🛣️Kapcai_Lover_Official🛣️ @kapcai_style profile
🛣️Kapcai_Lover_Official🛣️

📝Paid Review Dm📩 Tag @kapcai_style #kapcai_style 📘Team Supporter; @media_permotoran 🔴Kami ❌ Kroni🔴 🔥TURN ON NOTIFICATION🔥

811 MEDIA 65,1K FOLLOWERS 300 FOLLOWING

Who said what about 🛣️Kapcai_Lover_Official🛣️?

  • Manusia ni, tipulah tak pandang rupa. First impression kau confirm kau tengok rupa dia, style, hygiene dia semua tu kan? Cuma beza you terima dia ke tak je. Also, when you're in love with someone. Paras rupa tu you letak ketepi. Tapi cinta itu buta, muka kapcai pun masih cinta - IBU

  • @Kapcai_Pisang cantik okay! she has her own style and she's unique - ✨ Munaa Bella ✨

  • "A kapcai can get you to your destination as quick as a Harley, but a Harley gets you there in style" -Ayah - Danial Annuar

  • To all rempits out there, If you wanna rempit, please rempit with style. Don’t just modify a kapcai or a normal broken motor and wanna look cool with it. Oh and make sure you wear a freakin expensive helmet to look cool. No money? Don’t rempit! - rg

  • Hei kapcai riders, using one hand to check ur smartphone aint so smart. Unless you don't mind getting banged up jack ass style. - 🇧♡🇦🇧♡🇦®️🅰y Vin©️e™ ︽✵ ︽ 🍞

  • Concrete stamping ni sumpah style - Mufaridun_Asyraff®

  • @AshikinGhani nahh.. Not a fan of big bikes la.. Then i need the puddings and helmets styles and shit. Kapcai bikes enuff - Kevin

  • @Kapcai_Pisang haha maybe different people different style :3 - MissJijah

  • Hahahahahaha style - Markonah

  • "@khai_stifler: Dirt biker style or cafe racer style?" Kapcai. - FaizZahari

  • @remy_ishak handsome sangat dalam hatu kapcai. Really love that style of hair of yours. - NURULIKMA

  • @Ir_adykomando style n hot..the kapcai generation..haha - suhaimie hamad

  • A guy on a kapcai wearing shorts doing the "superman" riding style in the rain! Balls of steel witn a pea size brain! - [email protected]@Jakes

  • @ne0nluv eh they cool know.. they come press your door bell then give you food from their huge mat style bag then get back on their kapcai. - Jordan Ashley

  • #uknowurhigh when you're on your kapcai doing the 'Superman' style. - Bilya Ariff

  • Gondrong ni style nokkkk - Mufaridun_Asyraff®

  • Come, I take you around the kampung in my uncle's motor kapcai. Boy, we can do it Malay style. - 𝒵𝓊𝓏𝒶𝓃𝒶 𝒵𝓊𝓀𝒶𝓇𝓃𝒶𝒾𝓃

  • Trip forever alone paling style stakat ni - Mufaridun_Asyraff®

  • NVX je di...nvx nampak sikit style kapcai.. - Fäan Žiećkronović ⚓

Kita yang penat bagi effort .tapi orang lain juga yang dia pilih .hmm takpe lah awek takde .yang pen

Kita yang penat bagi effort .tapi orang lain juga yang dia pilih .hmm takpe lah awek takde .yang penting saya ada cinggey🤭 cun tak cinggey saya @apexsayur27 ni??😝 • Cc;@nye...

Advertisement
Hujung tahun ni hati-hati sikit boskur. Abang T tengah carik duit bonus ni.Baru Boek sudah dapat..Pa

Hujung tahun ni hati-hati sikit boskur. Abang T tengah carik duit bonus ni.Baru Boek sudah dapat..Patut Bersepah dekat Johor 🤣🤣 • tag @kapcai_style #kapcai_style • Suppo...

selepas 18 kali snap gambar mentah mentah kena tolak , tapi alhamdulillah yg ke 19 ni kita post seba

selepas 18 kali snap gambar mentah mentah kena tolak , tapi alhamdulillah yg ke 19 ni kita post sebab aura diaa lain macam ‼️‼️ • Cc;@qsyairyyyyy • tag @kapcai_style #...

18 kali awak mintak untuk posting atas motor abe..Kali 19 abe terpaksa bagi laluan..Kerana dia aura

18 kali awak mintak untuk posting atas motor abe..Kali 19 abe terpaksa bagi laluan..Kerana dia aura posting atas motor abe Masyallah❤️❤️ • Cc;@httpcxko_ • tag @kapcai_s...