Fieya Julia @fieyajulia profile
Fieya Julia

Booking : 0126371844 (zamani) FC : @officialmafieya RL : @ariesmusicpro #perasaanku #sepertiini #jangangila Seperti ini official music video ↯
https://youtu.be/lA0DEVCi3fU

170 MEDIA 453,7K FOLLOWERS 332 FOLLOWING

Who said what about Fieya Julia?

  • Wahh @FieyaJulia d'siti also love your songs in syaa allah you can do it #bigstage2019 - IrdinaKhrdn

  • come and support our local sarawakian singer @FieyaJulia with her single album "perasanku" on youtube.. proud to be sarawakian - BOY93

  • Fav gila part ni! I can't stop repeating this part @FieyaJulia - Zikril Senrose ⚡

  • @FieyaJulia #bigstage2019 My ear has been blessed by this girl @FieyaJulia - shahira

  • @FieyaJulia love your voice , your face , yes ofc your song ! Good luck dear ! #bigstage2019 - IrdinaKhrdn

  • Still tak boleh move on @sufiansuhaimi_ & @FieyaJulia - نور امانينا 🕊

  • So beautyy @FieyaJulia - afiq aqil

  • good luck guys #bigstage2019 @AzizHarun212 @kucaimarss @irfanharis__ @adzrinamrddin @neetamanis_ @FieyaJulia @ChaleedaGilbert @AlifSatar_ @Dindapermata174 @sherylshazwanie @SyadaAmzahh - THEMATEENHANSEL

  • repost via @instarepost20 from @fieyajulia My one & only korean friend Oppa HanByul Shoooo comel! Korang jangan jealous pulak My one & only korean friend Oppa HanByul Shoooo comel! Korang jangan jealous pulak . . . @jasononestar 귀요미들 - 이쁜한별

  • #thankyou #tokti #fieyajulia #bigstage2019 Fieya deserved it. - Pendeta Penghibur

  • Good luck @FieyaJulia please make Sarawakians proud! #bigstage2019 - pjah z.

  • @FieyaJulia nice ah voice, big clap #bigstage2019 - zm

  • another broken song to add in playlist @FieyaJulia - HailHydra

  • What is he talking about, @FieyaJulia guurrrl you kill it!!!! #bigstage2019 - ‏جسمين

  • I cried too #fieyajulia - Norisnizawati

  • the one and only sarawakians! @FieyaJulia !!!!!! goodluckkkkk #bigstage - tirotttttttt

  • @FieyaJulia you did it!! im still proud of you..im rooting for you ..chiaa yoo ..road to top 3 #bigstage2019 - nisa♡

  • Today with this big stage fam @hollasantesh @FieyaJulia , Stay tuned for Ria X guys! #bigstage2019 #adzrinations - Adzrin

  • Goodluck @FieyaJulia #bigstage2 - eeeekrul

Rindu pulak dengan Labuan. Camana ya gais?

Rindu pulak dengan Labuan. Camana ya gais?...

💛MAFIEYA UPDATE 🖤 • SHINY GOLD of FIEYA JULIA • Venue: RUANG SHAH ALAM | SEK16 Time : 8PM

💛MAFIEYA UPDATE 🖤 • SHINY GOLD of FIEYA JULIA • Venue: RUANG SHAH ALAM | SEK16 Time : 8PM - 11PM | Register 6-7PM Date : 15th December 2019 | SUN Theme: Elegant & Smart*m...

Perasan ramai yang taktahu jalan cerita MV #perasaanku ni. Ramai yang tanya “kenapa lelaki tu beru

Perasan ramai yang taktahu jalan cerita MV #perasaanku ni. Ramai yang tanya “kenapa lelaki tu berubah & tinggalkan perempuan tu?” korang kena tahu minit ke (2:40) itu adalah or...

Memang dari kecik la weh gambar tak reti senyum 😂

Memang dari kecik la weh gambar tak reti senyum 😂...

Happy birthday to my lovely brother! Semoga panjang umur murah rezeki dan berjaya dunia akhirat✨Ke

Happy birthday to my lovely brother! Semoga panjang umur murah rezeki dan berjaya dunia akhirat✨Kebetulan pergi Labuan masa birthday dia. Huhu!...

Sempat lagi kan akak nak wish goodluck dekat SPM candidates? Hihi goodluck adik adik, buat yang terb

Sempat lagi kan akak nak wish goodluck dekat SPM candidates? Hihi goodluck adik adik, buat yang terbaik. Jangan tidur dalam kelas😜❤️ Fokus dengan pelajaran & fikir apa yang ...

Siapa macamni baik ngaku cepat?😡 _______________________________________________ Tag your friends

Siapa macamni baik ngaku cepat?😡 _______________________________________________ Tag your friends!...

First time ke sini, seronok! 😍 Next, mana lagi best untuk short vacation eh? ✨ #fjtrip #fieyaju

First time ke sini, seronok! 😍 Next, mana lagi best untuk short vacation eh? ✨ #fjtrip #fieyajulia #fjselfie...

Alhamdulillah , my short vacation going well 3days 2night 😍 Thankyou my manager for this cool ski

Alhamdulillah , my short vacation going well 3days 2night 😍 Thankyou my manager for this cool skirt from Bandung @zamanizafs 🌹#fjtrip #fieyajulia #fjselfie...

Perasaanku LIVE Bigstage Season 2 omg i miss this moment so much 😭💔 Still tak sangka ramai yan

Perasaanku LIVE Bigstage Season 2 omg i miss this moment so much 😭💔 Still tak sangka ramai yang sing along dgn i time ni. Gais, impian saya adalah ingin mempunyai single send...

Kasih Sayangilah Aku - @dadaliband_indonesia❤️ Fans aku dari indonesia sering request, nah buat

Kasih Sayangilah Aku - @dadaliband_indonesia❤️ Fans aku dari indonesia sering request, nah buat kalian😘 Makasih udah mendukung aku. Aku sayang sama kalian memuah✨ #fjcover...