lawak hambar @lawak_hambar profile
lawak hambar

IG review : 0193498611 2nd ig: @lawak_hambar.v2 yang lain bukan ye WHATSAPP admin yer kalau admin x kredit gambar or video korg 😙
https://hi.jomwasap.my/reviewlh

13,5K MEDIA 1,9M FOLLOWERS 216 FOLLOWING

Who said what about lawak hambar?

  • Bile member buat lawak hambar my reaction be like; - lawak_hambar

  • Me telling lawak hambar to my sister . She:....... Me: - Syaf

  • crush : *buat lawak hambar* me : - sundown

  • I used to call you in the midnight just to tell some shit.i used to play game with you.i used to send my pics to you so you can choose the best one for me.i used to gossip with you.i used to laugh with you.i used to edit your photo.i used to baca lawak hambar and yahh imy bro :,) - Yunus

  • @nishfitt banyak lawak hambar, pengemas, straightforward, handsome ans and banyak gelak - bambam

  • if this isn’t me and hanah masa bm EACH TIME EN HANIS BUAT LAWAK HAMBAR SHDJSJSHSJ - wishh_

  • Atleast shading still lawa - nad nad

  • so no more tweet lawak hambar from amir?!!! more to lovey dovey things i guess? - sembangkencangg

  • Bila member buat lawak hambar and their face is like : - ^ω^

  • Did you know after Tuesday is WTF ? it's Wednesday , Thursday , Friday lol @Lawak_Hambar_La - just adam not ee

  • i want to talk a lot. i want to smile. i nak buat lawak hambar. but i can't do that for 2 months already :( - Floorenncee

  • Weee. Geliiii - Eri

  • -buat lawak hambar -awkward person”bole buat situasi tibe2 awkward” -bls chat cept -single - wahidah khalid

  • The flash in real life be like - Nur Farhana

  • Dy nak bukak seluar tuan dy la sebab nampak “tikus” - Alif_Safwan

  • Hahahaha lawak hambar deserve to be mad at eventho thats just me trynna annoy people - mykhail williams

  • i luv kitties RT @JeremyYusof: #cat #kucing #neko #gato #lawakhambar #lawak #lawakberapiapi #lawaksantai #funny #malayvine - beee

  • I told my brother already to not follow lawak hambar on twt.. that shit valid on ig periodt - trashy memes

  • Someone plis go tell him how to peel it off - Aɳɠσ

lawak hambar's News

  • Hulu Yam? #lawakhambar RT @Forbes: Amazon and Hulu could slow Netflix growth in 2014 - Indra

  • Perlumbaan Siput Babi pun ada sampai peringkat dunia --. #lawakhambar - 🎠 M U S A Y A

Parent jaman now gais, mak sape la ni tlg la monitor sikit 😤😤 dah 10 tiang dia pacak tu, 1-2 t

Parent jaman now gais, mak sape la ni tlg la monitor sikit 😤😤 dah 10 tiang dia pacak tu, 1-2 tiang bole terima lg. gais jangan follow gais @lawak_hambar.v2...

Sempat lg tu dia main mobile lejen 😅😅 boring agaknye akak ni kutip derma ni haha. Birthday awe

Sempat lg tu dia main mobile lejen 😅😅 boring agaknye akak ni kutip derma ni haha. Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk bagi hadiah apa⁉ 😣 . Admin recomend sgt2 korang...

Salah satu nikmat dunia ni 😍😍

Salah satu nikmat dunia ni 😍😍...

Kwn2 support member dia frust awek mintak putus 😭😭 huhuhu..fikir positif gais, mesti awek dia

Kwn2 support member dia frust awek mintak putus 😭😭 huhuhu..fikir positif gais, mesti awek dia x mampu nk tolak lelaki yg ke 19 tu..aura dia lain macam la tu dpt depan ATM may...

Advertisement
monyet pakai mekap pon comel. ape bezanya dengan awok🤔 . Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk b

monyet pakai mekap pon comel. ape bezanya dengan awok🤔 . Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk bagi hadiah apa⁉ 😣 . Admin recomend sgt2 korang hadiahkan teddybear utk birt...

ngko dah kenapa mimiaow tetibe maroh😂

ngko dah kenapa mimiaow tetibe maroh😂...

hakikat manusia skang😅 ramai je lari tgk geng nih

hakikat manusia skang😅 ramai je lari tgk geng nih...

Kat india da maju ade moto terbang gais 😅😅 tp kat Malaysia xleh buat kete terbang, takut ade b

Kat india da maju ade moto terbang gais 😅😅 tp kat Malaysia xleh buat kete terbang, takut ade bwk Myvi terbang dia gi park kat jambatan KLCC ji**ke...

Haa yelah @zaffy.co lah kan. Admin mmg approve @zaffy.co jerawat parut lubang semua habis hilang per

Haa yelah @zaffy.co lah kan. Admin mmg approve @zaffy.co jerawat parut lubang semua habis hilang pergi mana tah. . Tapi admin nak bg free satu set @zaffy.co ni. Komen ‘NAK’ nan...

Sedapnya @onebitetasty 😍 Ada banyak flavour choco stick & cookies yg sangat menyelerakan! Rasa se

Sedapnya @onebitetasty 😍 Ada banyak flavour choco stick & cookies yg sangat menyelerakan! Rasa sekali, confirm nak lagi 🥰 Tag kawan2 yg suka makan hehe. Jom follow @onebiteta...

X tau la knape Myvi ni benci sgt ngan OKU 😅😅 huhuhu. Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk ba

X tau la knape Myvi ni benci sgt ngan OKU 😅😅 huhuhu. Birthday awek dah dekat tapi x tahu nk bagi hadiah apa⁉ 😣 . Admin recomend sgt2 korang hadiahkan teddybear utk birt...

Hebat gile dia tukar2 baju senang je 😅😅 hensem siak. Siapa kat sini yg dah berkali ke BANK app

Hebat gile dia tukar2 baju senang je 😅😅 hensem siak. Siapa kat sini yg dah berkali ke BANK apply personal loan tapi kena reject sebab tiada komitmen bank, sangkut bayar PTPT...