SANTAI JANJI SAMPAI🏁 @kapcaisantaii profile
SANTAI JANJI SAMPAI🏁

🔥 Tag 🔥 kami untuk repost gambar 🔄 Jangan Lupa Hastag #kapcaisantaii Biar Tak laju Janji sampai🤙Keep Support 😘

483 MEDIA 43,9K FOLLOWERS 160 FOLLOWING

Who said what about SANTAI JANJI SAMPAI🏁?

  • ya allah nama ig dia "kapcaisantaii" - GA...

Mencuba dan terus mencuba sampai dapat🐊😈tag sikit kawan² korang yang pakai ex5 tapi tak panda

Mencuba dan terus mencuba sampai dapat🐊😈tag sikit kawan² korang yang pakai ex5 tapi tak pandai nopak😔 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

kalau jumpa benda macamni apa yang first korang buat?🤔🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

kalau jumpa benda macamni apa yang first korang buat?🤔🤣 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Advertisement
Mana port port lc ni?tag ler kawan korang yang pakai lc std😌 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

Mana port port lc ni?tag ler kawan korang yang pakai lc std😌 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

kasi tag kawan korang yang selalu tolong korang bila susah, bukan datang bila senang, bila susah hil

kasi tag kawan korang yang selalu tolong korang bila susah, bukan datang bila senang, bila susah hilang macam duit🙊🤫 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

rxz harga melambung kan sekarang?untung lerr siapa simpan lagi barang lama ni🤫😈 #kapcaisantaii

rxz harga melambung kan sekarang?untung lerr siapa simpan lagi barang lama ni🤫😈 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Jangan takut dia pergi,takutlah jika dia bersamu tetapi hatinya pada yang lain🥀😔 #kapcaisantai

Jangan takut dia pergi,takutlah jika dia bersamu tetapi hatinya pada yang lain🥀😔 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Bersykur dengan apa yang kita ada.jangan lihat orang senang kita nak senang juga cuba bersyukur❤

Bersykur dengan apa yang kita ada.jangan lihat orang senang kita nak senang juga cuba bersyukur❤️selamat pagi gais🤗 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Yang depan nama nya akeem, yang belakang namanya stacy🤔cuba tag kawan korang yang macamni🤣#kap

Yang depan nama nya akeem, yang belakang namanya stacy🤔cuba tag kawan korang yang macamni🤣#kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

sukaaa ehh habis sekolah nanti jangan tak suka zaman cari duit🤫😈 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcai

sukaaa ehh habis sekolah nanti jangan tak suka zaman cari duit🤫😈 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Semoga Followers admin semua dijauhkan dengan ujian ujian yang berat ameen❤️ #kapcaisantaii FOLL

Semoga Followers admin semua dijauhkan dengan ujian ujian yang berat ameen❤️ #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Lu depan lu king😈lu belakang lu? Sambung gais ! Tag kawan kawan pakai ysuku tapi std☹️ #kapca

Lu depan lu king😈lu belakang lu? Sambung gais ! Tag kawan kawan pakai ysuku tapi std☹️ #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

jalan basah bahaya geng main spin²🤕💔 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

jalan basah bahaya geng main spin²🤕💔 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Highway guthrie🤫mana matrempit yang selalu kat situ hati hati😉 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisa

Highway guthrie🤫mana matrempit yang selalu kat situ hati hati😉 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

Admin respect owner moto ni,biar tak mampu angkat ysuku janji coverset ysuku🤣tag kawan korang yan

Admin respect owner moto ni,biar tak mampu angkat ysuku janji coverset ysuku🤣tag kawan korang yang kuat berangan🤔 #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...

fuck you haters🖕😈 tag kawan korang pakai lcv1 merecik #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii

fuck you haters🖕😈 tag kawan korang pakai lcv1 merecik #kapcaisantaii FOLLOW @kapcaisantaii...