😇ᗯᗩYᗩᔕᔕIᖇᒪIᗩᗰᖇI🤲ᗩᗰIᑎ🙇🏻‍♂️ @helmifitree profile
😇ᗯᗩYᗩᔕᔕIᖇᒪIᗩᗰᖇI🤲ᗩᗰIᑎ🙇🏻‍♂️

ℕ𝕠𝕥𝕙𝕚𝕟𝕘 𝕤𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝 𝕒𝕓𝕠𝕦𝕥 𝕞𝕖🤗 𝕗𝕠𝕣 𝕞𝕖 𝕠𝕟𝕝𝕪 𝕥𝕙𝕖 𝕣𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕡𝕖𝕠𝕡𝕝𝕖💃 𝕖𝕄𝕚𝕘𝕚𝕝𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕖🚶🏻‍♂️ᗩᒪᗯᗩYᔕᔕ ᔕᗰIᒪEE😬

606 MEDIA 8,4K FOLLOWERS 5,2K FOLLOWING


Who said what about 😇ᗯᗩYᗩᔕᔕIᖇᒪIᗩᗰᖇI🤲ᗩᗰIᑎ🙇🏻‍♂️?

  • Best brother helmifitree wa dah besar jaiii - Naddyyyy

• aĸυ х pernaн carι ĸorang dan ĸorang pon х pernaн carι aĸυ.. ᗩᒪᒪᗩᕼ yang мe

• aĸυ х pernaн carι ĸorang dan ĸorang pon х pernaн carι aĸυ.. ᗩᒪᒪᗩᕼ yang мeмperтeмυĸan ĸιтa ѕeмυa • • #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍 #setidi...

SELAMAT HARI LAHIR MAK&ABAH💕.. SEMOGA DIBERI KESIHATAN YANG BAIK, DIPANJANGKAM UMUR, DIMURAHKAN R

...

Aku tidak menjanjikan duduk didepan tapi yang pastinya dikelompok hadapan Xpon belakang sikit dari d

Aku tidak menjanjikan duduk didepan tapi yang pastinya dikelompok hadapan Xpon belakang sikit dari dak2 jackROD dan sentiasa HADIR✔️.. . #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍 #setidii...

Nursajat ada halkom , hai 😇السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ الل

Nursajat ada halkom , hai 😇السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ😇 . Abg saya nama azizul rahim , Mulakan sesuat...

Advertisement
Aku tak tahulah kenapa aku suka sangatttt SENYUM😬.. Maybe ini satu anugerah supaya kita boleh bua

Aku tak tahulah kenapa aku suka sangatttt SENYUM😬.. Maybe ini satu anugerah supaya kita boleh buat orang lain pun tersenyum😊.. #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍 #setidii👍pato...

ғʟʏʟᴀʜ sᴇᴊᴀᴜʜ ᴍᴀɴᴀ ᴋᴀᴜ ɴᴀᴋ ғʟʏ🚀.. ᴛᴀᴘɪ ɪɴɢᴀᴛ

...

Kalau ada yang bercerita tentang JAHATNYA aku.. Dengarlah, percaya pun boleh.. Sebab setakat ni, tak

Kalau ada yang bercerita tentang JAHATNYA aku.. Dengarlah, percaya pun boleh.. Sebab setakat ni, tak pernah lagi aku mengaku yang aku ni sebaik-baik manusia😇.. Aku x JAHAT👺 c...

Artis ❌ Artis.. patokk tetap patokk🐍.. Bang bill luPK x camne lu boleh kena patokk🤔.. Haaa l

Artis ❌ Artis.. patokk tetap patokk🐍.. Bang bill luPK x camne lu boleh kena patokk🤔.. Haaa luPK lah sendirii🤣.. #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍 #setidii👍patokk🐍 #su...

𝕐𝕠𝕦 𝕜𝕟𝕠𝕨 𝕞𝕪 𝕟𝕒𝕞𝕖 𝕣𝕚𝕥𝕖❓🙂 𝔹𝕦𝕥 𝕟

...

INI SEMUA KORANG PUNYA HAL‼️Abis ssh kitaorang nk ride sana sini.. X pasal2 kene ride nek kriss

INI SEMUA KORANG PUNYA HAL‼️Abis ssh kitaorang nk ride sana sini.. X pasal2 kene ride nek kriss pasni.. Kalau kau x heboh ngn fenomena bana kau tu kitaorng mesti ride dgn aman....

ᴀᴋᴜ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴍᴇɴɢᴇᴊᴀʀ ɴᴀᴍᴀ , ᴀᴋᴜ ᴛɪᴅᴀᴋ ᴍᴇɴɢᴇ

...

Sebabtu malas nak g ride mana2 mesti ✗ balik2 lagi😂.. Biar lambat upload janji HADIR✅.. Merde

Sebabtu malas nak g ride mana2 mesti ✗ balik2 lagi😂.. Biar lambat upload janji HADIR✅.. Merdeka62🇲🇾 Tahun ni ✗de mood sebab ✗ bawak Rlejekk😩.. Jarang paip repot...

Cherating punya cerita.. Walaupon x byak tapi adalah sedikit kenangan bersama merdeka62🇲🇾.. Tk

Cherating punya cerita.. Walaupon x byak tapi adalah sedikit kenangan bersama merdeka62🇲🇾.. Tkot nnti orang igt merdeka kita mereput kat ruma je an an😅.. Nak ramai kawan s...

ᴊᴀʟᴀɴ - ᴊᴀʟᴀɴ ᴘᴀᴋᴀɪ sᴜᴀ ᴘᴀɴᴛᴀɪ🏝 ᴘᴀɴᴛᴀɪ ᴛᴀᴋ

ᴊᴀʟᴀɴ - ᴊᴀʟᴀɴ ᴘᴀᴋᴀɪ sᴜᴀ ᴘᴀɴᴛᴀɪ🏝 ᴘᴀɴᴛᴀɪ ᴛᴀᴋᴅᴀᴀᴀ ᴡᴀᴋᴀᴋᴀᴋᴀ😅😂🤣 #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍...

...

" i asked a millionaire how did he do it. He said forget about GURLS💃 and focus on one WOMEN👰🏻, she'll help you achieve everything." اِنْشَاءَ اللَّه oneday...

" don'т ғear тнe eneмy wнo aттacĸѕ yoυ🔪.. ғear тнe ғaĸe ғrιendѕ wнo нυgѕ yoυ😏.." #ᗩᑎᗩkᒍiᑎgiᒪo46🐍 #setidii👍patokk🐍 #justbecarefull...

Tidak semua boleh bicara🙃.. Cukop hanya sekadar SENYUM😬 sudah memberi banyak makna untuk semua

Tidak semua boleh bicara🙃.. Cukop hanya sekadar SENYUM😬 sudah memberi banyak makna untuk semua bahawa kita sedang GUMBIRAA🤩.. OwHh god sungguh manis senyuman yang kau beri...