Lawak Hangit @lawak.hangit profile
Lawak Hangit

📝 Lek lek je. Untuk hiburan semata - mata. 🚫 Aku block negativity. Type at your own risk! 🔥 Urusan review sila tekan link di bawah:
http://reviewlawakhangit.wasap.my/

10,8K MEDIA 1,4M FOLLOWERS 297 FOLLOWING

Who said what about Lawak Hangit?

  • the wrong version of EjenAli comes to MPD #ejenalithemovie #mamakdancechallenge @lawaktahapdewa @lawak_hangit - ubikeledek

  • Aku jenis yang kalau suka satu lagu tu aku akan repeat lagu tu sampai aku dah muak nak dengar lagi dan lagi. - Lawak Hangit

  • Three things to keep private in a life , love life, income and next move. - هدى🌹

  • Bila makin besar ni, kita akan appreciate orang yang ada depan mata, yang selalu ada dengan kita. Macam orang kata, the best will stay. - Lawak Hangit

  • @fatinshyraa this is ma reason- - new hope club fam.

  • Yess - Lawak Hangit

  • It's truee - ألطاف

  • That so me HAHAHAH - Eyorish

  • HAHAHAHAHAHAH.. Junior aku kena shoot atas kepala terus #minionupsi #upsi @ayatlawak @lawak_hangit - Allysya Aqeela

  • Always be - 🐻

  • @AmanAiriz dgar tuh - aiman danial

  • Elehh setakat Da’i Farhan ape de hal. Baru 18 org dah kecoh. Jaafar Onn 3000 tau. Mampu? #daifarhan #lawakhangit #viral - ika98

  • Dear self, “tolong layan orang dengan baik walaupun tengah tak ada mood” - Aidi Iryani Posa

  • sempat jugak laa aku screenshot mamat ni punya stetment . tengok pagi ni dah padam @hmetromy @SinarOnline @nakbebel @SantapanMinda @_AmranFans @lawak_hangit @lawaktahapdewa - John

  • member buat hal laa @Lawak_Hambar_La @lawak_hangit - bunga merah

  • Heh - aimannn

  • @sitisxrxhh @fvizdanial - Kunang2

  • Itu lah dikatakan orang pompuan - 𝖋𝖚𝖆𝖉 𝖉𝖆𝖓𝖎𝖘𝖍

Ini sakit bhai

Ini sakit bhai...

Bile atuk sebenarnya merajuk korang tak offer tmpt duduk.

Bile atuk sebenarnya merajuk korang tak offer tmpt duduk....

Yg reject die dulu korang pk pk lah sendiri @hazrulfahreen

Yg reject die dulu korang pk pk lah sendiri @hazrulfahreen...

Ye ye jer.

Ye ye jer....

Advertisement
Haa cuba.

Haa cuba....

Meh try.

Meh try....

Korang setuju tak girls?

Korang setuju tak girls?...

Agak agak korang apelah yg meow tu nak update kat status kalau dia ade FB klu ade manusia camni? Haa

Agak agak korang apelah yg meow tu nak update kat status kalau dia ade FB klu ade manusia camni? Haa @hasnan_ruslan?...

Tu la dak laki ni. Zaman kolej dulu kalau telo sepapan beli 4 org simpan sampai telo tu jadi batu ka

Tu la dak laki ni. Zaman kolej dulu kalau telo sepapan beli 4 org simpan sampai telo tu jadi batu kat dalam sebab selfish nya pasal ko paham tak @cikohaikal...

Sejenis oil and gas lah tu kan?

Sejenis oil and gas lah tu kan?...

Tag member yg dah kenal lebih 7 tahun. Kalau 10 tahun mungkin korang boleh kahwin dah.

Tag member yg dah kenal lebih 7 tahun. Kalau 10 tahun mungkin korang boleh kahwin dah....

Orang kata kuceng mmg boleh baca hati seseorang. Kalau kucen pun suka kat dia, he’s the one @4miru

Orang kata kuceng mmg boleh baca hati seseorang. Kalau kucen pun suka kat dia, he’s the one @4mirun Betul ke?...