#xiumin

Instagram photos and videos #xiumin Instagram photos and videos
  • #exo Reveals How D.O. And Xiumin Changed After Going To The Military - Soompi
  • Kim Min Suk Shares Photos From Fun Gathering With EXO’s Xiumin And Lee Jae Kyoon - K-POP NEZ
  • #kimminsuk Shares Photos From Fun Gathering With #exo's Xiumin And #leejaekyoon While In The Military - Soompi
  • Is this a Chansoo day? I missed minseok-oppa as well - lovingnoona
  • The baby has arrived! Sending congrats to the other member of CC! Chennie’s Chen4u companion! And Xiumin’s brief roomie in IDOTB. Congrats on the new addition to your family! - CÄSE 99.21 - BÜTTĖRFLY CÄT ❄️⚡️ *X͛*
  • I got: Xiumin - 히메 💚 슈
  • I got: Xiumin - ~
  • I got: Xiumin. This is fate, Kim Minseok we’re made for each other @weareoneEXO - Perrine #OBSESSION for X-EXO 💕
  • It's that time of the night lol anyways I feel sorry for xiumin..I'm super messy he would be so stressed - yomi95🐻⌚🐧🏴
  • Going excited #exo - grc

Recent

Advertisement
Advertisement
I'm really into ANIME these days after watching

I'm really into ANIME these days after watching "Into the Forest of Fireflies' Light" 🌳✨ It was so good, it made me cry 😢 I now get why a lot of people love anime 💞 Can ...

おはようございます 地方出張お疲れさま 次の公演までゆっくり休んでね

おはようございます 地方出張お疲れさま 次の公演までゆっくり休んでね 無理しないでね しうちゃん 写真をお借りしました ありが...

어제는 정말로 행복한 시간을 감사합니다🙏🏻💕💕💕 재미있다😂✨👍

어제는 정말로 행복한 시간을 감사합니다🙏🏻💕💕💕 재미있다😂✨👍👍 . 昨日は幸せすぎた😂💕💕💕 スホさんとのインスタラ...

Advertisement
Advertisement
HAHAHA SAMPE KAGET PACAR GW PISIWAY MAH ISENGGGG 😂😂😂😂. • • • Tag temen temen kalia

HAHAHA SAMPE KAGET PACAR GW PISIWAY MAH ISENGGGG 😂😂😂😂. • • • Tag temen temen kalian yang suka EXO 😎😎 • • ERI ikutin terus kita ya jangan lupa ⚠️come...

Sehun stand mana suaranyaaaaaaaa titisan anak dewa nya emng bner bener nyaaa 😌😌😌😌. •

Sehun stand mana suaranyaaaaaaaa titisan anak dewa nya emng bner bener nyaaa 😌😌😌😌. • • • Tag temen temen kalian yang suka EXO 😎😎 • • ERI ikutin terus ki...

junmyeon: beluga whales are such scary animals and they are smart too ‘^’ jongin: really? they

junmyeon: beluga whales are such scary animals and they are smart too ‘^’ jongin: really? they’re cute though ㅂㅇㅂ junmyeon: their iq level is around 90, it’s same as ...

Nini bear ku yang manis paling suka baperan kalo sama netizen uwuuuuuuu berarti hatinya lembut. 💖

Nini bear ku yang manis paling suka baperan kalo sama netizen uwuuuuuuu berarti hatinya lembut. 💖💖💖❤. • • • Tag temen temen kalian yang suka EXO 😎😎 • • E...

Gemesh mulu sama anak satu ini kapan kapan kita ketemu yaaaa hari inipun tuhan blom berkehendak kita

Gemesh mulu sama anak satu ini kapan kapan kita ketemu yaaaa hari inipun tuhan blom berkehendak kita ketemu bahkan klian bklan kebjakarta lagi 😭😭😭😭 ngak papah ngak papa...

Anti maenstream dong fans ini yang lain ngasih mainan ini ngasih hp ipone 11 😂😂😂😂. •

Anti maenstream dong fans ini yang lain ngasih mainan ini ngasih hp ipone 11 😂😂😂😂. • • • Tag temen temen kalian yang suka EXO 😎😎 • • ERI ikutin terus ki...

Fanchat eri keren banget pas bagian OBSESSION mana ngak pake musik lagi. 🤗💕💕💕😍. •

Fanchat eri keren banget pas bagian OBSESSION mana ngak pake musik lagi. 🤗💕💕💕😍. • • • Tag temen temen kalian yang suka EXO 😎😎 • • ERI ikutin terus ki...

Udah insaf yee ngak buka bukaan lagi baju, mungkin ngehargain juga ya kebanyakan di malaysia agamany

Udah insaf yee ngak buka bukaan lagi baju, mungkin ngehargain juga ya kebanyakan di malaysia agamanya islam jadi yaaaa love you deh sama EXO. 💋💋💋💖💕😍😍. • •...

Good morning eriiii ahhhhh masih kebayang kejadian kmaren apalagi pasmalem yg ngelive ig sampe 3 mem

Good morning eriiii ahhhhh masih kebayang kejadian kmaren apalagi pasmalem yg ngelive ig sampe 3 member sekaligus 💕💕❤❤❤❤. • • • Tag temen temen kalian yang suka...


Ranked