nursajat @nursajat23 profile
nursajat

be positive!!! 🤩🌈 Any request call 0104095329 MOM HAVE 2 twins syaza/syahmi👩‍👧‍👦 @ajramjatsaloonshahalam @nursajatgold02 agent/stokis 📲 0172443307
http://sspremium.asia/

12,9K MEDIA 1,3M FOLLOWERS 271 FOLLOWING


Who said what about nursajat?

  • — yes, @nursajat23 is my gf - H

  • @Nursajat23 srs handsome - muhd zkwn

  • Did i just saw “nursajat23” ??? - aunie🍭

  • @/nursajat23 - Afrina Shadi

  • nursajat23 - ali

  • Penat abang nak ajar nursajat23 untuk pandai bawa motor wisuki paling mahal di malaysia.. abang suruh dia Remmm lepas tu abang sudah terbang kalau nak tengok macam mana terbang Merempit kena tengok dekat YouTube… - ASLegacy Empire

  • jom buat #dancechallengecowokbaru mcm . nursajat23 nanti hadiah berupa wang tunak dari abg..Harap anda semua boleh bersabar saya faham terlalu ramai rakyat Malaysia yang inginkan dengar lagu yang paling sedap dan… - ASLegacy Empire

  • nursajat23 is back yall - nasです

  • Dia dah buat acc baru _nursajat23_ siapa yg tercari2 boleh lah follow acc baru dia.. - ✨Lyiana Annelyea✨

  • #awatninews [VIRAL] ‘Kami telah nyahaktif akaun nursajat23’ Sering tayang lurah buah dada dan aksi gedik, netizen dakwa akaun Instagram jutawan kosmetik maknyah Muhammad Sajjad dinyahaktif kerana tak tepati piawaian tatalaku. - Astrol AWATNI

  • Cuba try search nursajat23 kat ig - M Shaifullah Tayep

  • Tahniah netizen atas laporan-laporan anda selama ini. Akhirnya Instagram padam akaun nursajat23! - M Shaifullah Tayep

  • Dah tahu ke nursajat23 dah deactive instagram? Ke tak amik tahu hahahaha - shafiqazraai 

  • 6:25 Siapa yang curang dalam gambar ni? . . . Ni saja2 je, korang jgn ambik serious lak. Heheh . . A- coach_yin B- nursajat23 C- @aliff_syukri D- shahidadherbs… - zoey rahman

  • #repost nursajat23 with get_repost ・・・ kes viral pasal pembantu peribadi saya pukul dia ini,disebabkan dia tak ada adabdan tak ada budi bahasa yang baik...cuba lah awak tu mempunyai bahasa… - Lolyana

  • Aku dh jumpa. Nursajat23 - عينى 🍃

  • #readystock #bengkungdiamondgoldviral nursajat23 16TULANG FREE KRIM PANAS SAIZ S COLOR BLUE . ORDER WASAP DIBAH - Nursajat_selangor

  • nursajat23! - bella

  • Awek Thailand ni kita kena pandang dia banyak kali, takut bertelur. Aku nyaris jatuh cinta tadi. Hi nursajat23 @ ห้างเซ็นทรัล Central Hat Yai - Paiz

Selain kita memakai lets girdle tonggek fuhh by Nursajat RM130.00dan lets bengkung by nursajat RM149

Selain kita memakai lets girdle tonggek fuhh by Nursajat RM130.00dan lets bengkung by nursajat RM149.90 ... if uols nak result lebih meletop,uols nak rajin buat senaman untuk pingg...

jom tengok 🆕 PRODUCTION LETS BENGKUNG BY NURSAJAT FABULOUS 🥰🥰🥰🥰 INI PALING TERBARU UO

jom tengok 🆕 PRODUCTION LETS BENGKUNG BY NURSAJAT FABULOUS 🥰🥰🥰🥰 INI PALING TERBARU UOLS‼️‼️‼️‼️ BUKAN NAK KATA APA LAH KAN!!! TENGOK INI,semua kata l...

@rtwbynursajat ・・・ Masih tinggal beberapa jam shj lg sblm Tamat promosi 11.11,utk harga lets g

@rtwbynursajat ・・・ Masih tinggal beberapa jam shj lg sblm Tamat promosi 11.11,utk harga lets girdle new production harga nya rm130+pos rm10 .total rm140..utk promosi 11.11 ni...

Advertisement
@rtwbynursajat rtwbynursajat ・・・ PROMOSI‼️‼️PROMOSI‼️semperna 11.11 kami DI h.q nu

...

Woowoowoo packaging dah onzzz!!! Next week!!! Sale KAW KAW KAW ...untuk lets bengkung by nursajat ma

Woowoowoo packaging dah onzzz!!! Next week!!! Sale KAW KAW KAW ...untuk lets bengkung by nursajat many tulang uols!!!! All stokis standby ok!!! Yg PREODER ok go!! Times to kurus ke...

11.11 sale sale sale ONZZZ sale!!!! EMAS 916 segram rm185 !!!! Jom dapatkan barang kemas kami uols!!

11.11 sale sale sale ONZZZ sale!!!! EMAS 916 segram rm185 !!!! Jom dapatkan barang kemas kami uols!!! Nak buat tempahan pun boleh!!! Terbaik🥰....

@nursajat_stokis_original ・・・ Biar Gambar berbicara😱 . NAK check saiz dan Orde wasap Nana #

@nursajat_stokis_original ・・・ Biar Gambar berbicara😱 . NAK check saiz dan Orde wasap Nana #teamzura atau klik link dibio for fast response. 📲+6012-7776747 📲+6012-777...

@rtwbynursajat ・・・ Jom dapatkn combo set lets bengkung & lets girdle by @nursajat23 ni.lelaki

@rtwbynursajat ・・・ Jom dapatkn combo set lets bengkung & lets girdle by @nursajat23 ni.lelaki boleh pakai dan perempuan pun boleh pakai sbb new production kami all black .xde...

Customer Dari tanjung malim..customers last kami..emas 916 segram rm185 sahaja!! Now mood on sale 11

Customer Dari tanjung malim..customers last kami..emas 916 segram rm185 sahaja!! Now mood on sale 11.11 uols‼️‼️‼️‼️. Mcm2 akak ini beli......

Happy akak ini,dapat gelang tangan candy love syg!!! EMAS 916 segram rm185 sahaja!!!mur mur mur jer!

...

Customer Dari seri kembangan..membeli gelang coco by Nursajat!! EMAS 916 segram rm185 sahaja!!! Tq a

Customer Dari seri kembangan..membeli gelang coco by Nursajat!! EMAS 916 segram rm185 sahaja!!! Tq akak!! Sebab memilih kedai kami untuk membeli emas!!! Tak sabar nak buka cawangan...