Who said what about bukandil?

  • BuKandil ve Cuma Gecesinde ve AkşamlarındaYapacağımız dua ve niyetlerimiz KabulOlsun inşallah HayırlıKandilVe CumaGeceleri ⚘ @Aktrkaysea - 🇹🇷♊️Kaşif Doğan Çehreli♊️🇹🇷

  • Bukandil sever röportajcilar hep ayni sorularí sorup aynî cevaplari almaktan bikmadilar. - Suleyman Ozeren

  • Iya! Twit lo jg banyak yg aku fave hihiRT @NindaBianca: Masa lalu sm gue bukandil?hahaRT (cont) - Dilla

  • Bukandil ne böyük devletmişki bir türlü yakamiyuruz - Abdullah Bektaş

  • Bukandil gecesnde sen sabırver Allahım!!CannesFilmFes.de başkanı yanağndan öpen İranlı kadnoyuncu #leilahatami için 50kırbaç cezası isteniyr - a

  • BuKandil Beratınızolsun - Muhsin Yurtcu

  • Bakanım karayol işçisini lütfen bukadar madur etmeyin bukandil gecesinde ne ollur herkezden eşit davranın - Mehmet Kızıltaş

  • @nihatipoglu size ulaşmak çok zor neolur hocam bukandil günü bende kitabınızdan istiyorum saygılar - HASAN SERTSU

  • #bukandil hürmetine mağdur edilen insanların mağduriyetlerini tez zamanda giderilsin #yarab - RAMAZAN ÖZAYDIN

  • Hani inlerine girmiştiler hani kandil diye bir yer kalmamıştı bukandil ne kadar büyük bir yerki vuruyorlar vuruyorlar bitmiyo bune hikmetse - muratgencaslan

  • #bukandil noelden güçlü olmalı - Emir Halid

  • Tüm islam aleminin kandili mübarek olsun umariz bukandil barişa vesile olur - aliosmanalp

  • islam aleminde kan ve gözyaşı varken bukandil kutlamak neyinnesi yahu.bırakın kandil kutlamayıda bol bol birliğimiz dirliğimiz için dua edin - dr mahmut danacı

  • liat baju nya chuumuchuumu gw malah inget joe agni #bukandil - Dilla Rizon

  • 'reğa-be; isteyip çaba sarf etmek' Bukandil tümdünyamelekleriçin ayrıca duaedeceğim. #regaipkandili #angels - Elif

  • #kiralıkaracsofoerlerikadroistiyor Bukandil akşamında duyun artık sesimizi - Hakansaygin16

  • Kattun udh kayak thrive aja. Hahaha #bukandil - Dilla Rizon

  • Allah bukandil gıcesi unu belsini versın sebeb ulan bu katliame - Ali Akdeniz

  • Allahutala bukandil gecesi hürmetine hainleri tuzaklarını başlarınayıkar inşalaah acımız büyük sonuna kadar seninleyiz başbakanım - Hümmet güneş

Rosak bangsa akarnya bahasa, musnah akhlak pengaruh media. Mata celik tapi akal buta, kontroversi it

Rosak bangsa akarnya bahasa, musnah akhlak pengaruh media. Mata celik tapi akal buta, kontroversi itu fitnah dunia....

Mereka suka simple sampai single bunyi jingle, panggil diri bintang aku panggil mereka twinkle twink

Mereka suka simple sampai single bunyi jingle, panggil diri bintang aku panggil mereka twinkle twinkle! #ejeklalagi...

Nak barang rare tapi nak murah, typical melayu memang jenis mudah, beli ikut hati walaupun poket par

Nak barang rare tapi nak murah, typical melayu memang jenis mudah, beli ikut hati walaupun poket parah, kalau barang ori diulang sampai sudah 😆 poodahh 🤮 #ejeklalagi...

Kalau taknak terlibat jangan melibat, jangan bagi nampak kelibat bukan geli but 💁🏻‍♂️ cu

...

Advertisement
Tak pernah lepak jangan buat kenal, takat jumpa senyum kemut macam lubang anal, tak pernah penat tak

Tak pernah lepak jangan buat kenal, takat jumpa senyum kemut macam lubang anal, tak pernah penat tak pernah letih, sekali aku sumbat confirm keluar mata putih. #ejeklalagi...

Nak jadi CCTV 📸 pastikan ada gaji bro 😘 #ejeklalagi

Nak jadi CCTV 📸 pastikan ada gaji bro 😘 #ejeklalagi...

Kelibat laju macam kuda sampai ramai tak dapat cam 🐎, walau umur aku muda tapi ramai dah terancam

Kelibat laju macam kuda sampai ramai tak dapat cam 🐎, walau umur aku muda tapi ramai dah terancam. 🐆 #ejeklalagi #birurobot...

Orang dulu main Z korang baru main Y, orang main motor dia sibuk nak main jugak, muka keras cam moze

Orang dulu main Z korang baru main Y, orang main motor dia sibuk nak main jugak, muka keras cam mozek aku malas tanya why, cara dia kotor modi sikit dah berlagak 💁🏻‍♂️ ...

Dorang kata lama tak nampak menghilang kan diri. Mungkin dorang lupa aku jatuh bangun sendirii. #sil

Dorang kata lama tak nampak menghilang kan diri. Mungkin dorang lupa aku jatuh bangun sendirii. #silverrobot #ejeklalagi...

Bukan gucci gang mampu beli baju kepala rimau macam awak awak 😜 #ejeklalagi

Bukan gucci gang mampu beli baju kepala rimau macam awak awak 😜 #ejeklalagi...

Mabuk dengan dunia salah guna kurnia, waktu susah jilat ludah bila senang teman lupa 🎭

Mabuk dengan dunia salah guna kurnia, waktu susah jilat ludah bila senang teman lupa 🎭...

Masa aku ringgit bukan minit atau saat 💸 Mangsa aku gigit sampai limit kena taat 🤞🏻

Masa aku ringgit bukan minit atau saat 💸 Mangsa aku gigit sampai limit kena taat 🤞🏻...

Senyum tak larat bukannya malas, benda tak ralat takut tak ikhlas 🤥

Senyum tak larat bukannya malas, benda tak ralat takut tak ikhlas 🤥...

Dunia ni sempit bro, harini kau buat orang. Esok lusa terkena batang hidung kau balik. Sendiri mau i

Dunia ni sempit bro, harini kau buat orang. Esok lusa terkena batang hidung kau balik. Sendiri mau ingat laa 😈...

Berkias orang tak faham, berterus terang orang tak dapat hadam, ketika diam bertanya pula kenapa dia

Berkias orang tak faham, berterus terang orang tak dapat hadam, ketika diam bertanya pula kenapa diam, jadi senyumlah kerana tiada yang tahu ape yang kita pendam. 🤞🏻...

Buah pelaga jintan manis, belakang mengata depan manis 🚀

Buah pelaga jintan manis, belakang mengata depan manis 🚀...

Disebabkan setitik nila, habis susu sebelangga 💧

Disebabkan setitik nila, habis susu sebelangga 💧...

Old but Gold. #ejeklalagi

Old but Gold. #ejeklalagi...