@y15zr_festival - Y15ZR_Festival

πŸ“ŒY15ZR_FESTIVAL 2019 πŸ“†Tarikh:07 SEP 2019 ⏰Masa:9.00am~6.00pm πŸ”„mention @y15zr_festival utk repost story πŸ‘‡πŸΌClicks link bawah utk Belian Baju Official

42K followers

121 following

Advertisement
Selamat malam gaisss.... rasa suram skit dah kes saman menyaman niehhh....
4

Selamat malam gaisss.... rasa suram skit dah kes saman menyaman niehhh....

Video officiall Y15zr Festival 2019. Terima kasih yang tidak terhingga dari kami pihak penganjur. Yang baik datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari pihak kami.

InshaAllah tahun hadapan 2020 kita jumpa lagi. 
Video by : @Hazmirhassan
Drone by : @Imiremi
23

Video officiall Y15zr Festival 2019. Terima kasih yang tidak terhingga dari kami pihak penganjur. Yang baik datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari pihak kami. InshaAllah tahun hadapan 2020 kita jumpa lagi. Video by : @hazmirhassan Drone

Jangan bandingkan kejayaan orang lain dengan diri sendiri. 
Tapi, jadikan kejayaan orang lain sebagai inspirasi penguat untuk kita terus berjaya
1

Jangan bandingkan kejayaan orang lain dengan diri sendiri. Tapi, jadikan kejayaan orang lain sebagai inspirasi penguat untuk kita terus berjaya

@zizanrazak869 @shuibsepahtu @jepsepahtu @ajakshiro x jeles ker tgk @acheykintangkintung real race dlm litar drag..... ini baru betul2 main motor.... kasi race dlm litar bosku.... motor modify it buat race mcm niehhh pihak berkuasa pun x berani kacau
15

@zizanrazak869 @shuibsepahtu @jepsepahtu @ajakshiro x jeles ker tgk @acheykintangkintung real race dlm litar drag..... ini baru betul2 main motor.... kasi race dlm litar bosku.... motor modify it buat race mcm niehhh pihak berkuasa pun x berani kacau

Disebabkan permintaan yg tinggi kita akan print lg sekali baju y15zr festival special edition 2019 .. PRE ODER RM50 baju + sticker, postage rm60..brmnt hampa boleh terus whtsap 0139458792 untuk pembelian .. tq support gaisss
4

Disebabkan permintaan yg tinggi kita akan print lg sekali baju y15zr festival special edition 2019 .. PRE ODER RM50 baju + sticker, postage rm60..brmnt hampa boleh terus whtsap 0139458792 untuk pembelian .. tq support gaisss

lepas nie motor, semua smpan dalam rumah ja hahaha
39

lepas nie motor, semua smpan dalam rumah ja hahaha

Advertisement
Buat moto cantik2 takut pulak nk keluar, takut nnti kena saman
17

Buat moto cantik2 takut pulak nk keluar, takut nnti kena saman

Kah kah kah.. Pemandu mabuk dye x beratkn hukuman..
Pemandu lawan arus dye beratkn hkman..
Kapcai jgk dye peduli 
Korang blh tkr rantai gold je lps ni
66

Kah kah kah.. Pemandu mabuk dye x beratkn hukuman.. Pemandu lawan arus dye beratkn hkman.. Kapcai jgk dye peduli Korang blh tkr rantai gold je lps ni

Advertisement
team @peminatyamahay15zrkelantan paling sporting tahun niehhh terbaekkk bohhh, terbaekkk bohhhh, πŸ€œπŸ€›
1

team @peminatyamahay15zrkelantan paling sporting tahun niehhh terbaekkk bohhh, terbaekkk bohhhh, πŸ€œπŸ€›

Vendor dari team @esr_motor di Y15zr_Festival 2019...
2

Vendor dari team @esr_motor di Y15zr_Festival 2019...

team @gsmracing di Y15zr_Festival 2019...
10

team @gsmracing di Y15zr_Festival 2019...

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi dengan izin Nya perjalanan event Y15zr Festival 2019 berjalan dengan lancar......Kami dr team @y15zr_festival mengucapkan ribuan Terima kasih kepada semua rider2 seluruh pelusuk tanah air, rakan2 serta vendor2 yang hadir memberi sokongan secara langsung ataupun tidak langsung dan kami memohon beribu kemaafan kalau ada yang terkurang dari pihak kami, terima kasih semua, jumpa lagi tahun hadapan !! #y15zr_festival2019 #SemarakanPermotoranMalaysia
12

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi dengan izin Nya perjalanan event Y15zr Festival 2019 berjalan dengan lancar......Kami dr team @y15zr_festival mengucapkan ribuan Terima kasih kepada semua rider2 seluruh pelusuk tanah air, rakan2 serta vendor2 yang

tq team @jitra_crew_bikers hadir  @y15zr_festival 2019
1

tq team @jitra_crew_bikers hadir @y15zr_festival 2019

@acheykintangkintung masuk tapak event tutup enjin, dia tolak masuk sendiri gaiss. Memang terbaik la abang, merendah diri macam selalu. Terima kasih support event kami 
.
#Y15zrFestival #Y15zr_Festival #DareToDream
18

@acheykintangkintung masuk tapak event tutup enjin, dia tolak masuk sendiri gaiss. Memang terbaik la abang, merendah diri macam selalu. Terima kasih support event kami . #y15zrfestival #y15zr_festival #daretodream

tq team @y15division_official dr kelantan hadir memeriahkan festival
0

tq team @y15division_official dr kelantan hadir memeriahkan festival

jumpa next year gaissss....
38

jumpa next year gaissss....

tahniah diucapkan kepada pemenang utama luckydraw @y15zr_festival sebuah ysuku doxou limited edition... ontongg gaisss...
26

tahniah diucapkan kepada pemenang utama luckydraw @y15zr_festival sebuah ysuku doxou limited edition... ontongg gaisss...

tahniah pemenang utk kategori king of the king @y15zr_festival pilihan penonton...
20

tahniah pemenang utk kategori king of the king @y15zr_festival pilihan penonton...

tak kering gusi dpt bergurau senda dgn @acheykintangkintung , mmg shempoiii lah....
22

tak kering gusi dpt bergurau senda dgn @acheykintangkintung , mmg shempoiii lah....

tq utk @team_y15zrbangicrew hadir utk hari kali ini....
7

tq utk @team_y15zrbangicrew hadir utk hari kali ini....

live update jam 2.30ptg.... lautan rider di @y15zr_festival 2019
8

live update jam 2.30ptg.... lautan rider di @y15zr_festival 2019

pelancaran kyt nfj @zizanrazak869 special edition
16

pelancaran kyt nfj @zizanrazak869 special edition

tapak drag utk korang semua beraksi besok.... doa2kan agar cuaca besok baik2 sahaja....insyallah
12

tapak drag utk korang semua beraksi besok.... doa2kan agar cuaca besok baik2 sahaja....insyallah

tq @amsmotorparts @zizanrazak869 supports @y15zr_festival
11

tq @amsmotorparts @zizanrazak869 supports @y15zr_festival

Yang dari selatan, dari pantai timur dah bertolak dari tempat masing-masing menuju ke pulau pinang, kami seluruh team @y15zr_festival doakan perjalanan hampa selamat sampai. 
Jangan fikirkan kemenangan, cukuplah dengan kehadiran
3

Yang dari selatan, dari pantai timur dah bertolak dari tempat masing-masing menuju ke pulau pinang, kami seluruh team @y15zr_festival doakan perjalanan hampa selamat sampai. Jangan fikirkan kemenangan, cukuplah dengan kehadiran

TAKKAN TAK MERIAH MACAM NIHH GAISSS, SHEDAPP BOSKU
9

TAKKAN TAK MERIAH MACAM NIHH GAISSS, SHEDAPP BOSKU

Korang dah ready ka nk dtg @y15zr_festival utk tahun niehhh... ️
4

Korang dah ready ka nk dtg @y15zr_festival utk tahun niehhh... ️

InshaAllah ramai yang akan berkonvoi dtg @y15zr_festival pada 7 September hari sabtu ni kan? Hampa tahu tak di mana lokasi nya? Kalau tak tahu boleh rujuk peta dibawah ni.

Tag kawan-kawan hampa yang nak datang event nanti. Jumpa anda disana! Save ride semua ️ #Y15zr_Festival #Y15zrFestival
16

InshaAllah ramai yang akan berkonvoi dtg @y15zr_festival pada 7 September hari sabtu ni kan? Hampa tahu tak di mana lokasi nya? Kalau tak tahu boleh rujuk peta dibawah ni. Tag kawan-kawan hampa yang nak datang event nanti. Jumpa anda disana! Save ri

Salam sahabat permotoran, berbaki lagi 4hari sahaja event @y15zr_festival terbesar akan berlansung di kubang menerong buat kedua kalinya, jom prepair jentera kita support kasi gegarrr nanti.. Jumpa kami 7/9 niehhh.... #y15zr #exciter150 #sniper150 #exciterrc #mxking
66

Salam sahabat permotoran, berbaki lagi 4hari sahaja event @y15zr_festival terbesar akan berlansung di kubang menerong buat kedua kalinya, jom prepair jentera kita support kasi gegarrr nanti.. Jumpa kami 7/9 niehhh.... #y15zr #exciter150 #sniper150 #e

Cuti2 Merdeka korang ride mana gaisss?????
8

Cuti2 Merdeka korang ride mana gaisss?????

stanby gaisss @zizanrazak869 @fcukinflava  akan berada di @y15zr_festival 2019.... jumpa. next week
11

stanby gaisss @zizanrazak869 @fcukinflava akan berada di @y15zr_festival 2019.... jumpa. next week

sapa geng kuning sini.... merecik guysss....
8

sapa geng kuning sini.... merecik guysss....

Tahun lepas hampa datang tak event Y15zr Festival? Tahun ni hampa wajib mai sebab tahun nie lagi padu, lagi gempak, lagi padat dengan segala aktiviti yang dirancang. Hadiah utama Yamaha Y15zr Festival Doxou Limited Edition. 
Hampa jangan lupa 07/09/2019 (sabtu) bertempat di Midtown Kubang Menerong, Tasek Gelugor, Pulau Pinang.

Hampa support hampa memang sempoi!

Video by @hazmirhassan
Drone by @imiremi
122

Tahun lepas hampa datang tak event Y15zr Festival? Tahun ni hampa wajib mai sebab tahun nie lagi padu, lagi gempak, lagi padat dengan segala aktiviti yang dirancang. Hadiah utama Yamaha Y15zr Festival Doxou Limited Edition. Hampa jangan lupa 07/09/2

selesai hari niehh press conference @y15zr_festival 2019 brsma agensi2 yg terlibat, dan kita dah mendapat kerjasama penuh dr pihak PDRM, alhamdullilah ... tinggal 10 hari ja lagi tarikh yg kita nanti2 kan...:
10

selesai hari niehh press conference @y15zr_festival 2019 brsma agensi2 yg terlibat, dan kita dah mendapat kerjasama penuh dr pihak PDRM, alhamdullilah ... tinggal 10 hari ja lagi tarikh yg kita nanti2 kan...:

jom nk p buat video utk teaser @y15zr_festival 2019.... yg mana2 nk join tu jam 5ptg blh jumpa kt  gurney drive penang....
5

jom nk p buat video utk teaser @y15zr_festival 2019.... yg mana2 nk join tu jam 5ptg blh jumpa kt gurney drive penang....

hadiah utama @y15zr_festival 2019 gaiss .. banyak lg hadiah misteri .. nt kita akan update lg .. YAMAHA Y15ZR DOXOU LIMITED EDITION 
5 PCS HELMET KYT MERDEKA EDITION 2019
47

hadiah utama @y15zr_festival 2019 gaiss .. banyak lg hadiah misteri .. nt kita akan update lg .. YAMAHA Y15ZR DOXOU LIMITED EDITION 5 PCS HELMET KYT MERDEKA EDITION 2019

tq kroni kura2 @shuibsepahtu @ysukushuib supports event @y15zr_festival 2019.....
22

tq kroni kura2 @shuibsepahtu @ysukushuib supports event @y15zr_festival 2019.....

sapa lah yg bertuah, yg bakal bawak balik sebuah motorsikal y15zr doxou limited edition hadiah utama luckydraw @y15zr_festival 2019
12

sapa lah yg bertuah, yg bakal bawak balik sebuah motorsikal y15zr doxou limited edition hadiah utama luckydraw @y15zr_festival 2019

hadiah utama  untuk event @y15zr_festival dah sampai gaiss ... event pon x lama dh lg 3 minggu ja ..
22

hadiah utama untuk event @y15zr_festival dah sampai gaiss ... event pon x lama dh lg 3 minggu ja ..

Anda suka berlumba? Minat pada kelajuan? Kelajuan adalah segala-galanya bagi anda? 
Inilah masanya anda menguji keberanian anda berlumba di tempat yang sepatutnya, berlumba di litar yang sah.

Motor standard kilang? Joki wanita? Motor suam-suam kuku? Motor luar biasa? Jangan risau banyak kategori yang dipertengahkan. Bukan hanya untuk Y15 sahaja, kategori lain pun ada guyss. Rugi kalau tak race secara selamat! 
Jangan lepaskan peluang untuk datang ke Y15zr Festival, segalanya ada disini. Maklumat lanjut berkenaan drag racing boleh berhubung dengan urusetia di talian 017-2972766
25

Anda suka berlumba? Minat pada kelajuan? Kelajuan adalah segala-galanya bagi anda? Inilah masanya anda menguji keberanian anda berlumba di tempat yang sepatutnya, berlumba di litar yang sah. Motor standard kilang? Joki wanita? Motor suam-suam kuku?

Bnyk cabaran kalau minat dunia motorsports niehh, Hati kena kental, tambah2 plak kita nie kan kaum hawa... kan3 @fatehahsubbri
24

Bnyk cabaran kalau minat dunia motorsports niehh, Hati kena kental, tambah2 plak kita nie kan kaum hawa... kan3 @fatehahsubbri

Hadiah utama luckydraw @y15zr_festival 2019 kita akan bagi Y15ZR DOXOU LIMITED EDITION utk anda.... anda semua setuju takkk ????? komen guyss anda suka tak dengan berita baik ini...
33

Hadiah utama luckydraw @y15zr_festival 2019 kita akan bagi Y15ZR DOXOU LIMITED EDITION utk anda.... anda semua setuju takkk ????? komen guyss anda suka tak dengan berita baik ini...

Anda peminat motosikal? Jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama berkumpul di Y15zr Festival khusus untuk pemilik jentera Yamaha Y15 dan semua jenis motosikal juga dijemput hadir untuk mencipta sejarah festival yang teramai penyertaan nya. 
Event : Y15zr Festival
Tarikh : 07/09/2019 (sabtu)
Tempat : Midtown Kubang Menerong, Tasek Gelugor, Pulau Pinang (5 minit dari tol bertam)

Anda berminat untuk berlumba mengikut undang-undang? Jangan risau pihak kami berkerjasama dengan DRAG RACING menganjurkan perlumbaan pada hari event. Untuk kategori standard kilang pun ada tau guysss. Banyak kategori di pertaruhkan.

Rebut peluang untuk memenangi sebuah jentera Yamaha Y15zr V2 dengan setiap pembelian baju beserta sticker, lanyard dan kopun cabutan bertuah. Hanya RM60, anda berpeluang membawa pulang 100 hadiah misteri yang lain. 
Kali kedua di adakan di utara setelah sambutan yang amat luar biasa pada tahun lepas. Yang pastinya, lebih banyak elemen kejutan untuk anda pada tahun ini. - DRAG RACING
- BOOTH SALE
- AUTOSHOW
- FOOD FESTIVAL
- BIKE GATHERING 
Untuk tempahan baju boleh tekan link di bawah 
www.wasap.my/60174240146

www.wasap.my/60174240146
4

Anda peminat motosikal? Jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama berkumpul di Y15zr Festival khusus untuk pemilik jentera Yamaha Y15 dan semua jenis motosikal juga dijemput hadir untuk mencipta sejarah festival yang teramai penyertaan nya. Event :

@y15zr_festival 2019 Kali kedua di adakan di utara setelah sambutan yang amat luar biasa pada tahun lepas. 
Event Y15zr Festival bakal mengegarkan peminat dua roda, dijemput semua peminat motorsikal tak kira apa jenama motorsikal anda untuk turut bersama-sama memeriahkan acara pada 07/09/2019(sabtu) bertempat di Midtown Perda Kubang Menerong Tasek Gelugor, Pulau Pinang.

Rebut peluang untuk memenangi sebuah jentera Yamaha Y15zr V2 dengan setiap pembelian baju beserta sticker, lanyard dan kopun cabutan bertuah. Hanya RM60, anda berpeluang membawa pulang 100 hadiah misteri yang lain. 
Yang pastinya, lebih banyak kejutan untuk anda pada tahun ini. - DRAG RACING
- BOOTH SALE
- AUTOSHOW
- FOOD FESTIVAL
- BIKE GATHERING 
Untuk belian baju officiall event boleh tekan contact no. 017-4240146
0

@y15zr_festival 2019 Kali kedua di adakan di utara setelah sambutan yang amat luar biasa pada tahun lepas. Event Y15zr Festival bakal mengegarkan peminat dua roda, dijemput semua peminat motorsikal tak kira apa jenama motorsikal anda untuk turut ber

Happy sunday guys..... korang masih kenal kami lagi tak  Follow Kami @y15zr_festival  #y15zr_festival β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” @y15zr_utara_official 
@y15zr_members_official @y15zr_rider_rider_malaya @team_y15zr_malaya @y15zrmalaya_0fficial 
@kroni4646penang @fenomena_y15zr @y15zr_festival @y15zronly @kronikysuku @yamahay15zrmalaysia @y15zr_v2  @y15_shoppe @y15_kamipenghasut @y15zrpenangislandcrew β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #kroni4646penang #y15 #y15zrmalaysia #y15_malaya_official #y15members #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y15official #teamyamaha #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #jenteraduaroda #jentera_duaroda #jentera_keriaw #standardituindah #onxon #kakifly #kakihighway #semakindidepan #zamankegemilangan #wilayahpermotoran #pahlawanjalanan #sukanduaroda #kapcaimalaya #peminatyamaha #sukanpermotoran
54

Happy sunday guys..... korang masih kenal kami lagi tak Follow Kami @y15zr_festival #y15zr_festival β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” @y15zr_utara_official @y15zr_members_official @y15zr_rider_rider_malaya @team_y15zr_malaya @y15zrmalaya_0fficial @kroni4646pen

korang mesti x sabar nk tgk #salmansuku dr @dayanaroza kan..... waiting guys, x lama dah event @y15zr_festival berapa hari je lagi.... yg mana nk dpt baju officiall blh wasap jer terus 013-945 8792
18

korang mesti x sabar nk tgk #salmansuku dr @dayanaroza kan..... waiting guys, x lama dah event @y15zr_festival berapa hari je lagi.... yg mana nk dpt baju officiall blh wasap jer terus 013-945 8792

ramai yg dah gerak ke @rxz_members_official 2019.. hati2 pada sahabat2 yg dah ride ke ganu .. semoga selamat pergi dan pulang admin doakan.... insyallah... 
Follow Kami @y15zr_festival  #y15zr_festival β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” @y15zr_utara_official 
@y15zr_members_official @y15zr_rider_rider_malaya @team_y15zr_malaya @y15zrmalaya_0fficial 
@kroni4646penang @fenomena_y15zr @y15zr_festival @y15zronly @kronikysuku @yamahay15zrmalaysia @y15zr_v2  @y15_shoppe @y15_kamipenghasut @y15zrpenangislandcrew β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #kroni4646penang #y15 #y15zrmalaysia #y15_malaya_official #y15members #y15zrmalaya0fficial #y15zrmalaya #y15official #teamyamaha #jenterakita #jenterapejuang #jenterapadu #jenteraduaroda #jentera_duaroda #jentera_keriaw #standardituindah #onxon #kakifly #kakihighway #semakindidepan #zamankegemilangan #wilayahpermotoran #pahlawanjalanan #sukanduaroda #kapcaimalaya #peminatyamaha #sukanpermotoran
0

ramai yg dah gerak ke @rxz_members_official 2019.. hati2 pada sahabat2 yg dah ride ke ganu .. semoga selamat pergi dan pulang admin doakan.... insyallah... Follow Kami @y15zr_festival #y15zr_festival β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” @y15zr_utara_official @y15z

okey sample baju @y15zr_festival 2019 officiall sudah siap geng .. minggu depan kita start postage ..nk oder boleh terus whtsap 013-945 8792
9

okey sample baju @y15zr_festival 2019 officiall sudah siap geng .. minggu depan kita start postage ..nk oder boleh terus whtsap 013-945 8792

Load More