MEDIA PERMOTORAN🔥 @budak_kapcai_ profile
MEDIA PERMOTORAN🔥

B U D A K🇲🇾K A P C A I WeShareTheSamePassion #budak_kapcai_ SinceMARCH3rd2017 GRAB our most UNIQE Tees “BK”BigLogo 18SX🔞⬇️ JANGAN CLICK ⬇️
https://www.youtube.com/watch?v=FcIhJYWHhXI

2,2K MEDIA 350,8K FOLLOWERS 3,1K FOLLOWING

Who said what about MEDIA PERMOTORAN🔥?

  • Pray for MH370 - Ahmad Muzamir

  • . ride, stop at random spot, capture that moment. . #mopedadvtouring #budakkapcai- HafizFauzi

  • Stand by.... #budak_kapcai_ #teamy15zrmalaya #jentera_kapcai1 #jentera_duaroda #jenterapejuang- Milie_jamili

  • #welcometweet @CarmanCusson106 @JordanTV_ @budakkapcai thanks for following. peace brother. via - mirza

  • Aku adalah budak kapcai - 💋😹💅🏻👄

  • PRE order T-shirt officials BUDAK_KAPCAI Pembayaran penuh untuk tempahan Free Postage Free Sticker RM 50 sahaja Available Size S,M,L DM/Whatsapp 01133125232 Cash On Delivery area Dataran Merdeka Kuala Lumpur / Danau Kota sahaja Visit ig @budak_kapcai_ for more info. - Ratatouille_🍕

  • Hahahahaha kan dah ter sepit #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #jenterepejuang #online_jiwakelajuan #jenteraidola #kapcaisado #sukanpermotoran #jenterakita #y15zrmalayaofficial #hobikamimahal #kapcaisado #gadis #kamitakramai #jiwapermotoran #budak_kapcai_ - Aiman rasyiddin

  • Budak retis mana nak campor dengan budak kapcai kan. Hm. - Mariano

  • Korang dah tengok #rempitsampailangit belum? Ini review daripada budak kapcai - Queen Odette

  • Kwn der tgah nak rac gaye die der. Haha. Aku pulak same jgak dh nama budak KAPCAI der. Hahaha. - adeng aril

  • Geng Budak Kapcai pun p tengok #rempitsampailangit ni. - Shahida

  • budak kapcai xcdent..org yg lalu siap maki hamun mat rempit sial dn sgala bagi.tp bile supebike xcden smua dtg pakat besedih simpati.ape ni? - shahrul sudin

  • Yang peliknya budak budak kapcai ni, helmet lagi mahal dari motor - Clay Bangjam Jensen

  • Malam ni, pukul 9. Aku cerita pasal budak kapcai gaji rm1200 tapi mampu beli rumah dan shoplot. Tunggu ya? Thread tu panjang gila - adm:n | azlan

  • @budakkapcai Реальный заработок на файлах - Light Yagami

  • Lastx2 aku nak ckp budak KAPCAI MESTI LENCAI DER .lu ade takde kan. - adeng aril

  • pelesitrayaumalaysia_ budak_kapcai_ familiaridergroup kelab_moto_ukm kelabmotorjeniang… - Rosyam Nor

  • Yang aku hairan sekarang ni....kenapa ramai bebeno budak kapcai gilekan pam sbk...kalau jawapan kau sebab nk braking lagi padu aku rase still xperlu kot...kalau sebab lawa tu acceptable lah...even cubprix pon still use std caliper twin pon system kat moto dyorg - Zelii

  • Baru lepas lepak dengan budak kapcai brotherhood .. Besok kemana ke kita ?? - αтιqαн ηα‎נωα

Mcm mana la dia boleh terpikir nk buat mcm ni. - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom us

Mcm mana la dia boleh terpikir nk buat mcm ni. - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom usha instastory ✌🏻...

Pulau pandan jauh ke tengahh.. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory

Pulau pandan jauh ke tengahh.. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...

Pasni tkpyh pkai plate lah. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌

Pasni tkpyh pkai plate lah. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...

Tag member korang😂 Yang boboi halus2 tu korang check ig ni👇🏽 . Instagram - @mr_belacak Inst

Tag member korang😂 Yang boboi halus2 tu korang check ig ni👇🏽 . Instagram - @mr_belacak Insta story - @mr_belacak Info dan tips - @mr_belacak . Khas utk cik abang2 yang ing...

Advertisement
Santai.. mcm takde ap je dia naikkn kaki ke belakang. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_

Santai.. mcm takde ap je dia naikkn kaki ke belakang. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...

Ini baru betul wisuki. Tag kawan korg gais⬇️ - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom

Ini baru betul wisuki. Tag kawan korg gais⬇️ - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom usha instastory ✌🏻...

𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐘𝐆 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐋𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐀 𝐓𝐀𝐏𝐀𝐔 𝐃

𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐘𝐆 𝐒𝐄𝐋𝐀𝐋𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐀 𝐓𝐀𝐏𝐀𝐔 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐌𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑 𝐊𝐓 𝐇𝐈𝐆𝐇𝐖𝐀𝐘...

Kalau sayang jangan tinggalkan dia haha jilake🤣 Nak yang besar2 je awek ni😂 Yang boboi halus2

Kalau sayang jangan tinggalkan dia haha jilake🤣 Nak yang besar2 je awek ni😂 Yang boboi halus2 tu korang check ig ni👇🏽 . Instagram - @mr_belacak Insta story - @mr_belaca...

Jarang2 bersih lantai pakai petrol. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instasto

Jarang2 bersih lantai pakai petrol. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...

Sagat box dah tu bang. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻

Sagat box dah tu bang. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...

Sepatah dua kata utk makcik/pakcik bawang. - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom usha i

Sepatah dua kata utk makcik/pakcik bawang. - Follow & tag @budak_kapcai_ #budak_kapcai_ . Jom usha instastory ✌🏻...

Yennna deyyy. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻

Yennna deyyy. - Follow & tag @budak_kapcai_ . #budak_kapcai_ Jom usha instastory ✌🏻...