Chacha Maembong @chacha_maembong profile
Chacha Maembong

Actress Love Live Life Blessed Any enquiries : ✉️ : chacha@paranormalrocks.asia
https://www.facebook.com/chachamaembongfp/

460 MEDIA 1,5M FOLLOWERS 0 FOLLOWING

Who said what about Chacha Maembong?

  • Nyampah tgk chacha maembong dalam cite nie. #pesanpadahati - #LuahanHatiKu

  • mira filzah, dato siti, wani hasrita, chacha maembong - dina madihah

  • aku lebih prefer chacha maembong dari emma - Ierwan

  • UYEYE ! 1 . MIRA FILZAH 2 . DATO' SITI NURHALIZA 3 . WANY HASRITA 4 . CHACHA MAEMBONG CONGRATSS TO THOSE YANG CORRECT ! Sekarang , dm aku gambar korang ( selfie ) and pilih sama ada nak ilustration mcm Mira Filzah and Dato' Siti or Kartun mcm Wany and ChaCha ! Tq - jannahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ❤✨

  • Aku punya tahap sakit badan sampai mimpi chacha maembong yg urutkan aku . Bodo betul - عززةنزرية

  • OMG beautiful @chacha_maembong ke tu? Pakai NADEAR PRODUCTS? 4 item yang chacha cantik ni adalah HOT ITEM. FAST SELLING PRODUCTS. SBB APA? MAKEUP SAMBIL TREATMENT, siapa tak suka kan? PRODUCTS YANG CHACHA… - nadearHQ

  • aduii sedihnya bila akif ngan mariam meninggal #pesanpadahati yg mak akif marahkan mariam... yg mama mariam salahkan akif... cmne tue @shukriyahaya @_nabilarazali @chacha_maembong @HeySaraAli - has

  • repost via @divvypic from dramasangat. . Korang boleh lah buat pickup line ni kat crush .. #pesanpadahati | Rabu - Jumaat | 9malam hanya di TV3!! .. Lakonan hebat @shukriyahaya @bellarazali @chacha_maembong… - T S H

  • 1 Mira filzah 2 siti nurhaliza 3wany hasrita 4 chacha maembong. Isnt? - makcik bawang

  • Chacha Maembong ni boekkk gak - LonelyAsFudge🤘

Mari shopping dengan Chacha kat Carlo Rino’s boutique at Midvalley dan check out their on-going SA

Mari shopping dengan Chacha kat Carlo Rino’s boutique at Midvalley dan check out their on-going SALE and new arrivals! � Korang tau tak skrang sneakers season di Carlo Rino? Th...

kalau korang da lama sangat nak try whitening injections, tapi takut , better korang try this supple

kalau korang da lama sangat nak try whitening injections, tapi takut , better korang try this supplements from @jawcapsule_whiteninginjection , serious sis kesan dia sama macam cuc...

Korang tau tak apa yg buat Chacha paling happy? Bag2 yg comel sangat! Macam bag ni la dari @carlorin

Korang tau tak apa yg buat Chacha paling happy? Bag2 yg comel sangat! Macam bag ni la dari @carlorino. And, kasut yg amat stylish ni jugak dari Carlo Rino! Best part is, sempena th...

Advertisement
MY FAVOURITE DENTIST IS HERE @drteethdental satu2nya tempat cha trust buat gigi ai🥳 To those yang

MY FAVOURITE DENTIST IS HERE @drteethdental satu2nya tempat cha trust buat gigi ai🥳 To those yang nak cantikkan gigi tahap kebaboom vava voom, dtg boleh cari kakak sy ni my fav ...

Nampak tak ? Busy mana pun chacha, chacha takkan skip supplement dari @fienabeauty_hq ni sbb selain

Nampak tak ? Busy mana pun chacha, chacha takkan skip supplement dari @fienabeauty_hq ni sbb selain dpd boleh bg tenaga untuk dalaman kita sambil tu boleh cantik2 hehehe 💕🤪 ....

Ingat tak haritu Chacha pergi event launching L'Oreal? Ada mask ni dalam goodie bag. Lepas try 2 kal

Ingat tak haritu Chacha pergi event launching L'Oreal? Ada mask ni dalam goodie bag. Lepas try 2 kali. Tersangkut pulak. Rasa macam kulit kat muka semakin ketat & cerah. Serious t...

OMG! blur pulak first time cuba guna Revitalift Crystal Micro-Essence. Rupanya ada cara dia sendiri

OMG! blur pulak first time cuba guna Revitalift Crystal Micro-Essence. Rupanya ada cara dia sendiri untuk guna! Noob gila! 🙈 Jadi dalam video ni, Chacha ajar korang steps dia o...

7 HARI LAGI! Hanya tinggal seminggu sahaja lagi sebelum filem Anak Perjanjian Syaitan menemui anda s

7 HARI LAGI! Hanya tinggal seminggu sahaja lagi sebelum filem Anak Perjanjian Syaitan menemui anda semua. Anda dah bersedia untuk menonton filem seram tahun ini? Kami juga! Filem ...

Dalam filem ini, @chacha_maembong akan membawa watak sebagai Azlinda, isteri kepada Zaidy. Azlinda s

Dalam filem ini, @chacha_maembong akan membawa watak sebagai Azlinda, isteri kepada Zaidy. Azlinda sering dicemuh oleh ibu mertuanya kerana kegagalannya mendapatkan zuriat setelah ...

Thankyou so much @sulam_bedakk never disappoint me, girls don’t forget to dropby! Semua ada kt sin

Thankyou so much @sulam_bedakk never disappoint me, girls don’t forget to dropby! Semua ada kt sini! Takya pening2 nk fikir dtg terus! #livelifetothefullest #ccm...

Dah dengar lagu terbaru bertajuk SUARA nyanyian @sitisairahtarudin? Memang meremang bulu roma dengar

Dah dengar lagu terbaru bertajuk SUARA nyanyian @sitisairahtarudin? Memang meremang bulu roma dengar. Lagu ini sangat sesuai untuk dijadikan OST filem Anak Perjanjian Syaitan. Kor...

Nak jadi antara yang terawal untuk menyaksikan filem Anak Perjanjian Syaitan? Jom dengar radio @era.

Nak jadi antara yang terawal untuk menyaksikan filem Anak Perjanjian Syaitan? Jom dengar radio @era.je sekarang sebab diorang ada buat peraduan Panggung di Era. Radio Era nak belan...