Amirul Husyairi @kucaimars profile
Amirul Husyairi

@kucaiyang ❤️ JOB&SHOW : +60125503404 (myn) +60123119311 (Ayie) Check my new video👇🏼
http://WMM.lnk.to/Khayalan/youtube

300 MEDIA 335,8K FOLLOWERS 909 FOLLOWING

Who said what about Amirul Husyairi?

  • handsomeeeee wei ni kucaimars - Errà✨

  • Can we kiss forever-kina Way back home-shaun Nyaman-andmesh Hujan kemarin-taxi Memories-maroon Back to you-louis tomlinson Personal-HRVY Dia milikku-yovie&nuno Cantik-kahitna Khayalan-kucaimars Pulang-insomniacs Hanya rindu-andmesh I dont care-ed sheeran&justin bieber And more. - 𝐋𝐢𝐭𝐭𝐥𝐞𝐩𝐮𝐦𝐩𝐤𝐢𝐧 🍇

  • Fell in love wth Kucaimars song - syaa

  • KUCAIMARS THE BEST - a.m

  • Kucaimars – Khayalan (Official Music Video) - 🌙

  • Kucaimars wish birthday is the best present for this year i think ! - KucaiMars

  • yeayy #kmkhayalan #kucaimars - Amyraa

  • [Out Now] ►Kucaimars - Khayalan ► click on my link for the full videos ↪︎ - lilyyoww

  • Hai kucaimars @kucaimarss - KucaiMars

  • kawan ak geleng kepala ak tknak gi mkan kfc malamni semata mv kucaimars nak keluar hahahahaha #kmkhayalan - pony

  • weiii comelnyaaaa kucaimars kt mv khayalan hehehehhee hensem pulak tu - KucaiMars

  • Mcd mcd - Errà✨

  • Kucaimars nyanyi lagu entah apa yang merasukimu tu fuh mendayu dayu haih tolong cover lagu tu cai - KucaiMars

  • Here’s a song for you… Khayalan by Kucaimars - Ayuni

  • — A celebrity i obviously it would be kucaimars but if it's a historical character maybe duhh our prophet muhammad… - Aliss

  • I'm listening to "Khayalan-Kucaimars". Let's enjoy music on JOOX! - ا م ا ل ي ا ب ر ه ا ن 🎡

  • dari perak sampai gombak memang taktutup lagu kucaimars , suara dia lahaaai melting terukss - 🥀 Juliet

Kemetot !!! Terimalah Lagu spontan dari kami hahahahha

Kemetot !!! Terimalah Lagu spontan dari kami hahahahha...

Hi semua ❤️

Hi semua ❤️...

Jom tengok MV KHAYALAN . Link at my bio 👆🏻

Jom tengok MV KHAYALAN . Link at my bio 👆🏻...

Orang yang nama nya ada huruf H ni memang penyayang dan sweet.

Orang yang nama nya ada huruf H ni memang penyayang dan sweet....

Advertisement
Kat mana tu ?

Kat mana tu ?...

Nak edit slowmo tak reti , so buat manual je lah 😂

Nak edit slowmo tak reti , so buat manual je lah 😂...

Kan dah cakap org buncit ni comel😂

Kan dah cakap org buncit ni comel😂...

Hi 👶 btw double chin tak rileks haha

Hi 👶 btw double chin tak rileks haha...

Macam mana semalam ngam tak ? Btw Thanks @peskonupsi ❤️, crowd awesome 🔥, nanti invite lagi

Macam mana semalam ngam tak ? Btw Thanks @peskonupsi ❤️, crowd awesome 🔥, nanti invite lagi 🤘🏻 . Thanks @warnermusicmy @digitelco , Jumpa di si pula nanti ❤️ #mars...

Ada yang berkenan tak ? . Macam budak perpustakaan kan ?

Ada yang berkenan tak ? . Macam budak perpustakaan kan ?...

Terengganu ❤️ . 📸 : @ijamranger

Terengganu ❤️ . 📸 : @ijamranger...

Siapa suka layan lagu ni time zaman sekolah dulu 🙋🏻‍♂️ . Kalau sayang , pergi tengok ful

Siapa suka layan lagu ni time zaman sekolah dulu 🙋🏻‍♂️ . Kalau sayang , pergi tengok full kat youtube , tekan link di bio saya ❤️ Thanks to @_figurastudio...

Hi 🤓

Hi 🤓...

KHAYALAN VERSI NGANTUK #kmkhayalan

KHAYALAN VERSI NGANTUK #kmkhayalan...

Hahahaha 🤣

Hahahaha 🤣...

Alhamdulillah 🙏🏼

Alhamdulillah 🙏🏼...

Jangan lupa dengar lagu khayalan ye wak

Jangan lupa dengar lagu khayalan ye wak...

Black is my fav , you ?

Black is my fav , you ?...

Kenanganku bersamamu 👋

Kenanganku bersamamu 👋...

Jumpa lagi ya orang kedah , crowd semalam sporting gila 🤟🏻, jumpa di Jimba Fest seterusnya pul

Jumpa lagi ya orang kedah , crowd semalam sporting gila 🤟🏻, jumpa di Jimba Fest seterusnya pula okay ! . Next location ? #marsshowz @warnermusicmy...