#y15zrmalaya Instagram photos and videos

Advertisement
Morning  
Posted @withrepost • @sniperrr__y15zr Bangsawan sangat ni🤩🤩🤩 tag pakcik korang yg minat bangsawan gusy🤪 FOLLOW @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr - - -

#peminaty15zr #peminatysuku #peminaty15zrkelantan #ysukushuib #ysukupadu #kapcai_jahat#santaianakutara #zizanrazak #shuibsepahtu#kapcaimalaya #ggrmachine #esr
#y15zrfamilia#y15sungaibuloh #y15members #y15zrmalaya #kroniy15zr
2

Morning Posted @withrepost@sniperrr__y15zr Bangsawan sangat ni🤩🤩🤩 tag pakcik korang yg minat bangsawan gusy🤪 FOLLOW @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr - - - #peminaty15zr #peminatysuku #peminaty15zrkelantan #ysukushuib #ysukupad

Bangsawan sangat ni🤩🤩🤩 tag pakcik korang yg minat bangsawan gusy🤪 FOLLOW @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr - - -

#peminaty15zr #peminatysuku #peminaty15zrkelantan #ysukushuib #ysukupadu #kapcai_jahat#santaianakutara #zizanrazak #shuibsepahtu#kapcaimalaya #ggrmachine #esr
#y15zrfamilia#y15sungaibuloh #y15members #y15zrmalaya #kroniy15zr
0

Bangsawan sangat ni🤩🤩🤩 tag pakcik korang yg minat bangsawan gusy🤪 FOLLOW @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr @sniperrr__y15zr - - - #peminaty15zr #peminatysuku #peminaty15zrkelantan #ysukushuib #ysukupadu #kapcai_jahat #santaianakutara #zizanrazak #shu

Repost by @ciqcudi
———
one one fai️
masih steady set abah² saje..
tidak di buru...

.
 #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

Repost by @ciqcudi ——— one one fai️ masih steady set abah² saje.. tidak di buru... . #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanoffic

Advertisement
BOLEH JOIN KER
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
1

BOLEH JOIN KER . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI . #kenangankamim4h4l #kenangankamimaha

JOM SABAK SALAI GENG
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
1

JOM SABAK SALAI GENG . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI . #kenangankamim4h4l #kenangankami

Advertisement
Tetiba jadi ramai pulak...
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
1

Tetiba jadi ramai pulak... . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil

 L A T I V O 
SWING ARM LATIVO FOR Y15
RESTOCK LAGI..
SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE..
READYSTOCK 
SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

L A T I V O SWING ARM LATIVO FOR Y15 RESTOCK LAGI.. SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE.. READYSTOCK SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA . [14/09, 5:14

VP RACING FUELS
4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES
. READY STOCK
.
KINI DATANG DENGAN 2 JENIS
S4 1000 Fully Synthetic 
sea 10W-50
sea 20W-50
.
BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED EDITION VpR

. [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

VP RACING FUELS 4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES . READY STOCK . KINI DATANG DENGAN 2 JENIS S4 1000 Fully Synthetic sea 10W-50 sea 20W-50 . BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED

R A P I D O
FOOTREST racing for Y15zr & RS150..
datang 3 colour TATINIUM, BLACK, SILVER
.
️READY STOCK️
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

R A P I D O FOOTREST racing for Y15zr & RS150.. datang 3 colour TATINIUM, BLACK, SILVER . ️READY STOCK️ . [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE . Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegarag

 L A T I V O 
SWING ARM LATIVO FOR Y15
RESTOCK LAGI..
SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE..
READYSTOCK 
SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
3

L A T I V O SWING ARM LATIVO FOR Y15 RESTOCK LAGI.. SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE.. READYSTOCK SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA . [14/09, 5:14

VP RACING FUELS
4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES
. READY STOCK
.
KINI DATANG DENGAN 2 JENIS
S4 1000 Fully Synthetic 
sea 10W-50
sea 20W-50
.
BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED EDITION VpR

. [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

VP RACING FUELS 4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES . READY STOCK . KINI DATANG DENGAN 2 JENIS S4 1000 Fully Synthetic sea 10W-50 sea 20W-50 . BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED

Siapa saya..???
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
18

Siapa saya..??? . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil Engine Lube

Alhamdulillah masih selamat..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Alhamdulillah masih selamat.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock O

Gua dengar nama gua want3d, mohon beri laluan malam nie..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
7

Gua dengar nama gua want3d, mohon beri laluan malam nie.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru... . Selai

Repost by @reposta.app_
———
Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Repost by @reposta.app_ ——— Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsi

Betul encik ‍️ saya beli asal kilang memang macam ni
.
.
.
Follow & Supports @Y150zrmalaysia 

#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaiMalaya #Y150zrMalaysia2019  #maluaperbossku 
#Like4Like #Ysuku #KroniYsuku
.
.
 @
TERIMA KASIH SUPPORT #Y150ZRMALAYSIA
.
.
#katanakKAWANLAMA..
1

Betul encik ‍️ saya beli asal kilang memang macam ni . . . Follow & Supports @y150zrmalaysia #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaimalaya #y150zrmalaysia2019 #maluaperbossku #like4like #ysuku

Dia perli org seronok gelak sakan, bila sendiri kena tau pulak sentap 🤣🤣🤣
SELAMAT MALAM SAHABAT!!
.
.
.
Jom follow N support
@jentera.tebuankuning_
@republique_nilai 
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official

#Y15zrMalaya0fficial #Ysuku
#Y15zrMalaysia #Y15zrMalaya
#Y15zrBangiCrew_0fficial
 #ysukushuib
#y15zr_members_official #y15official
#y15_festival #y15v2
#zizanrazak #kroniy15
#teamkurakura #ysukuzizanrazak
#teamarnab #shuibsepahtu
#yssproject #honeyjuana #fcukinflava#rnab_official
#Like4Like
.
.
.  @

#WakRelaxWakPeace  Bossku
0

Dia perli org seronok gelak sakan, bila sendiri kena tau pulak sentap 🤣🤣🤣 SELAMAT MALAM SAHABAT!! . . . Jom follow N support @jentera.tebuankuning_ @republique_nilai @team_y15zrbangicrew @y15zrbangicrew_official #y15zrmalaya0fficial #ysuku #y15zrma

Alhamdulillah, combo zhipat + hose morin .

berminat sila klik link ini 
http://www.wasap.my/+60172184590
http://www.wasap.my/+60182739934

like fb kami :
https://www.facebook.com/KLPARTS79/
follow ig kami :
https://www.instagram.com/klparts79 waktu beroperasi 3pm - 2am
untuk location waze klparts79
pemasangan disediakan
turunkan fork 4skru kita layan
postage kita layan

#Alhamdulillah #klparts79 #sukanpermotoran #hobikamimahal #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #lc135 #kronilc135 #mxking #exciter #semakindidepan #y15zrmalaysia #y15zr #y15 #ysuku #y15z #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #y15umc #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregiomelaka #y15zrklangrepublicowner #y15zrtranungregion #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew
2

Alhamdulillah, combo zhipat + hose morin . berminat sila klik link ini http://www.wasap.my/+60172184590 http://www.wasap.my/+60182739934 like fb kami : https://www.facebook.com/KLPARTS79/ follow ig kami : https://www.instagram.com/klparts79 waktu

Repost by @reposta.app_
———
Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
1

Repost by @reposta.app_ ——— Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsi

Ping Ping Pong pulak..
Sape nie Kapcai Legend..??? hahaha...
.
Credit @rgm.hq
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Ping Ping Pong pulak.. Sape nie Kapcai Legend..??? hahaha... . Credit @rgm.hq #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15

Posted @withrepost • @y15zrmalaya_0fficial SIAPA TAHU KES SEBENAR BUDAK YSUKU NIE KENE KEJAR?
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
8

Posted @withrepost@y15zrmalaya_0fficial SIAPA TAHU KES SEBENAR BUDAK YSUKU NIE KENE KEJAR? . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH S

SIAPA TAHU KES SEBENAR BUDAK YSUKU NIE KENE KEJAR?
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
364

SIAPA TAHU KES SEBENAR BUDAK YSUKU NIE KENE KEJAR? . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI .

|Hina bila susah, jijik bila jatuh.
Rapat bila berduit, sanjung bila kaya. Baik bersebabitulah sikap manusia.. Yang penting kawan jangan memilih@ab3ypikk_ .
.
.
.
.
#talamduamuka #topeng 
#2wobones #tikusgaistikus 
#y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya 
#santaiact #y15zrbangicrew_0fficial
#jantanguna #ggrmachine 
#chiefmotorsport #kakymotor 
#sahabatselamanya #pelesitkota 
#pelesitrayaumalaysia #mantul 
#y15zrmantull_0fficial #kakilibas_official 
#budakvideoofficial #youtuber 
#babysharkhighway #jiwakelajuan 
#wilayahpermotoran #paradisegeneration 
#rempittakkanhilangdidunia 
#peminatshoeiarai #budak_kapcai_
2

|"Hina bila susah, jijik bila jatuh. Rapat bila berduit, sanjung bila kaya. Baik bersebab"itulah sikap manusia".. Yang penting kawan jangan memilih@ab3ypikk_ . . . . . #talamduamuka #topeng #2wobones #tikusgaistikus #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya

kalau nampak motor ni pancing kat hiwey jangan layan, motor skuad42 katanya, pancing
.
Kita Update Ajeeee,Y15zrMalaya Ng Polis Jpj trafit Member Ajeeee.Kita Kawan Semua Boss
.
.
Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project
.
.
Tag Jentera Kesayangan Anda:
#ysuku_project #Y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #y15malaya_official #y15sparepart #y15zr_rocket #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #kingdrag #abangranggi_vs_sistorare #kapcaisado #ggrmachine #awekmoto #kakiflyhighway #ysukufamilia #budakhighway #jenteraidolahighway #jenterakita #fenomenaysuku #y15zrmalaya0fficial #peminatysuku #setidola #peminatduaroda #mxking150cc #maluapebossku #malaysiaaman
1

kalau nampak motor ni pancing kat hiwey jangan layan, motor skuad42 katanya, pancing . Kita Update Ajeeee,Y15zrMalaya Ng Polis Jpj trafit Member Ajeeee.Kita Kawan Semua Boss . . Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project . . Tag Jentera Kesayanga

Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
5

Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🤣🤣🤣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru... . S

kalau nampak motor ni pancing kat hiwey jangan layan, motor skuad42 katanya, pancing
.
Kita Update Ajeeee,Y15zrMalaya Ng Polis Jpj trafit Member Ajeeee.Kita Kawan Semua Boss
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
37

kalau nampak motor ni pancing kat hiwey jangan layan, motor skuad42 katanya, pancing . Kita Update Ajeeee,Y15zrMalaya Ng Polis Jpj trafit Member Ajeeee.Kita Kawan Semua Boss . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support

Bukan Glamour yg kami cari, bukan Followers yg kami cari,malah jauh sekali cari gelaran KING @ IDOLA !!! TAPI yg kami cari adalah KELAJUAN  ... .
.
.
Follow & Support !!!
@rodaracer_official
@rodaracer_official
@rodaracer_official
_______________________________
#roadracerofficial #kalautakutjanganikut 
#y15zrmalaya #ysuku
#yamahay15zrmalaysia #yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar #team_y15zr_malaya 
#y15malaysia #y15zrmalaysia 
#y15zr #ysuku #jenterakita 
#jenteraduaroda #sukanpermotoran 
#yamahamalaysia #sukanmotormalaysia 
#jenterapadu #KamiPenghasut
#Y15zrMembers #peminatduaroda 
#pencintaduaroda #jenterapejuang
#kamixramai #kapcaimalaya #jenterahighway 
____________________________________
1

Bukan Glamour yg kami cari, bukan Followers yg kami cari,malah jauh sekali cari gelaran KING @ IDOLA !!! TAPI yg kami cari adalah KELAJUAN ... . . . Follow & Support !!! @rodaracer_official @rodaracer_official @rodaracer_official ___________________

JANJI KORANG ENJOY
.
.
.  
Cc : @santai_act 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
38

JANJI KORANG ENJOY . . . Cc : @santai_act #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_malaya . TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI . #kenangankamim4h4l #kenangankami

Malam camni nk pusing mana? 
MANTUL BOSSKU
▪▪▪▪▪▪▪▪▪
@fenomena_idola_official 
@fenomena_idola_official
@fenomena_idola_official
.
Mohon tags dan mentioned idola korang sekali
.
#y15zrmalaya#y15zrbangicrew#apigarage_official#y15zr_machine#Kamikakifly#kakilangga#team_y15_malaya#lcgombak#kroniaraishoei#penjuang_y15zr_malaysia#team_y15zr_jbstyle#y15zr_festival#y15zr_memmbers_official#y15zrperlis_official#dyrexxmachine#y15zrmalaya#y15zrbangicrew#apigarage_official#y15zr_machine#Kamikakifly#kakilangga#team_y15_malaya#lcgombak#kroniaraishoei#penjuang_y15zr_malaysia#team_y15zr_jbstyle#y15zr_festival#y15zr_memmbers_official#y15zrperlis_official#dyrexxmachine#cinta2roda_official#kapcaiborneo#jantanrancing#y15zr_members_official#y15zrmalaysia_#unclered_official#unclered__#y15official#sangaphighway#kapcaisado#rempit_post#kakyrayap#kapcainoob#jenteraspeed_#y15zrperlis_official#jentera_duaroda#kapcaisado#kapcaiborneo
0

Malam camni nk pusing mana? MANTUL BOSSKU ▪▪▪▪▪▪▪▪▪ @fenomena_idola_official @fenomena_idola_official @fenomena_idola_official . Mohon tags dan mentioned idola korang sekali . #y15zrmalaya #y15zrbangicrew #apigarage_official #y15zr_machine #kamikakifly

Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar Motor kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..jom

copy, paste ayat dan post gambar Motor korang kat wall masing-masing.
.
.
 @shafiqzakiey_official .
.
Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project
.
.
Tag Jentera Kesayangan Anda:
#ysuku_project #Y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #y15malaya_official #y15sparepart #y15zr_rocket #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #kingdrag #abangranggi_vs_sistorare #kapcaisado #ggrmachine #awekmoto #kakiflyhighway #ysukufamilia #budakhighway #jenteraidolahighway #jenterakita #fenomenaysuku #y15zrmalaya0fficial #peminatysuku #setidola #peminatduaroda #mxking150cc #maluapebossku #malaysiaaman
1

Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar Motor kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..jom copy, paste ayat dan p

𝑲𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒕𝒆𝒏𝒈𝒐𝒌 𝒅𝒂𝒓𝒊 𝒃𝒆𝒍𝒂𝒌𝒂𝒏𝒈 𝒑𝒐𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒄𝒂𝒏𝒕𝒊𝒌.. 𝑨𝒑𝒂𝒕𝒂𝒉 𝒍𝒂𝒈𝒊 𝒅𝒆𝒑𝒂𝒏𝟐 
.
.
 @shahirarahman .
.
Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project
.
.
Tag Jentera Kesayangan Anda:
#ysuku_project #Y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #y15malaya_official #y15sparepart #y15zr_rocket #kroniy15zr #y15zr_members_official #y15zrmalaya_0fficial #kingdrag #abangranggi_vs_sistorare #kapcaisado #ggrmachine #awekmoto #kakiflyhighway #ysukufamilia #budakhighway #jenteraidolahighway #jenterakita #fenomenaysuku #y15zrmalaya0fficial #peminatysuku #setidola #peminatduaroda #mxking150cc #maluapebossku #malaysiaaman
1

𝑲𝒂𝒍𝒂𝒖 𝒕𝒆𝒏𝒈𝒐𝒌 𝒅𝒂𝒓𝒊 𝒃𝒆𝒍𝒂𝒌𝒂𝒏𝒈 𝒑𝒐𝒏 𝒅𝒂𝒉 𝒄𝒂𝒏𝒕𝒊𝒌.. 𝑨𝒑𝒂𝒕𝒂𝒉 𝒍𝒂𝒈𝒊 𝒅𝒆𝒑𝒂𝒏𝟐 . . @shahirarahman . . Follow Dan Tag : @ysuku_project @ysuku_project . . Tag Jentera Kesayangan Anda: #ysuku_project #y15zrmalaya #awekysuku #y15malaysia #y15official #y15zr_festival #

Alhamdulillah, customer puas hati pasang Seat y15zr Racing + Getah Swing Arm + Bracket Botol Besar blkg dgn kami .

berminat sila klik link ini 
http://www.wasap.my/+60172184590
http://www.wasap.my/+60182739934

like fb kami :
https://www.facebook.com/KLPARTS79/
follow ig kami :
https://www.instagram.com/klparts79 waktu beroperasi 3pm - 2am
untuk location waze klparts79
pemasangan disediakan
turunkan fork 4skru kita layan
postage kita layan

#Alhamdulillah #klparts79 #sukanpermotoran #hobikamimahal #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #lc135 #kronilc135 #mxking #exciter #semakindidepan #y15zrmalaysia #y15zr #y15 #ysuku #y15z #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #y15umc #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregiomelaka #y15zrklangrepublicowner #y15zrtranungregion #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew
0

Alhamdulillah, customer puas hati pasang Seat y15zr Racing + Getah Swing Arm + Bracket Botol Besar blkg dgn kami . berminat sila klik link ini http://www.wasap.my/+60172184590 http://www.wasap.my/+60182739934 like fb kami : https://www.facebook.co

Alhamdulillah, enkei sp522 lc + disc bintang lc masuk lagenda Fi cun2 bosku 

berminat sila klik link ini 
http://www.wasap.my/+60172184590
http://www.wasap.my/+60182739934

like fb kami :
https://www.facebook.com/KLPARTS79/
follow ig kami :
https://www.instagram.com/klparts79 waktu beroperasi 3pm - 2am
untuk location waze klparts79
pemasangan disediakan
turunkan fork 4skru kita layan
postage kita layan

#Alhamdulillah #klparts79 #sukanpermotoran #hobikamimahal #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #lc135 #kronilc135 #mxking #exciter #semakindidepan #y15zrmalaysia #y15zr #y15 #ysuku #y15z #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #y15umc #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregiomelaka #y15zrklangrepublicowner #y15zrtranungregion #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew
1

Alhamdulillah, enkei sp522 lc + disc bintang lc masuk lagenda Fi cun2 bosku berminat sila klik link ini http://www.wasap.my/+60172184590 http://www.wasap.my/+60182739934 like fb kami : https://www.facebook.com/KLPARTS79/ follow ig kami : https://

Anda tahu apa itu #Brotherhood..???
.
Susah senang kita bersama...
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
39

Anda tahu apa itu #brotherhood ..??? . Susah senang kita bersama... . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru..

Tshirt #BukanBangsawan selamat mendarat di @bikerzgaraj

#Repost @ayah_pong (@get_repost)
・・・
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
#AyamJuvana
#GengAyam 
#DakAyam .
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #ayamjuvana #dakayam
0

Tshirt #bukanbangsawan selamat mendarat di @bikerzgaraj #repost @ayah_pong (@get_repost ) ・・・ . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi #ayamjuvana #gengayam #dakayam . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati na

FOLLOW & SUPPORT
KAMIRAMAI
 @abanghighway02 
 @abanghighway02 
 @abanghighway02 
____________________________________
🤟🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🤟 #abanghighway02 #kapcaisado
#bobhiaghway02
#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #duniapermotoran #wilayahpermotoran #kronibana #ysuku #kamiXramai #peminatduaroda #sukanpermotoran #idolamaya #jenterapejuang #jenterapadu #y15zr #bossku #supportersmalaya #supportersmalaysia #kronikysuku #peminaty15zr #sweetmomment #kenanganKamiMaHaL #sukanmalam  #esrmotor #sukanracing
@y15zrmalaya_0fficial @y15zr.squad @y15zr_members_official @y15zrbangicrew_0fficial @peminatysuku @ysuku46 @jentera_duaroda @jenterapejuang @idolamalaya___ @kapcaimalaya @kronibana @sukanduaroda @wilayah.permotoran @kapcaijahat  @y15zronly @esr_motor

-------------------------------------------------------------------
1

FOLLOW & SUPPORT KAMIRAMAI @abanghighway02 @abanghighway02 @abanghighway02 ____________________________________ 🤟🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🤟 #abanghighway02 #kapcaisado #bobhiaghway02 #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #kapcaijahat

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Like and Follow @y15z_lovers ®️
Tq Support🥳🥳.
.
cc: @ ----------------------------------------------------------------------------------------
#ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak #ysuku46 #ysukukuning #ysukufamilia #ysukuteam #ysukukroni #ysukuracing #y15 #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #yamahay15zr #ysukulovers #ysukumalaysia #kroniy15zr #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15malaysiacommunity
0

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Like and Follow @y15z_lovers ®️ Tq Support🥳🥳. . cc: @ ---------------------------------------------------------------------------------------- #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak #ysuku46 #ysukukuning #ysukufamilia #ysukuteam #ysukukroni #

#Repost @y15zrmantull_0fficial (with @report.for.insta)
...
Sudah sampeiii....
.
.
.

Posted @withrepost • @jmaventures_46 DRY CLUTCH Y15zr

Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang'

Den pun x tahu

Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni

He he he
Cepat2 contact kami..brg x ramai ni

Follow us
@jmaventures_46 
#dryclutch
#dukahati
#y15zrmalaysia 
#y15zrmalaya 
#y15zrmembers 
#yamahamalaysia
#yamahathailand
#yamahaindonesia
#yasheyasheaje
#bakalangkasawan
#jgnsawan
#hobikamimahal
#respectabgjnpol
#malossi
#malossiboreupkit
#jmaventures_46
0

#repost @y15zrmantull_0fficial (with @report.for.insta ) ... Sudah sampeiii.... . . . Posted @withrepost@jmaventures_46 DRY CLUTCH Y15zr Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang' Den pun x tahu Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni

Sudah sampeiii....
.
.
.

Posted @withrepost • @jmaventures_46 DRY CLUTCH Y15zr

Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang'

Den pun x tahu

Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni

He he he
Cepat2 contact kami..brg x ramai ni

Follow us
@jmaventures_46 
#dryclutch
#dukahati
#y15zrmalaysia 
#y15zrmalaya 
#y15zrmembers 
#yamahamalaysia
#yamahathailand
#yamahaindonesia
#yasheyasheaje
#bakalangkasawan
#jgnsawan
#hobikamimahal
#respectabgjnpol
#malossi
#malossiboreupkit
#jmaventures_46
1

Sudah sampeiii.... . . . Posted @withrepost@jmaventures_46 DRY CLUTCH Y15zr Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang' Den pun x tahu Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni He he he Cepat2 contact kami..brg x ramai ni Follow us @jma

Pisang goreng.... CEPAT SIAPA CEPAT DIA PUNYA.... Stok terhad -Signal Belakang
-Bottle Pump Break
-Titanium Skru 
PACKAGE SPEC Y15ZR, LC135, BENELLI, 125z, RXZ DAN RS150  IN DINO MACHINE (DMG) DENGAN PERBAGAI PAKAGE FREE MENANTI ANDA... JOM BOOKING..... >Dyno Machine
-HP [Datatec] >Tune
-Datatec
-Apitech
-Redleo
>Upgrade Spec
-57
-62
-63
-65
>Servis

Lokasi Slim River, Muallim, Perak
-500 meter dari Tol Slim River ( belakang KFC) *Sebarang info boleh contact* :
Www.wasap.my/0194795525

#DinoMachine
#dino_dynomachine
#SlimRiver
#Muallim
#Perak
#y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zr_members_official #y150zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15zrmalaya0fficial #y150zr_member_official  #yamaha #yamahay15zr #y15 #y15zr_members_official 
#y15zrmalaysia #y15zr #y15zrv2 #y15zrmalaya #Y15ZR #Y15ZRMALAYSIA
0

Pisang goreng.... CEPAT SIAPA CEPAT DIA PUNYA.... Stok terhad -Signal Belakang -Bottle Pump Break -Titanium Skru PACKAGE SPEC Y15ZR, LC135, BENELLI, 125z, RXZ DAN RS150 IN DINO MACHINE (DMG) DENGAN PERBAGAI PAKAGE FREE MENANTI ANDA... JOM BOOKING..

KITA KENA INGAT,HIDUP DEKAT DUNIA NI TAK SEMUA ORG SUKA DEKAT KITA,JADI PILIHLAH YG TERBAIK,KEPUTUSAN DEKAT DIRI SENDIRI🤙
.
.
.
.
.
#y15malaysia #y15official #y15malaysiacommunity #y15zr_rocket #y15zr_members_official #y15malaya_official #kapcai #kapcaimalaya #kapcaijahat #ysukufamilia #y15zrmalaya
1

KITA KENA INGAT,HIDUP DEKAT DUNIA NI TAK SEMUA ORG SUKA DEKAT KITA,JADI PILIHLAH YG TERBAIK,KEPUTUSAN DEKAT DIRI SENDIRI🤙 . . . . . #y15malaysia #y15official #y15malaysiacommunity #y15zr_rocket #y15zr_members_official #y15malaya_official #kapcai #kap

DRY CLUTCH Y15zr

Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang'

Den pun x tahu

Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni

He he he
Cepat2 contact kami..brg x ramai ni

Follow us
@jmaventures_46 
#dryclutch
#dukahati
#y15zrmalaysia 
#y15zrmalaya 
#y15zrmembers 
#yamahamalaysia
#yamahathailand
#yamahaindonesia
#yasheyasheaje
#bakalangkasawan
#jgnsawan
#hobikamimahal
#respectabgjnpol
#malossi
#malossiboreupkit
#jmaventures_46
9

DRY CLUTCH Y15zr Bunyi dia 'kaleng-kaleng' atau 'ting tuk tang' Den pun x tahu Pasang dulu baru kita up bunyi dia lepas ni He he he Cepat2 contact kami..brg x ramai ni Follow us @jmaventures_46 #dryclutch #dukahati #y15zrmalaysia #y15zrmalaya

#Repost @jentera.tebuankuning_ (with @report.for.insta)
...
SELAMAT PETANG GENG!! MALAM NIE ADE SANTAI MEMANA TAK ?
.
.
.
Jom follow N support
@jentera.tebuankuning_
@republique_nilai 
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official

#Y15zrMalaya0fficial #Ysuku
#Y15zrMalaysia #Y15zrMalaya
#Y15zrBangiCrew_0fficial
 #ysukushuib
#y15zr_members_official #y15official
#y15_festival #y15v2
#zizanrazak #kroniy15
#teamkurakura #ysukuzizanrazak
#teamarnab #shuibsepahtu
#yssproject #honeyjuana #fcukinflava#rnab_official
#Like4Like
.
.
.  @

#WakRelaxWakPeace  Bossku
0

#repost @jentera.tebuankuning_ (with @report.for.insta ) ... SELAMAT PETANG GENG!! MALAM NIE ADE SANTAI MEMANA TAK ? . . . Jom follow N support @jentera.tebuankuning_ @republique_nilai @team_y15zrbangicrew @y15zrbangicrew_official #y15zrmalaya0ffici

KALAU DULU NAIK YSUKU RASE BERGAYA,SKRG NAIK YSUKU MCM ORG ISAP DADAH🤭DIBURU SEPERTI SEORG PENJENAYAH YANG BESAR
.
.
.
.
.  
Cc : @tag0wner 
#Y15zrMalaya0fficial #Y15zrMalaya
.
Follow N Support : @Y15zrMalaya_0fficial 
Follow N Support : @Team_Y15_Malaya
.
TERIMA KASIH SEMUA YG SENTIASA SHARE DAN TAG PADA KAMI
.
#KenanganKamiM4h4l
#KenanganKamiMahal
#Y15zrMalaya_0fficial 
#Y15zrmalaya2019
#Y150zrMalaysia
#Y15zrBangiCrew
#instagram
27

KALAU DULU NAIK YSUKU RASE BERGAYA,SKRG NAIK YSUKU MCM ORG ISAP DADAH🤭DIBURU SEPERTI SEORG PENJENAYAH YANG BESAR . . . . . Cc : @tag0wner #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya . Follow N Support : @y15zrmalaya_0fficial Follow N Support : @team_y15_ma

SELAMAT PETANG GENG!! MALAM NIE ADE SANTAI MEMANA TAK ?
.
.
.
Jom follow N support
@jentera.tebuankuning_
@republique_nilai 
@team_y15zrbangicrew
@y15zrbangicrew_official

#Y15zrMalaya0fficial #Ysuku
#Y15zrMalaysia #Y15zrMalaya
#Y15zrBangiCrew_0fficial
 #ysukushuib
#y15zr_members_official #y15official
#y15_festival #y15v2
#zizanrazak #kroniy15
#teamkurakura #ysukuzizanrazak
#teamarnab #shuibsepahtu
#yssproject #honeyjuana #fcukinflava#rnab_official
#Like4Like
.
.
.  @

#WakRelaxWakPeace  Bossku
0

SELAMAT PETANG GENG!! MALAM NIE ADE SANTAI MEMANA TAK ? . . . Jom follow N support @jentera.tebuankuning_ @republique_nilai @team_y15zrbangicrew @y15zrbangicrew_official #y15zrmalaya0fficial #ysuku #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrbangicrew_0ffici

JEREBU TERUK SANGAT KE SAMPAI TAK NAMPAK EFFORT SAYA DEKAT AWK 
.
.
.
Follow & Supports @Y150zrmalaysia 

#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaiMalaya #Y150zrMalaysia2019  #maluaperbossku 
#Like4Like #Ysuku #KroniYsuku
.
.
 @
TERIMA KASIH SUPPORT #Y150ZRMALAYSIA
.
.
#katanakKAWANLAMA..
0

JEREBU TERUK SANGAT KE SAMPAI TAK NAMPAK EFFORT SAYA DEKAT AWK . . . Follow & Supports @y150zrmalaysia #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaimalaya #y150zrmalaysia2019 #maluaperbossku #like4l

TEMPAT KORANG MASIH JEREBU LAGI KE?? JEREBU TAW BUKAN JELEBU 
.
.
.
Follow & Supports @Y150zrmalaysia 

#y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaiMalaya #Y150zrMalaysia2019  #maluaperbossku 
#Like4Like #Ysuku #KroniYsuku
.
.
 @
TERIMA KASIH SUPPORT #Y150ZRMALAYSIA
.
.
#katanakKAWANLAMA..
0

TEMPAT KORANG MASIH JEREBU LAGI KE?? JEREBU TAW BUKAN JELEBU . . . Follow & Supports @y150zrmalaysia #y150zrmalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y150zrmalaysia2k19 #kapcaimalaya #y150zrmalaysia2019 #maluaperbossku #like4lik

Y15 untuk dijual, cun cun dah siap spec 63...jalan jauh no hal punya..kemonn gaisss..gratisss gaisss grab it.. RM8,500.00 sahaja gaisss... Follow  insta Koymotoworks utk item terbaru.
www.instagram.com/koyMotoworks

#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#y15 
#y15zrmovistar 
#y15zrmalaya 
#y15zrmalaya0fficial 
#y15umc 
#yahoomotor
#y15zrsabahcommunity 
#y15zrsouthernregionmelaka 
#y15zrklangrepublicowner 
#y15zrtranungregion 
#y15malaya 
#y15zr_rocket 
#y15z 
#y15zrkelantancrew
#y15zr_kroni57offcial
#y15zr_members_official
#yamahay15zr
0

Y15 untuk dijual, cun cun dah siap spec 63...jalan jauh no hal punya..kemonn gaisss..gratisss gaisss grab it.. RM8,500.00 sahaja gaisss... Follow insta Koymotoworks utk item terbaru. www.instagram.com/koyMotoworks #y15malaysia #y15zrmalaysia #y15

Enkei sp522 160/160 pnp y15zr
Rm295 satu set
Whatsapp:0163586029
Shopee:jsbiker6029

#y15malaya_official #y15zr #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya
0

Enkei sp522 160/160 pnp y15zr Rm295 satu set Whatsapp:0163586029 Shopee:jsbiker6029 #y15malaya_official #y15zr #y15zrspareparts #y15zrmalaysia #y15zrmovistar #y15zrmalaya

Load More