Amirul Syafiq @amirulsyafiq40 profile
Amirul Syafiq

🏁CONGRATULATION, YOU FOUND ME🏁 Allhamdulillah,Masih Tiada Gambar Bogel 😊

23 MEDIA 2,0K FOLLOWERS 4,9K FOLLOWING

Who said what about Amirul Syafiq?

  • got this dress on - Ella

  • @AmirulSyafiq40 Want to be your own boss? I became mine 2 months ago and now I make 6k a month working fro home moneytimejournal .info - cynthia payne

  • @AmirulSyafiq40 haaa infinity? hahaha - Khalida Fakhruddin

  • @amirulsyafiq40 That's us! Can we help with anything? :) ^BO - Uni of Adelaide

  • @AmirulSyafiq40 tweet2... - ΛDΛN

  • @dinpErSiE @AmirulSyafiq40 awat ea? - MYZYZYPY

  • belanja murah :) [email protected] yeaaaa... TP1 belanja...: yeaaaa... TP1 belanja... - SerbaBagus

  • @AmirulSyafiq40 Alahai sayangnya tak dapat bertemu! - PestaPantunMAKUM2012

  • @AmirulSyafiq40 haha takde la patah..injured sikit je main ragbi - zaid odoi

  • @AmirulSyafiq40 PDI SELURUH MALAYSIA!!!!haha.aku pg td kat sg.wang.pdi pavillion pn same jga.haha. - Ikhwankasim

  • Kenapa aku rasa @ikhwankasim dgn @AmirulSyafiq40 mensi cik gigih? Haha - P I P O™

  • RT @AmirulSyafiq40: apabila menerima teguran, usah terus melenting, bersyukurlah, masih ada yang mahu menegur kesilapan kita. #ingat - Si Merah :3

  • @AmirulSyafiq40 weyh..bazar putrajaya lg jom.dala dwet minyak xbayar lg aritu..hahha - ΛDΛN

  • Cess. =.="RT @AmirulSyafiq40: @janatunmaqwa jejoget - Si Merah :3

  • baik incik! RT @hafiz_naz: @SaifudinSajadi @janatunmaqwa @AmirulSyafiq40 dgn sape2 lg lah yg ade skrg nih. nt jgn lupe tgkkn bdak2. pggl ... - Si Merah :3

  • @AmirulSyafiq40 sungai petani, nk didik dari sekolah, senang - Anwarrul Aswad

  • @AmirulSyafiq40 team ade, kuala muda, tp rmi training dlm fb je, tu susah skit, ni bru nk masuk sekolah, promote dlu, - Anwarrul Aswad

  • @AmirulSyafiq40 tu lah, nak main kt sini susah, budak tak ramai, budaya tak kuat cam area selangor sana - Anwarrul Aswad

  • @AmirulSyafiq40 yang tu belum pasti lagi kesahihannya.. muahaha. mungkinlaa. - blackfriday

Saya bukannye pemalas. Saya cuma seronok tak buat apa2.

Saya bukannye pemalas. Saya cuma seronok tak buat apa2....

Fuck yall

Fuck yall...

Ok

Ok...

With the mob

With the mob...

Kite post gmbar naik rxz. Kalau post gmbar ysuku kang kene saman pulak 😆

Kite post gmbar naik rxz. Kalau post gmbar ysuku kang kene saman pulak 😆...

Art

Art...

Mak suruh post !

Mak suruh post !...

Eat my dust

Eat my dust...

Tiada lagi hitam putih. Izinkan aku warna

Tiada lagi hitam putih. Izinkan aku warna...

Art berat. #bilikbaru

Art berat. #bilikbaru...

Hello, haa ape?? saya diterime jadi menantu??

Hello, haa ape?? saya diterime jadi menantu??...

Dapnye cap kok john

Dapnye cap kok john...

🙄

🙄...

Bekwoh 😊

Bekwoh 😊...

Sinar

Sinar...

Gdnight

Gdnight...