Video @budak_video_official profile
Video

👕 Dapatkan Baju BVO Sekarang!! 🚚 Postage Setiap Selasa Dan khamis 📱Cara Mudah Untuk Order Tekan Link Dibawah
http://www.wasap.my/601137886460.BVO

878 MEDIA 194,2K FOLLOWERS 264 FOLLOWING

Who said what about Video?

  • Throwback to budak paling pandai - bangjib

  • Eclipse _ _ _ _ _ #video #videomusic #paulolondra #litkillah #muevarecords #musica #musical #videoshow #budakvideoofficial #bhavi #khea #kheayf #insta #instamoment #youtube #youtubemusic #musicartist #musicas- 𝘔𝘢𝘪𝘤𝘰𝘭 💯🔝🔥

  • Representing Semashur, everybody! My former highschool RT @zarul_razi: LAGENDA BUDAK HOSTEL OFFICIAL TRAILER: - Izzati Syazwani

  • Budak Melawati Represent, Touché goes hard in ‘Yikes!’ official music video. - ayedarko

  • 02.11.18 | Haishh budak sebelah nii Thankyouuu so much for everythings bbyy ilysm Full video on my IGTV @ Official TH Hotel & Convention Centre Terengganu - FARHANAIDAYU

  • I liked a @YouTube video - Iz Hann

  • LP - Lost On You [Official Video] - Devrim Budak

  • The official music video for Lawa Nie Geng's single "Joget Budak Lawa" is out. This joget-trap mashup track was... - JD Wong

  • Joe Flizzow - Baek (Official Music Video) @flizzow budak #baek - Nazri Noran

  • Sophia Grace Girls Just Gotta Have Fun Official Music: gempak budak ni - ///

  • awesome step from budak joget .. Elizabeth Tan - Police Entry (Official Music Video) - l l l L

  • Who Do It Better - altimet, joe flizzow and sonaone (OFFICIAL MUSIC VIDEO): - Ahmad Solehuddin

  • Published on 1 Oct 2019 DENIED - War Without Weapon (OFFICIAL VIDEO) Taken from the Album ""Mental Budak Jiwa Penjilat" Blackandje Records - 2019 Camera by : Tunggul Old Film by : Bondie Destiant Edited by :… - DapurLetter

  • (Video) Budak Kecil Dilanggar Kereta Semasa Berbasikal Di Depan Rumah - The Netizen Official

  • YES! Design & trailer yang lebih baik. Baru semangat nak bawa budak-budak. - darimejafahmi

  • dakika 1.45 ve Ati bir anda dj khaled a dönüşür Patron - GOAL (Official Video) - Anılcan Budak

  • @dahbwangg bun nanya tentang fatwa hukum sample - menyample dong, kalo begini sample nya haram atau halal? - Max Erroth

  • Vado - Sage Feat. AZ (Official Music Video) - Anılcan Budak

Macam mana event SAU syok tak syok?? min syok tngok pic ni🤪

Macam mana event SAU syok tak syok?? min syok tngok pic ni🤪...

Awek sape ni elok😍 Tag pakwe dia..

Awek sape ni elok😍 Tag pakwe dia.....

・・・ Tunggu Satt ‼️ Belakang Sampai 🙈 OTW #janjimelayu cc @edyevandra

・・・ Tunggu Satt ‼️ Belakang Sampai 🙈 OTW #janjimelayu cc @edyevandra...

Tag idola lajak korang😂

Tag idola lajak korang😂...

Ada sambung gais, Alamak kena tibai pulak tu lah jari nakal lagi😭 Boleh tengok video satu lagi di

Ada sambung gais, Alamak kena tibai pulak tu lah jari nakal lagi😭 Boleh tengok video satu lagi di wall...

Kau datang event MK kau bagi fvck pulak dekat MK😒 Apa punya orang

Kau datang event MK kau bagi fvck pulak dekat MK😒 Apa punya orang...

Okey untuk Event SAU 9.11 ni di meru ipoh min ada bukak booth dekat sana min nak buat jualan 3 helai

Okey untuk Event SAU 9.11 ni di meru ipoh min ada bukak booth dekat sana min nak buat jualan 3 helai baju rm100 di sana.. jangan terlepas peluang ni geng.. jumpe anda dia sana.. Ta...

Petang gais😍

Petang gais😍...

Musim2 hujan ni jangan buang masa anda 😂 syok pulak min tangok😂 Tag kawan korang ajak buat mac

Musim2 hujan ni jangan buang masa anda 😂 syok pulak min tangok😂 Tag kawan korang ajak buat macam ni..😎👍🏼...

Sape minat mk.. Tag kawan2..

Sape minat mk.. Tag kawan2.....

Badan tak penting yang penting motor bossku😍 Tag kawan korang yang gemok 😅

Badan tak penting yang penting motor bossku😍 Tag kawan korang yang gemok 😅...

Mk ada awek pakai tudung gaiss😍 Tag awek2 yang minat sangat dekat mk ni

Mk ada awek pakai tudung gaiss😍 Tag awek2 yang minat sangat dekat mk ni...