19|๐•พ๐–’๐–Ž๐–‘๐–Š ๐–“๐–”๐–œ ๐–ˆ๐–—๐–ž ๐–‘๐–†๐–™๐–Š๐–—๐ŸŽญ @syxz__1 profile
19|๐•พ๐–’๐–Ž๐–‘๐–Š ๐–“๐–”๐–œ ๐–ˆ๐–—๐–ž ๐–‘๐–†๐–™๐–Š๐–—๐ŸŽญ

@aisyahaliah__๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ดโค๏ธ
https://syxzaliahhhh.onuniverse.com/

27 MEDIA 897 FOLLOWERS 306 FOLLOWING


Who said what about 19|๐•พ๐–’๐–Ž๐–‘๐–Š ๐–“๐–”๐–œ ๐–ˆ๐–—๐–ž ๐–‘๐–†๐–™๐–Š๐–—๐ŸŽญ?

  • @nwaheedahlazim @trianglehc @nurul_asilah @ShaSalmah @adilaafifi1 @Atul_97atul @ama086 @Aizaaaa__ @Aini22722089 @gorgeouseyelash @ameenvox @lpeyling @syxz_1 @PizzaHunter3 @mujafewa - ashbiha zaiyani

  • @syxz_1 - Amirulaiman

  • biar je sarah tu - Syxz

  • marey aa - Amirulaiman

  • hye dak dak rempit - Syxz

  • otw kanjo. lame tak kanjo. mareyy lee - Amirulaiman

  • noik - Syxz

  • alright babygirls - Syxz

  • aq blh dengah - Amirulaiman

  • sakit hati? dah jadi rutin harian aku so aku dah biasa - Syxz

  • @syxz_ 1 Gigih. Kenapa? :'o - hannah

  • @callme_syxz 1-0 je. ruby vs T.A.E 4-1 - FARIS

bende boleh stay kenapa pergiโœˆ๏ธ yang sedia ada kenapa mencari๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข #kron

bende boleh stay kenapa pergiโœˆ๏ธ yang sedia ada kenapa mencari๐Ÿšถ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข #kroniy15zr #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaysiacommunity #somp...

๐Ÿฅต

๐Ÿฅต...

๐Ÿ…ž๐Ÿ…ค๐Ÿ…ฃ ๐Ÿ…ž๐Ÿ…• ๐Ÿ…ฃ๐Ÿ…—๐Ÿ…” ๐Ÿ…‘๐Ÿ…ž๐Ÿ…ง๐Ÿ“ฆ

๐Ÿ…ž๐Ÿ…ค๐Ÿ…ฃ ๐Ÿ…ž๐Ÿ…• ๐Ÿ…ฃ๐Ÿ…—๐Ÿ…” ๐Ÿ…‘๐Ÿ…ž๐Ÿ…ง๐Ÿ“ฆ...

The best person in my lifeโค๏ธ

The best person in my lifeโค๏ธ...

Advertisement
๐Ÿ…ƒ๐Ÿ…๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…„๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ฐ ๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ป๐Ÿ„ธ๐Ÿ…‚ ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…๐Ÿ„ธ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #kro

๐Ÿ…ƒ๐Ÿ…๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…„๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ฐ ๐Ÿ„ฟ๐Ÿ„พ๐Ÿ„ป๐Ÿ„ธ๐Ÿ…‚ ๐Ÿ„ฒ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ…๐Ÿ„ธ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #kroniy15zr #y15malaysia #y15malaya_official #y15official #y15malaysiacommunity #som...

My happinessโค๏ธ๐Ÿคค

My happinessโค๏ธ๐Ÿคค...

My princess โค๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป

My princess โค๏ธ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป...

don't judge from people's mouths๐Ÿ‘„

don't judge from people's mouths๐Ÿ‘„...

Happy birthday sayang!โค๏ธ๐Ÿ™Š

Happy birthday sayang!โค๏ธ๐Ÿ™Š...

Iloveyou๐Ÿ’™

Iloveyou๐Ÿ’™...

Usahawan muda๐Ÿ’ˆ๐Ÿ˜Š

Usahawan muda๐Ÿ’ˆ๐Ÿ˜Š...

Si comel sayaโค๏ธ๐Ÿ˜@aisyahaliah__

Si comel sayaโค๏ธ๐Ÿ˜@aisyahaliah__...

Takde yang jemput datang ke rumah ke?๐Ÿ™Š

Takde yang jemput datang ke rumah ke?๐Ÿ™Š...

I see you honeyโค๏ธ๐Ÿ˜

I see you honeyโค๏ธ๐Ÿ˜...

Support๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Support๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ...

You ni macam eagles๐Ÿฆ… semua orang suka tengok you sebab you so beautifulโค๏ธ

You ni macam eagles๐Ÿฆ… semua orang suka tengok you sebab you so beautifulโค๏ธ...

Soo lit๐Ÿ”ฅ

Soo lit๐Ÿ”ฅ...

๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿ”™

๐Ÿšถ๐Ÿป๐Ÿ”™...