Siti Sarah Raissuddin @sitisarahraissuddin profile
Siti Sarah Raissuddin

Singer / Mother & Wife @ratasyacosmetics / @lovetascarves / @pinkypinky.hq For booking & enquiries : 📞 0169002426 @ 0122466775
https://www.youtube.com/channel/UC1YkzO-4d-cB8cZo6wsfw6w

1,7K MEDIA 2,0M FOLLOWERS 728 FOLLOWING

Who said what about Siti Sarah Raissuddin?

  • #ajl33 omg!!! goosebumps!!! best vocal maybe.. sitisarahraissuddin @ Costa Ris - Fifi Ricci

  • Done with artists styling meeting for the soulsistersconcert. norynaziz sitisarahraissuddin @iammishaomar. It’s going to be a glamorous night. Thanks to colinsim & Jennifer Thompson. Don’t… - Fairuz Majid

  • A big round of applause for her performance tonight! Congrats sitisarahraissuddin , @indigitalmusic and team pemilihan lagu2 yang sangat best, audio, lighting, artis2 jemputan yang… - Akmal Azman

  • Thank you @ntv7malaysia , icanseeyourvoicemalaysia , @markadam1079 @iammishaomar sitisarahraissuddin @jihanmuse @CLanPaul and @josiah_hogan #icanseeyourvoicemalaysia - alyssa r

  • This want memang heartbreaking kak sitisarahraissuddin @shuib04 - AbeJik

  • Goodluck & All the best to these songs - SAMPAI BILA (@iammishaomar) BUNGA (arajohari) SEMAKIN (sitisarahraissuddin) HARAM (@DayangNurfaizah & @haelhusaini) May the force be… - Masjidah Daud

  • profmuhaya and sitisarahraissuddin got our signature inners already HAVE YOU GOTTEN YOURS? - 5 additional new colours of our signature inner. Grab yours now . Shop now at… - misscoverup

  • Power vocal house none other than @DayangNurfaizah and her partner @haelhusaini and petite girl with big voice sitisarahraissuddin all the best and good luck for tonight performance.… - Mohamad Safri

  • [INSTAGRAM] sitisarahraissuddin Instagram Story - Leda Intl

  • sitisarahraissuddin & @shuib04 they are so #friendly #humble- MiszzPu3

  • All the best for your latest single #semakin sitisarahraissuddin… - Dayang Nurfaizah

  • Congratulations and thank you soulsistersconcert @iammishaomar sitisarahraissuddin norynaziz for the wonderful night! Celebrate birthday norhudahood kat Istana Budaya je this year lol.… - hafizhood

  • #repost sitisarahraissuddin (get_repost) ・・・ the best kiki ever #inmyfeelingschallenge #kekechallenge- EisyaRiena

  • #repost sitisarahraissuddin with get_repost ・・・ qudynofficial @deqsha1108 - makeupbydeqsha

  • [INSTAGRAM] sitisarahraissuddin Instagram Story - Leda Intl

  • Launch of #salamtoday with @harryjalil @shahshamshiri alifsatar. Performance by sitisarahraissuddin and norynaziz @ Empire Hotel Subang - Azlina Merican

  • It was truly a soulful concert by the 'Soul Sisters'! Thank you norynaziz sitisarahraissuddin & @iammishaomar for an evening of spectacular showmanship! You guys really deserved the… - Shah Shamshiri

  • Good luck sitisarahraissuddin for AJL I’m your fans... #brocuba #jefrirahim #faceofasian #johorean #healthbeautyadvisor #digitalmarketer #influencer #ecommerce #sayajualsuplemen- jefri rahim

  • SITI SARAH RAISSUDDIN SHOWCASE | MATIC KUALA LUMPUR . Inframe: sitisarahraissuddin Official photographer: @aqoimran from @aqoimran MUA: @epie_temerloh Stylist: @tymfatimah Studio:… - AQO IMRAN ™️

Awal-awal pagi Hq dah kena serang dengan stockist/agent yang nak ambil stock Sweet Pop Limited Editi

Awal-awal pagi Hq dah kena serang dengan stockist/agent yang nak ambil stock Sweet Pop Limited Edition idaman korang tu. Ada yang datang dari Melaka, dari Kedah. Alhamdulillah samb...

Daddy apa u dah buat nii.. 💆‍♀️ @shuibsepahtu

Daddy apa u dah buat nii.. 💆‍♀️ @shuibsepahtu...

Stock pre-order SWEET POP limited edition yang korang impi-impikan dahh sampai yeayy!!👏🏻 Tapi

Stock pre-order SWEET POP limited edition yang korang impi-impikan dahh sampai yeayy!!👏🏻 Tapi yang baru nak order dekat Hq dah sold out tau. Sorryyy 🙏 Korang kena contact ...

Terkejut sarah sweet pop dah SOLD OUT di Hq. Memang licin habiss 😭😭 Korang memang awesome lahh

Terkejut sarah sweet pop dah SOLD OUT di Hq. Memang licin habiss 😭😭 Korang memang awesome lahh!! Sarah dah check dengan stockist/agent ada sikit je lagi so terus contact dior...

U ni kelaka la sayang .. @shuibsepahtu

U ni kelaka la sayang .. @shuibsepahtu...

Kena tengok sampai habis sebab kakak gangster nak kasi potong harga habis-habisan!! Aku ada geng! Ba

Kena tengok sampai habis sebab kakak gangster nak kasi potong harga habis-habisan!! Aku ada geng! Bang Bang! 🔫 @pinkypinky.hq...

Sarah nak ucapkan kepada kengkawan semua yang meduduki SPM, good luck guys! #KitaSebaya 🤣

Sarah nak ucapkan kepada kengkawan semua yang meduduki SPM, good luck guys! #kitasebaya 🤣...

Sarah dapat Dm dari ibu @imantroye untuk minta buat video wish good luck spm. Ibu iman screenshot Ig

Sarah dapat Dm dari ibu @imantroye untuk minta buat video wish good luck spm. Ibu iman screenshot Ig story iman yang dia ada buat cover lagu Semakin. Tapi sarah betul-betul tak pe...

Cairrr tak tengok color sweet pop ni haa 🤤 Swipe sebelah untuk tengok close up color. Cer teka sa

Cairrr tak tengok color sweet pop ni haa 🤤 Swipe sebelah untuk tengok close up color. Cer teka sarah pakai color apa? @ratasyacosmetics swipe #sweetpoplimitededition #ratasyac...

Ala ruginya korang... team @ratasyacosmetics dah nak pilih pemenag tadi tapi sayang korang tak follo

Ala ruginya korang... team @ratasyacosmetics dah nak pilih pemenag tadi tapi sayang korang tak follow @ratasyacosmetics 😔 so kalau nak sweet pop ni kene tag banyak2 sampai team...

Sarah nak belanja followers tersayang SWEET POP EDITION by @ratasyacosmetics. Yang paling best ni li

Sarah nak belanja followers tersayang SWEET POP EDITION by @ratasyacosmetics. Yang paling best ni limited edition tau so tak semua orang sempat grab 😝 _ Siapa nak jadi orang be...

Ya Allah dah dekat ... beberapa jam je lagi.. doakan kami 😘😘😘 @hadymirzaofficial

Ya Allah dah dekat ... beberapa jam je lagi.. doakan kami 😘😘😘 @hadymirzaofficial...

Tunggu besok.. ada sesuatu yg paling manis tok korng.. @ratasyacosmetics

Tunggu besok.. ada sesuatu yg paling manis tok korng.. @ratasyacosmetics...

Kejadian sebenar sebelom naik pentas! Sikit lagi nak .... awas @indigitalmusic jangan yg tidak tidak

...

I love you sayang cinta maja permata anta permana aspalela kapatu di kupitai anak nya sararai .. sap

I love you sayang cinta maja permata anta permana aspalela kapatu di kupitai anak nya sararai .. sapa paham?? @shuibsepahtu...

Ya benar, duit bukan segalanya, tapi segalanya perlukan duit. Bahagia juga berbez-beza, pilih ikut c

Ya benar, duit bukan segalanya, tapi segalanya perlukan duit. Bahagia juga berbez-beza, pilih ikut cara kita. Apa yang pasti, mahu berubah dan ada usaha. Jom, bersama-sama Ratasay...

Abah ni sanggup je die nak melayan kehendak anak2 😂🤣😂 sapa bapak die pun cam ni ? Melayan j

Abah ni sanggup je die nak melayan kehendak anak2 😂🤣😂 sapa bapak die pun cam ni ? Melayan je @raissuddin_hamzah...

Cer teka apa??

Cer teka apa??...

Syukur Alhamdulillah Allah meletakkan kami sekeluarga dikedudukan yg tak pernah kami duga Alhamdulil

Syukur Alhamdulillah Allah meletakkan kami sekeluarga dikedudukan yg tak pernah kami duga Alhamdulillah... antara tips buat suami isteri supaya murah rezeki adalah .. suami kene b...