONICs 
Kita yakin ini semua bukan akhir dari segalanyaa, percaya keajaiban itu ada 
I MISS YOU SO BAD @withikonic .
.
.
.
#hanbin #hanbinikon #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback
7

Hehe, ini yg terakhir deh Maaf uda bikin galau2an mulu Soalnya waktunya juga ga tepat untuk ngasih recehan, tapi ku kira hari ini sudah mulai membaik. Aku akan mencoba menghibur kalian nanti Soalnya aku juga lagi berusaha ngibur diri sendiri dulu K

Never show if we cry, we must trust in iKON and Hanbin, always give all the love we have. Stay strong iKONICs 
.
.
.
.
.
.
#hanbin #hanbinikon #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #staywithus #lfl #lfl #likeforlikeback
1

Never show if we cry, we must trust in iKON and Hanbin, always give all the love we have. Stay strong iKONICs . . . . . . #hanbin #hanbinikon #standwithhanbin #kimhanbin #ikon #pleasestaywithus #leonwithus #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikon

Sorry I haven’t been posting much, but just a reminder to stay with Hanbin. It’s not over yet, and I think a lot is still happening. Please continue showing Hanbin, ikon, and YG family love and support. We can’t, I repeat, CAN’T let them fall apart. We need to unite fight now and fight for them. Don’t spread negativity or hate to HSH or dispatch or anyone, just show your support for them. Please sign the petition to say Hanbin shouldn’t have to leave the group if you haven’t already. I think they can see everything we’re doing and all the support they have, so let’s not stop now. Please share supportive hashtags and the link to the petition through posts, stories, tweets, etc. I think I can speak for all iKONICs when I say we NEED to see this smile again. We need him to be okay. We need ikon to be happy. ️
•
#ikon #ikonic #bi #hanbin #jay #jinhwan #song #yunhyeong #bobby #jiwon #dk #donghyuk #june #junhoe #chan #chanwoo #blackpink #winner #bigbang #TREASURE13 #leehi #yg #7ogetherwithikon #standwithhanbin #uniteforikon #uniteforhanbin #uniteforikonic #uniteforyg #dontleaveushanbin #staywithushanbin @shxxbi131 @gnani_____ @sssong_yh @bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @chan_w000 @withikonic
0

Sorry I haven’t been posting much, but just a reminder to stay with Hanbin. It’s not over yet, and I think a lot is still happening. Please continue showing Hanbin, ikon, and YG family love and support. We can’t, I repeat, CAN’T let them fall apart.

I love u hanbin
Kami Sangat Peduli Dan Sayang padamu @shxxbi131

#ikonic #hanbin #ikon #ikontv #kimhanbin #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic
0

I love u hanbin Kami Sangat Peduli Dan Sayang padamu @shxxbi131 #ikonic #hanbin #ikon #ikontv #kimhanbin #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic

Good morning Fam
Do you want A Burger...
Hoping for the Best....
#hanbinstaywithus #uniteforikon #uniteforikonic #ikon7 #hanbin #bobby #song #dk #chan #june #jay #ikonskonic️
0

Good morning Fam Do you want A Burger... Hoping for the Best.... #hanbinstaywithus #uniteforikon #uniteforikonic #ikon7 #hanbin #bobby #song #dk #chan #june #jay #ikonskonic️

Hanbin
We will be waiting for you...... I’ll just be good to you, I’ll protect you
I’ll make you smile as much as you cried
I’ll be your star, I’ll shined on you
I’ll stay by your side as much as you waited

The one person I want to protect in this dangerous reality
I live because of you
The one person who is a light in this endless darkness
The day when we can endlessly smile will come

#ikon7justforyou #ikon #hanbin #staywithushanbin #uniteforikon #uniteforhanbin #uniteforikonic #ikonskonic️
0

Hanbin We will be waiting for you...... I’ll just be good to you, I’ll protect you I’ll make you smile as much as you cried I’ll be your star, I’ll shined on you I’ll stay by your side as much as you waited The one person I want to protect in this d

Yahhh!!! Tell me now who's gonna shout GET READY?? @shxxbi131 well not gonna answer and your 6 brothers SHOWTIME if it's not you who's going to shout that line!! Arasseo!! So please comeback to us soon when your already fine,we will wait for you until you comeback to iKON and us(iKONICs)
We love you so much and will always supporting you until our last breath.

vcr.owner

#HANBINSTAYWITHUS
#StandForKimHanbin
#UniteForKIMHANBIN 
#UniteForiKON 
#UniteForiKONIC
0

Yahhh!!! Tell me now who's gonna shout "GET READY??" @shxxbi131 well not gonna answer and your 6 brothers "SHOWTIME" if it's not you who's going to shout that line!! Arasseo!! So please comeback to us soon when your already fine,we will wait for you

Its getting more painful seeing too much article around. 
Dear iKonics, whats important now is taking care of urselves first. I know we should keep supporting iKon but please, once you feel its getting out of hand (seeing many inaccurate articles or stumble upon haters comment) pls ignore and have a break.

And to those blaming Hanbin for leaving iKon and iKonics, please dont be selfish. We only know him on stage, we dont know what hardship he's been through behind the stage. So please, just keep urself down and be there for fellow iKonics.

Still, we are all with u ~from VIP~
~from To Moon~

#StaywithHanbin
#StaywithiKon
#UniteforiKonic
0

Its getting more painful seeing too much article around. Dear iKonics, whats important now is taking care of urselves first. I know we should keep supporting iKon but please, once you feel its getting out of hand (seeing many inaccurate articles or

Are you okay right now? I hope you ok with other members  keep strong hanbin-ah, we know you strong, everything will be fine. iKON is always OT 7 right. @shxxbi131 Stay Strong hanbin-ah  you have iKONIC, jinan, bobby, ssong, june, donghyuk, chan, and people you Love.

▪
▪
▪
FOLLOW: @ikonicsid._131
#standwithhanbin #ikon #ikonic #kimhanbin #bi #kimjinhwan #jinan #jay #kimjiwon #bobby #songyunhyeong #yunhyeong #koojunhoe #june #junhoe #kimdonghyuk #donghyuk #jungchanwoo #chanwoo #NeverGiveUpiKON
#UniteForiKON #UniteForiKONIC

Anak lebah ku :
⤵⤵⤵⤵⤵
@shxxbi131 
@gnani_____ 
@bobbyindaeyo 
@sssong_yh 
@juneeeeeeya 
@_dong_ii 
@chan_w000

Tag & Share 
▪
▪
▪
 Repost
0

Are you okay right now? I hope you ok with other members keep strong hanbin-ah, we know you strong, everything will be fine. iKON is always OT 7 right. @shxxbi131 Stay Strong hanbin-ah you have iKONIC, jinan, bobby, ssong, june, donghyuk, chan, and

Bonjour.. un jour de plus .. un jour on ils faut garder espoir que dans ce monde les bonnes choses arrivent et que l'injuste et réparer !
#hanbin #ikon #ikonhanbin #uniteforikonic #uniteforikon #uniteforhanbin
2

Bonjour.. un jour de plus .. un jour on ils faut garder espoir que dans ce monde les bonnes choses arrivent et que l'injuste et réparer ! #hanbin #ikon #ikonhanbin #uniteforikonic #uniteforikon #uniteforhanbin

I don't know what to do to ease the pain that I am facing,all i can do is to cry and cry all over again I want to hug you @shxxbi131 tightly but how i can do that?? I am to far from you.. Let be strong together and comeback and walk only to a flowery path together with OT7

vcr.owner

#HANBINSTAYWITHUS
#UniteForiKON
#UniteForiKONIC
#UniteForKIMHANBIN
#StayStrongHANBIN
#StayStrongiKON
#StayStrongiKONIC
0

I don't know what to do to ease the pain that I am facing,all i can do is to cry and cry all over again I want to hug you @shxxbi131 tightly but how i can do that?? I am to far from you.. Let be strong together and comeback and walk only to a flowery

[IT'S NOT A POST ON SKZ]  Now I'm going to talk about him, Kim Hanbin an incredible man with multiple talents and a very good leader.  This young man warms the heart of all fans in a smile or in a note produced by him.  I have been doing since 2015 I am a fan of Ikon, serves I am not an active fan but they are always in my heart.  I never let him go and I will not let him go, now there is injustice to him ... this man with a good heart and a real personality.  I think the age of these thirteen years he was happy to be falling in the Rap and in this Label YG Entertaiment but did not think about this problem.  Yes it is true, there is thinking about taking drugs but there are not taken so I do not see the problem?  Surely full of fan sound unfortunately and who asks questions?  in France it is midnight (the time I write) and since eight o'clock in the morning my heart is destroyed ,Stay strong fans and tributes to the fans committed suicide by the events to all my condolences that god protects you..️
#uniteforikon #uniteforhanbin #uniteforikonic #staywithhanbin  Ps: YG you are the house of satan hate you especially your CEO Yang-Hyun-suk
3

[IT'S NOT A POST ON SKZ] Now I'm going to talk about him, Kim Hanbin an incredible man with multiple talents and a very good leader. This young man warms the heart of all fans in a smile or in a note produced by him. I have been doing since 2015 I

It's so frustrating..
Do not go Hanbin
#staystronghanbin
#uniteforikon
#uniteforikonic
0

It's so frustrating.. Do not go Hanbin #staystronghanbin #uniteforikon #uniteforikonic

iKON deserves better. Hanbin deserves better.
#uniteforikon #uniteforikonic #uniteforhanbin #standwithhanbin #kpop #ikon #hanbinikon #hanbin
0

iKON deserves better. Hanbin deserves better. #uniteforikon #uniteforikonic #uniteforhanbin #standwithhanbin #kpop #ikon #hanbinikon #hanbin

It’s going to be okay. ikon is still ikon. Without Hanbin, it won’t be the same ikon, but it’s ikon. We won’t forget B.I, we won’t forget OT7, even if he’s not in their future promotions, he’ll still be a member in our hearts. We have to keep supporting the group though. We HAVE to. I’m sure they need iKONICs now more than ever. Not only do we need to support Kim Hanbin, but also our amazing Kim Jinhwan, Song Yunhyeong, Kim Jiwon, Kim Donghyuk, Koo Junhoe, and Jung Chanwoo. @shxxbi131 @gnani_____ @sssong_yh @bobbyindaeyo @_dong_ii @juneeeeeeya @chan_w000  iKON ️ iKONIC forever 
#uniteforikon #uniteforhanbin #uniteforikonic #ikonic #ikon
0

It’s going to be okay. ikon is still ikon. Without Hanbin, it won’t be the same ikon, but it’s ikon. We won’t forget B.I, we won’t forget OT7, even if he’s not in their future promotions, he’ll still be a member in our hearts. We have to keep support

Best Leader Kim Hanbin  #uniteforikonic #uniteforikon #dontleavehanbin
0

Best Leader Kim Hanbin #uniteforikonic #uniteforikon #dontleavehanbin

Please don’t give up on him. The account @withkonic has links in their bio to sign a petition to keep him in the group and another to investigate dispatch for all the crap they do. Please leave him positive messages and just don’t give up on him. Also, we’ve been changing our profile pictures to the red pic in the second slide. This is because iKONICs are fighting, not grieving. Please, stay with B.I.
•
#uniteforhanbin #uniteforbi #uniteforikon #uniteforikonic #ikon #ikonic #stay #jay #jinhwan #song #yunhyeong #bobby #jiwon #dk #donghyuk #june #junhoe #chan #chanwoo #bi #hanbin #dontleave #yg #ygentertainment
1

Please don’t give up on him. The account @withkonic has links in their bio to sign a petition to keep him in the group and another to investigate dispatch for all the crap they do. Please leave him positive messages and just don’t give up on him. Als

We'll always support you, remember that.
If you make 1 mistake so we have 1001 reason to forgive you...
#staystrongikonics #uniteforhanbin #uniteforikonic #hanbin #saveourleaderhanbin
0

We'll always support you, remember that. If you make 1 mistake so we have 1001 reason to forgive you... #staystrongikonics #uniteforhanbin #uniteforikonic #hanbin #saveourleaderhanbin

.
7-1=0
.
#UNITEFORHANBIN 
#uniteforikon
#uniteforikonic
#Bi
.
0

. 7-1=0 . #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #bi .

.
はんびんおらんのとか無理。
#UNITEFORHANBIN 
#uniteforikon
#uniteforikonic
#Bi
.
0

. はんびんおらんのとか無理。 #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic #bi .

Stay strong ikonic️
Anything will be okay! We always with y'all!!! FIGHTING!! ㅡ`,-
#CARATALWAYSWITHIKONIC  #allfandomwithIKONIC #uniteforhanbin #uniteforikonic #staystrongikonics
#hanbin#weloveyouhanbin
2

Stay strong ikonic️ Anything will be okay! We always with y'all!!! FIGHTING!! ㅡ`,- #caratalwayswithikonic #allfandomwithikonic #uniteforhanbin #uniteforikonic #staystrongikonics #hanbin #weloveyouhanbin

Thankyou uri leader. 
We love u as always. 
I think it was one soul for six soul 
But gwenchana and thankyou. 
@shxxbi131 
@juneeeeeeya 
@_dong_ii 
@gnani_____ 
@chan_w000 
@bobbyindaeyo 
@sssong_yh 
#uniteforhanbin 
#uniteforikon 
#uniteforikonic
6

Thankyou uri leader. We love u as always. I think it was one soul for six soul But gwenchana and thankyou. @shxxbi131 @juneeeeeeya @_dong_ii @gnani_____ @chan_w000 @bobbyindaeyo @sssong_yh #uniteforhanbin #uniteforikon #uniteforikonic

Help vote for Hanbin to stay for Ikon and Ikonic !!!!!!! He doesn't deserve this!!!! He's such an amazing leader!!!
-
-
-
-
-
-
-
#uniteforhanbin #uniteforbi #uniteforikon #uniteforikonic
0

Help vote for Hanbin to stay for Ikon and Ikonic !!!!!!! He doesn't deserve this!!!! He's such an amazing leader!!! - - - - - - - #uniteforhanbin #uniteforbi #uniteforikon #uniteforikonic