#ysuku_padu Instagram photos and videos

Advertisement
Hidup ibarat roda sentiasa berpusing adesss pening dong bila nk berhenti i dont know hihi hi guys

#v2 #y15v2 #y15 #gadismelayu #beautifulgirls #gengysuku #ladybikers #ysuku_padu #minahrempit #lesbians #lesbiansingle #kawan #sahabat #teman
0

Hidup ibarat roda sentiasa berpusing adesss pening dong bila nk berhenti i dont know hihi hi guys #v2 #y15v2 #y15 #gadismelayu #beautifulgirls #gengysuku #ladybikers #ysuku_padu #minahrempit #lesbians #lesbiansingle #kawan #sahabat #teman

#Repost @nazirudin.jamal
• • • • • •
Mn kroni semua tkkn diam je🤦‍️ “tggu Di tol malam ni”
.
.
#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial #jenterapejuang #kuriawracing_
0

#repost @nazirudin.jamal • • • • • • Mn kroni semua tkkn diam je🤦‍️ “tggu Di tol malam ni” . . #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenteraf

ACHracingPBEproject
Ysuku twin cam gaisss 
Pertama didunia hasil r&d dan ciptaan Anak Muda Malaysia...
Utk full video terus follow ig @muhammad.imran.zulkafli @ach_racing... terima kasih utk terus support produk anak muda tempatan
.
.
.
.
#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial #jenterapejuang #mxking #peminatduaroda
19

ACHracingPBEproject Ysuku twin cam gaisss Pertama didunia hasil r&d dan ciptaan Anak Muda Malaysia... Utk full video terus follow ig @muhammad.imran.zulkafli @ach_racing... terima kasih utk terus support produk anak muda tempatan . . . . #ysuku_padu

Advertisement
Masa 2015 ysuku baru keluar,orang buat tak heran je,siap cakap macam motobot(motor+robot) gengSideMirrorCapangBoxGedabak..!
.
.
.
.
. #exciterrc150 #exciterrc2020 #blackmatte #rcbsp522 #kingdragmalaysia #kingdragthailand #jenterapadu #jenterapejuangan #teamysuku_machine #pelesitrayaumalaysia #yamaha15zr  #pelesit_y15 #ysuku_padu #exec150familia #y15malaysiacommunity #ysukushuib #team_y15zr_jbstyle #ysukufamilia #ysukuteam #ysukukroni #ysuku_malaya_official #ysukumalayaofficial #yamaha150 #alhamdulillah
1

Masa 2015 ysuku baru keluar,orang buat tak heran je,siap cakap macam motobot(motor+robot) gengSideMirrorCapangBoxGedabak..! . . . . . #exciterrc150 #exciterrc2020 #blackmatte #rcbsp522 #kingdragmalaysia #kingdragthailand #jenterapadu #jenterapejuanga

Advertisement
Selamat petang guys️
Bengkel ON macam biasa, buka sampai lewat malam guys
Tak jumpa jalan waze - yp motor garage
#ypmotorgarage #kroniysuku #ysuku #ysukupadu #ysuku_padu #y15zrkroni #ysukumalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #team_y15zr_jbstyle #team_y15zr_malaya #y15zrofficial #ysukuteam #jenteraduaroda #jenterapejuang #pencintaduaroda #bpfighters #firacingproject #fichronicles
0

Selamat petang guys️ Bengkel ON macam biasa, buka sampai lewat malam guys Tak jumpa jalan waze - yp motor garage #ypmotorgarage #kroniysuku #ysuku #ysukupadu #ysuku_padu #y15zrkroni #ysukumalaysia #y15zrmalaysia #y15zrmalaya0fficial #team_y15zr_jbsty

#Repost @tutokz
• • • • • •
Geng2 Y ada ker hati2 klau nak LIKE tkut nnti kena saman plak ...🤣
.
.
#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial #jenterapejuang #mxking
3

#repost @tutokz • • • • • • Geng2 Y ada ker hati2 klau nak LIKE tkut nnti kena saman plak ...🤣 . . #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jent

#Repost @nazirudin.jamal
• • • • • •
Mn kroni semua tkkn diam je🤦‍️ “tggu Di tol malam ni”
.
.
#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial #jenterapejuang #mxking
2

#repost @nazirudin.jamal • • • • • • Mn kroni semua tkkn diam je🤦‍️ “tggu Di tol malam ni” . . #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenteraf

#Repost @ysuku_padu
• • • • • •
#Repost @niesya_nazri
• • • • • •
Jangan lupa lari klau ada roadblock guysss hahaha🤣🤣.
.
.
.
#petiknyala#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial
0

#repost @ysuku_padu • • • • • • #repost @niesya_nazri • • • • • • Jangan lupa lari klau ada roadblock guysss hahaha🤣🤣. . . . #petiknyala #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #ex

TASGO ORIGINAL BRAND EXCLUSIVE

3Month warranty (Engine), Digital All Function, Date,Day & Alarm Function,Diameter (39mm), Cermin Kaca, Stopwacth, timer berfungsi dgn boek, Ada No Siri pada tali , BNB Premium Quality,Led Light, Condition NEW With Tasgo Box

Harga Dropship : RM120

FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5⬇️ Whatsapp 0194767140 atau klik sahaja di bio

#jamtanganmurah 
#jammurah2 
#jamtangancowok 
#jamtanganmewah 
#jamstylo 
#jam
#ysukuv2 
#ysukumalaysia 
#ysuku_padu 
#viralvideos 
#videokelakar 
#jamwanita
#jamhantaran
#drama 
#makeupartist 
#makeuptutorial 
#dramaqueen
8

TASGO ORIGINAL BRAND EXCLUSIVE 3Month warranty (Engine), Digital All Function, Date,Day & Alarm Function,Diameter (39mm), Cermin Kaca, Stopwacth, timer berfungsi dgn boek, Ada No Siri pada tali , BNB Premium Quality,Led Light, Condition NEW With Tas

Orang dulu main Z Korang baru main Y , Orang main motor dia sibuk main jugak  , Muka keras cam mozek aku malas tanya WHY , Cara dia kotor Modi sikit dah belagak 
•
•
•
•
#prayforysuku #y15zrmalaysia #y15zr_familiarcommunity #y15zr_members_official #ysuku_padu #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya0fficial #yss #y15zr_festival #y15sparepart #y15malaya #y15 #ysukuteam #peminatyamaha #peminatysuku #ysukubiru #ysukuv2 #uncleredchickenstudio #ggrmachine #esrmotor #ysukufamilia #ysukumotor #ysukudihatiku #ysukuzr #ysuku #ysuku_malaya_official #bukankalengkaleng #tasekpemangsaofficial_
9

Orang dulu main Z Korang baru main Y , Orang main motor dia sibuk main jugak , Muka keras cam mozek aku malas tanya WHY , Cara dia kotor Modi sikit dah belagak • • • • #prayforysuku #y15zrmalaysia #y15zr_familiarcommunity #y15zr_members_official #y

Fenomena gapo roadblok sajo2... Kito simpan Ysuku on beskal lajok, guano sett kito 
.
.
.
Support
@arena_m0t0r @arena_m0t0r 
#ysukuteam #ysukushuib #ysuku46 #ysukuzizanrazak #ysukumalaysia #ysukulovers #ysuku_malaya_official #ysukudihatiku #ysukuzr #ysukumalaya #ysuku_padu #basikallajak #basikal #basikalmalaysia #budakvideo #kapcailover
1

Fenomena gapo roadblok sajo2... Kito simpan Ysuku on beskal lajok, guano sett kito . . . Support @arena_m0t0r @arena_m0t0r #ysukuteam #ysukushuib #ysuku46 #ysukuzizanrazak #ysukumalaysia #ysukulovers #ysuku_malaya_official #ysukudihatiku #ysukuzr #

isu tgah panas skrg..apa nak jd pon on tetap on!!utk standartkan semula mmg tak lar!!biarkan pguatkuasa buat keje dia..salah tetap salah..berani buat berani tangung lar der!!main motor jer kot bkn jual dadah pon!!
.
.
.
.
. #exciterrc150 #exciterrc2020 #blackmatte #rcbsp522 #kingdragmalaysia #kingdragthailand #jenterapadu #jenterapejuangan #teamysuku_machine #pelesitrayaumalaysia #yamaha15zr  #pelesit_y15 #ysuku_padu #exec150familia #y15malaysiacommunity #ysukushuib #team_y15zr_jbstyle #ysukufamilia #ysukuteam #ysukukroni #ysuku_malaya_official #ysukumalayaofficial #yamaha150 #alhamdulillah
1

isu tgah panas skrg..apa nak jd pon on tetap on!!utk standartkan semula mmg tak lar!!biarkan pguatkuasa buat keje dia..salah tetap salah..berani buat berani tangung lar der!!main motor jer kot bkn jual dadah pon!! . . . . . #exciterrc150 #exciterrc20

Padu bossku #ysukuteam #ysuku_padu
0

Padu bossku #ysukuteam #ysuku_padu

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓣𝔀𝓲𝓼𝓽 𝓣𝓱𝓮 𝓣𝓱𝓻𝓸𝓽𝓽𝓵𝓮 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓔𝓰𝓸
-#ysuku_malaya_official -#ysuku -#ysukuv2 -#ysuku_padu -#ysukuhijau -#ysukukroni -#ysukufamilia -#ysuku_150 -#y15malaya_official -#kroniy15zr -#y15zr_v2_malaya -#y15zrmalaya0fficial
14

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓣𝔀𝓲𝓼𝓽 𝓣𝓱𝓮 𝓣𝓱𝓻𝓸𝓽𝓽𝓵𝓮 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓔𝓰𝓸 -#ysuku_malaya_official -#ysuku -#ysukuv2 -#ysuku_padu -#ysukuhijau -#ysukukroni -#ysukufamilia -#ysuku_150 -#y15malaya_official -#kroniy15zr -#y15zr_v2_malaya -#y15zrmalaya0fficial

Assalamualaikum dan salam jumaat. 
Sape yang pakai wisuki tu sabar jelah
.
.
.
#ysukudihatiku #ysukumalaysia #ysuku_malaya_official #ysuku_padu #ysuku_malaya_official #ystandard #ysuku_official46#ysukuv1
1

Assalamualaikum dan salam jumaat. Sape yang pakai wisuki tu sabar jelah . . . #ysukudihatiku #ysukumalaysia #ysuku_malaya_official #ysuku_padu #ysuku_malaya_official #ystandard #ysuku_official46 #ysukuv1

Tidur la dulu wahai sahabat .. Kita sedang diperhatikan
#ysuku_padu 
#y15member_official
2

Tidur la dulu wahai sahabat .. Kita sedang diperhatikan #ysuku_padu #y15member_official

#Repost @niesya_nazri
• • • • • •
Jangan lupa lari klau ada roadblock guysss hahaha🤣🤣.
.
.
.
#petiknyala#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial
0

#repost @niesya_nazri • • • • • • Jangan lupa lari klau ada roadblock guysss hahaha🤣🤣. . . . #petiknyala #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr

PATUT KE BUDAK YSUKU KENA SAMAN? 
Memang patut pun budak-budak Ysuku ni kena saman. Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Zaman dulu siapa yang pakai paip perang, paip tembak bulan, tayar sotong, ni semua memang stock-stock kena saman je kalau polis jumpa. 
Spec-spec mcm ni orang bawak main malam merdeka, main malam raya, main malam tahun baru je dulu. Itu pun main dekat jalan besar depan kampung. 
Tapi budak sekarang, selamber adab kehulu kehilir dengan paip perang, swing arm aloy, tayar sotong. Siap bawak pergi konvoi lagi tu. Memang serah tengkuk jela jawabnya. 
Dh benda tu memang salah, tak payah lah kau nak sembang macam baru hari ni undang undang tu ada.

Lagi satu min perasan, sekarang makin menjadi-jadi pulak kes superbike hilang brake caliper. Zaman dulu takde pulak kes-kes macam ni.

Nak tau sebab apa?

Sebab trend artis-artis pasang brake Brembo dekat Ysuku ni lah puncanya. Artis main barang mahal dia pun nak main barang mahal, sudahnya rembat barang dekat motor orang.

Zaman RXZ, Panther, 125z dulu semua pakai barang-barang ori motor. Takde beriya nak pasang brake Brembo ni semua. Tu pasal dulu takde kes superbike hilang brek caliper. 
So kesimpulannya, nak main motor tu boleh, tapi kena tahu lah undang-undang. Nak pakai tayar sotong ke apa tengok lah masa. Jangan lah sakai sangat motor bawak hari-hari pun kau nak pakai tayar sotong dengan paip perang.

Lagi 1, kalau dh tau diri tu miskin, pakai jela barang ori motor, bukan rembat barang dekat motor orang. Faham?

Support
.
.
.
@1d0l4_perm0t0r4n @1d0l4_perm0t0r4n 
#ysukushuib #ysukuzizanrazak #ysukukuning #ysukufamilia #ysukukroni #ysukuteam #ysukuv2 #ysukumalaysia #ysukulovers #ysukudihatiku #ysukuzr #ysukuajak #ysuku_150 #ysuku_padu #ysukupadu #ysukumalayaofficial #ysukubukanbisherbisher #jenterapejuang #jenterapejuang
1

PATUT KE BUDAK YSUKU KENA SAMAN? Memang patut pun budak-budak Ysuku ni kena saman. Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Baby, walaupun ramai polis yang dengki u cantik and ramai polis nk sita u,but dont worry,i always there for you and i always sita u in my heart️ •
@tuneboss 
@y15zr_v2_malaya 
@peminatysuku 
@y150zrmalaysia 
@y15zr_machine 
@y15official 
@y15zr.squad 
@y15zr_v2 
@y15v2_injection 
@kroniy150zr 
@arapmotorsports 
@ysuku_v2 
@y15zrmalaya_0fficial 
@y15zr_members_official 
@y15zrspareparts 
@y15.v2_ 
@y15.v2 
@ysuku.padu 
@pejuang_y15zr_malaysia
@y15zronly 
@y15official 
@team_y150zrv2_semalaya 
@team_y15zr_malaya 
@team_y15zrbangicrew
@kroniy150zr 
@y15zr.official 
@y15zr_v2_semalaya 
@y15zr_v2_0fficial 
@kroni.y15zr 
@y15legacy 
@ypompompom 
@y15kedah_official 
@ysuku_padu 
@y15_kedah_officiall 
@offcial_y15_utara 
@official_y15kedah • •
#yamaha #y15malaysia #ysuku #y15zrmalaya_0fficial #ysukufamilia #ysukuv2 #kroniy15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity #y150zr #y150zrmalaysia #ysukuzaniesss #y150zr_member_fficial #y15zr_v2_malaya #y15official #y15 #v2 #kapcai #kapcaijahat #kapcaimalaya #ysuku_padu #ypompom
0

Baby, walaupun ramai polis yang dengki u cantik and ramai polis nk sita u,but dont worry,i always there for you and i always sita u in my heart️ • @tuneboss @y15zr_v2_malaya @peminatysuku @y150zrmalaysia @y15zr_machine @y15official @y15zr.squad

#Repost @iwankecik__
• • • • • •
𝓜𝓲𝓷𝓾𝓶 𝓶𝓪𝓷𝓪 𝓰𝓪𝓲𝓼𝓼 
• • • • • •
#ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #kronikysuku #ysukukuning #ridersidamanmalaya #kapcaisado #sukanpermotoran #budakkuantan #ysukufamilia #percintaduaroda #kamixramai #kroniysuku #jiwapermotoran #jentera_duaroda #y15zrmembers #kapcaijahat #y15zrmalaya_0fficial #jenterapejuang #mxking
2

#repost @iwankecik__ • • • • • • 𝓜𝓲𝓷𝓾𝓶 𝓶𝓪𝓷𝓪 𝓰𝓪𝓲𝓼𝓼 • • • • • • #ysuku_padu #exciter150 #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #jenterasado #jenterapejuang #familiaridergroup #exciter #jenterakita #yamahay15zr #jenterafly #kroniy15zr #fenomenaysuku #k

Dimana ada saya disitu ada dia. Muke sis barai teruk tu. Penangan 2minggu berturut2 turun penang🤣.
.
.
.
.
.
.
.
.
@muqrisalif
.
#ysukuteam #ysuku46 #ysukufamilia #ysuku_padu #ysukuteam #ysuku #ysukuofficial #ysuku_malaya_official #ysukumalaya #ysukupadu #ysukumalaysia #ysukumalayaofficial #ysukuv2 #ysukukroni #ysukuzizanrazak #ysukumachine #y15festival2019 #y15festival #y15 #y15malaysia #y15official #y15malaya_official #gadisriderantaramalaya
@ysuku_padu @y15zr_kapcai_malaya @ysuku46 @ysuku @ysuku69_official @ysukufamilia_ @y_suku_ @ysuku_racing_ @ysuku15bersatu @kroniysuku150 @ysukuachey @ysuku_my @kroni.ysuku @ysukupadu @ysuku_malaya_official @y150zr_official @team_ysuku_utara @exciter_familia @sistorranggi @sistormalaya @y150zr_official
3

Dimana ada saya disitu ada dia. Muke sis barai teruk tu. Penangan 2minggu berturut2 turun penang🤣. . . . . . . . . @muqrisalif . #ysukuteam #ysuku46 #ysukufamilia #ysuku_padu #ysukuteam #ysuku #ysukuofficial #ysuku_malaya_official #ysukumalaya #ysuku

Mula ii sayang , lama ii melayang , bila dah hilang mula terbayang bayang saat itu , barulah lah sedar apa itu ertinya sayang
.
.
.
.
#ysukuv2 #ysukumalaysia #ysuku_padu #ysukufamilia #ysukukroni #ysukulover
0

Mula ii sayang , lama ii melayang , bila dah hilang mula terbayang bayang saat itu , barulah lah sedar apa itu ertinya sayang . . . . #ysukuv2 #ysukumalaysia #ysuku_padu #ysukufamilia #ysukukroni #ysukulover

 ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴘᴀsᴜᴋᴀɴ ᴋᴜ ʙᴇʀᴀʀᴀᴋ
ᴛᴀᴋ ʙᴇʀʜᴇɴᴛɪ ᴛᴇᴛᴀᴘ ʙᴇʀɢᴇʀᴀᴋ
sɪʟᴀᴘ ᴘᴀɴᴀʜᴀɴ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ ʙᴇʀsᴇʟᴇʀᴀᴋ
ᴀᴋᴜ ᴅɪ ʜᴀᴅᴀᴘᴀɴ ʏᴀɴɢ ʟᴀɪɴ ʙᴇʀsᴏʀᴀᴋ  
•
•
•
#y15zrmalaysia #y15zr_members_official #ysuku_padu #peminatysuku #y15zr_festival #y15sparepart #y15malaya #y15malaysia #y15malaysiacommunity #ysuku_padu #ysukubiru #ysukuteam #ysukulovers #ysukufamilia #ysukudihatiku #ysukuzr #ysuku #ysuku_malaya_official #y15zrmalaya0fficial #y15zr_familiarcommunity #tasekpemangsaofficial_
0

" ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴘᴀsᴜᴋᴀɴ ᴋᴜ ʙᴇʀᴀʀᴀᴋ ᴛᴀᴋ ʙᴇʀʜᴇɴᴛɪ ᴛᴇᴛᴀᴘ ʙᴇʀɢᴇʀᴀᴋ sɪʟᴀᴘ ᴘᴀɴᴀʜᴀɴ ᴍᴇʀᴇᴋᴀ ʙᴇʀsᴇʟᴇʀᴀᴋ ᴀᴋᴜ ᴅɪ ʜᴀᴅᴀᴘᴀɴ ʏᴀɴɢ ʟᴀɪɴ ʙᴇʀsᴏʀᴀᴋ " • • • #y15zrmalaysia #y15zr_members_official #ysuku_padu #peminatysuku #y15zr_festival #y15sparepart #y15malaya #y15malaysia

Walaupun sudah berubah angka 62 untuk merdeka, tapi 61 tetap di hati. ️ Selamat Hari Merdeka 🇲🇾 #ysuku_padu #bukanbangsawan #fenomenaysuku #y15zr_kapcai_malaya
8

Walaupun sudah berubah angka 62 untuk merdeka, tapi 61 tetap di hati. ️ Selamat Hari Merdeka 🇲🇾 #ysuku_padu #bukanbangsawan #fenomenaysuku #y15zr_kapcai_malaya

Load More