Admin Lama @lawak_hambar_lama profile
Admin Lama

Est 15 Nov 2018 . DM admin jika admin tidak creditkan content anda DM utk paid review DM utk berkenalan (perempuan) . 🔊Turn on notification

1,1K MEDIA 18,7K FOLLOWERS 33 FOLLOWING

Who said what about Admin Lama?

  • Lawak knock knock ni makin lama makin hambar dan annoying. - Salwa Azman

  • Stop the Selena Gomez jokes already. It ain't funny anymore. Makin lama makin hambar . Plis la lawak baru - Fake Boyfriend

  • -our first met was at a thai restaurant -first impression: “hambar gila lawak dia ni” -after kenal: “okay dia memang king of lawak hambar” -at first rasa dia tak handsome pun pastu lama-lama baru perasan dia ni handsome + cute sikit -dasar jebon -annoying -annoying -annoying - najwa 🖤

  • Aku dah lama pendam ni tapi aku banyak diam je, skrg aku nak cakap so dgr, asal yang baru join Twitter dalam masa 2-3 bulan ni nampak sangat eh try hard? Buat lawak hambar, post/tweet bende rempit pastu reply tweet orang hambar gila, fikir lawak ke? I said what I said - عيزات شاهير

  • lama tak nampak tweet ni . please stay, twitter needs lawak hambar from you. - meeemeee 💞

  • I know it is nonsense but im missing my programming and math class lama x dengar sir zahir buat lawak hambar dia tu - berlin

  • So there was once my husband asked 'Sayang dah lama tak kafankan brushes' and I thought he buat lawak hambar and I was rushing so I didnt think much Last night, I washed my brushes and put them to dry. I always dry them macam ni, then suddenly it clicked 'kafankan brushes' - Riz ♡

  • @FarrisAmirul happy birthday member!!!! lama gila tak jumpa aaaa rinduuu dengar lawak hambar kau ;( have a good one and may god bless you - tera

  • Not anymore! dah lama tak follow. That show is rubbish now. Lawak pun hambar. Buang masa jer. This is my opinionlah. - TweetSains! 👩‍🔬

  • Hambar. Boring. Tak kelakar. Lawak lama. Booo RT @FootballFunnys: "He was the best manager I've ever played for", said Howard Webb. - T R J

  • @btrisyianazri first impression: wow lawanya your nickname in my head: bat busuk closeness ratings: 9/10!!! do i like you: yeASSS you are my: annoying ass buddy to be honest: ko ni lawak hAa tapi cam selalu hambar... ever had a crush on you: ni kisah lama tapi yeaa - 𝙠𝙞𝙧

  • @syahmi5T @wafio8 @AmirulSyafieq hahaha lawak hambar lama doe, welcome burg - Azizul Haziq

  • because you're hot and i'm cool chiia chia chiaaaaaaaaa kbye hahaha (dah lama tk dgr lawak hambar nina) - NLS

  • Lawak lama, "where is the attendance sheet?" "this...this is the shit(sounds like sheet) #hambar - Chambo~

  • lawak anep ni makin lama makin hambar smh - Ben Amir

  • Sorry to say but i think sepahtu reunion makin lama makin hambar, ehh nope makin basi ehh i mean lawak sepahtu makin cliche, i hope next week maybe u guys can try something else #sepahtu - Muhammad Sufi

  • Saya dah lama follow Aiman. Dan saya tengok Aiman tak pernah menjatuhkan/merendahkn orang. Sentiasa dgn kata2 positive + lawak hambar dia takpe, mungkin dia tak kenal Aiman - Luna Lovegood®

  • Sir “awak pakai contact lens eh? Mata saya tak pakai lens pun warna brown tapi saya tahu awak pakai yang takda warna kan” hahahah lect paling kuat merepek. Memula lawak hambar makin lama makin improve - Diana

  • Aku dah lama dah tertanya tanya menda ni. Aku rasa trivago nk buat lawak tapi jd hambar - anggun✨💎

Tips utk memikat seseorang : confess dekat dia 19 kali, 18 kali dia ada kekuatan nak reject, tapi ka

Tips utk memikat seseorang : confess dekat dia 19 kali, 18 kali dia ada kekuatan nak reject, tapi kali ke 19 tu dia dah takda kekuatan dah jadi dia terima ja. . . Tips bonus : Kal...

Berapa kali nk ambk gambor ni

Berapa kali nk ambk gambor ni...

Chelen baru ke gais. Apa nama chelen ni?

Chelen baru ke gais. Apa nama chelen ni?...

Kadang2 nak cari rezeki yang halal bukan senang. Haram betul budak ni

Kadang2 nak cari rezeki yang halal bukan senang. Haram betul budak ni...

Advertisement
Bukan nk cerita tipu. Tapi pendekar penyu asal dari malaysia.

Bukan nk cerita tipu. Tapi pendekar penyu asal dari malaysia....

Ni elsa ke ulser ni?

Ni elsa ke ulser ni?...

Ingin mengenali saya, dapatkan di omi. . Cc: iamwankai

Ingin mengenali saya, dapatkan di omi. . Cc: iamwankai...

Benda yang buat min high buat masa sekarang.

Benda yang buat min high buat masa sekarang....

Tunggu lagi sikit pkai kapur barus terus

Tunggu lagi sikit pkai kapur barus terus...

Bayangkan kau jadi pengetua, tapi masih muda.

Bayangkan kau jadi pengetua, tapi masih muda....

Pembaca berita nyaris dilanggar kereta di lokasi pembaca berita ketika pembaca berita membaca berita

Pembaca berita nyaris dilanggar kereta di lokasi pembaca berita ketika pembaca berita membaca berita....

Hargai ibu korang selagi diorang msih ada. 💕. Cc : komik_aku

Hargai ibu korang selagi diorang msih ada. 💕. Cc : komik_aku...

Macam cerita anakku azlee pulak. 😅

Macam cerita anakku azlee pulak. 😅...

Sebab tu tak boleh derhaka dengan ibu kalau taknak kena azab

Sebab tu tak boleh derhaka dengan ibu kalau taknak kena azab...

Nasihat dari admin yang budiman. Slow kan volume.

Nasihat dari admin yang budiman. Slow kan volume....

Dahsyat betul negara neighbour kita ni. Sampai dajjal pun nak claim ni. Agak2 nya shaitonn pun milik

Dahsyat betul negara neighbour kita ni. Sampai dajjal pun nak claim ni. Agak2 nya shaitonn pun milik indon ni...

Adik ni kalau dapat main. Memang tak relaks betul .

Adik ni kalau dapat main. Memang tak relaks betul ....

Lagi terpegun tengok muka dari tangan Cc : @toripareno

Lagi terpegun tengok muka dari tangan Cc : @toripareno...