ERA - Muzik Hit Terbaik @era.je profile
ERA - Muzik Hit Terbaik

#era #muzikhitterbaik Call ☎ 03-95433355 atau Whatsapp📱016-5127777 untuk terus berhubung! Download app Syok disini ⬇
https://syok.my/

45,6K MEDIA 2,9M FOLLOWERS 1,0K FOLLOWING

Who said what about ERA - Muzik Hit Terbaik?

  • [Radio Airplay] 14/11/2019 @BTS_twt @UniversoBTSArmy - 𝔸𝕣𝕞𝕪 𝕋𝕦𝕥𝕠𝕣𝕚𝕒𝕝𝕖𝕤

  • Vote for @BTS_twt on local radios checklist: BWL, Super 40 ERA - BTS Radio Malaysia

  • Don't forget to cast your unlimited votes for 'Boy With Luv' on @ERAdotje Carta ERA 40. Open a new tab with the link to vote again. - BTS Radio Malaysia

  • FINAL HOUR! Cast your unlimited votes now for BOY WITH LUV on @ERAdotje’s Super 40 ERA before 8PM. Open a new tab with the link to vote again - BTS Radio Malaysia

  • Wanna help BTS top @ERAdotje’s Carta ERA 40? Spare some time to vote for BOY WITH LUV before Saturday, 10AM. Voting is unlimited - BTS Radio Malaysia

  • Happy single day - princess chocho

  • Nice guys! #21 #19 BOY WITH LUV moved forward again on @ERAdotje Super 40 ERA with DJ @Radin_Era Vote here - BTS Radio Malaysia

  • BOY WITH LUV moves one spot (#22) from yesterday on @ERAdotje Super 40 ERA with DJ @DanialZaini1 tonight •Listen live - BTS Radio Malaysia

  • damn...i wanna go there and get that money - Qistinasari01

  • Ok can try - Macallister A

  • Time to learn every language on this earth so I can be Lisa personal translators? - CODE WAVE

  • Radio Airplay Era 40 - 🍁𝕁𝕖𝕤𝕤 🍁

  • the ‘see more’ link is - Leda Intl

  • #yangsatu - @akim_majistret no 34 carta #super40era @ERAdotje!! Keep voting - Ieda ❤

  • Done ! @BTS_twt #mamavote #bts - ARMY99

  • Let's get‘Boy With Luv’up on @ERAdotje Super 40 ERA tonight,ARMY ! Voting is unlimited. Open a new tab with the link to vote again. - BTS Radio Malaysia

  • I srsly need to know the frequency of hitfm/flyfm in melaka. Era je boleh. - aliah

  • Happening now, BOY WITH LUV is playing on the rerun of @ERAdotje Carta ERA 40 with DJ @NabilAhmad83 •Listen live - BTS Radio Malaysia

  • Algunos votos en Radios!!Les dejo los links Carta Era Top40 BWL #19 - ❥​ Deвв 🐳

ERA - Muzik Hit Terbaik's News

  • Frankova era je konačno gotova - Nenad Dacic legend(romantik,osećajan,dobar,naivan)

Hahaha style betul skill ni eh ? 🙊 #SharERA 📷 : Twitter yourexfattyman

Hahaha style betul skill ni eh ? 🙊 #sharera 📷 : Twitter yourexfattyman...

Korang pernah ke tiba-tiba jadi famous ? Jadi famous sebab apa ? #JoHaRaPagiERA

Korang pernah ke tiba-tiba jadi famous ? Jadi famous sebab apa ? #joharapagiera...

Selamat pagi ! #JoHaRaPagiERA sampai pukul 10 pagi okay ?

Selamat pagi ! #joharapagiera sampai pukul 10 pagi okay ?...

Tifo dari Ultras ! 🇲🇾 Kita menang yawww ! 📷 : @nizamarchibald

Tifo dari Ultras ! 🇲🇾 Kita menang yawww ! 📷 : @nizamarchibald...

FULL TIME! 🇲🇾 MALAYSIA 2-1 Thailand 🇹🇭 . 3⃣ MATA 🔥 COMEBACK ❤️ TIFO DARI ULTRAS

FULL TIME! 🇲🇾 MALAYSIA 2-1 Thailand 🇹🇭 . 3⃣ MATA 🔥 COMEBACK ❤️ TIFO DARI ULTRAS MALAYA ALHAMDULILLAH! KITA MENANG!!! #wcq #asianqualifiers...

GOOOOOLLLL! 🇲🇾 MALAYSIA 2-1 Thailand 🇹🇭 #WCQ #AsianQualifiers

GOOOOOLLLL! 🇲🇾 MALAYSIA 2-1 Thailand 🇹🇭 #wcq #asianqualifiers...

Siapa pernah main game ni weh. Legend. Ke korang taktahu pun ni main apa ? 🤨#SharERA 📷: Twitte

Siapa pernah main game ni weh. Legend. Ke korang taktahu pun ni main apa ? 🤨#sharera 📷: Twitter...

GOOOOOLLLLL! 🇲🇾 MALAYSIA 1-1 Thailand 🇹🇭 #WCQ #AsianQualifiers

GOOOOOLLLLL! 🇲🇾 MALAYSIA 1-1 Thailand 🇹🇭 #wcq #asianqualifiers...

GOL! 🇲🇾 MALAYSIA 0-1 Thailand 🇹🇭 #WCQ #AsianQualifiers

GOL! 🇲🇾 MALAYSIA 0-1 Thailand 🇹🇭 #wcq #asianqualifiers...

Dah 1-0 ! Kuat sikit jerit @haniff_hamzah !!

Dah 1-0 ! Kuat sikit jerit @haniff_hamzah !!...

Walaupun lirik tu macam tak boleh nak dikenal pasti lagu apa, part last memang sedapnya dengar !

Walaupun lirik tu macam tak boleh nak dikenal pasti lagu apa, part last memang sedapnya dengar ! 😍#sharera 📷: Twitter...

9 hari lagi nak #KONSERTKOO ! Make sure korang free kan date 23 November 2019 ni. Banyak persembahan

9 hari lagi nak #konsertkoo ! Make sure korang free kan date 23 November 2019 ni. Banyak persembahan dan personaliti ERA pun ada tau. Masuk free je ! #withcuckoo...

Hahahaha ! Terus tak boleh menyanyi eh bila dengar suara @shatirah.amanda 😂 #ERADBOYZ

Hahahaha ! Terus tak boleh menyanyi eh bila dengar suara @shatirah.amanda 😂 #eradboyz...

Kat #ERADBOYZ hari ni ada Finalis Dewi Remaja @shatirah.amanda ☺️

Kat #eradboyz hari ni ada Finalis Dewi Remaja @shatirah.amanda ☺️...

Happiest birthday to you @yuna ! 😍Siapa yang sama birthday dengan Yuna ? hehe #InstaSeleb

Happiest birthday to you @yuna ! 😍Siapa yang sama birthday dengan Yuna ? hehe #instaseleb...

Support pasangan korang dan sentiasa hargai diorang. Sebak tengok @alifsatar 😞#InstaSeleb 📷: @

Support pasangan korang dan sentiasa hargai diorang. Sebak tengok @alifsatar 😞#instaseleb 📷: @alifsatar...

Match day! Malam ni perlawanan antara Malaysia vs Thailand. Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2023 &

Match day! Malam ni perlawanan antara Malaysia vs Thailand. Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2023 & Piala Asia 2023. Siapa turun stadium ? #wcq #asianqualifiers...

Hahaha. Partner korang suka kacau korang macam ni tak ? Cer teka ni siapa ? #InstaSeleb

Hahaha. Partner korang suka kacau korang macam ni tak ? Cer teka ni siapa ? #instaseleb...

Jangan marah kalau bf korang tak reply mesej sebab busy menyanyi lagu ni sambil study 🤣#SharERA

Jangan marah kalau bf korang tak reply mesej sebab busy menyanyi lagu ni sambil study 🤣#sharera 📷: Twitter mhmdafzall...

9 hari lagi gais nak ke #KonsertKoo pada 23 November ini ! Make sure korang free kan date tu sebab #

9 hari lagi gais nak ke #konsertkoo pada 23 November ini ! Make sure korang free kan date tu sebab #konsertkoo pun free je ! #withcuckoo...

Mari terokai pengalaman baharu Astro di Blue Concourse, Sunway Pyramid dari 13 hingga 17 November. D

Mari terokai pengalaman baharu Astro di Blue Concourse, Sunway Pyramid dari 13 hingga 17 November. Datang bersama rakan-rakan dan keluarga untuk mengalami ciri-ciri terkini dan taw...