Alahai dulu dua dua pakat kurus lanie kaa berisi habes sorang nak gemok sorang lagi nak kurus pastu

Alahai dulu dua dua pakat kurus lanie kaa berisi habes sorang nak gemok sorang lagi nak kurus pastu mcm mana 🤣 sorang duk ajak makan malam malam sorang takmau makan malam malam ...

PROMO AKHIR TAHUN BY ASYAFINAZZZ 😍 kaih sapa nak join dm/komen jee kat bawah hehe semoga dimurahk

PROMO AKHIR TAHUN BY ASYAFINAZZZ 😍 kaih sapa nak join dm/komen jee kat bawah hehe semoga dimurahkan rezeki yaa semua ❤️...

Advertisement
THE FAMOUS GERUXX !! Weh sumpah sedap gilaaa 😭 buah dia fresh takdaa bahan pengawet , banyak jeni

THE FAMOUS GERUXX !! Weh sumpah sedap gilaaa 😭 buah dia fresh takdaa bahan pengawet , banyak jenis buah so ampaa buley laa nak pilih pilih haha sapaa yang nak order or join COD ...

🎉CUTI CUTI NI MARI BUAT DUIT GAISSS🎉 Confirm tak menyesal punya feedback dr @topupkingqueen sg

🎉CUTI CUTI NI MARI BUAT DUIT GAISSS🎉 Confirm tak menyesal punya feedback dr @topupkingqueen sgt memuaskan follow cepat!!!😍 ——————————————— K...

Taktau laa nak sedih kaa nak gelakk 🤣 @aisyiskandarr_ awak buat apa malam malam sampai besar mcm

Taktau laa nak sedih kaa nak gelakk 🤣 @aisyiskandarr_ awak buat apa malam malam sampai besar mcm nihh 🤣 TAG LAA SAPA SAPA PUN LELAKI TAPI ADA BUAH 🤣sec acc @asyafinaz.2 @a...

PARTTIME DAN FULLTIME GAJI 200 - BERIBU SEMINGGU. . Ada yg tercari2 kerja Partime Tapi Tak de Massa?

PARTTIME DAN FULLTIME GAJI 200 - BERIBU SEMINGGU. . Ada yg tercari2 kerja Partime Tapi Tak de Massa?? 😱😱. . Biarkan apps buat duit untuk kita 100% dgn Hp je. Paling Win gaji ...

Hi awak taknak ajak sayee giyy ane ane kee ☹️

Hi awak taknak ajak sayee giyy ane ane kee ☹️...

Sorry kaki balaq kena panas benda normal bagi seorang perempuan dah jangan nak kecam 🤣

Sorry kaki balaq kena panas benda normal bagi seorang perempuan dah jangan nak kecam 🤣...