Lawak King™ Since 2012 🇲🇾 @lawak_king profile
Lawak King™ Since 2012 🇲🇾

👑 Bukan Sekadar Lawak 👑 We don’t own any content 👑 DM us if your video not been credited 👑 Review? DM kami
http://www.wasap.my/+60169768280

5,0K MEDIA 538,5K FOLLOWERS 237 FOLLOWING

Who said what about Lawak King™ Since 2012 🇲🇾?

  • reasons to stan : bunch of visuals vocal kings only great dancer lawak LOKAALLLL - ## najuwa 🥯

  • King dah dah la tu, aku tahu kau sedih.. tapi lawak mcm ni x membantu.. mari aku bantu kau.. kau kan kawan aku.. aku bantu gelakkan dulu okay? Next step PM tepi - Kuchisabishii

  • citer sedih kau automatik lawak - Rayquaza 🐉🐉🐉

  • happy birthday mr. worldwide handsome yg handsomenya bener bener ga waras klo jidadnya polo luv u. syg bgt moodbooster bgt kang lawak always cheerful luv u luv u king soekjin u deserve the world. - ratatata

  • X lawak pon. Wat malu klate jah budok2 lagu ni. Pah mulo laa ore hino klate demo maroh, padahal sek demo wat pranga po tahik. - KING HUSAIN

  • Mun kita de boypren lain camney? Kita ceraikan nya melalui wassap... kami org sarawak kalau dh lawak, mmg lawak abis.. - yan kapok

  • Babi tiru lawak aku sial HAHAHAHA - deejaypepsi

  • Kes NST lapor Mamu jd TM Pertahanan tu lawak. Aku gelak besar siak. Pastu sebut King Petra pulak. Kau ingat King Koko ke syal - The ZΛCH

  • iyakan btob the king of vocal aku jatuh cinta sama mereka karena suara mereka bagus banget, terlebih karena grup lawak - ヽ(`Д´)ノ

  • Sumpah lawak bgt. Dia tiap gua nge rt giveaway pasti ikut rt jg + reply dan mana itu pasti nyeret akun gua lg, giliran gua ingetin dia baper malah nge bub lykeeee??? Tolol abis wkwkwk ambekan najis - • ol

  • Ooo cerite lawak, pasal kung fu, lawak sgt sampai tertypo King - Happy131💕

  • ILC tadi malam lawak benar sih - Manusia Kertas

  • HAPPY BIRTHDAY WORLDWIDE HANDSOME!! KING OF JOKES ALIAS TUKANG LAWAK KIM SEOKJIN! SMG SEHAT SELALUUU I LAFF YUU #석진아_우리가_많이_좋아해_하트 #happyseokjinnieday #tonightandalwayswithjin #happyjinday #happybirthdayjin #worldwidehandsomejinday #jinday #jinourhappiness @BTS_twt - 𝘥𝘪𝘧𝘢🧸

  • Ladadidadi00 akun ig sape? Ngstalk stories gue mulu. Stories gue isinya kalo ga lawak ya ceramah agama wey. Jangan berharap ada updatetan gue lg track2an motor pake RX King. - Msdf

  • Tak lawak lah sial ular dalam bilik - Dark King

  • Ayooo. Dah lama @thesy4hmi tak beraksi. #lawak #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakbodoh #lawakhangit #lawakkampus #lawakbatak #lawaklucu #lawakkan #lawakkeder #lawakterkini #lawakking #lawakmedan #lawakmalaysia- thesy4hmi.hr

  • King lawak yg di lihat dari sudut mana pun tetap keren dan cakep @BTS_twt #jinfesta_day4 - kakajekey

  • Kedai siam buat lawak ngan aku hari ni Tau lah aku single jangan lah macam ni - King's cup

  • Lawak gila. - King Of Drama

Congratulations

Congratulations...

Mmg mcm tu

Mmg mcm tu...

Kemunculan antman

Kemunculan antman...

Jgn berputus asa 😊💪

Jgn berputus asa 😊💪...

Advertisement
Ataupun sdg bersenam?

Ataupun sdg bersenam?...

Haa jawab la gais⠀ ⠀ Credit: Tiktok hansizack

Haa jawab la gais⠀ ⠀ Credit: Tiktok hansizack...

“Cantiknya Hadiah Sayang Bagi! Terima Kasih awak, tambah sayang lah dekat awak!”.⠀ .⠀ Cer ta

“Cantiknya Hadiah Sayang Bagi! Terima Kasih awak, tambah sayang lah dekat awak!”.⠀ .⠀ Cer tag sikit pasangan korang! Kalau sayang bukan masa birthday saja bagi hadiah, betu...

Opocot tanjat boboi

Opocot tanjat boboi...

Pencipta game ni wajib dipenjarakan

Pencipta game ni wajib dipenjarakan...

Jangan bertindak terburu-buru 😞

Jangan bertindak terburu-buru 😞...

Siapa boleh nampak mcm mane buat?? 😵

Siapa boleh nampak mcm mane buat?? 😵...

Tag member yg mcm ni 😂⠀ (Credits to @cxdryc_)

Tag member yg mcm ni 😂⠀ (Credits to @cxdryc_)...