budak_twitter @lawak_twitter profile
budak_twitter

•DM for sharing tweet2 yg lawak •Paidreview click bawah👇
http://www.wasap.my/+601131856543

3,8K MEDIA 221,6K FOLLOWERS 71 FOLLOWING

Who said what about budak_twitter?

  • Lawak twitter ni lain macam ah.. i cant - kams

  • Lawak twitter, humorquuu tqqqq - mmmputtt

  • Lawak twitter kau je suka - Imran

  • lawak twitter jugak dia amik hahaaaaaaaaaaa - herron

  • Dapat lawak twitter hm jadi la - della

  • Lapan tahun dibesarkan dgn lawak twitter. #mytwitteranniversary - رولل

  • saja je nak buat lawak twitter , sekali betul betul support la - blqs

  • Majority instagram curi lawak twitter yelah kan instagram kan hambar pfft - happymealkid🍔

  • Kau tu hambar okay hambar tkpayah try hard nk buat lawak pastu copy paste lawak twitter hmm - far

  • Hi kawan twitter. Tadi saya cuba lawak twitter . Lihat la hasil dia. - 🐰

  • Kadang susah betul nk cerita lawak twitter kt org yg tak main twitter - 朱可奈

  • Kenapa lah aku mudah terhibur sgt dgn lawak twitter hahahaha - нαfιzαн.αℓιαs

  • lawak twitter jangan bawa ke status ws , nanti hambar - eyes

  • Ehhh nak tanya lah...kalau yang ada boyfriend or suami pemain bola ni kan,kalau bf or suami korang marah dia bagi sepakan penalty ke? #football #memes #lawaktwitter - 𝓟𝓪𝓻𝓪𝓭𝓲𝓵𝓵𝓪𝓱 𝓝𝓪𝓭𝓲𝓪

  • Aeril ni memang ikutkan sangat la lawak twitter - meow🤓

  • Newbie ni amek masa ah nk fhm lawak twitter - amz🙈

  • Dia punya busy sampai dah lama tak layan lawak lawak twitter - izz

  • Haritu aku ada la buat lawak twitter kat mak aku pastu tetibe mak aku bagi hujah pasal benda aku cakap tu padahal aku sarcasm je asal mak aku ambik serious shshsh fb with twitter is a no no - 𝓚𝓪𝓻𝓪𝓶𝓮𝓵𝓪𝓲𝔃𝓮𝓼𝔂𝓮𝓷

  • Lain macam lawak twitter tgh malam - The Well Known Pessimistic

tk terasa lg tktau la

tk terasa lg tktau la...

bae lah sangat 🙄

bae lah sangat 🙄...

Tag member korang yg nak tinggi 😍 Jom tambah tinggi dgn berdoa dan baiknya kita juga berusaha. Be

Tag member korang yg nak tinggi 😍 Jom tambah tinggi dgn berdoa dan baiknya kita juga berusaha. Berusaha berikhtiar penuh dengan cuba suplemen ubat tinggi badan dari 👉 @tians...

mohon bertabah ye mmber 😅😅

mohon bertabah ye mmber 😅😅...

Advertisement
dah puas merangkak agaknye 😅😅 hahaha

dah puas merangkak agaknye 😅😅 hahaha...

TAG kawan korang yg Single 👇. Btw, Min suggest korang follow ig @theoaklook ni, boleh la korang m

TAG kawan korang yg Single 👇. Btw, Min suggest korang follow ig @theoaklook ni, boleh la korang melawa sbb kat sini baju cantik murah giler ! baju pergi kelas, jalan2, ofis semu...

CHOCORICE FREE POSTAGE🍫 12-13/12👉DISKAUN RM2 . Selalu korang tengok chocorice dalam jar kan? K

CHOCORICE FREE POSTAGE🍫 12-13/12👉DISKAUN RM2 . Selalu korang tengok chocorice dalam jar kan? Kali ni dalam tupperware😁 . ✔BEKAS BESAR 500g++ ✔SEBEKAS BOLEH SHARE 3 ORA...

cara nk detect original atau palsu geng

cara nk detect original atau palsu geng...

love yourself first 👌

love yourself first 👌...

korg pernah tk terfikir mcm ni ?

korg pernah tk terfikir mcm ni ?...

Kakak ni terpaksa stop minum minuman dekat @tips.kurus.sihat.selamat sebab dah kurus sangat. Terlamp

Kakak ni terpaksa stop minum minuman dekat @tips.kurus.sihat.selamat sebab dah kurus sangat. Terlampau kecil peha dan lengan. Perut pun kempis sangat. Dia tak diet, tak bersenam da...

yg single je faham hmm

yg single je faham hmm...