@acheykintangkintung - achey Bocey 013-6408967 (mngr)

@anne_achey @tiara_zinnirahofficial @gygy_charcoalhq for paid review just WhatsApp us now!!!

3.1M followers

1.8K following

Advertisement
Nahh g layan youtube moto @anne_achey di channel acheykintangkintung episod seterusnya!... @ach_racing @anne_achey #gengasap #belanjakaw
3

Nahh g layan youtube moto @anne_achey di channel acheykintangkintung episod seterusnya!... @ach_racing @anne_achey #gengasap #belanjakaw

SELAMAT HARI MALAYSIA!!!! #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem
11

SELAMAT HARI MALAYSIA!!!! #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem

Dia kata dia biasa je... dia kata dia meniaga tepi jalan je.... dia kata dia suka #gengasap,.. dalam hidup ni jika tak ada orang macam awak dan peniaga2 kecil ini pasti #gengasap tidak jadi apa2... dan pada saya kebiasaan anda lah menjadikan kami luar biasa.... tq @drlabmalaysia  @gengasapnaem #belanjakaw
13

Dia kata dia biasa je... dia kata dia meniaga tepi jalan je.... dia kata dia suka #gengasap ,.. dalam hidup ni jika tak ada orang macam awak dan peniaga2 kecil ini pasti #gengasap tidak jadi apa2... dan pada saya kebiasaan anda lah menjadikan kami lua

β€œKena saman kan?”... πŸ€ͺkantoi ... @tiara_zinnirahofficial
22

β€œKena saman kan?”... πŸ€ͺkantoi ... @tiara_zinnirahofficial

Advertisement
Bismillah....Saya menjemput vapers seluruh dunia datang !!!... @vaporstation_ @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw
6

Bismillah....Saya menjemput vapers seluruh dunia datang !!!... @vaporstation_ @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw

KTM Adventure R... spesis yang tak sabar nak try... @ktmmalaysiaofficial @desaruinternationalbikeweek
22

KTM Adventure R... spesis yang tak sabar nak try... @ktmmalaysiaofficial @desaruinternationalbikeweek

Advertisement
@desaruinternationalbikeweek ... dari jauh si @anne_achey nampak moto ni dah menggelabah tak tentu arah... nyampah aku...
114

@desaruinternationalbikeweek ... dari jauh si @anne_achey nampak moto ni dah menggelabah tak tentu arah... nyampah aku...

232

Surat cinta dari rompin.... tq #rompinfest ... #semutapi kena ejos gaisss ejosssss 🀣🀣... #gengasap #belanjakaw ... #symvf3i #vf3i_malaysia
910

Surat cinta dari rompin.... tq #rompinfest ... #semutapi kena ejos gaisss ejosssss 🀣🀣... #gengasap #belanjakaw ... #symvf3i #vf3i_malaysia

Happy birthday @cirakhairy ... semoga sanggul lebih tinggi... 🀣🀣 mummy kuat mummy hebat ... terus ceria dalam keluarga... terus sihat... terus sukses.. dan sentiasa dlm lindungan Allah.... dannnnnn Happy anniversary korang!!!... @cirakhairy @black.hanifah
7

Happy birthday @cirakhairy ... semoga sanggul lebih tinggi... 🀣🀣 mummy kuat mummy hebat ... terus ceria dalam keluarga... terus sihat... terus sukses.. dan sentiasa dlm lindungan Allah.... dannnnnn Happy anniversary korang!!!... @cirakhairy @black.ha

Apis mmg klako!!!!!.... #rompinfest #gengasap #belanjakaw
148

Apis mmg klako!!!!!.... #rompinfest #gengasap #belanjakaw

Ok rompin 1 man show setle... tq orang rompin terbaikkkk... esok kita ada ride pusing2 rompin pulak jam 11pagi berkumpul di stage rompin fest!!!... semua motosikal di jemput!...
51

Ok rompin 1 man show setle... tq orang rompin terbaikkkk... esok kita ada ride pusing2 rompin pulak jam 11pagi berkumpul di stage rompin fest!!!... semua motosikal di jemput!...

Selamat pengantin baru shamir dan mira... selesai tugas mc di majlis kawin mereka... segala kekurangan di susuli dgn Maaf... ok rompin on malam ni..
46

Selamat pengantin baru shamir dan mira... selesai tugas mc di majlis kawin mereka... segala kekurangan di susuli dgn Maaf... ok rompin on malam ni..

Jumpaa malam ini!!!!!.... orang rompinnnn...
55

Jumpaa malam ini!!!!!.... orang rompinnnn...

Ramai buat majlis kawin this week... sambil rewang pekena #gengasap memang ngam terukk... nak nak keladi cheese!!!... padu terukkk... tetap #belanjakaw ... @gengasapnaem
51

Ramai buat majlis kawin this week... sambil rewang pekena #gengasap memang ngam terukk... nak nak keladi cheese!!!... padu terukkk... tetap #belanjakaw ... @gengasapnaem

Sendayan ckd n Cubcross night... layan motocross jela nampaknya.. nasib baik minat moto ni bnyak cabang.. ke korang satu cabang je?... meh la try motocross pulak.. @gabit27 @faridkamilz @black.hanifah @uchopahmad @_imanarif_ @anne_achey @qaisara2609 @botak_mamee
60

Sendayan ckd n Cubcross night... layan motocross jela nampaknya.. nasib baik minat moto ni bnyak cabang.. ke korang satu cabang je?... meh la try motocross pulak.. @gabit27 @faridkamilz @black.hanifah @uchopahmad @_imanarif_ @anne_achey @qaisara2609

105

@tiara_zinnirahofficial dah siap
54

@tiara_zinnirahofficial dah siap

@ach_racing adakah moto cabuk si @anne_achey boleh jadi ni??? Rangka teruk ni...Moto cabuk buat apa bikin weihh... pening la kau ni ma.. oh jap korang nampak tak benda putih atas seat cabuk tu?? Twin cam y15r tuuuu
..
#lcv1 #gengasap #belanjakaw #mentadak #kintangkintung #petiknyala @muhammad.imran.zulkafli
325

@ach_racing adakah moto cabuk si @anne_achey boleh jadi ni??? Rangka teruk ni...Moto cabuk buat apa bikin weihh... pening la kau ni ma.. oh jap korang nampak tak benda putih atas seat cabuk tu?? Twin cam y15r tuuuu .. #lcv1 #gengasap #belanjakaw #men

First episode di link youtube... project #lcv1 bengkel pilihan @anne_achey ... #gengasap #mentadak #mentadu #belanjakaw
16

First episode di link youtube... project #lcv1 bengkel pilihan @anne_achey ... #gengasap #mentadak #mentadu #belanjakaw

21

HAPPY BIRTHDAY @shuibsepahtu ... sayang kamu...
49

HAPPY BIRTHDAY @shuibsepahtu ... sayang kamu...

476

#gengasap #belanjakaw @gengasapnaem ..
...
...
Bermula lah episod Lc v1 restorations... mana bengkel pilihan @anne_achey ?? Next video ok...
56

#gengasap #belanjakaw @gengasapnaem .. ... ... Bermula lah episod Lc v1 restorations... mana bengkel pilihan @anne_achey ?? Next video ok...

Ungkit lagi  @anne_achey ... susah  jugak kalau bini pun kaki moto ..
261

Ungkit lagi @anne_achey ... susah jugak kalau bini pun kaki moto ..

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍...
..
@anne_achey @tiara_zinnirahofficial
34

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍... .. @anne_achey @tiara_zinnirahofficial

Setiasa beli #gengasap .. selain peraduan ini anda pasti terkejut dgn nikmat #belanjakaw dari flavor kami..
177

Setiasa beli #gengasap .. selain peraduan ini anda pasti terkejut dgn nikmat #belanjakaw dari flavor kami..

Kayuhhhh terus... tqtqtq @tycoon_vape_station memberi sokongan kepada #gengasap yang pasti memberikan nikmat #belanjakaw... dapatkan segera!!!! @gengasapnaem
16

Kayuhhhh terus... tqtqtq @tycoon_vape_station memberi sokongan kepada #gengasap yang pasti memberikan nikmat #belanjakaw ... dapatkan segera!!!! @gengasapnaem

@jimmymie sangat sporting banggg... done ... ok kota damansara kasi hantammmmmm.... @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw
28

@jimmymie sangat sporting banggg... done ... ok kota damansara kasi hantammmmmm.... @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw

Lebar sayappp terusss ke @thevape69 !!!!!! Ayuhhhh #gengasap picit terusss.... #belanjakaw @gengasapnaem
30

Lebar sayappp terusss ke @thevape69 !!!!!! Ayuhhhh #gengasap picit terusss.... #belanjakaw @gengasapnaem

Terbang terussss #gengasap ke @vaporstation_ !!!!!! ... jgn tunggu rembat cepat.... #belanjakaw @gengasapnaem
12

Terbang terussss #gengasap ke @vaporstation_ !!!!!! ... jgn tunggu rembat cepat.... #belanjakaw @gengasapnaem

#gengasap sudah mendarat di vapping buddy !!!!... dapat kannnn segera.... #belanjakaw @gengasapnaem
13

#gengasap sudah mendarat di vapping buddy !!!!... dapat kannnn segera.... #belanjakaw @gengasapnaem

Jumpa kejap lagi di @vaporstation_ !!!! @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw
58

Jumpa kejap lagi di @vaporstation_ !!!! @gengasapnaem #gengasap #belanjakaw

🀣🀣🀣... #gengasap ada!!... #belanjakaw
19

🀣🀣🀣... #gengasap ada!!... #belanjakaw

Bismillah...Jemput hadir semua !!!... @gengasapnaem @vaporstation_  #gengasap #belanjakaw
12

Bismillah...Jemput hadir semua !!!... @gengasapnaem @vaporstation_ #gengasap #belanjakaw

@iondelemenhotels tq make my little family happy!... nk lagi happy pekena #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem
33

@iondelemenhotels tq make my little family happy!... nk lagi happy pekena #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem

Lek luuuu pekena #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem ... nak menang rxz tak???
15

Lek luuuu pekena #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem ... nak menang rxz tak???

Bukan promosi tapi benda dah beli... ini bukan niat nak menentang cuma nak bincangkan... salah tetap salah.. pilih satu soalan untuk anda jawap... ..
1- nak jual balik kat kilang laku tak?..
..
2-pastu kilang yang keluarkan tu nak jual barang apa?... ke tutup terus?...
..
3-autoshow motosikal ada lagi tak? Adakah ketegorinya siapa paling standard dia menang?
..
4-import eksport barangan Eksesori acane?
..
5- kalau benda boleh jual siapa nak beli?
..
6- adakah selepas ini jalan raya makin sesak ? Semua naik kereta?
..
7- bagaimana peniaga2 kita yg sedang meningkat naik menjana ekonomi mereka?
... ..
8- bike week? Gathering? Event permotoran acane?
..
..
ok itu sahaja setakat ni soalannya...Sila komen yg murni... kita tidak menentang tapi setiap isu kita boleh bincangkan secara baik sambil2 pekena #gengasap #belanjakaw #salahtetapsalah #borakborak
697

Bukan promosi tapi benda dah beli... ini bukan niat nak menentang cuma nak bincangkan... salah tetap salah.. pilih satu soalan untuk anda jawap... .. 1- nak jual balik kat kilang laku tak?.. .. 2-pastu kilang yang keluarkan tu nak jual barang apa?...

Kat genting pekena #gengasap mmg #belanjakaw laaa... perisa laici pulak tuuu... hmmm.... @anne_achey tapi betul2 la baling!...
37

Kat genting pekena #gengasap mmg #belanjakaw laaa... perisa laici pulak tuuu... hmmm.... @anne_achey tapi betul2 la baling!...

#jomsupportsam ... @chedetofficial ... helmet dan baju @santaiankmuda beserta tandatangan istimewa ini mungkin milik anda... maka jom ramai2 peminat dua roda ke @santaiankmuda di #portbike pada 5 oktober ini... @santaiankmuda nak bagi 2 biji motosikal ... @gengasapnaem nak bagi 3 biji motosikal 2stroke...
67

#jomsupportsam ... @chedetofficial ... helmet dan baju @santaiankmuda beserta tandatangan istimewa ini mungkin milik anda... maka jom ramai2 peminat dua roda ke @santaiankmuda di #portbike pada 5 oktober ini... @santaiankmuda nak bagi 2 biji motosika

#gengasap terkono dgn #Bonito kuajaq ko tam.... #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem
131

#gengasap terkono dgn #bonito kuajaq ko tam.... #gengasap #belanjakaw @gengasapnaem

Kita kerja overtime!!!!!!!!.... #gengasap #belanjakaw
24

Kita kerja overtime!!!!!!!!.... #gengasap #belanjakaw

Cara nak ikut mama pergi kursus 🀣🀣🀣... @tiara_zinnirahofficial @anne_achey
202

Cara nak ikut mama pergi kursus 🀣🀣🀣... @tiara_zinnirahofficial @anne_achey

Load More