Irfan Haris / Honey @irfannharis profile
Irfan Haris / Honey

📞work inquiries - ‭019 548 1842‬(que) @official.irfans honey official music video👇🏻🐝
https://youtu.be/b5I_uYsRnNo

482 MEDIA 528,1K FOLLOWERS 494 FOLLOWING

Who said what about Irfan Haris / Honey?

  • sambil by @amiraaothman_ & irfannharis is finally out guys ! u can watch it on youtube and do show us some support this is my first experience writing a song . composed by… - bai

  • End of Day Doctor Byul Part3. #clickofbyul #clickfailformen #doctorstrange #doctorbyul #marvel #bigstage2019 Await the series of Doctor Byul Get better soon irfannharis . Much love Big Thanks to my fam… - 한별, ハンビョル, Hanbyul

  • Night jog // Missing @hollasantesh & irfannharis Get well soon brother! - Apa korang nak tgk Aziz buat dkt stage this Sunday? Throw some ideas at me. - Aziz Harun

  • Congrates @amiraaothman_ & irfannharis nice new song, good collaboration! . . Reposted from @amiraaothman_ - Bismillah. We would like to present to you our first collaboration that… - UNIC

  • so inggris lo RT @irfannharis: you're my angel come and save me tonight :'( - luhur tryafendi

  • Alahaii. Get well soon @irfannharis #instaseleb #bigstage : @irfannharis - ERA

  • So cute! - Adnxx_

  • best - Norlizaamira Othman

  • Apps: Spot #indigitalmusic songs: @zarulumbrella - #janganpernah @irfannharis - #redha- Indigital Sdn Bhd

  • Alhamdulillah..congrats alis @irfannharis on your achievement & @ippohafiz on 1M viewers of #redha on youtube - Tiara Halina

  • Kenapa tu @irfannharis , pening ke fans ramai sangat #meletop . . @irfannharis ・・・ What kind of pose is this??? - MeleTOP

  • #celebratethegreatness #calvinthoo with @faizal_hamid @zarulumbrella @irfannharis @hattadolmat_... - HATTA DOLMAT

  • nice - Md Khorshed Alom

  • Sedapnya irfannharis ni nyanyi live. Sedih pulak dengar - Syedewa

  • Yeah let's go!! - I AM.. with #TheShield

  • Day 256 Bigstage showdown last episode Di bawakan oleh hotlink postpaid flex . Thanks you @radin_era irfannharis andibernadee @ Ara Gym - DEEN_PODOLSKI JNFC830

  • Macam boyfriend Safie Ilias - Asfaloth

  • handsome mcm mix arab! - Muna

  • @irfannharis Followed - baay

Sibling goals enough??😛❤️🥰 @amiraaothman

Sibling goals enough??😛❤️🥰 @amiraaothman...

thank you so much mama, kakya and kak tatie for the surprise 😭 and thank you to everyone yang wis

thank you so much mama, kakya and kak tatie for the surprise 😭 and thank you to everyone yang wish my birthday, and I’m so sorry cause I wasn’t able to reply every single o...

HAPPY BIRTHDAY TO ME🤩🎉🎊 your is finally 18 now, tua dahh🙊😅

HAPPY BIRTHDAY TO ME🤩🎉🎊 your is finally 18 now, tua dahh🙊😅...

Advertisement

Honey acoustic version🐝🎸 go and check out the full version on YouTube k honey? thank you @suri

Honey acoustic version🐝🎸 go and check out the full version on YouTube k honey? thank you @suriamalaysia #akustikasuria #honey...

hi tea jom honey?🥺🐝🍯🖤

hi tea jom honey?🥺🐝🍯🖤...

ALHAMDULILAH MV OUT NOW HONEY🐝🍯🖤 honestly this song is very personal to me sebab lagu honey

ALHAMDULILAH MV OUT NOW HONEY🐝🍯🖤 honestly this song is very personal to me sebab lagu honey ni memang cerita betul😕so i kinda express my feelings through this song caus...

2 days left honey😭 nervous nya tapi excited sebab mv ni sumpah cute and funny hehehe stay tuned t

2 days left honey😭 nervous nya tapi excited sebab mv ni sumpah cute and funny hehehe stay tuned tauu, love you honey 🐝🍯🖤...

“engkau menukar teman lagi, kerna dia handsome seperti remy” perempuan ni kalau bercinta tengok

“engkau menukar teman lagi, kerna dia handsome seperti remy” perempuan ni kalau bercinta tengok rupa je, nak yang handsome je macam @remyishak 🤦🏻‍♂️memang tak perna...

“watak, lakonanmu acah suci” perempuan ni selalunya depan depan cakaplah sayang, tapi dekat bela

“watak, lakonanmu acah suci” perempuan ni selalunya depan depan cakaplah sayang, tapi dekat belakang kita bukan dia kisah pun sebenarnya, haish biasalah perempuan semua sama je...