@kaki_nganjing_fly - K.N.F

Gunakan #kaki_nganjing_fly Untuk Admin Repost🔥 Support 70k😎 Since 2016🔥 Founder @__muhammadnaqiuddin Dm For Paid&Review🔥

65.3K followers

989 following

Advertisement
#repost @boycongkeng
・・・
ᴋᴀʟᴀᴜ ʙᴀʀᴀɴɢ ᴀᴋᴜ ʙᴏᴇᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴀɴᴛᴜʟ ️🤪
.
.
.
.
.
#kapcaimalaya #kaki_nganjing_fly #jentera125offcial #hobikamimahal #125zrfemes_ #125zrfamilia #y125zrmembersofficial #sukanduaroda #jenteraiacpak #125zr_alorsetar #kapcai.jahat #paip.on #flynicotine #jentera.sado #jiwapermotoran #125zrkuantan #125zrperak #kuzer_performance #sukanpermotoran #jenterapadu #jenterakegilaan #jentera_keriaw
0

#repost @boycongkeng ・・・ ᴋᴀʟᴀᴜ ʙᴀʀᴀɴɢ ᴀᴋᴜ ʙᴏᴇᴋ ᴀᴋᴜ ᴍᴀɴᴛᴜʟ ️🤪 . . . . . #kapcaimalaya #kaki_nganjing_fly #jentera125offcial #hobikamimahal #125zrfemes_ #125zrfamilia #y125zrmembersofficial #sukanduaroda #jenteraiacpak #125zr_alorsetar #kapcai .jahat #p

#repost @dak_ajiem
・・・
Jarang sekali la kita post  skrng line tengah panas pasal y15 kita dah boleh selimut kan awak bby blue..
.
.
.
.
.
.
.
.
.  @y15zrspareparts @y15official @team_y15zr_jbstyle @team_y15zr_malaya @y15zr_members_official @kroni.dua.roda @y15zr_machine @hobikamimahal @kamixramai @kroni_2roda_malaya_ @kroni_rempit
0

#repost @dak_ajiem ・・・ Jarang sekali la kita post skrng line tengah panas pasal y15 kita dah boleh selimut kan awak bby blue.. . . . . . . . . . @y15zrspareparts @y15official @team_y15zr_jbstyle @team_y15zr_malaya @y15zr_members_official @kroni.dua

#repost @daniee_pedrosa
・・・
Kerana seekor pondan, dan seekor lelaki kaya lembut. Semua budak moto terjejas. Polis dan jpj teruskan kerja anda. Kita teruskan hobi haram kita🤘. Rate this horny custom set
-
-
-
-
 #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapcaijahat #jenterepejuang #online_jiwakelajuan #jenteraidola #kapcaisado #sukanpermotoran #jenterakita #hobikamimahal #gadis #kamitakramai #jiwapermotoran #jantanguna
0

#repost @daniee_pedrosa ・・・ Kerana seekor pondan, dan seekor lelaki kaya lembut. Semua budak moto terjejas. Polis dan jpj teruskan kerja anda. Kita teruskan hobi haram kita🤘. Rate this horny custom set - - - - #familiaridergroup #kapcaimalaya #kapca

Ysuku polis trafic da standby nak kejar ysuku korang
-
-
-
Follow : @__muhammadnaqiuddin 
Follow : @kaki_nganjing_fly -
-. . 
#yamahay15zrmalaysia
#yamahay15zr 
#yamahay15zrmovistar 
#team_y15zr_malaya 
#y15malaysia 
#y15zrmalaysia 
#y15zr 
#ysuku 
#jenterakita 
#jenteraduaroda 
#sukanpermotoran 
#yamahamalaysia 
#sukanmotormalaysia 
#jenterapadu 
#KamiPenghasut
#Y15zrMembers 
#peminatduaroda 
#pencintaduaroda 
#jenterapejuang
#kamixramai
#kapcaimalaya_official 
#y15zrmalaysia 
#y15malaya_official
4

Ysuku polis trafic da standby nak kejar ysuku korang - - - Follow : @__muhammadnaqiuddin Follow : @kaki_nganjing_fly - -. . #yamahay15zrmalaysia #yamahay15zr #yamahay15zrmovistar #team_y15zr_malaya #y15malaysia #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #

Advertisement
#repost @charliejack__
・・・
Kat kedah ni port makan mana yang best2?
0

#repost @charliejack__ ・・・ Kat kedah ni port makan mana yang best2?

Advertisement
#repost @jentera125offcial
・・・
#Repost @faxz_fxtrx
• • • • • •
Kita beli moto untuk lenjan bukan untuk jadi hamba🤤
•
•
•
#omagakracing #wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anakmelayu #supermanjalanan #sahabatselamanya #duniapermotoran #duniaduaroda #fosh #hobikamimahal #jenterahighway #jenterapadu #jenterapejuang #jenterakita #jenteradarat #jenteraduaroda #kakinganjingfly #kronirempit #kapcaimalaya #kronikelajuan #kakylepaktown  #kapcaijahat #kapcaisado #kapcai
2

#repost @jentera125offcial ・・・ #repost @faxz_fxtrx • • • • • • Kita beli moto untuk lenjan bukan untuk jadi hamba🤤 • • • #omagakracing #wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anak

#repost @wawan_steady
・・・
 ya aku mat rempit ,
Nak jeling aku boleh , Tapi pastikan muka kau cantik
0

#repost @wawan_steady ・・・ " ya aku mat rempit , Nak jeling aku boleh , Tapi pastikan muka kau cantik"

Sepandai pandai abam dinamik melompat akhirnya jatuh ke tanah jua🤣🤣🤣
10

Sepandai pandai abam dinamik melompat akhirnya jatuh ke tanah jua🤣🤣🤣

#repost @wawan_steady
・・・
Masih ramai ka penggemar geng asap ni ? 🤔 -Mambang merah masuk mengadap  #rxz 
#rxzmembers 
#rxzmalaysia 
#rxzcatalyzer 
#rxzstilltheboss 
#kapcaijahat 
#kakisidai 
#stilltheboss
0

#repost @wawan_steady ・・・ Masih ramai ka penggemar geng asap ni ? 🤔 -Mambang merah masuk mengadap #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #rxzstilltheboss #kapcaijahat #kakisidai #stilltheboss

#repost @are_fizzz
・・・
#morning guysrxz still the bossmantul boi
0

#repost @are_fizzz ・・・ #morning guysrxz still the bossmantul boi

#repost @23ktg
・・・
Fenomena wisuki wisuke tapau habis zaman kegemilangan abang2 dia yang dahulu kala. Tak mengapa, aku diantara pembela nasib 2T. Meskipun kau tidak diendahkan, namun kestiman mu tidak akan pernah ku lupakan. Walaupun curang tapi hati masih sayang .
.
.
#kapcaimalaya #kapcaisado #jiwapermotoran #duniapermotoran #familiaridergroup #sukanduaroda #kapcaiwengweng #jenterapejuang #pejuangdarat #jenterapadu #sukanpermotoran #pahlawanjalanan #matmoto #wilayahpermotoran #125zrfamilia #jenterakita #kakymotor #hobikamimahal #125zr #peminatshoeiarai #repost #kakifly #motorkapcai_1 #kroni125zr #rempit #abam_ranggi_vs_sisto_rare #125zrmalaysia #peminat125zr #kapcaijahat #onxon
1

#repost @23ktg ・・・ Fenomena wisuki wisuke tapau habis zaman kegemilangan abang2 dia yang dahulu kala. Tak mengapa, aku diantara pembela nasib 2T. Meskipun kau tidak diendahkan, namun kestiman mu tidak akan pernah ku lupakan. Walaupun curang tapi hati

#repost @megatalif_
・・・
Merdeka dah nak dekat ni , 31hb ni korang ride gi mana je gais ? Mana port boek nak pi ride 31 ni ye ? Erm 🤔
0

#repost @megatalif_ ・・・ Merdeka dah nak dekat ni , 31hb ni korang ride gi mana je gais ? Mana port boek nak pi ride 31 ni ye ? Erm 🤔

#repost @pisang_46
・・・
Jangan tenung lama2 ye 🤣
2

#repost @pisang_46 ・・・ Jangan tenung lama2 ye 🤣

#repost @125zrperak
・・・
Repost By mizantayra:  Panther Moon ke tu  
Follow @125zrperak @125zrperak ••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai_ #dunia #malaysia #jetrod #willie #santai #pelesitrayaumalaysia #tiktok #maluapabossku #kapcai #kapcaijahat #kapcaisado #yamaha #yamaha125zr #topspeed #paipon #y125zr #125zrperak #repost
2

#repost @125zrperak ・・・ Repost By mizantayra: Panther Moon ke tu Follow @125zrperak @125zrperak •••••••••••••••••••••••••••••••••••• #pacakjanganjatuh #kakimoto #idola #kakymotor #dunia #jiwapermotoran #rempit #matrempit #jiwakelajuan #duniakapcai

#repost @pakciik93
・・・
Kalau nak semua yang sempurna itu bukan dunia  itu mimpi
1

#repost @pakciik93 ・・・ Kalau nak semua yang sempurna itu bukan dunia itu mimpi

#repost @_shaezzz
・・・

Ketika menunggu di hujung lorong gelap ,
Kerana terkurung dalam masa Silam 
Lalu mereka menawarkan masa Depan
•
•
•
#wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anakmelayu #supermanjalanan #sahabatselamanya #duniapermotoran #duniaduaroda #fosh #hobikamimahal #jenterahighway #jenterapadu #jenterapejuang #jenterakita #jenteradarat #jenteraduaroda #kakinganjingfly #kronirempit #kapcaimalaya #kronikelajuan #kakylepaktown  #kapcaijahat #kapcaisado #kapcai
0

#repost @_shaezzz ・・・ Ketika menunggu di hujung lorong gelap , Kerana terkurung dalam masa Silam Lalu mereka menawarkan masa Depan • • • #wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #

#repost @apis_tupai
・・・
Gaissss tumpang lalu yerrrrr️️️
0

#repost @apis_tupai ・・・ Gaissss tumpang lalu yerrrrr️️️

Dah tua dimamah usia tapi masih ada yang hargainya

FOLOW @kaki_nganjing_fly 
HASTAG #kaki_nganjing_fly
0

Dah tua dimamah usia tapi masih ada yang hargainya FOLOW @kaki_nganjing_fly HASTAG #kaki_nganjing_fly

#repost @arenipskala_
・・・
Mengapa mereka diabaikan kerana datangnya era baru️
3

#repost @arenipskala_ ・・・ Mengapa mereka diabaikan kerana datangnya era baru️

#repost @23ktg
・・・
EARTH without ‘ART’ is just ‘EH’ . Salam Aidiladha gais .
.
.
.
.
#kapcaimalaya #kapcaisado #jiwapermotoran #duniapermotoran #familiaridergroup #sukanduaroda #kapcaiwengweng #jenterapejuang #pejuangdarat #jenterapadu #sukanpermotoran #pahlawanjalanan #matmoto #wilayahpermotoran #125zrfamilia #jenterakita #kakymotor #hobikamimahal #125zr #peminatshoeiarai #repost #kakifly #motorkapcai_1 #kroni125zr #rempit #abam_ranggi_vs_sisto_rare #125zrmalaysia #peminat125zr #kapcaijahat #onxon
2

#repost @23ktg ・・・ EARTH without ‘ART’ is just ‘EH’ . Salam Aidiladha gais . . . . . #kapcaimalaya #kapcaisado #jiwapermotoran #duniapermotoran #familiaridergroup #sukanduaroda #kapcaiwengweng #jenterapejuang #pejuangdarat #jenterapadu #sukanpermotor

#repost @zarul.jenk
・・・
Setia itu x semua orang boleh, akan tetapi kalau kau boleh aku respect kau. #pickupawajalandulutopspeedsayasampai
1

#repost @zarul.jenk ・・・ Setia itu x semua orang boleh, akan tetapi kalau kau boleh aku respect kau. #pickupawajalandulutopspeedsayasampai

#repost @eryn.huda
・・・
semua orang kisah hidup berlainan . jadi tak perlu nak sesuka hati buat andaian tentang orang lain , kita tak tahu apa yang dia hadap . so behave 
@erin.huda @eryn.huda .
.
#kakinganjingfly #125zrmalaysia #kapcaiwengweng #kapcaijahat #kapcaiidola #kapcaijahatkakitapau #kapcai_malaya #kroni #kroni125zr #kronirempit #125zrfamilia #wilayahpermotoran #peminat125zr
3

#repost @eryn.huda ・・・ semua orang kisah hidup berlainan . jadi tak perlu nak sesuka hati buat andaian tentang orang lain , kita tak tahu apa yang dia hadap . so behave @erin.huda @eryn.huda . . #kakinganjingfly #125zrmalaysia #kapcaiwengweng #kapca

#repost @umaiiihasib
・・・
Lagenda tetap lejend .

@kaki_nganjing_fly
@jentera_kroni_lagenda
@lagenda_pantai_timur
4

#repost @umaiiihasib ・・・ Lagenda tetap lejend . @kaki_nganjing_fly @jentera_kroni_lagenda @lagenda_pantai_timur

#repost @faxz_fxtrx
・・・
It’s not about HLD, HLY or OM..‼️ it’s about friendship 🤝
•
•
•
#omagakracing #wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anakmelayu #supermanjalanan #sahabatselamanya #duniapermotoran #duniaduaroda #fosh #hobikamimahal #jenterahighway #jenterapadu #jenterapejuang #jenterakita #jenteradarat #jenteraduaroda #kakinganjingfly #kronirempit #kapcaimalaya #kronikelajuan #kakylepaktown  #kapcaijahat #kapcaisado #kapcai
9

#repost @faxz_fxtrx ・・・ It’s not about HLD, HLY or OM..‼️ it’s about friendship 🤝 • • • #omagakracing #wilayahpermotoran #rempitselamanya #ridewithstyle #pejuang_darat #pencintaduaroda #abam_ranggi_vs_sisto_rare #anakmelayu #supermanjalanan #sahabats

#repost @md_kie98
・・・
Petang2 nak ke mana 🤘
2

#repost @md_kie98 ・・・ Petang2 nak ke mana 🤘

#repost @paan_jek
・・・
Macam kau tak akan faham benda yang kami buat, back to back with ma gais posisi paling kuat.
.
.
#125zrfamilia #geng #rxz #motokapcai_1
1

#repost @paan_jek ・・・ Macam kau tak akan faham benda yang kami buat, back to back with ma gais posisi paling kuat. . . #125zrfamilia #geng #rxz #motokapcai_1

#repost @kyrul_tupai_jb
・・・
Motor kena Curi Depan Mata.. Berani betul lh penyamun masa kini.. MOHON DIVIRAL KN VIDEO NIE... assalamualaikum kawan . mintak tolong kalau nampak 125 set biru skala plat VM4429 area KL tlg call nombo 01222066482 . motor kakak saya baru hilang di shell jalan pahang bersebelahan mcdonald . minta bantuan kawan kawan
73

#repost @kyrul_tupai_jb ・・・ Motor kena Curi Depan Mata.. Berani betul lh penyamun masa kini.. MOHON DIVIRAL KN VIDEO NIE... assalamualaikum kawan . mintak tolong kalau nampak 125 set biru skala plat VM4429 area KL tlg call nombo 01222066482 . motor k

#repost @zxmryzxiny_
・・・
Done Mega Gathering 125zr 4.0 . Comeback 🤘.. ni semua Salah kau syam . Smpai aku takut dah 🤣 . Tikus gaiss 
.
Camera go pro hero7 : @ziee_____
Video by  : @zxmryzxiny_
My squad : @syxmz__ @fikrirozmie @ziee_____ @dan_apiq (Use headset for the best sound )
.
@maluaperrrr_bosku
@kaki_nganjing_fly
.
.
#megagathering125zr #cinematic #kaki_nganjing_fly #megagathering125zr2019 #peminat125zr
10

#repost @zxmryzxiny_ ・・・ Done Mega Gathering 125zr 4.0 . Comeback 🤘.. ni semua Salah kau syam . Smpai aku takut dah 🤣 . Tikus gaiss . Camera go pro hero7 : @ziee_____ Video by : @zxmryzxiny_ My squad : @syxmz__ @fikrirozmie @ziee_____ @dan_apiq (Us

Load More