#yamaha125zr Instagram photos and videos

Advertisement
Bangun ii tido jerr terkam kat helmet takut ii kotor🤣. #jiwamotor #jenteraberasap #125lbs #125zrmalaysia #125zrfamilia #peminat125zr #yamaha125zr #kroni125zr #araihelmet #shoie #jenterapejuang
0

Bangun ii tido jerr terkam kat helmet takut ii kotor🤣. #jiwamotor #jenteraberasap #125lbs #125zrmalaysia #125zrfamilia #peminat125zr #yamaha125zr #kroni125zr #araihelmet #shoie #jenterapejuang

Stay bersama lagi walaupon skrang generasi Ysuku semakin banyak ️️
•
•
•
#kronihitamoren #125zrfamilia #125zrfemes_ #y125zr_members_official #yamaha125zr #semakindidepan #kapcairanggi #jentera_duaroda #jenterasado #jentera #jenterapadu #jarangtakpadu #kasijadi @_y125zrmembersofficial @125zrfemes_ @kapcai.ranggi_ @jentera.sado @jenterapadu @125zrfamilia @jentera_duaroda
0

Stay bersama lagi walaupon skrang generasi Ysuku semakin banyak ️️ • • • #kronihitamoren #125zrfamilia #125zrfemes_ #y125zr_members_official #yamaha125zr #semakindidepan #kapcairanggi #jentera_duaroda #jenterasado #jentera #jenterapadu #jarangtakpadu

Spent money you dont really have, on parts you dont really need.
to outrun people you dont even know.

#yamahalover
#pengejarimpian #tambahpowerpsrt #petronasmotorsports
#motogp #megathering125zr #tupaigais #peminat125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zr #yamaha125zr #sukanpermotoran #kapcaimalaya #jenteraspeed_ #kakilangga #pencinta_duaroda #kroni_125zrmalaya #125zrperak #y125zr_members_official
0

Spent money you dont really have, on parts you dont really need. to outrun people you dont even know. #yamahalover #pengejarimpian #tambahpowerpsrt #petronasmotorsports #motogp #megathering125zr #tupaigais #peminat125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia

Kita main motor nak ramai berkawan bukan nak tunjuk hero atau lawan🥰 
Follow @125zperak @125zperak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tiktok #maluapabossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #yamaha #yamaha125zr #topspeed #paipon #y125zr #125zrperak #repost
14

Kita main motor nak ramai berkawan bukan nak tunjuk hero atau lawan🥰 Follow @125zperak @125zperak •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai

Advertisement
LIKE | COMMENT & SHARE for more funny vids 
.
Bila kau tengah live tapi lupa silent phone be like.. peduli apa orang kata live tv show perlu diteruskan 🤦
.

CHECK OUT FOR OUR LATEST SNEAKERS COLLECTION @trikicks.co ‼️
.
#videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneakersmurah #funnymoments #funnybaby #cutebaby #cutebabies #y15 #viral #lawakviral #zizanrazak #yamaha #15zr #yamaha125zr #tiktokviral #tiktokmalaysia #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakterkini #lawakhangit #lawakmalaysia #syoktube #gilatube #9gag #senangterhibur #videolawakmalaysia #kiniviral #himpunanlawakmalaysia #alamfakta #atukpesan
0

LIKE | COMMENT & SHARE for more funny vids . Bila kau tengah live tapi lupa silent phone be like.. peduli apa orang kata live tv show perlu diteruskan 🤦 . CHECK OUT FOR OUR LATEST SNEAKERS COLLECTION @trikicks.co ‼️ . #videolawak #videolawakmalaysi

Advertisement
Petang Minggu paip on
Follow @125zperak @125zperak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tiktok #maluapabossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #yamaha #yamaha125zr #topspeed #paipon #y125zr #125zrperak #repost
6

Petang Minggu paip on Follow @125zperak @125zperak •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pele

#Repost @_acokkk
• • • • • •
Kerana cinta ku relakan , Kerana minat ku ketengahkan 
.
.
#paipon #kroni125zr #wilayahpermotoran #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #idolaborneo #kapcaijahatkakitapau #125zr #jenterapadu #soulofspeed ##kakylepaktown #kapcai #jentera_fly #yamaha125zr #jentera pejuang #flynikotine #ridewithstyle #kronirempit #kroniekortajam #125zrfimilia #pejuangdarat #sukanpermotoran #rempit #duniapermotoran #kakisidai #kakyrempit #tupaiterbang
2

#repost @_acokkk • • • • • • Kerana cinta ku relakan , Kerana minat ku ketengahkan . . #paipon #kroni125zr #wilayahpermotoran #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #idolaborneo #kapcaijahatkakitapau #125zr #jenterapadu #soulofspe

Mencintai sesuatu barangg itu memang membuatkan kitaa rasa puas hati.Tapi jangan kita mencintai sesuatu itu membuatkan kita lalai dengan suruhannyaa OWNER:@charan_johorean
:@yugendranmax
.
.
.
@familiaridergroup @jenterapejuang @pelesitrayaumalaysia2013
@jentera_duaroda @sukanduaroda @sukanpermotoran @kapcaimalaya 
@ysuku46 
@jenterapadu @jentera125offcial @125zrfamilia
 @125zjb
.
#maluapabossku #bo55ku #yamaha #yamaha125 #125 #sukanpermotoran #yamaha125zr #jenterapadu
6

Mencintai sesuatu barangg itu memang membuatkan kitaa rasa puas hati.Tapi jangan kita mencintai sesuatu itu membuatkan kita lalai dengan suruhannyaa OWNER:@charan_johorean :@yugendranmax . . . @familiaridergroup @jenterapejuang @pelesitrayaumalaysia2

Buat yamaha 125 sisa tinggal blok + piston std
Boleh tanya-tanya
Bisa dm/wa 082178881661
Bukalapak : Berkah Motor Batam
Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya
#yamaha
#yamaha125z
#yamaha125zr
#125z
#125zr
#yamahamalaysia
#yamahaindonesia
#2tak
#2stroke
#2taklovers
#2takracing
#2takunderbone
#sparepart
#onderdilmotor
0

Buat yamaha 125 sisa tinggal blok + piston std Boleh tanya-tanya Bisa dm/wa 082178881661 Bukalapak : Berkah Motor Batam Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya #yamaha #yamaha125z #yamaha125zr #125z #125zr #yamahamalaysia #yamahaindonesia #

Kabel rpm buat yamaha 125
Boleh tanya-tanya
Bisa dm/wa 082178881661
Bukalapak : Berkah Motor Batam
Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya
#yamaha
#yamaha125z
#yamaha125zr
#125z
#125zr
#yamahamalaysia
#yamahaindonesia
#2tak
#2stroke
#2taklovers
#2takracing
#2takunderbone
#sparepart
#onderdilmotor
0

Kabel rpm buat yamaha 125 Boleh tanya-tanya Bisa dm/wa 082178881661 Bukalapak : Berkah Motor Batam Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya #yamaha #yamaha125z #yamaha125zr #125z #125zr #yamahamalaysia #yamahaindonesia #2tak #2stroke #2taklo

Cover body belakang samping + cover tile sambungan buat yamaha 125 tersedia 3 warna : kuning dan merah
Boleh tanya-tanya
Bisa dm/wa 082178881661
Bukalapak : Berkah Motor Batam
Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya
#yamaha
#yamaha125z
#yamaha125zr
#125z
#125zr
#yamahamalaysia
#yamahaindonesia
#2tak
#2stroke
#2taklovers
#2takracing
#2takunderbone
#sparepart
#onderdilmotor
0

Cover body belakang samping + cover tile sambungan buat yamaha 125 tersedia 3 warna : kuning dan merah Boleh tanya-tanya Bisa dm/wa 082178881661 Bukalapak : Berkah Motor Batam Juga menyediakan sparepart yamaha 125z&zr lainnya #yamaha #yamaha125z #yam

syaitan kena reject drpd syurga sebb sombong,manusia belum masuk syurga dh sombong
.
.
.
 #125z #rempit #kroni125zr #jenterapejuang #jentera125zr #125zrfamilia #paipon #niterider #125zrmalaysia #peminat125zr #125zr_alorsetar #rxzmembers #rxzfamilia #yamaha125zr #duniapermotoran #duniaduaroda #sexpistolsgarage #rempitxjahat #gengjiwakacau #lpt #paiponn
2

syaitan kena reject drpd syurga sebb sombong,manusia belum masuk syurga dh sombong . . . #125z #rempit #kroni125zr #jenterapejuang #jentera125zr #125zrfamilia #paipon #niterider #125zrmalaysia #peminat125zr #125zr_alorsetar #rxzmembers #rxzfamilia #

tadi ternampak ex yang dulu punya dulu, kemain lawo. betullah orang cakap masa jadi pasangan kita nampak dia mcm lembu je 🤣
.
.
.
.
.
#y125zrmembersofficial #125zrfemes_ #125zrfamilia #125zrlover #jentera125zr #125zrperak #pacakjanganjatuh #kakimoto #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #125zrkuantan #kapcaijahat #topspeed #y125zr #duniakelajuan__ #duniakapcai_ #yamaha125zr #jenterapadu #kakinganjingfly #petangminggu
2

tadi ternampak ex yang dulu punya dulu, kemain lawo. betullah orang cakap masa jadi pasangan kita nampak dia mcm lembu je 🤣 . . . . . #y125zrmembersofficial #125zrfemes_ #125zrfamilia #125zrlover #jentera125zr #125zrperak #pacakjanganjatuh #kakimoto

betul ke org ckp sekarang kemunculan carburator ditindas oleh injection?
.
.
.
#jenterapejuang #kakiracing #gengasap #125zrperak #125z #125zrfamilia #125zrmalaysia #yamaha125zr #jenterasado #fuckboy #jenterapadu #jentera125zr #jenteraspeed_ #jentera_fly #familiaridergroup #yamaha
2

betul ke org ckp sekarang kemunculan carburator ditindas oleh injection? . . . #jenterapejuang #kakiracing #gengasap #125zrperak #125z #125zrfamilia #125zrmalaysia #yamaha125zr #jenterasado #fuckboy #jenterapadu #jentera125zr #jenteraspeed_ #jentera_

Mungkin hari ini kau masih belum berjaya, tapi kerjayaan semakin dekat buat mereka yang tidak pernah putus asa.
@mrxman76 @_mrxman76 .
.
.
.
#matmoto #matmotor #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrlover #peminat125zr #yamaha125zr #anakmuda #santai #ganukite #kakifly #ex5lover #rxzfamilia
5

Mungkin hari ini kau masih belum berjaya, tapi kerjayaan semakin dekat buat mereka yang tidak pernah putus asa. @mrxman76 @_mrxman76 . . . . #matmoto #matmotor #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrlover #pemina

Abang dah pening Lcd pecah Tak boleh touch Arghh. Technician check tak sampai 10min settel @phonestudiobangi 🤗
.
.
.
Problem :
Phone 6s
Lcd Can’t Touch 
Retak seribu .

Nak Sub job board iPhone/Android/iPad semua kita layan boleh Whatsapp Cik Anis: Clik Dekat bio okay .
.
Have a nice day everyone 🤗 Click on my bio Kita borak dengan Anis 🧕
.
.
Smartphone Repair Specialist. All About Smartphone 
.
Operation hours: 10am-9pm (Monday-Sunday) Friday (Off day)
.
#BSB #phonestudio #phonerepair #lokalah  #iphoneaccessories #swag #instashop #iphonerepairmurah #iphonerepairkl #iphonerepairbangi #iphonerepairkajang #iphonerepairputrajaya #iphonerepairshahalam #phonerepairfacetoface #yamaha125zr #iphonerepairmalaysia #iphonemalaysia #iphonerepairnilai #iphonerepairpuchong #sapotbob #nvx155 #y15malaysia
0

Abang dah pening Lcd pecah Tak boleh touch Arghh. Technician check tak sampai 10min settel @phonestudiobangi 🤗 . . . Problem : Phone 6s Lcd Can’t Touch Retak seribu . Nak Sub job board iPhone/Android/iPad semua kita layan boleh Whatsapp Cik Anis: C


Follow @125zperak @125zperak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tiktok #maluapabossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #yamaha #yamaha125zr #topspeed #paipon #y125zr #125zrperak #repost
5

Follow @125zperak @125zperak •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tik

LIKE | COMMENT & SHARE for more funny vids 
.
Benda paling cute min jumpa hari ni  baby ni main floor is larva ke? zaman childhood korang mesti lg extreme kan? setakat mandi lumpur tu ofkos benda biasa apalah baby ni takutkan sangat 
.

CHECK OUT FOR OUR LATEST SNEAKERS COLLECTION @trikicks.co ‼️
.
#videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneakersmurah #funnymoments #funnybaby #cutebaby #cutebabies #y15 #viral #lawakviral #zizanrazak #yamaha #15zr #yamaha125zr #tiktokviral #tiktokmalaysia #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakterkini #lawakhangit #lawakmalaysia #syoktube #gilatube #9gag #senangterhibur #videolawakmalaysia #kiniviral #himpunanlawakmalaysia #alamfakta #atukpesan
1

LIKE | COMMENT & SHARE for more funny vids . Benda paling cute min jumpa hari ni baby ni main "floor is larva" ke? zaman childhood korang mesti lg extreme kan? setakat mandi lumpur tu ofkos benda biasa apalah baby ni takutkan sangat . CHECK OUT F

Fly tanpa rasa bersalah
Follow: @ciwat_ 
Follow: @ciwat_ 
Follow: @ciwat_ .
.
.
#_nikmotorsport #125cc
#yamaha125 #yamaha125z #yamaha125zr #125zr #rempit #rempitpahang #rempit_repost #like #surport
0

"Fly tanpa rasa bersalah" Follow: @ciwat_ Follow: @ciwat_ Follow: @ciwat_ . . . #_nikmotorsport #125cc #yamaha125 #yamaha125z #yamaha125zr #125zr #rempit #rempitpahang #rempit_repost #like #surport

Jika kita boleh bersyukur dengan apa yang kita ada...Kita takkan risau dengan apa yang bukan milik kita. #125z #125zrfamilia #125zrlover #125zr #125zrmalaysia #125cc #125zrperak #125zr_alorsetar #125zrfamilia #peminat125zr #yamaha125zr #tentera125zr #shoei #peminat125zrmalaysians_ #jenterapadu #jenteraspeed_ #jentera_duaroda #jenterasado #jenterasado #jenterakita
7

Jika kita boleh bersyukur dengan apa yang kita ada...Kita takkan risau dengan apa yang bukan milik kita." #125z #125zrfamilia #125zrlover #125zr #125zrmalaysia #125cc #125zrperak #125zr_alorsetar #125zrfamilia #peminat125zr #yamaha125zr #tentera125zr

Velg brt chemco 
Front 1.60
Rear 1.60
Double disck 
Yamaha MX king and 125z 
#identikyamaha #velgbrtchemco #roadrace #roadrace2tak #roadrace_nusantara #roadracesumbar #roadraceindonesia 
#yamaha125z #yamaha125zr 
#125zindonesia #125z #125zr #mxking #mxkingroadrace #mxkingmodifikasi #mxkingindonesia #mxking150 #mxking150cc #mxkingindonesia #lc150 #lc135 #lc135malaysia #yamahalc135 #peminat125zr #peminatyamaha
8

Velg brt chemco Front 1.60 Rear 1.60 Double disck Yamaha MX king and 125z #identikyamaha #velgbrtchemco #roadrace #roadrace2tak #roadrace_nusantara #roadracesumbar #roadraceindonesia #yamaha125z #yamaha125zr #125zindonesia #125z #125zr #mxking #

Gelong Asia original saiz 1.6x18
Rm360 siap pos (sepasang)
Cod melaka sama harga 
Klik utk direct whatsapp
Klik utk direct whatsapp
www.wasap.my/60178812547

#yamaha125z #rxz#125z#rxzmembersofficial #rxzmembers #125zr #125#125zrfamilia #yamaha #rxz #rxz135 #125zrmalaysia #jentera125zr #rxzmodifikasi #rxzmalaysia #rxzfamilia #rxzlover #rxzmembersofficial #kroni125zr #melaka#kakimoto#paipon#rxzmalaya #rxzcatalyzer#yamaha125zr #rxzlovers #rxzmeranggi #rxzstilltheboss #yamaharxz #rxz_still_the_boss #rxz_familia_official #rxzkejam
0

Gelong Asia original saiz 1.6x18 Rm360 siap pos (sepasang) Cod melaka sama harga Klik utk direct whatsapp Klik utk direct whatsapp www.wasap.my/60178812547 #yamaha125z #rxz #125z #rxzmembersofficial #rxzmembers #125zr #125 #125zrfamilia #yamaha #rxz #

#Repost @125zperak
-
-
@kb125zrgeneration @kb125zrgeneration @kb125zrgeneration • • • • • •
ѕαиg ѕαкα вιяυ🧟‍️ Follow @125zperak @125zperak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tiktok #maluapabossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #yamaha #yamaha125zr #topspeed #paipon #y125zr #125zrperak #repost
0

#repost @125zperak - - @kb125zrgeneration @kb125zrgeneration @kb125zrgeneration • • • • • • ѕαиg ѕαкα вιяυ🧟‍️ Follow @125zperak @125zperak •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #remp

Terbaaang ..... Pernah coba ukur pakai apps ullyssey yang berbasis gps beda 8 kpj dengan speedo . Kurang lebih 122 kpj on gps

Kecil2 pedes juga 
Syukurlah sang mantan terawat sama juragan barunya 

#yamahatouchthailand #yamaha_touch #kemayoranpunya2tak
#yamahatouch125indonesia #yamaha125zr #yamaha125zindonesia 
#yamahatiara #yamahatiaraindonesia #yamahafizrindonesia #yamahafizr
12

Terbaaang ..... Pernah coba ukur pakai apps ullyssey yang berbasis gps beda 8 kpj dengan speedo . Kurang lebih 122 kpj on gps Kecil2 pedes juga Syukurlah sang mantan terawat sama juragan barunya #yamahatouchthailand #yamaha_touch #kemayoranpunya2

Makasih ya allah Masih bisa kirim kirim pagi ini, jagan pada lupa untuk Beli sparepart 125z, murah dan nyaman hanya di @uk_motoshop yaaa.
.
Silahkan hubungi kami via whatsapp untuk mengetahui stock dan harga, karena kemungkinan bisa berubah saat anda bertanya. 
#Yamaha #yamaha125z #yamaha125zr #yamaha125zindonesia #forceone #yamahatouch #2strokefans #rxking #2tak #2stroke #2strokekepri #rzr #ukmotoshop #touch125 #125zr #2strokesyndicate #2takunderbone #2takbalpenjualpart125z #125zindonesia #part125z #ukmotoshop
0

Makasih ya allah Masih bisa kirim kirim pagi ini, jagan pada lupa untuk Beli sparepart 125z, murah dan nyaman hanya di @uk_motoshop yaaa. . Silahkan hubungi kami via whatsapp untuk mengetahui stock dan harga, karena kemungkinan bisa berubah saat anda

𝐁𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐛𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐬𝐮𝐝𝐚𝐡
.
@acaq76__ 
@acaq76__ 
@acaq76__ .
.
@125zperak @125_member.official @125zrkuantan @jentera125offcial @125zrpendang @125zrkelantan @125zr_pulaupinang.official @125zr_pulaupinang @125zrfamilia @125zr_alorsetar @125zrmalaya_ @kroni125zrfamilia @tentera125zr @jentera_kapcai_nakal 
#125zr #125zrfamilia #yamaha125zr #125z #125zrperak #125zr_pulaupinang #125zrmalaysians_ #125zrloverz#y125zr_members_official
7

𝐁𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐛𝐢𝐚𝐬𝐚 𝐬𝐮𝐝𝐚𝐡 . @acaq76__ @acaq76__ @acaq76__ . . @125zperak @125_member.official @125zrkuantan @jentera125offcial @125zrpendang @125zrkelantan @125zr_pulaupinang.official @125zr_pulaupinang @125zrfamilia @125zr_alorsetar @125zrmalaya_ @kroni12

Alhmdllah siap sbji skuter..tggai pasang betri bleh jalan elok balik...tq kepada cust2 yg Mengunakan Servis SamMotoFamily..Ada 2biji tggu turn..RR kita pn ni baru bleh servis..dk pesah moto cust2 dlu..hehe..apa2 pn kalau ada yg nk Membaik pulih atau Upgrade apa2 jenis 2stroke bleh wasap saya 0175095981 Sam.. #ArjunaDurhaka
#SamMotoFamily
#Kroni2Stroke
#KawasakiRR150
#Yamaha125ZR
#SuzukiRgs110
#SkuterSym110
#SuzukiV100
0

Alhmdllah siap sbji skuter..tggai pasang betri bleh jalan elok balik...tq kepada cust2 yg Mengunakan Servis SamMotoFamily..Ada 2biji tggu turn..RR kita pn ni baru bleh servis..dk pesah moto cust2 dlu..hehe..apa2 pn kalau ada yg nk Membaik pulih atau

Tutup mata bukan sebab x ready tapi tutup mata sebab x kuat tengok awak cantik sangat  
@syafiq_mirui @syafiq_mirui @syafiq_mirui

4repost TAG @yamahasemalaya._
Follow Like & Support 🇲🇾
.
.
.

#kapcai #kapcailover #kapcaikakitapau #kapcaiawesome #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado #kapcainoob #kapcaiwengweng #kapcaijahat #yamahasemalaya #yamaha125zr #yamaha125z #125zr #125z #yamahasemalaya #jantanguna
#125zrmalaysia #125zrfamilia #yamahasemalaya
2

Tutup mata bukan sebab x ready tapi tutup mata sebab x kuat tengok awak cantik sangat @syafiq_mirui @syafiq_mirui @syafiq_mirui 4repost TAG @yamahasemalaya._ Follow Like & Support 🇲🇾 . . . #kapcai #kapcailover #kapcaikakitapau #kapcaiawesome #kap

Adakah fenomena jentera berasap kembali hangat di malaysia ? . 
@paannnmm @paannnmm @paannnmm

4repost TAG @yamahasemalaya._
Follow Like & Support 🇲🇾
.
.
.

#kapcai #kapcailover #kapcaikakitapau #kapcaiawesome #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado #kapcainoob #kapcaiwengweng #kapcaijahat #yamahasemalaya #yamaha125zr #yamaha125z #125zr #125z #yamahasemalaya #jantanguna
#125zrmalaysia #125zrfamilia #yamahasemalaya
0

Adakah fenomena jentera berasap kembali hangat di malaysia ? . @paannnmm @paannnmm @paannnmm 4repost TAG @yamahasemalaya._ Follow Like & Support 🇲🇾 . . . #kapcai #kapcailover #kapcaikakitapau #kapcaiawesome #kapcaimalaya #kapcaiborneo #kapcaisado

LIKE | COMMENT | SHARE for more funny vids 
.
Buat hal lah kucing ni. lari laju² nak kemana. konfem benjol teruk  siapa gelak dia berdosa 🤭
.

CHECK OUT FOR OUR LATEST SNEAKERS COLLECTION @trikicks.co ‼️
.
#videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneakersmurah #y15 #viral #lawakviral #zizanrazak #yamaha y#15zr #yamaha125zr #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakterkini #lawakmalaysia #syoktube #gilatube #9gag
0

LIKE | COMMENT | SHARE for more funny vids . Buat hal lah kucing ni. lari laju² nak kemana. konfem benjol teruk siapa gelak dia berdosa 🤭 . CHECK OUT FOR OUR LATEST SNEAKERS COLLECTION @trikicks.co ‼️ . #videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneake

Tak perlu menipu untuk buat mak ayah gembira

Restu mak ayah

#125zrmalaysia #125zr #125zrfamilia #125 #tupaizr #yamaha125zr #yamaha125zrlovers #yamaha125zrmalaysia #yamaha125zclubhellas
3

Tak perlu menipu untuk buat mak ayah gembira Restu mak ayah #125zrmalaysia #125zr #125zrfamilia #125 #tupaizr #yamaha125zr #yamaha125zrlovers #yamaha125zrmalaysia #yamaha125zclubhellas

The beauty Sylvia Genpati 
Karena Yamaha Cripton kuning itu cantik ga salah admin kasih nama pacar admin sendiri 
Yang serius minang barang halus yg bisa di elus-elus, dinaikin bahkan diajak minum pertamax turbo dan Motul 800V silahkan WA/Call admin langsung 
0821-3566-6669
Kalau yg DM biasanya ga serius karena yg serius pasti ada usaha dan perjuangan 
.
.
.
.
.

#yamaha #yamahay125z #underbone #underbone2tak #yamaha125z #yamaha125zr #125z #125zr #y125z #125zindonesia #yamaha125zindonesia #cbu #2tak #2stroke #2strokesyndicate #2strokeforlife #dnftech #fizr #yamahatouch #yamahatouch125 #touch125 #yamahatiara #rxking #hongleongyamaha #yamahagenuineparts #forceone #2strokefans_id #dnfspeedshop #dnfspeedshop2019 #2019tetap2tak
2

The beauty Sylvia Genpati Karena Yamaha Cripton kuning itu cantik ga salah admin kasih nama pacar admin sendiri Yang serius minang barang halus yg bisa di elus-elus, dinaikin bahkan diajak minum pertamax turbo dan Motul 800V silahkan WA/Call admin

Sportrim 3btg 125zr Orimotor
Complete set siap tayar
Rm950 nego sampai jadi bossku

COD Area Seremban Tampin

Berminat boleh dm/tekan link ws di bio🤳 #sportrim125zr #orimotor #125zrmalaysia #125zrfamilia #yamaha125zr
0

Sportrim 3btg 125zr Orimotor Complete set siap tayar Rm950 nego sampai jadi bossku COD Area Seremban Tampin Berminat boleh dm/tekan link ws di bio🤳 #sportrim125zr #orimotor #125zrmalaysia #125zrfamilia #yamaha125zr

Akhirnya Yamaha Cripton ini 100% siap dipinang 
Admin jamin ga bakal nyesel beli motor dari DnF 🤩
Tinggal gas aja ini jangan lupa dandan yg rapi karena tiap berhenti pasti jd pusat perhatian 
Foto sama Grandmax aja ga kalah mewah 
Jangan lupa bahagia boskuh 
Jangan lupa bismillah 
Selalu Alhamdulillah 
Jangan kasih kendooor 
Tau tau sampai 
Ready Part Yamaha 125Z
DnF Speedshop 🇮🇩🇲🇾
WA/Call 082135666669
Bisa lewat BL dan Tokped 🥳
.
.
.
.
.

#yamaha #yamahay125z #underbone #underbone2tak #yamaha125z #yamaha125zr #125z #125zr #y125z #125zindonesia #yamaha125zindonesia #cbu #2tak #2stroke #2strokesyndicate #2strokeforlife #dnftech #fizr #yamahatouch #yamahatouch125 #touch125 #yamahatiara #rxking #hongleongyamaha #yamahagenuineparts #forceone #2strokefans_id #dnfspeedshop #dnfspeedshop2019 #2019tetap2tak
9

Akhirnya Yamaha Cripton ini 100% siap dipinang Admin jamin ga bakal nyesel beli motor dari DnF 🤩 Tinggal gas aja ini jangan lupa dandan yg rapi karena tiap berhenti pasti jd pusat perhatian Foto sama Grandmax aja ga kalah mewah Jangan lupa bahagia

Semua tingai kenagan sja sbb modai kering dah bossku 
.
.
.
@withrepost @acik_46_46 @acik_46_46 .
.
LIKE  FOLLOW CC:@acik_46_46 .
.
#reports #rempitselamanyaoffici #rxzcatalyzer #rxzmembers #rxzfamilia #125zr_glory #125zrkelantan #125zrfamilia #125zr_alorsetar #125zrmalaya #yamaha125 #yamaha125zr #yamaha #minahrempit #ex5_ex5_meranggi #ex5langkawicrew #jenterapejuangan #hobikamimahal #onon #kamixramai
0

Semua tingai kenagan sja sbb modai kering dah bossku . . . @withrepost @acik_46_46 @acik_46_46 . . LIKE FOLLOW CC:@acik_46_46 . . #reports #rempitselamanyaoffici #rxzcatalyzer #rxzmembers #rxzfamilia #125zr_glory #125zrkelantan #125zrfamilia #125zr

Yamaha Cripton ku ngga kalah mewah sama Grandmax sebelah 🥳
Kalau ditanya dijual?
dijual tapi mahal 🤩
kenapa mahal? Bangun motornya ga cuma pake part baru & ori, tapi pake perasaan dan cinta juga 
jaminan rapi sampe ke baut-bautnya & ga asal tempel part dan assesoriesnya 
Yang beli motor dari DnF pasti paham dan ngerti 
Jangan lupa bahagia boskuh 
Jangan lupa bismillah 
Selalu Alhamdulillah 
Jangan kasih kendooor 
Tau tau sampai 
Ready Part Yamaha 125Z
DnF Speedshop 🇮🇩🇲🇾
WA/Call 082135666669
Bisa lewat BL dan Tokped 🥳
.
.
.
.
.

#yamaha #yamahay125z #underbone #underbone2tak #yamaha125z #yamaha125zr #125z #125zr #y125z #125zindonesia #yamaha125zindonesia #cbu #2tak #2stroke #2strokesyndicate #2strokeforlife #dnftech #fizr #yamahatouch #yamahatouch125 #touch125 #yamahatiara #rxking #hongleongyamaha #yamahagenuineparts #forceone #2strokefans_id #dnfspeedshop #dnfspeedshop2019 #2019tetap2tak
9

Yamaha Cripton ku ngga kalah mewah sama Grandmax sebelah 🥳 Kalau ditanya dijual? dijual tapi mahal 🤩 kenapa mahal? Bangun motornya ga cuma pake part baru & ori, tapi pake perasaan dan cinta juga jaminan rapi sampe ke baut-bautnya & ga asal tempel pa

LcV2/3/4/5 Dusk & Dawn Sticker
️ http://www.wasap.my/60129087029/berminatbarang
️Pos Seluruh Malaysia
️Cod Bukit Mertajam,Penang
#coverset #y15zr #yamahay15zr #yamaha #y15 #y15official #coversetlc135 #lc135 #lc135malaysia #yamahalc135 #setlc135 #matmoto #nvx #nvx155malaysia #nvx155 #yamahanvx #yamahanvx155 #lc2 #y125z #y125zr #yamaha125z #yamaha125zr #movistar #rs150 #rs150r #hondars150r #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya
1

LcV2/3/4/5 Dusk & Dawn Sticker ️ http://www.wasap.my/60129087029/berminatbarang ️Pos Seluruh Malaysia ️Cod Bukit Mertajam,Penang #coverset #y15zr #yamahay15zr #yamaha #y15 #y15official #coversetlc135 #lc135 #lc135malaysia #yamahalc135 #setlc135 #matm

LIKE | COMMENT | SHARE for more funny vids 
.
Yang kau sakit hati sangat dengan member kau ni kenapa? aduhai cik meow sekoq ni.
.

CHECK OUT FOR OUR LATEST PROMO @trikicks.co ‼️
.
#videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneakersmurah #y15 #viral #lawakviral #zizanrazak #yamaha y#15zr #yamaha125zr #lawaktahapdewa #lawakkeder #lawakterkini #lawakmalaysia #syoktube #gilatube #9gag
1

LIKE | COMMENT | SHARE for more funny vids . Yang kau sakit hati sangat dengan member kau ni kenapa? aduhai cik meow sekoq ni. . CHECK OUT FOR OUR LATEST PROMO @trikicks.co ‼️ . #videolawak #videolawakmalaysia #kasutsneakersmurah #y15 #viral #lawak

𝑲𝒂𝒔𝒊 𝑪𝒉𝒂𝒏 𝑺𝒊𝒌𝒊𝒕 𝒍𝒆!!
.
.
.
.
.
.
.
 #125zr  #125z  #125zrmalaysia  #125zrfemes_  #125zrfamilia  #yamaha125zr  #jenteraspeed_  #kronirempitofficial  #jenterasado  #kroniskala_  #_y125zrmembersofficial  #jenterapadu  #kroni125zr  #sukanpermotoran  #matrempitofficial_  #tenteradarat  #tentera125zr  #kapcaijahat  #kapcaimalaya  #125zrofficial  #125familia  #wilayahpermotoran  #santaiact  #sukanduaroda
21

𝑲𝒂𝒔𝒊 𝑪𝒉𝒂𝒏 𝑺𝒊𝒌𝒊𝒕 𝒍𝒆!! . . . . . . . #125zr #125z #125zrmalaysia #125zrfemes_ #125zrfamilia #yamaha125zr #jenteraspeed_ #kronirempitofficial #jenterasado #kroniskala_ #_y125zrmembersofficial #jenterapadu #kroni125zr #sukanpermotoran #mat

Repost from @_acokkk .
.
Dengar cerita y15 ramai yang dah sorok 🤔 mana abang abang 125 tu mari lah comeback 🧟‍️ .
.
.
#paipon #kroni125zr #wilayahpermotoran #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #idolaborneo #kapcaijahatkakitapau #125zr #jenterapadu #soulofspeed ##kakylepaktown #kapcai #jentera_fly #yamaha125zr #jentera pejuang #flynikotine #ridewithstyle #kronirempit #kroniekortajam #125zrfimilia #pejuangdarat #sukanpermotoran #rempit #duniapermotoran #kakisidai #kakyrempit #tupaiterbang
1

Repost from @_acokkk . . Dengar cerita y15 ramai yang dah sorok 🤔 mana abang abang 125 tu mari lah comeback 🧟‍️ . . . #paipon #kroni125zr #wilayahpermotoran #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcaisado #idolaborneo #kapcaijahatkakitapau

KB 125ZR Generation.. Kami X Ramai, Kami X Famous macam grup2 lain.. Janji ad event kami kali keluar sekapal
-
-
-
#125zrkelantan #matmotorkelantan #matrempitkelantan #Kroni5bu #kroni46_official #kronianakpantaitimur #kroni125zrfamilia #KroniYamaha #kronirobot #yamaha125 #yamaha46 #yamaha125zr #kroniekortajamofficial #ekortajam #lamputajamofficial #mendap_racing_official #niterider #sexpistols_official #sexpistolsgarage #kb125zrgeneration
0

KB 125ZR Generation.. Kami X Ramai, Kami X Famous macam grup2 lain.. Janji ad event kami kali keluar sekapal - - - #125zrkelantan #matmotorkelantan #matrempitkelantan #kroni5bu #kroni46_official #kronianakpantaitimur #kroni125zrfamilia #kroniyamaha #

Ada rupa orang mauu  
Xdak rupa orang buang 🤕 .
.
.
.
.

#125zrfamilia #hobikamimahal #jenteraspeed_ #jarangngam 
#yamaha125zr #jantanguna
7

Ada rupa orang mauu Xdak rupa orang buang 🤕 . . . . . #125zrfamilia #hobikamimahal #jenteraspeed_ #jarangngam #yamaha125zr #jantanguna

LcV2/3/4/5 Dusk & Dawn Sticker
️ http://www.wasap.my/60129087029/berminatbarang
️Pos Seluruh Malaysia
️Cod Bukit Mertajam,Penang
#coverset #y15zr #yamahay15zr #yamaha #y15 #y15official #coversetlc135 #lc135 #lc135malaysia #yamahalc135 #setlc135 #matmoto #nvx #nvx155malaysia #nvx155 #yamahanvx #yamahanvx155 #lc2 #y125z #y125zr #yamaha125z #yamaha125zr #movistar #rs150 #rs150r #hondars150r #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya
0

LcV2/3/4/5 Dusk & Dawn Sticker ️ http://www.wasap.my/60129087029/berminatbarang ️Pos Seluruh Malaysia ️Cod Bukit Mertajam,Penang #coverset #y15zr #yamahay15zr #yamaha #y15 #y15official #coversetlc135 #lc135 #lc135malaysia #yamahalc135 #setlc135 #matm

Load More