#ysuku_malaya_official Instagram photos and videos

Advertisement
Posted @withrepost β€’ @denrius_ Part last paling nice️🀣with my love @nrjaaaa
.
.
.
.
Song : GENIUS FT. SIA ️
#ysuku #ysuku_malaya_official #y15official #y15malaysiacommunity #y15zr_kroni57official #kroniv2official #ysukupadu #ysukuroket
0

Posted @withrepost β€’ @denrius_ Part last paling nice️🀣with my love @nrjaaaa . . . . Song : GENIUS FT. SIA ️ #ysuku #ysuku_malaya_official #y15official #y15malaysiacommunity #y15zr_kroni57official #kroniv2official #ysukupadu #ysukuroket

Tetiba jadi ramai pulak...
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
1

Tetiba jadi ramai pulak... . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil

Sabak salai is done !!! Slingbag : @sisintann
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝
β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

Sabak salai is done !!! Slingbag : @sisintann 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝 β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon #jarangngam

Advertisement
Partner mendadah layan cut off 
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝
β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

Partner mendadah layan cut off 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝 β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon #jarangngam #y15kroni #y15

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝
β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝 β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon

Advertisement
- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa
𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝
β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

- tadak mana mana ke wak ? ️ @baby_ulalaaa @baby_ulalaaa 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝 β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon

Siapa saya..???
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
17

Siapa saya..??? . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock Oil Engine Lube

Alhamdulillah masih selamat..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Alhamdulillah masih selamat.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Ysuku Mega Lucky Draw by @boonhuamotorhq . Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya: . KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj Rock O

Repost by @reposta.app_
β€”β€”β€”
Hati2 geng . Semoga owner bertabah .
β€’
β€’
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
β€’
β€’
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang .
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine
@jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang @maluaperrrr_bosku @sticker_design_ayie @hafizh_syahrin @y15zr_v2 @y15zr_fao.motorpart @peminatyamahay15zrkelantan @y15zr_otakseminitcrew @lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
13

Repost by @reposta.app_ β€”β€”β€” Hati2 geng . Semoga owner bertabah . β€’ β€’ Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . β€’ β€’ #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang

Syukur..Alhamdulillah 🀲.. Rezeki X Salah Alamat Kan.. Terima Kasih Bossku² Sekalian Sudi Berurusan Dgn Saya.. Semoga Dimurahkan Rezeki.. Tq Bossku Sudi Support Saya. 
Meh Wasap Kita SembangΒ²
http://www.wasap.my/60173545479/

#monoshocksuprimo
#lativotitanium 
#disclativo
#y15zrmembers 
#ysuku_malaya_official 
#penjuang57 
#kronififtyseven 
#peminatysuku 
#peminatduaroda 
#ysukubangi
1

Syukur..Alhamdulillah 🀲.. Rezeki X Salah Alamat Kan.. Terima Kasih Bossku² Sekalian Sudi Berurusan Dgn Saya.. Semoga Dimurahkan Rezeki.. Tq Bossku Sudi Support Saya. Meh Wasap Kita Sembang² http://www.wasap.my/60173545479/ #monoshocksuprimo #lativo

Barisan jentera abah2..
#putrajayastreet
#y15malaysia
#y15official
#ysuku_malaya_official
0

Barisan jentera abah2.. #putrajayastreet #y15malaysia #y15official #ysuku_malaya_official

Gua dengar nama gua want3d, mohon beri laluan malam nie..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
7

Gua dengar nama gua want3d, mohon beri laluan malam nie.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru... . Selai

Ysuku wargaemas gaiss
#y160wisuki
#ysuku_malaya_official
#ysuki
#abahbukankalengkalenggais
0

Ysuku wargaemas gaiss #y160wisuki #ysuku_malaya_official #ysuki #abahbukankalengkalenggais

Jerebu kuat sgt skrg nie kan... Demam2 pun kuar jgk πŸ€’πŸ€•...
Pinjam model org je sat, jgn marah ye... .
@kapcai.jahat @kapcaisado @rempit.selamanya @budak_video_official @kapcai.jahat @kapcaispeedofficial @pelesitkapcaimalaya @kapcaisado @kapcaikampung @jenterapejuang @brotherskapcai.oc @pelesitrayaumalaysia2013 @_iklh2016 @team_y15zr_malaya @y15zrlegacy @ysuku46 @kroniysuku150 @ysuku_46 @y15kuningmalaysia @ysuku_malaya_official @y15zrmalaya_0fficial @peminatysuku @kapcaiwengweng @kapcaiawesome #abgidolatesco #abgxkroni #abgxsombong #ysukuteam #encempunyebudaxx #kamiXrecist #ysukuteam #y15zr #y150zr #y15malaya_official #kapcaisado #pelesitrayaumalaysia #rs150 #rxz #125zr #kapcaimalaya #jenterakita #jentera_kapcai1 #jentera_duaroda #jenterapadu #jenteraduaroda #jenteradarat #rempit #jarangtakrempit #jarangxngam  #ysukuteam #ysuku46 #ysuku_malaya_official #jentera_fly #rxztheboss
4

Jerebu kuat sgt skrg nie kan... Demam2 pun kuar jgk πŸ€’πŸ€•... Pinjam model org je sat, jgn marah ye... . @kapcai.jahat @kapcaisado @rempit.selamanya @budak_video_official @kapcai.jahat @kapcaispeedofficial @pelesitkapcaimalaya @kapcaisado @kapcaikampung

Mcm ni rupanya laju 170gps.. mcm mana lah Ysuki 200gps tuu.. bikin jiwa min kacau lah  zaman sekarang dah tak pkai ysuki spec standard dah bosan dah kesian mmbe nk kena tggu ride nanti ni ha ada lobang booking spec & 2 hari siap pasang  running & dyno 🀩🀩 spec 63 19/22 hand porting bawah standard nk tau hrga dm je jngan malu nk duduk depan 
Open slot 1 minggu 3 bijik sahaja!!! Jom Follow:@hgarageautoworks_bikeshop
Jom Follow: @aminhgarage
Jom Follow: @hgarageautoworks

#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #teamy15zr#kroni4646penang#y15movistar .

@y15zr_member_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @team_y15_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl
@monsteryamahatech3
@pejuang_y15zr_malaysia
@y15zr_seventyninestore
@y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand
@y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang
@maluaperr_bosku @hafizh_syahrin
@y15zr_v2
@peminatyamahay15zrkelantan
@y15zr_otakseminitcrew
@sparkmalaysianclub @jentera_kapcai1
@y15zrbangicrew_Official
@jentera.tebuankuning
@team_y15zrbangicrew
@kajangkroni @bob_yp
@ysuku46 @hgarageautowbikeshoporks_
2

Mcm ni rupanya laju 170gps.. mcm mana lah Ysuki 200gps tuu.. bikin jiwa min kacau lah zaman sekarang dah tak pkai ysuki spec standard dah bosan dah kesian mmbe nk kena tggu ride nanti ni ha ada lobang booking spec & 2 hari siap pasang running & dyn

Repost by @reposta.app_
β€”β€”β€”
Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
2

Repost by @reposta.app_ β€”β€”β€” Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsi

#repost support @hisyam.my_ 
Hati ii geng 
.
Selamat mlm gaiss....
.
.
Support,like dan follow me
.
@amirul_ashraf45 @amirul_ashraf45
@amirul_ashraf45 @amirul_ashraf45
.
.
.
.
.
.
.
 #yamahaegolc125 #yamahalc135malaysia #yamahalc135 #yamaharxz135 #yamahalc135v4 #yamahay150zr #rxzmembers #125zrmovistar #125zr #125zrmalaysia #ex5dream #edits #ex5class1 #ex5tetapdihati️ #ysuku_malaya_official #minahrempit #yamaha #maluapebossku #bukanbiashebiashe #malaysiancover #malaysia #goodninght #idolamalaya
0

#repost support @hisyam.my_ Hati ii geng . Selamat mlm gaiss.... . . Support,like dan follow me . @amirul_ashraf45 @amirul_ashraf45 @amirul_ashraf45 @amirul_ashraf45 . . . . . . . #yamahaegolc125 #yamahalc135malaysia #yamahalc135 #yamaharxz135 #ya

Apa kessss ?????? .
β€’
β€’
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya .
β€’
β€’
#jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15zrmalaysia #yamahaexciter #y15zrsilverstate #y15zr_members_official #y15zrpenangislandcrew #y15zrmalaya0fficial #y15zrsouthernregionmelaka #y15zrpdg #y15zr_pelesitbiadap #ysukuteam #y15malaysiacommunity #ysuku_malaya_official #y15zr_rocket #y15zr_garage #y150zrmalaysia 
#team_y15zr #team_y15zr_jbstyle #team_y15_malaya #team_bunga_y15zr #teamy15zr #team_bunga_y15zr #teamy15zr#kroni4646penang .
.
@y15zr_members_official @kronikysuku @kronikelajuan_ @kronikelajuanofficial @team_y15zr_malaya @y15_part @yamaha15zr_squad_kl @monsteryamahatech3 @pejuang_y15zr_malaysia @y15_kamipenghasut @yamaha_lc150 @y15zr_holiday @y15zr_seventyninestore @teamysuku_familia @y15zr_rocket @abah2ysuku_official @yklcb_official @y15zr_serianregion @ahpai_official @team_y15zr_malaya @kronikysuku @yamahasocietythailand @y15zrkkteam @teamyamahamalaysia @team_y15_malaya @ggrmachine
@jiwamatmoto @jentera.sado @jitra_crew_bikers @jantanxguna_ @jarang_jarang_racing @jenterapejuang @maluaperrrr_bosku @sticker_design_ayie @hafizh_syahrin @y15zr_v2 @y15zr_fao.motorpart @peminatyamahay15zrkelantan @y15zr_otakseminitcrew @lan_utara_moto @sparkmalaysianclub
40

Apa kessss ?????? . β€’ β€’ Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . Follow dan Support : @y15zr_kapcai_malaya . β€’ β€’ #jenteraduaroda #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #santaianakutara #kakimoto #y15z

Dah bazirkan 10 minit untuk memikirkan caption dan saya masih tidak menemui satu
.
.
#y15zr #ysuku #ysukufamilia #ysukupadu #ysuku_malaya_official #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #kroniy15zr #yamahay15zr #yamaha #teamyamaha #y15zr_members_official #y15zr_rocket #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #kapcailover #jenteraduaroda #jenterapejuang #jenterasado #jenterapadu #jiwapermotoran #sukanpermotoran #sukanduaroda #pencintaduaroda #abangadek
3

Dah bazirkan 10 minit untuk memikirkan caption dan saya masih tidak menemui satu . . #y15zr #ysuku #ysukufamilia #ysukupadu #ysuku_malaya_official #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #kroniy15zr #yamahay15zr #yamaha #teamyamaha #y15zr_members_officia

Repost by @reposta.app_
β€”β€”β€”
Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
1

Repost by @reposta.app_ β€”β€”β€” Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsi

Ping Ping Pong pulak..
Sape nie Kapcai Legend..??? hahaha...
.
Credit @rgm.hq
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
3

Ping Ping Pong pulak.. Sape nie Kapcai Legend..??? hahaha... . Credit @rgm.hq #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15

Ni yg selalu ada depan kedai Huawei tu kanπŸ€”πŸ€”
.
.
.
.
.
.
.

Nak baju free?
Jadi followers yg aktif.
Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami.
Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🀩
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahmisazliproduction #ampuntuanku #harimaumalaya #ridemerdekaπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
2

Ni yg selalu ada depan kedai Huawei tu kanπŸ€”πŸ€” . . . . . . . Nak baju free? Jadi followers yg aktif. Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami. Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🀩 . #jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahm

Abang bagi chan amek angin malam 🀴 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝
β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ
Follow : @y15zr2019official
.
.
.
.
-
-
#yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#onon #jarangon #jarangngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official  #armkingdrag #kingdragexhaust #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran 
#shuibchannel #petronascubprix #pengejarimpian #petronassprinta #pontianjohor #segamatjohor
#y15zr2019official
1

Abang bagi chan amek angin malam 🀴 𝕂𝕒𝕝𝕒𝕦 π•“π•’π•£π•’π•Ÿπ•˜ π•œπ•¦ π•“π• π•–π•œ π•’π•œπ•¦ π•žπ•’π•Ÿπ•₯𝕦𝕝 β„‚π• π•žπ•–π•“π•’π•”π•œ Follow : @y15zr2019official . . . . - - #yamaha_y15zr_action #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku #onon #jarangon #jarangngam #y15kroni #

NEW T-SHIRT ‼️‼️
.
T-SHIRT YENZ DARK ROSE 
.  DESIGN MENARIK KAIN SEDAP 
. 
Apa yg best dengan T-shirt ni :
.
 Design Cantik
 Limited
 High material
 Printing sublimation high quality
 Cutting slim body
 Available size XS-XXL
.
HARGA :
.
 LENGAN PANJANG RM70
 LENGAN PENDEK RM60
.
- FREE POST SEMENANJUNG -
- SABAH /SARAWAK ADD RM5 -
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdekaπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch
0

NEW T-SHIRT ‼️‼️ . T-SHIRT YENZ DARK ROSE . " DESIGN MENARIK KAIN SEDAP " . Apa yg best dengan T-shirt ni : . Design Cantik Limited High material Printing sublimation high quality Cutting slim body Available size XS-XXL . HARGA : . LENGAN PA

main main jangan . kita spoket mcm pinggan jangan nk potong potong  . #abangmestibelanje#y15zrofficial#ysuku46#ysuku_malaya_official#ysukufamilia#nastyportflow#kingdragmalaysia
4

main main jangan . kita spoket mcm pinggan jangan nk potong potong . #abangmestibelanje #y15zrofficial #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukufamilia #nastyportflow #kingdragmalaysia

Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
5

Nanti member tu dah dapat helmet pree, anda melopong jer..🀣🀣🀣 . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru... . S

sym tak pernah menghampakan jenama cikai jee bossku 
#acheykintangkintung 
#vf3i_malaya 
#sym185vf3i 
#ysuku_malaya_official 
#y15malaya 
#gengtayarbesar 
#lensaseepolworld
3

sym tak pernah menghampakan jenama cikai jee bossku #acheykintangkintung #vf3i_malaya #sym185vf3i #ysuku_malaya_official #y15malaya #gengtayarbesar #lensaseepolworld

Abang minat sungguh lah W34 ni .
.
Senang nak guna jam ni. Yala kan boleh call orang, nak dengar lagu pun boleh, bateri tahan lama. Lepasni abang tak gaduh nak bawah hp dah. Hp tu abang tinggal rumah je, abang bawak SW W34 ni je lepakk! Hehe..
.
Korang dah ada ka belum tu?
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #ridemerdekaπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #syahmisazli #syahmisazliproduction #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
#smartwatchmurah #smartwatch
0

Abang minat sungguh lah W34 ni . . Senang nak guna jam ni. Yala kan boleh call orang, nak dengar lagu pun boleh, bateri tahan lama. Lepasni abang tak gaduh nak bawah hp dah. Hp tu abang tinggal rumah je, abang bawak SW W34 ni je lepakk! Hehe.. . Kora

Posted @withrepost β€’ @idola.ysuku Makin diburu makin menjadi min tengokπŸ€ͺ
.
FOLLOW DAN TAG @idola.ysuku @idola.ysuku PADA GAMBAR DAN VID MENARIK 
.
@_babysharkhighway @y15kuningmalaysia @ypompompom @peminat_y15zr_46_malaysia @ysuku_46 @ysuku46 @ysuku_racing_ @ysuku_malaya_official
@jantanxguna_ @kapcai.jahat @kapcaiawesome @y15official @y15zrmalaya_0fficial @y15zronly 
@kroni.y15zr @1dola2_pacak_ex5
@kapcainoob
@jspedo.co @kapcaimalaya @kapcaimalaya @kapcaisado @steel.rider.racing 
@pelesithightway @hafizpoksuah_official @kapcaimalaya @jenterapejuang @jenteraselatan @team_y15zr_malaya @idola.ysuku @ggrmachine @sparkmalaysianclub@ggrmachine @sparkmalaysianclub @ysukushuib @gengtayarbesar #ysuku #ysuku_malaya_official #ysukufamilia #budakbangsawan
0

Posted @withrepost β€’ @idola.ysuku Makin diburu makin menjadi min tengokπŸ€ͺ . FOLLOW DAN TAG @idola.ysuku @idola.ysuku PADA GAMBAR DAN VID MENARIK . @_babysharkhighway @y15kuningmalaysia @ypompompom @peminat_y15zr_46_malaysia @ysuku_46 @ysuku46 @ysuku_

Anda tahu apa itu #Brotherhood..???
.
Susah senang kita bersama...
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike #ducatipanigale #panigale1199s #panigalev4 #ducatimalaysia
39

Anda tahu apa itu #brotherhood ..??? . Susah senang kita bersama... . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru..

Buat ape modified moto teruk² ,klau nampak roadblock pon lari.. biarlah standard itu indah ..🀣 #jenterapadu #maluapabossku #jenterapejuang #ysuku_padu #ysuku_malaya_official #roadblockhatiku #kualaterengganu #y15zrmembers #y15zr_members_official #jenterapejuang #gadistiktok #jenterapadu #tiktokidola #kakiride
#kamitakramaitapikamiada #kamitaklaju #kamitaksombong #kamitakramai #gengysukupantaitimur #pelesithighway #pelesitkapcaimalaya #gadisysuku #idolamalaya #ysukumalaysia #ysukuteam
8

Buat ape modified moto teruk² ,klau nampak roadblock pon lari.. biarlah standard itu indah ..🀣 #jenterapadu #maluapabossku #jenterapejuang #ysuku_padu #ysuku_malaya_official #roadblockhatiku #kualaterengganu #y15zrmembers #y15zr_members_official #jen

Tshirt #BukanBangsawan selamat mendarat di @bikerzgaraj

#Repost @ayah_pong (@get_repost)
・・・
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
#AyamJuvana
#GengAyam 
#DakAyam .
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #ayamjuvana #dakayam
0

Tshirt #bukanbangsawan selamat mendarat di @bikerzgaraj #repost @ayah_pong (@get_repost ) ・・・ . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi #ayamjuvana #gengayam #dakayam . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati na

Selamat petang. Makin meriah kroni Lc skrang🀘🀘#lc135malaysia #lcv1 #lc135 #ysukufamilia #ysukukuning #469#ysuku46 #ysuku_malaya_official #y15kuningmalaysia
0

Selamat petang. Makin meriah kroni Lc skrang🀘🀘#lc135malaysia #lcv1 #lc135 #ysukufamilia #ysukukuning #469 #ysuku46 #ysuku_malaya_official #y15kuningmalaysia

Ride santai ii jer
#ysukumalaysia #ysuku_malaya_official #ysukuteam #ysukukroni
0

Ride santai ii jer #ysukumalaysia #ysuku_malaya_official #ysukuteam #ysukukroni

Yang penting konfiden bro🀣
Tag member 
.
.
.
.
.
.
.

Nak baju free?
Jadi followers yg aktif.
Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami.
Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🀩
.
#jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahmisazliproduction #ampuntuanku #harimaumalaya #ridemerdekaπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
#rideordie #flyorstayhome #ridewithstyle #muceedz #jentera_fly #kapcai #yamaha125z #idolamalaya #onxon #bossku #kronilampupetakofficial #kroni_135_lc #y15zr_members_official #ysuku_malaya_official #125zr #kroniwave125 #kronirempit #kami #kamitakramai #kamitakramaitapikamiada
6

Yang penting konfiden bro🀣 Tag member . . . . . . . Nak baju free? Jadi followers yg aktif. Hanya perlu TAG | COMMENT | LIKE SETIAP POST kami. Pemenang akan diumum hujung bulan nanti🀩 . #jenterapejuang #y15festival #ridemerdekaon #asif #syahmisazli

Baby G DW5600 1:1 original
Cermin kaca ada autolight function dan digital semua function bossku️‼️ CARA ORDER?πŸ€” CLICK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP PAKLONG 

601124404816
601124404816

#ysuku_malaya_official #ysukufamilia #ysukuajak #ysukushuib #malayantiger #matmotor #maluapabossku #lcfamilia #kamixlaju #kamixramai #babygmalaysia
0

Baby G DW5600 1:1 original Cermin kaca ada autolight function dan digital semua function bossku️‼️ CARA ORDER?πŸ€” CLICK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP PAKLONG 601124404816 601124404816 #ysuku_malaya_official #ysukufamilia #ysukuajak #ysukushuib #malayant

Tak ramai kawan pun takpa aku oke. Janji ada kawan yang betul betul berkualiti. Yang boleh ada time susah dan senang.
#kawanmakankawan
.
.
#getrepost #ysuku_malaya_official  #yamahaofficial #jiwapermotoran #kapcaimalaya #y15malaysia #ysukuteam #ysuku_malaya_official #kapcaijahat #yamahaofficial #20thanniversary #y15zr_members_official #y15zrmembers #wearey15zrmembers #ysuku_malaya_official #ysuku
#y15malaya_official #duniapermotoran #ysukuteam #pacakjanganjatuh #jupitermx #kroniy15zr
3

Tak ramai kawan pun takpa aku oke. Janji ada kawan yang betul betul berkualiti. Yang boleh ada time susah dan senang. #kawanmakankawan . . #getrepost #ysuku_malaya_official #yamahaofficial #jiwapermotoran #kapcaimalaya #y15malaysia #ysukuteam #ysuku

Idola ysuku arLast2 mencicit jgak🀣🀣Tgk smpai habis🀣
.
FOLLOW DAN TAG @idola.ysuku @idola.ysuku PADA GAMBAR DAN VID MENARIK 
.
@_babysharkhighway @y15kuningmalaysia @ypompompom @peminat_y15zr_46_malaysia @ysuku_46 @ysuku46 @ysuku_racing_ @ysuku_malaya_official
@jantanxguna_ @kapcai.jahat @kapcaiawesome @y15official @y15zrmalaya_0fficial @y15zronly 
@kroni.y15zr @1dola2_pacak_ex5
@kapcainoob
@jspedo.co @kapcaimalaya @kapcaimalaya @kapcaisado @steel.rider.racing 
@pelesithightway @hafizpoksuah_official @kapcaimalaya @jenterapejuang @jenteraselatan @team_y15zr_malaya @idola.ysuku @ggrmachine @sparkmalaysianclub@ggrmachine @sparkmalaysianclub @ysukushuib @gengtayarbesar #ysuku #ysuku_malaya_official #ysukufamilia #budakbangsawan
0

Idola ysuku arLast2 mencicit jgak🀣🀣Tgk smpai habis🀣 . FOLLOW DAN TAG @idola.ysuku @idola.ysuku PADA GAMBAR DAN VID MENARIK . @_babysharkhighway @y15kuningmalaysia @ypompompom @peminat_y15zr_46_malaysia @ysuku_46 @ysuku46 @ysuku_racing_ @ysuku_malaya

π™…π˜Όπ™‰π™‚π˜Όπ™‰ π™‡π™π™‹π˜Ό π™π™Šπ™‡π™‡π™Šπ™’ π˜Ώπ˜Όπ™‰ π™π˜Όπ™‚ @ybeezrmy @ybeezrmy @ybeezrmy
 π™‚π˜Όπ™ˆπ˜½π˜Όπ™ 𝙔𝙂 π™ˆπ™€π™‰π˜Όπ™π™„π™† π˜Όπ™†π˜Όπ™‰ π˜Ώπ™„π™π™€π™‹π™Šπ™Žπ™
@ybeezrmy
@ybeezrmy
@ybeezrmy β€’
#y15zr_members_official #y #ysuku #ysukushuib #ysukuv2 #ysuku46 #ysukuteam #ysukufamilia #ysukukuning #ysukuzizanrazak #ysukulovers #ysukudihatiku #ysukukroni #ysuku_malaya_official #y15 #y15malaysia #y15official #y15movistar #y15malaya #y15zr_festival #y15malaya_official #y15malaysiacommunity #kapcaijahat #kapcai_malaya #kroniyamaha #yamaha #yamaha_riderss
0

π™…π˜Όπ™‰π™‚π˜Όπ™‰ π™‡π™π™‹π˜Ό π™π™Šπ™‡π™‡π™Šπ™’ π˜Ώπ˜Όπ™‰ π™π˜Όπ™‚ @ybeezrmy @ybeezrmy @ybeezrmy π™‚π˜Όπ™ˆπ˜½π˜Όπ™ 𝙔𝙂 π™ˆπ™€π™‰π˜Όπ™π™„π™† π˜Όπ™†π˜Όπ™‰ π˜Ώπ™„π™π™€π™‹π™Šπ™Žπ™ @ybeezrmy @ybeezrmy @ybeezrmy β€’ #y15zr_members_official #y #ysuku #ysukushuib #ysukuv2 #ysuku46 #ysukuteam #ysukufamilia #ysukukuning #ysukuzizanrazak #ysukulov

Apa Aktiviti Korang Ptg Nii ..?Kalau Bro @aleefwcq Dia Kata Nk Cuci Motoo Jer Ptng Ptng Ni ..
β€’
β€’
Owner Yang Kacakk @aleefwcq
Jgn Lupa Follow Ig Kami Kalau Sukaa .. @y15zr.megafestival__ 
@y15zr.megafestival__ β€’
β€’
 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak #gengysuku #ysukufamilia #ysuku_malaya_official #ysukukroni #ysukumalaysia #ysukulovers #ysukudihatiku #kroniysuku #kronibangasawan #y15zrmovistar #y15zrmalaysia #y15bangicrew #pujaanramai #rajahighway #kelompokhadapan #jgnkecamkami #kamibukahotai #kamibudakmoto #jgnbencicitacitakami
0

Apa Aktiviti Korang Ptg Nii ..?Kalau Bro @aleefwcq Dia Kata Nk Cuci Motoo Jer Ptng Ptng Ni .. β€’ β€’ Owner Yang Kacakk @aleefwcq Jgn Lupa Follow Ig Kami Kalau Sukaa .. @y15zr.megafestival__ @y15zr.megafestival__ β€’ β€’ #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

Sarapan pagi at d'sawah pilah,makan nasik lomak sotong n rendg daging  podehh berapii..boto² nogori semilan🀣..pstu ngeteh mt coconut shake matahari senawang ..last port pekene oden !! 3destinasi jln² carik mkn kami smue Sedappp!! #ysuku_malaya_official 
#ysuku 
#wisuki 
#kamitakramai 
3ketui pon onzz jugakkkk 🀭🀭
0

Sarapan pagi at d'sawah pilah,makan nasik lomak sotong n rendg daging podehh berapii..boto² nogori semilan🀣..pstu ngeteh mt coconut shake matahari senawang ..last port pekene oden !! 3destinasi jln² carik mkn kami smue Sedappp!! #ysuku_malaya_offici

Huhhhhh... Lanjiawwwww..
Ysungkit
.
.
.
Acc for sale rm3++
Support & share : @kapcai_4t2t
Follow & tag : @kapcai_4t2t
#kapcai_4t2t
.
.
.
#ysuku46 #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku #ysuku_malaya_official #ysukukroni #y15malaya_official #y15zr #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya #y15malaysiacommunity
1

Huhhhhh... Lanjiawwwww.. Ysungkit . . . Acc for sale rm3++ Support & share : @kapcai_4t2t Follow & tag : @kapcai_4t2t #kapcai_4t2t . . . #ysuku46 #ysukufamilia #ysukuteam #ysuku #ysuku_malaya_official #ysukukroni #y15malaya_official #y15zr #y15 #y15m

#Repost @amirul_ashraf45
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
#repost 2stroke Xkan pupus ditelan zaman fenomena 
.
Support dan follow....
@amirul_ashraf45 @125zrkuantan
@125zrkelantan @125zperak
@kapcai_125zr_ @jentera125offcial
@125zjb @jenterapejuang @jenteraspeed_ @jentera125offcial @jentera_kapcai_crew @2taklovers_kepri
.
.
.
.
.
 #yamahaegolc125 #yamahalc135malaysia #yamahalc135 #yamaharxz135 #yamahalc135v4 #yamahay150zr #rxzmembers #125zrmovistar #125zr #125zrmalaysia #ex5dream #edits #ex5class1 #ex5tetapdihati️ #ysuku_malaya_official #minahrempit #yamaha #maluapebossku #bukanbiashebiashe #malaysiancover #malaysia #goodninght #idolamalaya
0

#repost @amirul_ashraf45 β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ #repost 2stroke Xkan pupus ditelan zaman fenomena . Support dan follow.... @amirul_ashraf45 @125zrkuantan @125zrkelantan @125zperak @kapcai_125zr_ @jentera125offcial @125zjb @jenterapejuang @jenteraspeed_ @jenter

'mintak lain,dapat lain'
.
.
.
.
#ysuku_malaya_official#ysuku#y15zr#duniapermotoran
0

'mintak lain,dapat lain' . . . . #ysuku_malaya_official #ysuku #y15zr #duniapermotoran

Hadiah Utama Cabutan tiket bertuah sempena Labuan International Bike Week 2019 #ysukudoxou #ysuku #ysukushuib #ysukufamilia #ysukuzizanrazak #ysuku_malaya_official #ysuku #labuan #LabuanInternationalBikeWeek #labuantourism #tourismmalaysia #visitlabuan #visitmalaysia2020
0

Hadiah Utama Cabutan tiket bertuah sempena Labuan International Bike Week 2019 #ysukudoxou #ysuku #ysukushuib #ysukufamilia #ysukuzizanrazak #ysuku_malaya_official #ysuku #labuan #labuaninternationalbikeweek #labuantourism #tourismmalaysia #visitlabu

β€’ β€’ β€’
Tuuuuudia bak hang stock sudah mareyyy  Tapi barang tk banyak, limited stock. Lambat order mmg habis la cerita dia 
.
Barang panas mcm pisang goreng 
Nak beli lampu Zhipat fuhh dompet tak tebal. Takpe bro, abam ade jual LED C6 H4 ni. Khas utk pengguna Y15 / Benelli RFS150 / SYM VF3I :
.
Antara kelebihan dia :
 Lampu terang
 Barang baek
 Siap ada kipas LED tak panas
 Warranty 1 bulan

Harga RM49
 Postage +RM8 SM / +RM13 SS

Nak order whatsapp 01126917889 / klik je link dkt bio  kita
.
#y15 #y15malaysia #ysuku #y15zr #y15official  #y15malaya #y15malaysiacommunity #y15zr_members_official #y150zrmalaysia #ysuku #ysukufamilia #ysuku46 #ysuku_malaya_official #ysukuteam #y15malaya_official #y15zr_rocket #ysuku_malaya_official #benellirfs150i #vf3i #vf3i_malaysia #symvf3i
0

β€’ β€’ β€’ Tuuuuudia bak hang stock sudah mareyyy Tapi barang tk banyak, limited stock. Lambat order mmg habis la cerita dia . Barang panas mcm pisang goreng Nak beli lampu Zhipat fuhh dompet tak tebal. Takpe bro, abam ade jual LED C6 H4 ni. Khas utk p

Repost by @reposta.app_
β€”β€”β€”
Siapa saya..???
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #malaysiansuperbike
0

Repost by @reposta.app_ β€”β€”β€” Siapa saya..??? . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru... . Selain itu juga kit

#Repost @ayah_pong (@get_repost)
・・・
@adamshahz baru nak pakai, ayah dah pakai lama dah @bossriderhqofficial
.
Confirm awek mari..
.
#BukanBangsawan
#ThisIsFenomena
#GengIkanKoi
#AyamJuvana
#GengAyam
.
.
Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhuamotorhq dengan rela hati nak bagi secara percuma sebuah motorsikal Yamaha Y15ZR baru...
.
Selain itu juga kita nak bagi bermacam-macam hadiah tiap2 bulan diantaranya:
.
 KYT & Gracshaw Helmets by @bikerzgaraj
 Rock Oil Engine Lube by @ggaragesbk
 Corsa Tyre by @pikityre46
 Kalibern P0D by @flavourborong_malaysia
 H0lly Molly Juicy by Holly Molly Flava
 GGS Dyno #GGarageSbk
 Boss Rider by @bossriderhqofficial
.
Bermaksud ada 15 ke 20 pemenang untuk tiap2 bulan.. Memang takkan rugi bila anda dapatkan Tshirt #BukanBangsawan..!!!
...................................................
.
Setiap pembelian tshirt anda akan terima 3 item iaitu:
.
1. Tshirt #BukanBangsawan
2. Sticker #BukanBangsawan
3. Tagging #LuckyDraw
.
Harga RM 85.00 sahaja sehelai untuk anda menangi sebuah motorsikal Y15ZR dan pelbagai hadiah lain tiap2 bulan..
...................................................
.
Macam mana nak menang???
.
Tak perlu jawab teka-teki atau soalan,
Tak perlu pergi event atau ride jauh2..
.
Anda hanya perlu beli tshirt dan simpan tagging untuk no anda bakal diundi serta menang sebuah motorsikal Y15ZR atau hadiah2 lain tiap2 bulan berturut-turut..
......................................................
.
Macam mana nak beli tshirt #BukanBangsawan..???
.
Boleh layari page Facebook/Ayah Pong untuk dapatkan maklumat senarai dealer2 diseluruh Malaysia..!!!
..............................
.
#y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #thisisfenomena #superbikemalaya #superbikemalaysia #ayamjuvana
0

#repost @ayah_pong (@get_repost ) ・・・ @adamshahz baru nak pakai, ayah dah pakai lama dah @bossriderhqofficial . Confirm awek mari.. . #bukanbangsawan #thisisfenomena #gengikankoi #ayamjuvana #gengayam . . Terima kasih kepada Penaja utama kita @boonhua

Axdop modal nk post
#ysuku_malaya_official
0

Axdop modal nk post #ysuku_malaya_official

Load More