@alissanajuwa - alissarsln

@syafiq94nazrul 💕

15.7K followers

920 following

Advertisement
Ada ni sambut hari 1 MALAYSIA 🥰🥰
0

Ada ni sambut hari 1 MALAYSIA 🥰🥰

Salam jumaat 🥰
2

Salam jumaat 🥰

Petang petang layan angin pantai pun syok jugak 🤭 selamat petang
0

Petang petang layan angin pantai pun syok jugak 🤭 selamat petang

Alhamdulillah selamat pegi dan balik , selesai @y15zr_festival  kira hadir ye bossku
0

Alhamdulillah selamat pegi dan balik , selesai @y15zr_festival kira hadir ye bossku

Ada nampak saya kat @y15zr_festival  bersama geng @race4fun_garage
4

Ada nampak saya kat @y15zr_festival bersama geng @race4fun_garage

Panas panas nii sodap ahh minumm 🥰
2

Panas panas nii sodap ahh minumm 🥰

Advertisement
Jangan dengki dengan kebahagiaan orang , jangan sembang good kalau kau sendiri pun acah good depan orang 🤪
4

Jangan dengki dengan kebahagiaan orang , jangan sembang good kalau kau sendiri pun acah good depan orang 🤪

Selesai layan angin cameron  jumpa event ysuki pulak 🤪
3

Selesai layan angin cameron jumpa event ysuki pulak 🤪

Advertisement
Layan perangai mamat ni jap
0

Layan perangai mamat ni jap

Hi 1 september ️️
1

Hi 1 september ️️

Kalau kau nak jeling aku , pastikan muka kau lawa 🤪🤪
7

Kalau kau nak jeling aku , pastikan muka kau lawa 🤪🤪

Good morning 🤗
2

Good morning 🤗

Tidak selamanya aku akan jaga hati setiap manusia  selamat malam dunia yg semakin kejam
0

Tidak selamanya aku akan jaga hati setiap manusia selamat malam dunia yg semakin kejam

No matter how , tiada manusia yang sempurna
0

No matter how , tiada manusia yang sempurna

Ulat bulu , panjat lidi . I love you please be my suami 🤪
1

Ulat bulu , panjat lidi . I love you please be my suami 🤪

Jum main pantun dua kerat ‘’ PINGGAN TAK RETAK , NASI TAK DINGIN .
‘’KALAU AWAK TAKNAK , SAYA PUN TAK INGIN 🤣🤪
6

Jum main pantun dua kerat ‘’ PINGGAN TAK RETAK , NASI TAK DINGIN . ‘’KALAU AWAK TAKNAK , SAYA PUN TAK INGIN 🤣🤪

Sapa yang nak rasa sentuhan manja dari @aie_fizree follow laa ig @race4fun_garage  tak kenal maka tak cinta  
@republique_nilai  @ysuku.46  @ysuku69_official @ysuku_padu  @matkapcai @y15zr_v2_malaya @jentera_y15zr_bossku @kaki_fly_ysuku @y15division_official @y15zrbangicrew_0fficial @y15zr_v2_malaya 
@alissanajuwa
3

Sapa yang nak rasa sentuhan manja dari @aie_fizree follow laa ig @race4fun_garage tak kenal maka tak cinta @republique_nilai @ysuku.46 @ysuku69_official @ysuku_padu @matkapcai @y15zr_v2_malaya @jentera_y15zr_bossku @kaki_fly_ysuku @y15division_

@race4fun_garage perlukan model untuk payungkan rider @syafiq94nazrul
1

@race4fun_garage perlukan model untuk payungkan rider @syafiq94nazrul

I love you , i miss youu @syafiq94nazrul  @alissanajuwa 
#goodnight
4

I love you , i miss youu @syafiq94nazrul @alissanajuwa #goodnight

Hargai pasangan , sebelum dia pergi ️ @syafiq94nazrul
14

Hargai pasangan , sebelum dia pergi ️ @syafiq94nazrul

Good morning monday ️️ @syafiq94nazrul
13

Good morning monday ️️ @syafiq94nazrul

Good night gengs
0

Good night gengs

Morning nice view 🥰
2

Morning nice view 🥰

a very meaningful vacation ️
6

a very meaningful vacation ️

Hi cameron ️
0

Hi cameron ️

Jap jap sis busy buat foodpanda nii  nanti malam rojer lain 🤣
1

Jap jap sis busy buat foodpanda nii nanti malam rojer lain 🤣

Jangan lupa bahagia 🥰🥰
1

Jangan lupa bahagia 🥰🥰

4 years together ️
0

4 years together ️

Petang minggus koyak  mari balik leno 🥴
3

Petang minggus koyak mari balik leno 🥴

Andai diberikan emas permata , ku pilih senyumanmu ️
3

Andai diberikan emas permata , ku pilih senyumanmu ️

Ada rasa dahaga , minum laa ‘redbull’ untuk hilangkan dahaga  #redbullenergy
4

Ada rasa dahaga , minum laa ‘redbull’ untuk hilangkan dahaga #redbullenergy

Selamat pengantin baru 🥰 harini pegi kenduri orang in sha allah nanti kenduri kita pulak 🤭
0

Selamat pengantin baru 🥰 harini pegi kenduri orang in sha allah nanti kenduri kita pulak 🤭

Tak tahu nak boh caption apa 🤭
1

Tak tahu nak boh caption apa 🤭

Macam sapa yee 🤨🤨🥰🥰
3

Macam sapa yee 🤨🤨🥰🥰

️
0

Selamat pagi #budakjahat
2

Selamat pagi #budakjahat

Ehh ehh abang rr tu tengok sis laa mesti dia ajak rempit malam minggu ni kan  sebab tu dia tengok macam tuu hahahaha tiber
3

Ehh ehh abang rr tu tengok sis laa mesti dia ajak rempit malam minggu ni kan sebab tu dia tengok macam tuu hahahaha tiber

Jalan jalan
2

Jalan jalan

Jadi laa janji ada cerita 🥳🥳
3

Jadi laa janji ada cerita 🥳🥳

Takada fun fun ke malam ni  sis free ni 🤭
3

Takada fun fun ke malam ni sis free ni 🤭

Good morning , first ramadhan semoga dipermudahkan
3

Good morning , first ramadhan semoga dipermudahkan

Goodnight my fav patner  @syafiq94nazrul
3

Goodnight my fav patner @syafiq94nazrul

Alhamdulillah selamat pulang  rehat sebulan  .
0

Alhamdulillah selamat pulang rehat sebulan .

Tutup cerita sebelum puasa  alhamdulillah selamat pergi dan balik  terima kasih untuk harini @syafiq94nazrul  selamat malam semua  #basahkuyup 🤧
1

Tutup cerita sebelum puasa alhamdulillah selamat pergi dan balik terima kasih untuk harini @syafiq94nazrul selamat malam semua #basahkuyup 🤧

Biy pinjam moto yee untuk 1 may , bismillah doakan perjalanan ku selamat sampai  1 may onn
4

Biy pinjam moto yee untuk 1 may , bismillah doakan perjalanan ku selamat sampai 1 may onn

Nak tidur ke nak selfie ‍️
5

Nak tidur ke nak selfie ‍️

Awak game saya , saya tolong mainkan game tu sampai tamat  
#goodnight
2

Awak game saya , saya tolong mainkan game tu sampai tamat #goodnight

Load More