#y15zrmalaysia Instagram photos and videos

Advertisement
Repost by @ciqcudi
———
one one fai️
masih steady set abah² saje..
tidak di buru...

.
 #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
0

Repost by @ciqcudi ——— one one fai️ masih steady set abah² saje.. tidak di buru... . #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanoffic

Minat tuwaa 
-
-
Inframe : @daniaa46
-
-
-
-tag akak idola ni japp ..
Suka ??Jgn Lupa Follow IG kami
Follow : @hafizpoksuah_official 
Follow : @135lc_hafiz .
Follow : @y15zr__official
. . 
#yamahay15zrmalaysia
#yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar 
#team_y15zr_malaya 
#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#ysuku 
#jenterakita 
#jenteraduaroda 
#sukanpermotoran 
#yamahamalaysia 
#sukanmotormalaysia 
#jenterapadu 
#KamiPenghasut
#Y15zrMembers 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#jenterapejuang
#kamixramai
#kapcaimalaya_official 
#y15zrmalaysia 
#y15malaya_official
#kapcaimalaya_official 
#kapcaimalaya 
#kronilampupetakmalaysia 
#fenomenaysuku 
#sukanmotormalaysia 
#maluaperbossku
0

Minat tuwaa - - Inframe : @daniaa46 - - - -tag akak idola ni japp .. Suka ??Jgn Lupa Follow IG kami Follow : @hafizpoksuah_official Follow : @135lc_hafiz . Follow : @y15zr__official . . #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zr #yamahay15zrmovistar #tea

Min Dgr Kabar @ladiesroad_official Pom Join Event Nnti ..Btl Ke ??Nah Min Blnja Gmbr Leader Diorng ..Sipi Sipi Je Okey ..Sbb Akak Kita Sorng Ni Dh Berpunya Tau .. •
-
-
-
Inframe : @ladiesroad_official
-
-
Follow : @hafizpoksuah_official 
Follow : @135lc_hafiz .
Follow : @y15zr__official
. . 
#yamahay15zrmalaysia
#yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar 
#team_y15zr_malaya 
#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#ysuku 
#jenterakita 
#jenteraduaroda 
#sukanpermotoran 
#yamahamalaysia 
#sukanmotormalaysia 
#jenterapadu 
#KamiPenghasut
#Y15zrMembers 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#jenterapejuang
#kamixramai
#kapcaimalaya_official 
#y15zrmalaysia 
#y15malaya_official
#kapcaimalaya_official 
#kapcaimalaya 
#kronilampupetakmalaysia 
#fenomenaysuku 
#sukanmotormalaysia 
#maluaperbossku
0

Min Dgr Kabar @ladiesroad_official Pom Join Event Nnti ..Btl Ke ??Nah Min Blnja Gmbr Leader Diorng ..Sipi Sipi Je Okey ..Sbb Akak Kita Sorng Ni Dh Berpunya Tau .. • - - - Inframe : @ladiesroad_official - - Follow : @hafizpoksuah_official Follow : @1

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy..
Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti kita bagi harga senyum... spec 66 #ysu #ysuki #y15zr_festival #y15malaysiacommunity #ba'agarage8 #y15zrmalaysia #y15movistar #y15sparepart
0

As salam dan salam sejahtera semua kepada kawan ysuku...mari-mari datang bengkel kami...nak buay spec apa datang jer tempat kami...harga kami murah...pasti kawan2 ysuku happy.. Sesiapa yang nak datang boleh atau nak bertanya harga 01123246346...pasti

Advertisement
Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Advertisement
Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
.
FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!! 
.
@exciter_link . . @y15zr_discover
@y15zr_kronik . @Y15zr_sniperr
@y15zr_kapcai . @y15zr_zombie
@y15zr_silly . . . @y15zr_gp
@y15zr_loppy . @y15zr_terror
@y15zr_jalanan @y15zr_bossku
@y15zr_dagoi . @exciter_crawling
@exciter_bomb @exciter_taurus
@exciter_iron . . @y15zr_crow
@y15zr_suzuran @nvx_scooterr
@lc_garage . . . . @y15zr_streetracer
@y15zr_combat @y15zr_racer
@y15zr_speed . @y15zr_spirit
@y15zr_logan . . @y15zr_riot
@mxking_racing @exciter_protocol
@exciter_garage@y15zr_stereo
@y15zr_joker . . @y15zr_venom
@y15zr_badass @y15zr_kickass
@mxking_garasi
.

#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @ego_mix_ysuku ' dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . . FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewaka

boleh join ke 
-
-
Inframe : ????
FB: Hartiny pewtak
-
-
Follow : @hafizpoksuah_official 
Follow : @135lc_hafiz .
Follow : @y15zr__official
. . 
#yamahay15zrmalaysia
#yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar 
#team_y15zr_malaya 
#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#ysuku 
#jenterakita 
#jenteraduaroda 
#sukanpermotoran 
#yamahamalaysia 
#sukanmotormalaysia 
#jenterapadu 
#KamiPenghasut
#Y15zrMembers 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#jenterapejuang
#kamixramai
#kapcaimalaya_official 
#y15zrmalaysia 
#y15malaya_official
#kapcaimalaya_official 
#kapcaimalaya 
#kronilampupetakmalaysia 
#fenomenaysuku 
#sukanmotormalaysia 
#maluaperbossku
0

boleh join ke - - Inframe : ???? FB: Hartiny pewtak - - Follow : @hafizpoksuah_official Follow : @135lc_hafiz . Follow : @y15zr__official . . #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zr #yamahay15zrmovistar #team_y15zr_malaya #y15malaysia #y15zrmalaysia

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
Dm nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @gengrempit .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku Dm nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan koran

Mambang kuning ada FUN RIDE ARRC RACING SEPANG ️️️
Cc :  @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_v2_0fficial
Owner : .
 tag gambar moto kesayang korang Dan tag owner moto sekali . #peminatysuku #pencinta_kapcai #y15malaysia #familiaridergroup #y15nismilanofficial #budak_y15zr
#kapcaijahat #ysukuteam #ysuku #y15 #kapcaisado #jenterapejuang #jenteraduaroda #y15zr_rocket #y15zrmalaysia #peminaty15zr #peminaty15zrmalaysia #kapchaimalaya #peminatduaroda #abangranggivssistorare #abangranggi_vs_sistorare #team_y15zr_malaya #team_y15zr #setsetidola #teamy15zr #exciter #mxking150cc #kronikysuku #team_y15zr_malayasia
1

Mambang kuning ada FUN RIDE ARRC RACING SEPANG ️️️ Cc :  @kronikysuku @peminatysuku @y15zr_v2_0fficial Owner : . tag gambar moto kesayang korang Dan tag owner moto sekali . #peminatysuku #pencinta_kapcai #y15malaysia #familiaridergroup #y15nismilano

Parts Original yamaha #y15zr 
Bracket mudguard v2
Inner v2
Handle v2
Cover + visor v2
Suis v2 
Ready stock 
Ready stock 
Original yamaha vietnam Exciter 
Original yamaha malaysia HLY
Original itu yang asal barang 
Original itu pasti 
Pastinya original 
www.wasap.my/60136245024 
www.wasap.my/60136245024 
Just click link atas  Postage by J&T Express

Cod rawang 
Waze petronas taman bersatu 6pm-11pm

#y15zr
#y15zrmalaysia
#y15zrmovistar
#y15zrmonster
#excitermonster
#y15zrspareparts
#movistar2017
#movistar2018
#exciterrc2019
#exciterrc2020
#exciter
#apitech
#ledzhipat
#sniper150
#snipermxi150
#sniper150mxi
1

Parts Original yamaha #y15zr Bracket mudguard v2 Inner v2 Handle v2 Cover + visor v2 Suis v2 Ready stock Ready stock Original yamaha vietnam Exciter Original yamaha malaysia HLY Original itu yang asal barang Original itu pasti Pastinya origina

Tag seseorg 
°°°
Nak quote2 yg menarik utk menghilangkn stress follow @drsingle._ @foxsay._ @jiwakacau.official
°°°
Jangan lupa on notification! Baru tak terlepas quote2 baru.
°°°
#videolawak
#himpunanbahanlawak
#himpunanlawakmalays
#iglelakivsperempuan
#penmerahdotcom
#nakpesan
#nakngepek
#nakbebel
#nakkongsi
#lawak
#lawakhambar
#kipidap
#paidreviewmalaysia
#paidreview
#paidreviewmurah
#y15zrmalaysia malaysia
#y15
#y15malaya_official
#kapcaijahat
#kamixramai
#ysukufamilia
#musicallymalaysia
#musically__malaysia
#tiktokmalaysia
#tiktokmalaysia
#musicallyistafamous
0

Tag seseorg °°° Nak quote2 yg menarik utk menghilangkn stress follow @drsingle._ @foxsay._ @jiwakacau.official °°° Jangan lupa on notification! Baru tak terlepas quote2 baru. °°° #videolawak #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalays #iglelakivsperemp

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
1

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku
kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria..

#inihomekita #inicarakita #inistudiokita 
#serusatuhalatuju -
-
 Credit picture by  :- @nurulnadiaashiraa
 Tag idoLa  :-
-

FoLLow / TAG / support
 @uncleredchickenstudios3
 @unclered__
-

#uncleredchickenstudio #unclered #instaviral #malaysiaviral #y15zrmalaysia #chickenchopviral  #chickenchopunclered #setdulangunclered #viralkini #viralmalaysia #instafamous #instafamousmalaysia #viral #malaysianfood #kamixramai #sukanmalam #durexxmachine #kualalumpur #malaysia #uitmseremban3 #instagram #sukanduaroda #kapcaisado #kapcaimalaya #malaysiatrending
0

THaNKYoU support rapat @uncleredchickenstudios3 bossku kehadiran anda semua sememangnya menceriakan @uncleredchickenstudios3 ,kami berusaha menyambut kedatangan anda dalam suasana paling ceria.. #inihomekita #inicarakita #inistudiokita #serusatuhal

Tetiba jadi ramai pulak...
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
1

Tetiba jadi ramai pulak... . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil

 L A T I V O 
SWING ARM LATIVO FOR Y15
RESTOCK LAGI..
SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE..
READYSTOCK 
SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

L A T I V O SWING ARM LATIVO FOR Y15 RESTOCK LAGI.. SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE.. READYSTOCK SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA . [14/09, 5:14

VP RACING FUELS
4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES
. READY STOCK
.
KINI DATANG DENGAN 2 JENIS
S4 1000 Fully Synthetic 
sea 10W-50
sea 20W-50
.
BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED EDITION VpR

. [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

VP RACING FUELS 4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES . READY STOCK . KINI DATANG DENGAN 2 JENIS S4 1000 Fully Synthetic sea 10W-50 sea 20W-50 . BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED

Sabak salai is done !!! Slingbag : @sisintann
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝
ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

Sabak salai is done !!! Slingbag : @sisintann 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝 ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜 Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon #jarangngam

Partner mendadah layan cut off 
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝
ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

Partner mendadah layan cut off 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝 ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜 Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon #jarangngam #y15kroni #y15

R A P I D O
FOOTREST racing for Y15zr & RS150..
datang 3 colour TATINIUM, BLACK, SILVER
.
️READY STOCK️
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

R A P I D O FOOTREST racing for Y15zr & RS150.. datang 3 colour TATINIUM, BLACK, SILVER . ️READY STOCK️ . [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE . Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegarag

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝
ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝 ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜 Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku
Dm nama ig korang untuk tag .
.
FOLLOW @yamaha_lc150 .
.
️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan korang dgn gambar2 jentera yg memang terbaik!!  
.
 @y15zr_rocker . .  @gengrempit .
 @kapcai150 . . . .  @125zr_lady
 @bikers_stereo . . @y15zr_garage
 @125zr_century .  @rs150r_winner
 @yamaha_lc150 .  @lagenda_joki
 @y15zr_kapcai . .  @yamaha_familia
 @nvx_scooter . . . @honda_pacak150
 @exciter_familia .  @rs150r_supra .
 @y15zr_boxer . . .. @y15zr_remix .
 @yamaha_otai . . . @ex5_runner
 @vespa_kapak . . . @125zr_glory
 @ninja.street . . . .  @rxz_protocol
 @lagenda_maya . . @125zr_joker
 @rs150gtr . . . . . . @lc135_army
 @ego_scooterr . .  @y15zr_rocket
 @hondawave.cut . @exciter150_sniper
 @y15zr_reject . . .  @y15zr_holiday .
 @motor_scratch .  @125zr_enemy .
 @decal_46 . . . . . . @decal_winner . .
 @decal_lc135 . . .  @lc135_studio .
 @kapcai_150cc . .  @125zr_rocket .
 @125zr_smoker . . @125zr_empire .
 @125zr_cobra . . .  @125zr_squad .
 @125zr_recall . . .  @nvx_familia .
 @wave_familia . . . @dash_killers .
 @rxz_venom . . . .  @ego_uptown .
 @lc135_uptown . . @lc135_garage .
 @lc135_boxing . .  @kapcai_station .
 @lagenda_station  @supra_gtr150 .
 @kapcai_y15zr . . . @dash_racer .
 @wave_racer . . . . @ex5_racer .
 @lagenda_koboi .  @ex5_garage .
 @ex5_garage . . . . @lc135_hunter .
 @kapcai_studio . . @ex5taiko .
 @hondadash.rollout .
 @kapcai_nusantara .
 @y15zr_nusantara .
 @mxking_nusantara .
 @nino_motorsports .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#maluapabossku #yamaha #kamixramai #pecintaduaroda #125zr #mxking150 #hobikamimahal #semakindidepan #kapcai #kakifly #y15zr #rempit #kamixlaju #kamixracist #rempit #bossku #matmoto #y15zrmalaysia #mxking #onxon #yamahamalaysia #lc135 #modified  #kapcaijahat #movistar #kapcaisado #jarangon #exciter150 #kapcaimalaya #bukanbiasabiasa
0

Siapa nak ego/ysuku kesayangan dia terpapar disini just follow @ego_mix_ysuku dan dm je pic or video korang kat @ego_mix_ysuku Dm nama ig korang untuk tag . . FOLLOW @yamaha_lc150 . . ️FOLLOW sekali geng2 kita bawah ni. Dijamin tak mengecewakan koran

 L A T I V O 
SWING ARM LATIVO FOR Y15
RESTOCK LAGI..
SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE..
READYSTOCK 
SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
3

L A T I V O SWING ARM LATIVO FOR Y15 RESTOCK LAGI.. SELAMAT MENDARAT DI 5IVEGARAGE.. READYSTOCK SEMENTARA STOCK MASIH ADE.. INI BARANG MACAM GORENG PISANG KALAU LAMBAT NASIB LA KORANG.. TIDO BERMIMPI LA BILE NAK SAMPAI LAGI.. HAHAHA . [14/09, 5:14

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝
ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕒𝕣𝕒𝕟𝕘 𝕜𝕦 𝕓𝕠𝕖𝕜 𝕒𝕜𝕦 𝕞𝕒𝕟𝕥𝕦𝕝 ℂ𝕠𝕞𝕖𝕓𝕒𝕔𝕜 Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon

VP RACING FUELS
4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES
. READY STOCK
.
KINI DATANG DENGAN 2 JENIS
S4 1000 Fully Synthetic 
sea 10W-50
sea 20W-50
.
BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED EDITION VpR

. [14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: Berminat boleh pm/ws no di link www.wasap.my/601116605555/5IVE_GARAGE .
Boleh walk in juga ke kedai kami @5ivegaragedynotune .
.
[14/09, 5:14 pm] 5ivegarage: #y15zrmalaysia #siriracing #y15zrmalaya #rs150malaysia_official #nvx155 #y15zr_members_official #y15zrmovistar #y150zr #y150exciter #y15zr_rocket #y15nismilanofficial #y15zrmalayaofficial #rs150malaysia_official #teamnvx155malaysia #yamaha #yamahamalaysia #thailook #kronibana #kingdragmalaysia #buriramcircuit #nvx155vva #rs150gombaking_official #5ivegarage #PemburuKelajuan #BO55KU #AkhiratDiDepan#TAUTAUSAMPAI #Create_Explore_Conquer
#pitlanegarage
#kroniLagenda115fi #kroniekorTajam
1

VP RACING FUELS 4T Engine Oil FULLY Synthetic TECHNOLOGY.. Sesuai untuk DAILY & LONG DISTANCES . READY STOCK . KINI DATANG DENGAN 2 JENIS S4 1000 Fully Synthetic sea 10W-50 sea 20W-50 . BELI 1 4T Oil Engine ANDA AKAN DAPAT FREE GIFT STICKER LIMITED

Siapa saya..???
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
16

Siapa saya..??? . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil Engine Lube

2

Alhamdulillah masih selamat..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Alhamdulillah masih selamat.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock O

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? 
just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @y15zr_fi 
HASHTAG #y15zr_fi
@y15zr_fi 
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @y15zr_fi HASHTAG #y15zr_fi @y15zr_fi #y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15

Repost by @reposta.app_
———
Hati2 geng . Semoga owner bertabah .
•
•
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
•
•
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang .
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine
@jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang @maluaperrrr_bosku @sticker_design_ayie @hafizh_syahrin @y15zr_v2 @y15zr_fao.motorpart @peminatyamahay15zrkelantan @y15zr_otakseminitcrew @lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
13

Repost by @reposta.app_ ——— Hati2 geng . Semoga owner bertabah . • • Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . • • #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? 
just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @y15zr_fi 
HASHTAG #y15zr_fi
@y15zr_fi 
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @y15zr_fi HASHTAG #y15zr_fi @y15zr_fi #y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? 
just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi
DM nama ig korang skali untuk tag .
.
FOLLOW @y15zr_fi 
HASHTAG #y15zr_fi
@y15zr_fi 
#y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #y15movistar #y15zrmalaysia #y15z #peminatshoeiarai #peminatysuku #y15zr_festival #y15zr_garage #y15penangislandcrew #y15squad #y15members #genglajak #peminatyamaha #peminat2roda #peminaty15
0

Siapa nak Ysuku kesayangan dia terpapar kat IG? just 'follow @y15zr_fi ' dan dm je pic or video korang kat @y15zr_fi DM nama ig korang skali untuk tag . . FOLLOW @y15zr_fi HASHTAG #y15zr_fi @y15zr_fi #y15zr_fi #arsempiremotor #ggrmachine #ach #y15

Sedap jer dgar bunyi.. Hehehe..malam minggu mne je...
#Repost @feb_jenterapejuang_70
• • • • • •
Ada Racing² Kee Malam Tadi Guys ??

Follow Dunia Permotoran
#familiaridergroup #kapcaijahat  #pelesitrayaumalaysia #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #budak_kapcai_ #sistoidola #abam_ranggi_vs_sisto_rare #kapcainoob #kapcaimalaya #kapcaiawesome #kapcaisado #motorkapcai_1 #jenterapadu #jenteraduaroda #jenterapejuang #kronirempit #kronilampupetak #kronilampupetakofficial #sukanpermotoran #sukanduaroda #wilayahpermotoran #jiwapermotoran #pencintaduaroda #y15zr #y15zrmalaysia #ysuku #superkipsninjaselatan #superkipsownerclubmalaysia 
Follow Owner Acc @specialdup_racing
1

Sedap jer dgar bunyi.. Hehehe..malam minggu mne je... #repost @feb_jenterapejuang_70 • • • • • • Ada Racing² Kee Malam Tadi Guys ?? Follow Dunia Permotoran #familiaridergroup #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #ex5lovers_official #rxzstilltheboss #

Load More