#wannaone Instagram photos and videos

Advertisement
อัพเดตใหม่ทุกวัน..กดฟอลเลย..‼️
.
#รับพนักงานพาร์ทไทม์
️คอยตอบแชทลูกค้า
️ทำงานผ่านมือถือ
️อายุ18ปีขึ้นไป
รายได้เฉลี่ย 3000-5000 /สัปดาห์
.
สนใจงานคลิก
IG :  @thejoke_ha 
IG :  @thejoke_ha
_________________________________________#แบมแบม #bambam1a #tanont916 #icepreechaya  #บันเทิง #ข่าวดารา #nuneworanuch #wannaone  #ดวงรายวัน #ดูดวง  #blackpink  #ตามใจตุ๊ด #เอม  #ตามใจตุ๊ดspecial  #เครดิตอยู่ในรูป  #ของดีบอกต่อ #lisa #jisoo #jennie  #roseblackpink #งานออนไลน์ฟรี #ฮามาก  #ตลกๆ #gmm25  #เรื่องบนเตียง
0

อัพเดตใหม่ทุกวัน..กดฟอลเลย..‼️ . #รับพนักงานพาร์ทไทม์ ️คอยตอบแชทลูกค้า ️ทำงานผ่านมือถือ ️อายุ18ปีขึ้นไป รายได้เฉลี่ย 3000-5000 /สัปดาห์ . สนใจงานคลิก IG : @thejoke_ha IG : @thejoke_ha _________________________________________#แบมแบม #bambam1a #tan

[ 𝐊𝐀𝐍𝐆𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐧 𝐦𝐞 𝐟𝐚𝐧𝐦𝐞𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 ] ·
朝著我過來の丹 ⑨
\  跑了跑了 /
-
奔跑吧姜代表~~‍️‍️
是說後腦勺真好看!!🤤🤤
金髮好好看の丹️
-
還有緊實の屁屁🤣🤣🤣
- ——————————— ︎
#강다니엘 #KANGDANIEL #갓다니엘 #goddaniel #カンダニエル #다니티 #Danity #워너원 #wannaone #워너블 #wannable #coloronmeintaipei #Taiwan #Korea #KPOP #daniteana
0

[ 𝐊𝐀𝐍𝐆𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐧 𝐦𝐞 𝐟𝐚𝐧𝐦𝐞𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 ] · 朝著我過來の丹 ⑨ \ 跑了跑了 / - 奔跑吧姜代表~~‍️‍️ 是說後腦勺真好看!!🤤🤤 金髮好好看の丹️ - 還有緊實の屁屁🤣🤣🤣 - ——————————— ︎ #강다니엘 #kangdaniel #갓다니엘 #goddaniel #カンダニエル #다니티 #danity #워너원 #wannaone #워너블 #wannable #coloronmeintaipei #taiwan #korea #k

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

.
文化祭幸せすぎたの🇰🇷
本当はオンのネームプレート付けようとしたらなんか家から
消えてて本当にショックすぎたので加工に頼った
スマホカバーもしっかりオンㅋㅋㅋ私ちゃんとオン好きです
.
#02년생#17살#인친해요#팔로우#고딩#고2#워너원#옹성우#워너블#오오티디#패션스타그램#코디#셀카#ootd#dailylook#WELO #WannaOne#OngSeongwu#Wannable#文化祭#文化祭コーデ#韓国制服#オンソンウ#weloと繋がりたい #Wannableと繋がりたい#韓国好きな人と繋がりたい#いいね返し
.
 #𝐎𝐧𝐠𝐝𝐫𝐨𝐢𝐝
0

. 文化祭幸せすぎたの🇰🇷 本当はオンのネームプレート付けようとしたらなんか家から 消えてて本当にショックすぎたので加工に頼った スマホカバーもしっかりオンㅋㅋㅋ私ちゃんとオン好きです . #02년생 #17살 #인친해요 #팔로우 #고딩 #고2 #워너원 #옹성우 #워너블 #오오티디 #패션스타그램 #코디 #셀카 #ootd #dailylook #welo #wannaone #ongseongwu #wannable #文化祭 #文化祭コーデ #韓国制服 #オンソンウ #weloと繋がりたい #wannableと繋がりたい

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

Advertisement
.
‪seongwu will attend 2019 asia artist awards in vietnam this 26 of november!!
our greek god ong seongwu finally attending an award as an actor
.
.
.
.
.
#워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi#kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #produce101season2 #프로듀스101시즌2
0

. ‪seongwu will attend 2019 asia artist awards in vietnam this 26 of november!! our greek god ong seongwu finally attending an award as an actor . . . . . #워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdan

Wooseok preview at CTS airport today
•
•
FOLLOW ME FOR MORE UPDATE
•
#wooseok #kimwooseok #wooshin #up10tion #honey10 #produce101 #producex101 #produce #kangdaniel #yohan #dongpyo #junho #victon #jinhyuk #eunsang #seungwoo #korea #kpop #wannaone #izone #ioi #hyungjun #minhee #hangyul #dohyun #seungwoo #weishin #seungyoun #x1 #wooseok_vid #wooseokvideo
0

Wooseok preview at CTS airport today • • FOLLOW ME FOR MORE UPDATE • #wooseok #kimwooseok #wooshin #up10tion #honey10 #produce101 #producex101 #produce #kangdaniel #yohan #dongpyo #junho #victon #jinhyuk #eunsang #seungwoo #korea #kpop #wannaone #izo

Advertisement
190918 #강다니엘 Kang Daniel is selected as Givenchy beauty's official model. Daniel is always loved in Korea for his bright and lively appearance, he's chosen as he fits well with the brand image.
.
.
.
Congrat to him for another high-end commercial!
1

190918 #강다니엘 Kang Daniel is selected as Givenchy beauty's official model. "Daniel is always loved in Korea for his bright and lively appearance, he's chosen as he fits well with the brand image". . . . Congrat to him for another high-end commercial!

-
Swag午覺手機一直震動🥛
果然是豆奶代言小生來了~~
這色系真的穿起來 好 好 看 !
自拍請多上傳幾張好嗎?
#黃旼炫 #旼炫 #황민현 #민현 #hwangminhyun #minhyun #wannaone #wannable #워너원 #워너블 #nuest #love #뉴이스트 #러브
0

- Swag午覺手機一直震動🥛 果然是豆奶代言小生來了~~ 這色系真的穿起來 好 好 看 ! 自拍請多上傳幾張好嗎? #黃旼炫 #旼炫 #황민현 #민현 #hwangminhyun #minhyun #wannaone #wannable #워너원 #워너블 #nuest #love #뉴이스트 #러브

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

[ 𝐊𝐀𝐍𝐆𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐧 𝐦𝐞 𝐟𝐚𝐧𝐦𝐞𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 ] ·
朝著我過來の丹 ⑧
這人是怎樣啦🤣🤣🤣
看到蟲喔
ㄉㄧㄡˇ成這樣
-
該不會真的有蟲向著尼爾去吧
讓寶寶嚇到手收不見了🤣🤣🤣
-
到底是哪個壞蟲蟲我來收拾 ——————————— ︎
#강다니엘 #KANGDANIEL #갓다니엘 #goddaniel #カンダニエル #다니티 #Danity #워너원 #wannaone #워너블 #wannable #coloronmeintaipei #Taiwan #Korea #KPOP #daniteana
0

[ 𝐊𝐀𝐍𝐆𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 • 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫 𝐨𝐧 𝐦𝐞 𝐟𝐚𝐧𝐦𝐞𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 ] · 朝著我過來の丹 ⑧ 這人是怎樣啦🤣🤣🤣 看到蟲喔 ㄉㄧㄡˇ成這樣 - 該不會真的有蟲向著尼爾去吧 讓寶寶嚇到手收不見了🤣🤣🤣 - 到底是哪個壞蟲蟲我來收拾 ——————————— ︎ #강다니엘 #kangdaniel #갓다니엘 #goddaniel #カンダニエル #다니티 #danity #워너원 #wannaone #워너블 #wannable #coloronmeintaipei #taiwan #ko

.
一年前的今天—2018/09/14
拿著鞋子的兔兔莫名有點萌🥰
-
志訓官方ins @0529.jihoon.ig
-
大耳狗訓展架開賣中
有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 
快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ
 https://bbhoonie.weebly.com/
-
#1년_전_오늘의_박지훈
#parkjihoon
#wannaone
#朴志訓
#jihoon 
#박지훈
#워너원
0

. 一年前的今天—2018/09/14 拿著鞋子的兔兔莫名有點萌🥰 - 志訓官方ins @0529.jihoon.ig - 大耳狗訓展架開賣中 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈 #parkjihoon #wannaone #朴志訓 #jihoon #박지훈 #워너원

noh zoom puas puasin!
.
.
.
.
.
.
©®picsofthangyul

.
. (WELCOME TO HANGYUL SKUAD
LAPAK INI DILARANG RUSUH
follow me ! @hangyulgeng)
.
.
#HANGYULGENG
#한결 #HANGYUL #이한결 #LEEHANGYUL #MBK #IM #IM66 #프듀X #프듀X101 #PRODUCE_X_101 #PRODUCEX101 @mnet_produce101 @official.im66 #mnet #mbkentertainment #hangyultheunit #hangyulid #hangyulpdx101 #hangyulproducex101 #hangyulstan #Produce101Season4 #PRODUCE_X_101 #produce101season2 #produce101 #produce48mnet #izone #wannaone #ioi
0

noh zoom puas puasin! . . . . . . ©®picsofthangyul . . (WELCOME TO HANGYUL SKUAD LAPAK INI DILARANG RUSUH follow me ! @hangyulgeng ) . . #hangyulgeng #한결 #hangyul #이한결 #leehangyul #mbk #im #im66 #프듀x #프듀x101 #produce_x_101 #producex101 @mnet_produce1

Dede pyo udah mau pulang,mimin tunggu d rumah yah,hati hati di jalan 
.
.
.
-
Cr : on fire
FOLLOW @dongpyox1.sites  FOR MORE UPDATES

#son #dongpyo #sondongpyo #PRODUCE48 #produce101china #produce101 #producex101 #produce_x_101 #produce101season2 #손동표 #프로듀스x101 #프로듀스101 #프로듀스101시즌2 #프로듀스48 #dspmedia #daehwi #leedaehwi  #プロデュース48 #プロデュース101 #プロデュースx101 #ioi #wannaone #izone #x1 #xone #엑스원 #oneit #孙东杓  #ドンピョ#X1
1

Dede pyo udah mau pulang,mimin tunggu d rumah yah,hati hati di jalan . . . - Cr : on fire FOLLOW @dongpyox1.sites FOR MORE UPDATES #son #dongpyo #sondongpyo #produce48 #produce101china #produce101 #producex101 #produce_x_101 #produce101season2 #손동

[] 190918 CTS Preview 
Mereka udah mau otw korea lagi gaiss 
Save flight unjunn..... nyampe dorm langsung istirahat ya dekk
(Gemess banget pake baret>.
1

[] 190918 CTS Preview Mereka udah mau otw korea lagi gaiss Save flight unjunn..... nyampe dorm langsung istirahat ya dekk (Gemess banget pake baret>.

190918 #박지훈 Kkotpadang behind the scenes

The casts prepared the birthday cake to congrat Jihoon's birthday! He's really loved by many people!
1

190918 #박지훈 Kkotpadang behind the scenes The casts prepared the birthday cake to congrat Jihoon's birthday! He's really loved by many people!

Tap like dan follow @area_kpop dan @area.ikonic untuk melihat fakta dan info menarik lainnya.
Jangan lupa Like dan Subscribe juga ya Akun Youtube AREA KPOP Buat melihat konten menarik lainnya. Bisa request lirik lagu idol kalian juga lho.
.

#exo #bts #x1 #got7 #nct #blackpink #twice #snsd #redvelvet #ikon #bigbang #wannaone #gidle #gfriend #infokpop #hallyunews #kpopnews #kpopidol #day6 #kpopfunny #nct #area_kpop
.

Cr. @got7.igot7.id
1

Tap like dan follow @area_kpop dan @area.ikonic untuk melihat fakta dan info menarik lainnya. Jangan lupa Like dan Subscribe juga ya Akun Youtube AREA KPOP Buat melihat konten menarik lainnya. Bisa request lirik lagu idol kalian juga lho. . #exo #bt

Q: what are you most afraid of in life? 
Kuanlin: my mom and ghosts
.
BRUUUHH
.
.
.
Cr. sololkl
W
------
Turn on post notification so you don't miss out any updates -tags-
#produce101 #wannaone #seongwoo #daniel #daehwi #baejin #jisung #jihoon #sungwoon #guanlin#jaehwan #daniel #minhyun #woojin #ongseongwoo #kangdaniel #leedaehwi #baejinyoung #jinyoung #yoonjisung #parkjihoon #hasungwoon #laiguanlin #kimjaehwan #hwangminhyun #parkwoojin  #produce101season2 #프로듀스101시즌4
0

Q: what are you most afraid of in life? Kuanlin: my mom and ghosts . BRUUUHH . . . Cr. sololkl W ------ Turn on post notification so you don't miss out any updates -tags- #produce101 #wannaone #seongwoo #daniel #daehwi #baejin #jisung #jihoon #sungw

.
一年前的今天—2018/09/18
摸著下嘴唇的寶寶有點犯規
-
志訓官方ins @0529.jihoon.ig
-
大耳狗訓展架開賣中
有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 
快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ
 https://bbhoonie.weebly.com/
-
#1년_전_오늘의_박지훈
©timetoblossomm2
#parkjihoon
#wannaone
#朴志訓
#jihoon 
#박지훈
#워너원
0

. 一年前的今天—2018/09/18 摸著下嘴唇的寶寶有點犯規 - 志訓官方ins @0529.jihoon.ig - 大耳狗訓展架開賣中 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈 ©timetoblossomm2 #parkjihoon #wannaone #朴志訓 #jihoon #박지훈 #워너원

Ong will be featured in Asia Artist Awards Vietnam 2019!! He is the most charming man ever!! ️
.
#옹성우 #ongseongwu #ongseongwoo #ong #seongwu #seongwoo #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #kimjaehwan #kangdaniel #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung #leedaehwi #laikuanlin #kpop #wannaone #produce101 #fantagio #aaa2019 #aaa2019 #aaa2019invietnam
0

Ong will be featured in Asia Artist Awards Vietnam 2019!! He is the most charming man ever!! ️ . #옹성우 #ongseongwu #ongseongwoo #ong #seongwu #seongwoo #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #kimjaehwan #kangdaniel #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung

Safe flight uri X1! @x1official101 . MASKER MASKER EVERYWHERE.
.
.
.
Istirahat yaa besok udah ke Mcountdown lagi:(
.
.
~
ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ
️ DON'T FORGET TO FOLLOW THIS ACC &
 GET THE 1ST UPDATE OF GROUP X1!!!!
ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ
Source : all masternim
️Edited by: X1 SITES

#ProduceX101  #Produce101 #produce101season2 #produce48  #IOI #WANNAONE #IZONE #X1 #Kimyohan #KimWooseok #HanSeungwoo #SongHyungjun #ChoSeungyoun #SonDongpyo #LeeHangyul #Namdohyon #ChaJunho #KangMinhee #LeeEunsang #X1Sites
56

Safe flight uri X1! @x1official101 . MASKER MASKER EVERYWHERE. . . . Istirahat yaa besok udah ke Mcountdown lagi:( . . ~ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ️ DON'T FORGET TO FOLLOW THIS ACC & GET THE 1ST UPDATE OF GROUP X1!!!! ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ ㅡ

️
3

Seong Wu actually wanted to open a bottle cap for Hyanggi, but she already opened it by her ownself ️ (ga bisa diajak kompromi nih Hyanggi) hehehe.. #ongseongwu #kimhyanggi #ong #ongseongwoo #welo #fantagio #namoo #wannaone #wannable #ateighteen #momentataeighteen #at18 #kdrama #kmovie #dramakorea #kpop #choijunwoo #yoosubin #milkycouple #열여덟의순간 #최준우 #유수빈 #우유커플 #옹성우 #김향기
1

Seong Wu actually wanted to open a bottle cap for Hyanggi, but she already opened it by her ownself ️ (ga bisa diajak kompromi nih Hyanggi) hehehe.. #ongseongwu #kimhyanggi #ong #ongseongwoo #welo #fantagio #namoo #wannaone #wannable #ateighteen #mom

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
3

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

.
一年前的今天—2018/09/18
各種髮色的兔兔️🧡
-
志訓官方ins @0529.jihoon.ig
-
大耳狗訓展架開賣中
有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 
快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ
 https://bbhoonie.weebly.com/
-
#1년_전_오늘의_박지훈
©timetoblossomm2
#parkjihoon
#wannaone
#朴志訓
#jihoon 
#박지훈
#워너원
0

. 一年前的今天—2018/09/18 各種髮色的兔兔️🧡 - 志訓官方ins @0529.jihoon.ig - 大耳狗訓展架開賣中 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈 ©timetoblossomm2 #parkjihoon #wannaone #朴志訓 #jihoon #박지훈 #워너원

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

.
‪photos of ab6ix at brand new music workshop today!!
seme like they're splitting into teams
hope they will have fun today
.
.
.
.
.
#워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi#kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #produce101season2 #프로듀스101시즌2 
via chamwink
0

. ‪photos of ab6ix at brand new music workshop today!! seme like they're splitting into teams hope they will have fun today . . . . . #워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdaniel #parkjihoon #leed

[OFFICIAL] 190918 Minhyun's IG Update
.
 @.maeildoyou

@optimushwang

-Ziralin ️
DM And Tag If Have Any Update About Wanna One 
▪️▪️▪️▪️
#WannaOne #Wannable #KangDanielxDanity #ParkJihoonxMay #LeeDaehwixAbnew #KimJaehwanxWind #OngSeongwuxWelo #ParkWoojinxAbnew #LaiKuanlin #YoonJisungxBabals #HwangMinhyunxLoㅅe #BaeJinyoung #HaSungwoonxHaneul #Konnect #LM #Maroo #BrandNewMusic #Swing #Fantagio #Cube #Pledis #C9 #ArdorAndAble
0

[OFFICIAL] 190918 Minhyun's IG Update . @.maeildoyou @optimushwang -Ziralin ️ DM And Tag If Have Any Update About Wanna One ▪️▪️▪️▪️ #wannaone #wannable #kangdanielxdanity #parkjihoonxmay #leedaehwixabnew #kimjaehwanxwind #ongseongwuxwelo #parkwo

НУ ЭТО УЖЕ СЛИШКОМ СКАЖУ Я ВАМ
_
_
посмотрите только на его движенияяя
_
_
#got7 #bts #exo #kpop #blackpink #twice #igot #bambam #jacksonwang #jackson #nct #jb #jinyoung #yugyeom #youngjae #mark #straykids #redvelvet #seventeen #marktuan #teamwang #monstax #ahgase #ikon #jyp #jaebum #txt #itzy #wannaone #bhfyp
3

НУ ЭТО УЖЕ СЛИШКОМ СКАЖУ Я ВАМ _ _ посмотрите только на его движенияяя _ _ #got7 #bts #exo #kpop #blackpink #twice #igot #bambam #jacksonwang #jackson #nct #jb #jinyoung #yugyeom #youngjae #mark #straykids #redvelvet #seventeen #marktuan #teamwang #m

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

i’m saying it again wong is a babie!!!!!
2

i’m saying it again wong is a babie!!!!!

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

  
THIS LOOK THIS FUCKING LOOK 
IM FUMING ; 
__
[190918 ] 
©️paintyou1130,jellyC_1130

#MNET #PRODUCE_X101 #songhyeongjun 
#엠넷 #izone #wannaone #bts #twice #blackpink #redvelvet #프로듀스X101 #X1 #kpop #송형준 #hyeongjun  #itzy  #예비신부 #예신 #예신타그램#신혼 #신혼부부 #새댁 #초보새댁 #새댁일상 #월요일 #헬요일 #ソンヒョンジュン #プデュx
1

THIS LOOK THIS FUCKING LOOK IM FUMING ; __ [190918 ] ©️paintyou1130,jellyC_1130 #mnet #produce_x101 #songhyeongjun #엠넷 #izone #wannaone #bts #twice #blackpink #redvelvet #프로듀스x101 #x1 #kpop #송형준 #hyeongjun #itzy #예비신부  #예신  #예신타그램 #신혼  #신혼부부  #새

《2019.09.18》
黃先生你不是在廣告裡拍了很多自拍嗎
不只這一張吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
請你全部放出來🥺🥺🥺🥺
-
#黃旼炫 #旼炫 #황민현 #민현 #HwangMinhyun #Minhyun #뉴이스트 #NUEST #러브 #LOVE #워너원 #WannaOne #워너블 #Wannable
0

《2019.09.18》 黃先生你不是在廣告裡拍了很多自拍嗎 不只這一張吧ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 請你全部放出來🥺🥺🥺🥺 - #黃旼炫 #旼炫 #황민현 #민현 #hwangminhyun #minhyun #뉴이스트 #nuest #러브 #love #워너원 #wannaone #워너블 #wannable

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!!
.
Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud  ~~~
.
Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER !
.
Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cepet-cepet daftar.
.
Ya, kpop.boxes hanya menyediakan 1000 Reseller untuk SELURUH INDONESIA. Kalau kuota penuh ? Langsung ditutup!
.
Karna, kpop.boxes akan membuat semua Reseller mempunyai untung yang maksimal ya noona ^^
.
Nih, Keuntungan Jadi Reseller KPOP.BOXES  :
 Produknya kita sediakan
 Keuntungan sampai 100ribu
 Dapet harga lebih murah. bakal jadi murah banget
 Jualannya, kita ajarin dong~
 Potingan buat jualan? Kita kasih juga~
 Ready semua idol grup .
So, semua keperluan kamu akam disediakan. Tapi, UNTUNGNYA, SEMUA BUAT KAMUUUU !
.
Mau daftar reseller? Yuk, langsung DM kpop.boxes ^^
.
.
.
.
.
.
.
#blackpink #bts #wannaone #kpop #jimin #leeminho #koreanpop #redvelvet #lisa #jisoo #rose #jennie #ygentertainment #faktakpop #koreanews #KB_JS #KB_BLACKPINK #KB_BTS #KB_WANNAONE #suga #BTS #ikon #twice #stuffkpopmurah #stuffkpop #distributorstuffkpop
0

KPOP.BOXES OPEN RESELLER !!! . Wuahhh, akhirnya permintaan sahabat kpop.boxes terwujud ~~~ . Ya, KPOP.BOXES MULAI SEKARANG SUDAH MENERIMA PENDAFTARAN RESELLER ! . Tapi, nggak semua bisa jadi reseller ya. Karna kuotanya dibatasi , jadi kamu harus cep

.
‪givenchy beauty staff:‬ @haeyayy
_
‪“human givenchy kang daniel nim️‬
‪i am touch that u filmed w/ an image with manners without giving a tired look once during long hours of filming in filming site, im touched again w/ the huge result after releasing the pictorial, im continuously touched by the power of danitys....! pls give lots of love o givenchy le rouge‬
‪(nielchin’s lip is le rouge N303! ㅋㅋㅋ)”‬
.
.
.
.
.
#워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi#kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #produce101season2 #프로듀스101시즌2 
cr.chamwink
1

. ‪givenchy beauty staff:‬ @haeyayy _ ‪“human givenchy kang daniel nim️‬ ‪i am touch that u filmed w/ an image with manners without giving a tired look once during long hours of filming in filming site, im touched again w/ the huge result after relea

.
一年前的今天—2018/09/18
穿著韓服祝大家中秋節快樂的小孩️
-
志訓官方ins @0529.jihoon.ig
-
大耳狗訓展架開賣中
有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 
快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ
 https://bbhoonie.weebly.com/
-
#1년_전_오늘의_박지훈
#parkjihoon
#wannaone
#朴志訓
#jihoon 
#박지훈
#워너원
0

. 一年前的今天—2018/09/18 穿著韓服祝大家中秋節快樂的小孩️ - 志訓官方ins @0529.jihoon.ig - 大耳狗訓展架開賣中 有興趣的親辜簡介有連結可以參考看看窩 快點把大耳狗訓展架帶回家收藏收藏吧ㄴㄱ https://bbhoonie.weebly.com/ - #1년_전_오늘의_박지훈 #parkjihoon #wannaone #朴志訓 #jihoon #박지훈 #워너원

เนี่ยรู้ว่าเราชอบดื่มนมถั่วเหลืองก็มาเทเตรียมไว้ให้ มีแฟนน่ารักนี่มันดีจังเลยเนอะ เขิล️ #hwangminhyun #minhyun #minhyunnuest #wannaone #nuest #minhyunwannaone #opstimushwang #황민현
0

เนี่ยรู้ว่าเราชอบดื่มนมถั่วเหลืองก็มาเทเตรียมไว้ให้ มีแฟนน่ารักนี่มันดีจังเลยเนอะ เขิล️ #hwangminhyun #minhyun #minhyunnuest #wannaone #nuest #minhyunwannaone #opstimushwang #황민현

@osw_onge ‘s IG Update Pt. 2!! 
.
“Changes my shoes and was about to head out until it started raining.” ️
.
#옹성우 #ongseongwu #ongseongwoo #ong #seongwu #seongwoo #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #kimjaehwan #kangdaniel #parkjihoon #parkwoojin #baejinyoung #leedaehwi #laikuanlin #kpop #wannaone #produce101 #fantagio
0

@osw_onge ‘s IG Update Pt. 2!! . “Changes my shoes and was about to head out until it started raining.” ️ . #옹성우 #ongseongwu #ongseongwoo #ong #seongwu #seongwoo #yoonjisung #hasungwoon #hwangminhyun #kimjaehwan #kangdaniel #parkjihoon #parkwoojin #

@kogakazuma.japan
収録初日スポ .
.
古賀 一馬 KOGA KAZUMA
年齢 22歳
血液型 A型
身長 178cm
体重 56kg
趣味 
スノーボード、バスケ、ボルダリング、野球、スケートボード
特技 
裁縫、洗濯、ギター、遠出
一言
ここまでのオーディションのみでも、今までに無い自分を見つけて勇気づけられてきました。これからは選ばれていくなかで、見てくださる方たちにも、そんな勇気を受け取ってもらえるような人になりたいです。
.
#PRODUCE101JAPAN  #101練習生 #kpop  #歌手  #古賀一馬 #一馬
#KOGAKAZUMA #kazuma #音楽 #歌手 #PRODUCE101 #x1 #wannaone
#프로듀스X101 #엑스원 #워너원 #김요한 #김우석 #송형준 #한승우 #조승연 #강민희 #차준호 #이은상 #남도현 #이한결 #손동표 
#kpopidol #プデュ #アイドル #モデル
0

@kogakazuma.japan 収録初日スポ . . 古賀 一馬 KOGA KAZUMA 年齢 22歳 血液型 A型 身長 178cm 体重 56kg 趣味 スノーボード、バスケ、ボルダリング、野球、スケートボード 特技 裁縫、洗濯、ギター、遠出 一言 ここまでのオーディションのみでも、今までに無い自分を見つけて勇気づけられてきました。これからは選ばれていくなかで、見てくださる方たちにも、そんな勇気を受け取ってもらえるような人になりたいです。 . #produce101japan #1

/🤴
突然好想念里拉裴🥺真係好掛住嗰隻!
好清純好活潑好青春好可愛ㅠㅠ
©cix_mp4
#배진영 #baejinyoung #裴珍映 #wannaone #cix
1

/🤴 突然好想念里拉裴🥺真係好掛住嗰隻! 好清純好活潑好青春好可愛ㅠㅠ ©cix_mp4 #배진영 #baejinyoung #裴珍映 #wannaone #cix

Place your finger on the red  and see what happens
~i feel so lovely 
© _LOBJYVE


#WannaOne #CIX #워너원  #씨아이엑스 #Complete_In_X #C9BOYZ #HelloStranger
#배진영 #BAEJINYOUNG #SEUNGHUN #YONGHEE #HYUNSUK #BX 
#裵珍映 #kangdaniel #parkwoojin #leedaehwi #kimjaehwan #ongseongwoo #parkjihoon #laikuanlin  #yoonjisung #hwangminhyun #hasungwoon #baejinyounglovers #BJYnoona #wannaonego  #spreadloveforbaejinyoung️
0

Place your finger on the red and see what happens ~i feel so lovely © _LOBJYVE #wannaone #cix #워너원 #씨아이엑스 #complete_in_x #c9boyz #hellostranger #배진영 #baejinyoung #seunghun #yonghee #hyunsuk #bx #裵珍映 #kangdaniel #parkwoojin #leedaehwi #kimjaehwa

.
daniel confirmed to be givenchy beauty official model️
_
givenchy: “kang daniel is receiving much love in the country w/ his always bright & full of liveliness image. as an artist, the confident & sophisticated appearance shown onstage coincide well w/ givenchy beauty image
_
louis vuitton, catier and now givenchy
luxury brands model
.
.
.
.
.
#워너원 #강다니엘 #박지훈 #이대휘 #김재환 #옹성우 #박우진 #라이관린 #윤지성 #황민현 #배진영 #하성운 #wannaone #wannable #워너블 #kangdaniel #parkjihoon #leedaehwi#kimjaehwan #ongseongwoo #parkwoojin #laiguanlin #yoonjisung #hwangminhyun #baejinyoung #hasungwoon #produce101season2 #프로듀스101시즌2
cr.chamwink
2

. daniel confirmed to be givenchy beauty official model️ _ givenchy: “kang daniel is receiving much love in the country w/ his always bright & full of liveliness image. as an artist, the confident & sophisticated appearance shown onstage coincide wel

[UPDATE] 190918 mexicana1 Twitter Update with Daniel

-Ziralin ️
DM And Tag If Have Any Update About Wanna One 
▪️▪️▪️▪️
#WannaOne #Wannable #KangDanielxDanity #ParkJihoonxMay #LeeDaehwixAbnew #KimJaehwanxWind #OngSeongwuxWelo #ParkWoojinxAbnew #LaiKuanlin #YoonJisungxBabals #HwangMinhyunxLoㅅe #BaeJinyoung #HaSungwoonxHaneul #Konnect #LM #Maroo #BrandNewMusic #Swing #Fantagio #Cube #Pledis #C9 #ArdorAndAble
0

[UPDATE] 190918 mexicana1 Twitter Update with Daniel -Ziralin ️ DM And Tag If Have Any Update About Wanna One ▪️▪️▪️▪️ #wannaone #wannable #kangdanielxdanity #parkjihoonxmay #leedaehwixabnew #kimjaehwanxwind #ongseongwuxwelo #parkwoojinxabnew #laik

[NEWS] 190918 Kang Daniel is confirmed to be a Givenchy Beauty model

Givenchy: Kang Daniel received a lot of love in this country by always being bright and full of life images.  As an artist, the confident & sophisticated appearance displayed on stage coincides with the image of Givenchy Beauty, so she was chosen as a model. 

-Ziralin ️
DM And Tag If Have Any Update About Wanna One 
▪️▪️▪️▪️
#WannaOne #Wannable #KangDanielxDanity #ParkJihoonxMay #LeeDaehwixAbnew #KimJaehwanxWind #OngSeongwuxWelo #ParkWoojinxAbnew #LaiKuanlin #YoonJisungxBabals #HwangMinhyunxLoㅅe #BaeJinyoung #HaSungwoonxHaneul #Konnect #LM #Maroo #BrandNewMusic #Swing #Fantagio #Cube #Pledis #C9 #ArdorAndAble
0

[NEWS] 190918 Kang Daniel is confirmed to be a Givenchy Beauty model Givenchy: "Kang Daniel received a lot of love in this country by always being bright and full of life images. As an artist, the confident & sophisticated appearance displayed on s

嘉人 Weibo Update

Marie Claire China October 2019 Cover - @caixukun

Caixukun, MixWei and StationX_Official have worked together many times, this time is also a great cooperation
He doesn't seem to be afraid of any style
.
.
.
​​​#izone #seventeen #blinks  #musicproducer  #melody #worldmusic  #vocal  #idol #production #blackpink #shortfilm #itzy  #camera  #filmmakersworld  #song  #contemporaryart #kpop  #artist #art #nuest  #world #lit #music #painting #ceramics  #dance #wannaone #kangdaniel #produce101
0

嘉人 Weibo Update Marie Claire China October 2019 Cover - @caixukun Caixukun, MixWei and StationX_Official have worked together many times, this time is also a great cooperation He doesn't seem to be afraid of any style . . . ​​​#izone #seventeen #bl

Load More